מחאה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מחאה

הודעהעל ידי rc4991 » 06 אוגוסט 2012, 23:26

LIAV10 כתב:אני לא חושב שהאפס הזה שציטט חצי מהתגובה שלי הוא מנוי לקבוצה 50% מחייו..
עוד אחד מהאולטראס שמאמין שבחיים שלו לא יקבל אכזבות..

אתה רושם את זה רק בשביל שיצטטו אותך שוב :laugh1
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 06 אוגוסט 2012, 23:41

rc4991 כתב:
LIAV10 כתב:אני לא חושב שהאפס הזה שציטט חצי מהתגובה שלי הוא מנוי לקבוצה 50% מחייו..

לא, האמת שרשמתי לו שם הודעה מאוד יפה (וארוכה) שמסבירה הכל, ורציתי לגבות אותה למקרה שלא תשלח בטעות אז סימנתי הכל ולחצתי קונטרול, ובטעות שיחררתי וכל ההודעה הפכה לאות V :x

חשבתי לכתוב שוב, אבל רבאק מה השעה וזה כבר לא ייצא לי יפה כמו מקודם..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yarinsaky » 07 אוגוסט 2012, 05:48

מברוק לכל הציניים, חבל שרק חלקם נכנסו לכתבה. אני חושב שגם אני, יוני וקודי יכולנו להיכנס בקלות, אבל זה מה יש.

ליאב, יש לך עתיד. רק בן 16 וכבר דוגמא ומופת לציניות. העלה והצלח. :clap2 ( וד"א, אני לא אומר את זה בציניות בכלל ).
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 07 אוגוסט 2012, 07:39

itay92 כתב:דבר אחד שנורא מעצבן אותי זה שכולם בפורום נהיו רואי חשבון,מומחי מס,ותקציבאים במכבי...
אתם לא יודעים את תקציב השחקנים,לא יודעים כמה מס באמת משלמים,לא יודעים הוצאות נוספות וכו'
המחאה אולי מוצדקת כלפי דרך ההתנהלות,אבל אי אפשר להכניס אליה את ניהול התקציב,או גודלו כי פשוט אנחנו לא יודעים 90% מהפרטים שם

אנחנו יודעים שמביאים שחקנים זולים במקום שחקנים יקרים. זה כל מה שצריך לדעת תכלס.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 07 אוגוסט 2012, 07:42

yarinsaky כתב:מברוק לכל הציניים, חבל שרק חלקם נכנסו לכתבה. אני חושב שגם אני, יוני וקודי יכולנו להיכנס בקלות, אבל זה מה יש.

ליאב, יש לך עתיד. רק בן 16 וכבר דוגמא ומופת לציניות. העלה והצלח. :clap2 ( וד"א, אני לא אומר את זה בציניות בכלל ).

אנחנו לא קופירייטרים מוצלחים שיכולים לשים בשורה אחת את כל מה שאנחנו חושבים.
יש לנו עוד הרבה מה ללמוד כנראה... :bigsmile3
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 07 אוגוסט 2012, 14:00

אולי ננסח פה מכתב לשמעון מאת חברי קהילת צהבת? אני בטוח שהוא ישמח לקרוא ואני אדאג לשלוח לו למייל..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי tomerp » 07 אוגוסט 2012, 14:03

LIAV10 כתב:אולי ננסח פה מכתב לשמעון מאת חברי קהילת צהבת? אני בטוח שהוא ישמח לקרוא ואני אדאג לשלוח לו למייל..

מה המייל שלו?
הסגל שלי לשנת 2014\2013:
PG: כרס פול(כרס מיותר מדי פול),מורן רוט
SG:חנוכי, קובי(מהפורום)
SF: קרמבו, ד"ר לב רון
PF: אליהו ,בוש(ה)
C: שרמאן(הטנק),יניב
tomerp

הודעהעל ידי yiffy » 07 אוגוסט 2012, 17:11

LIAV10 כתב:
rc4991 כתב:

לא, האמת שרשמתי לו שם הודעה מאוד יפה (וארוכה) שמסבירה הכל, ורציתי לגבות אותה למקרה שלא תשלח בטעות אז סימנתי הכל ולחצתי קונטרול, ובטעות שיחררתי וכל ההודעה הפכה לאות V :x

לפעם הבאה תדע שאם תלחץ מיד ctrl+z כל הטקסט יחזור לך :)
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי שחף » 07 אוגוסט 2012, 17:34

מפתיעה אותי התמימות של חלק מהאוהדים שמצוטטים בכתבה(וחלק מאלה שרושמים פה). מכבי "מעולם" לא התמודדה על השחקנים היקרים באירופה? מה היו שאראס ופארקר(בקדנציה השנייה)? הראשון מהרכזים המובילים ביבשת והשני סמול פורוורד שהוכיח את עצמו כסקורר ושחקן אול אראונד ברמה הגבוהה ביותר בקדנציה הקודמת במכבי. מה יצא מזה? פעמיים אלופת אירופה ועוד סגנות אחת. גם כששאראס עזב לא הובא לפה איזה מחליף שלישי בפאו או שחקן בקבוצת אמצע טבלה מאיטליה, אלא גארד שהוביל באותה עונה את פילזן לרבע גמר היורוליג. השנה נבנה הסגל העלוב ביותר של מכבי ב-15 השנים האחרונות, ויש אוהדים שלמרות שמשפחת פדרמן יורקת עליהם ועוד מעלה ברוב חוצפתה את מחירי המנויים ממשיכים לחשוב שזה גשם. בהצלחה.
מעניין מי האידיוט שירשום שמקדונלד היה איזה תגלית סקאוטינג של מכבי ולא רכז שסחב את פאקינג לובליאנה לפיינל פור שנתיים קודם לכן.
שחף

הודעהעל ידי LIAV10 » 07 אוגוסט 2012, 17:37

yiffy כתב:
LIAV10 כתב:
rc4991 כתב:

:eek

:suicide1
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yiffy » 07 אוגוסט 2012, 17:39

LIAV10 כתב:
yiffy כתב:
LIAV10 כתב:
rc4991 כתב:

:eek

:suicide1

תתעודד מזה שיותר לא תצטרך להתמודד עם זה :dance3
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי Chen » 07 אוגוסט 2012, 18:50

אתם יכולים לנסות לפנות כאן:
http://www.maccabi.co.il/ContactUs.asp
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי מקובי » 07 אוגוסט 2012, 21:09

שחף כתב:מפתיעה אותי התמימות של חלק מהאוהדים שמצוטטים בכתבה(וחלק מאלה שרושמים פה). מכבי "מעולם" לא התמודדה על השחקנים היקרים באירופה? מה היו שאראס ופארקר(בקדנציה השנייה)? הראשון מהרכזים המובילים ביבשת והשני סמול פורוורד שהוכיח את עצמו כסקורר ושחקן אול אראונד ברמה הגבוהה ביותר בקדנציה הקודמת במכבי. מה יצא מזה? פעמיים אלופת אירופה ועוד סגנות אחת. גם כששאראס עזב לא הובא לפה איזה מחליף שלישי בפאו או שחקן בקבוצת אמצע טבלה מאיטליה, אלא גארד שהוביל באותה עונה את פילזן לרבע גמר היורוליג. השנה נבנה הסגל העלוב ביותר של מכבי ב-15 השנים האחרונות, ויש אוהדים שלמרות שמשפחת פדרמן יורקת עליהם ועוד מעלה ברוב חוצפתה את מחירי המנויים ממשיכים לחשוב שזה גשם. בהצלחה.
מעניין מי האידיוט שירשום שמקדונלד היה איזה תגלית סקאוטינג של מכבי ולא רכז שסחב את פאקינג לובליאנה לפיינל פור שנתיים קודם לכן.

שאראס- הגיע במחיר מציאה, אחרי שפשיץ' זרק אותו וכל הקבוצות באירופה היו עם סגלים די סגורים.
פארקר- בקדנציה הראשונה היה תעלומה, בקדנציה השנייה הוא היה שחקן מוכח אבל היו נסיבות מיוחדות (פיינל פור בת"א) מה גם שמכבי נוהגת לשפר לשחקנים חוזים אחרי שהיא יודעת מה היא תקבל מהם (לסופו שידרגו את החוזה בשנה שעברה למיליון, תיכננו גם לפארגו וצ'אקי, מכבי פותחת את הכיס בד"כ לשחקנים שהוכיחו את עצמם בקבוצה)
מקדונלד- היה שחקן שהביא את לובליאנה לפיינל פור אבל הוא מסוג השחקנים שמכבי אוהבת להביא בד"כ, עשה משהו בקריירה אבל עדיין לא בקבוצה גדולה (צ'אקי הוא הדוגמא המקבילה המושלמת)
מוזר לי שלא הוספת את ארויו אבל הוא הגיע בעיקר בגלל בניית הסגל הקלוקלת של אותה עונה.
וששאראס עזב הובא לכאן שחקן שהוביל את ירושלים לגביע היול"ב עוד אחד מסוג ההחתמות האלה של מכבי.

מכבי מאז שאני זוכר אותה לא הביאה שחקנים יקרים אלא גילתה את השחקנים בעצמה.
וקצת מוקדם להגיד שנבנה כאן סגל עלוב מזה 15 שנים, כמו שיובל רשם פה- על הנייר סגל של פארגו (מהגליל), פרקינס (אחרי שנה במכבי אבל מחיפה ואולדנבורג וברי וכד'), פניני, בורשטיין (הגמור) ושארפ (שממש לפני פרישה) נראה על הנייר כסגל גארדים העלוב ביותר של מכבי אי פעם ובפועל הביא אותנו לגמר יורוליג.

בוא נחכה ונראה מה הסגל הזה ייתן ואז נוכל להגיד עד כמה הסגל הזה עלוב אם בכלל.

נ.ב. מחירי המנוי לא עלו השנה.
מקובי

הודעהעל ידי צהוב בנשמה » 07 אוגוסט 2012, 22:20

rc4991 כתב:
Yoni306 כתב:מי היה מאמין: אוהדי מכבי תל אביב בכדורסל פתחו במחאה נגד התנהלות המועדון. בתפריט: טענות על מדיניות הרכש, מחירי המנויים הגבוהים ועמוד פייסבוק ביקורתי. האוהדים הוותיקים יוצאים נגד המוחים. שמעון מזרחי מבהיר: המצב שלנו מצוין
http://www.mynet.co.il/articles/0,7340, ... 79,00.html

דעה אישית: אני חושב שהדבר היחיד שצריך לעשות זה להפעיל לחץ על פדרמן שישחרר יותר מזומנים. לא יתכן שיוגב כך יעזוב (לא שאני מצדיק את יוגב) ולוגאן הנווד יחתום על חשבון פרקינס. אך מחאה ממשלדעתי זה ממש מוגזם.
עגב הפורם שלנו מוזכר בכתבה

רף הציניות הגואה בפורום האוהדים, "צהבת" למשל, מעולם לא היה גבוה יותר, והגיע לשיאים חדשים עם החתמתו האחרונה של דייויד לוגן בקבוצה. "הנהלה של חוצפנים, איבדתי את האמון בהם לחלוטין", מצהיר המשתמש "LIAV10", וממשיך: "מקווה שהשנה לא נזכה באף תואר, ואז הקהל עם האהבה העיוורת למועדון יתעורר ויבין שלא הכול ורוד".

"זהו, מחר על הבוקר אני עושה נסיעה ארוכה מהצפון לתל אביב להחזיר את המנוי שלי ובנוסף גם להגיד להם מה אני חושב עליהם", מוסיף הגולש "מכביסט". "אני אוהד משנות ה־80 ואף פעם לא הרגשתי כל כך מושפל כאוהד. זו לא הקבוצה שלי, זה לא המותג שלי, לא מה שהיה ב־30 השנים האחרונות", משתף בעצב גלעד א'. "אני מקווה שמשפחת פדרמן תקבל בוז יותר גדול מהשחקנים של היריבות כשייכנסו להיכל", מוסר הגולש "שחף".

ליאב,מכביסט,גלעד ושחף מפורסמים,איך הייתי רוצה להופיע גם בכתבה הזאת :blush1
כנראה שאני צריך לכתוב הודעות יותר פסימיות

"אם יש למישהו שאלה או הבהרה — הוא תמיד יכול לפנות אליי. הטלפון והמשרד שלי פתוחים, וגם המייל. כל אחד יכול לדבר, לכתוב ולקבל תשובה".

למישהו יש את אחד מהפרטים האלו(עדיף טלפון,חחח בטח),הייתי מת לדבר עם מזרחי ולהסביר לו את הכאב שלי מהקבוצה

http://www.mizarlawoffices.co.il/contact.Asp
בקשה.
תמונה
דף מחאה בפייסבוק נגד שלטון הניהול של דיוויד פדרמן במכבי
http://www.facebook.com/MTA.Anti.Federman
סמל אישי של המשתמש
צהוב בנשמה

הודעהעל ידי LIAV10 » 07 אוגוסט 2012, 23:30

מקובי כתב:
שחף כתב:מפתיעה אותי התמימות של חלק מהאוהדים שמצוטטים בכתבה(וחלק מאלה שרושמים פה). מכבי "מעולם" לא התמודדה על השחקנים היקרים באירופה? מה היו שאראס ופארקר(בקדנציה השנייה)? הראשון מהרכזים המובילים ביבשת והשני סמול פורוורד שהוכיח את עצמו כסקורר ושחקן אול אראונד ברמה הגבוהה ביותר בקדנציה הקודמת במכבי. מה יצא מזה? פעמיים אלופת אירופה ועוד סגנות אחת. גם כששאראס עזב לא הובא לפה איזה מחליף שלישי בפאו או שחקן בקבוצת אמצע טבלה מאיטליה, אלא גארד שהוביל באותה עונה את פילזן לרבע גמר היורוליג. השנה נבנה הסגל העלוב ביותר של מכבי ב-15 השנים האחרונות, ויש אוהדים שלמרות שמשפחת פדרמן יורקת עליהם ועוד מעלה ברוב חוצפתה את מחירי המנויים ממשיכים לחשוב שזה גשם. בהצלחה.

שאראס- הגיע במחיר מציאה, אחרי שפשיץ' זרק אותו וכל הקבוצות באירופה היו עם סגלים די סגורים.
פארקר- בקדנציה הראשונה היה תעלומה, בקדנציה השנייה הוא היה שחקן מוכח אבל היו נסיבות מיוחדות (פיינל פור בת"א) מה גם שמכבי נוהגת לשפר לשחקנים חוזים אחרי שהיא יודעת מה היא תקבל מהם (לסופו שידרגו את החוזה בשנה שעברה למיליון, תיכננו גם לפארגו וצ'אקי, מכבי פותחת את הכיס בד"כ לשחקנים שהוכיחו את עצמם בקבוצה)
מקדונלד- היה שחקן שהביא את לובליאנה לפיינל פור אבל הוא מסוג השחקנים שמכבי אוהבת להביא בד"כ, עשה משהו בקריירה אבל עדיין לא בקבוצה גדולה (צ'אקי הוא הדוגמא המקבילה המושלמת)
מוזר לי שלא הוספת את ארויו אבל הוא הגיע בעיקר בגלל בניית הסגל הקלוקלת של אותה עונה.
וששאראס עזב הובא לכאן שחקן שהוביל את ירושלים לגביע היול"ב עוד אחד מסוג ההחתמות האלה של מכבי.

מכבי מאז שאני זוכר אותה לא הביאה שחקנים יקרים אלא גילתה את השחקנים בעצמה.
וקצת מוקדם להגיד שנבנה כאן סגל עלוב מזה 15 שנים, כמו שיובל רשם פה- על הנייר סגל של פארגו (מהגליל), פרקינס (אחרי שנה במכבי אבל מחיפה ואולדנבורג וברי וכד'), פניני, בורשטיין (הגמור) ושארפ (שממש לפני פרישה) נראה על הנייר כסגל גארדים העלוב ביותר של מכבי אי פעם ובפועל הביא אותנו לגמר יורוליג.

בוא נחכה ונראה מה הסגל הזה ייתן ואז נוכל להגיד עד כמה הסגל הזה עלוב אם בכלל.

נ.ב. מחירי המנוי לא עלו השנה.

עלו בשלוש מאות שקל למנוי!!
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yellowaura » 08 אוגוסט 2012, 06:19

אני חושב שהמחאה באה מהלוגיקה ומתוך ראייה מקיפה יותר. אני אוהב כדורסל ולא רק אוהד מכבי... מתמצא בכדורסל האירופאי ובמחירי השחקנים באירופה (יותר מהאוהד הממוצע שרואה את המשחקים). אני חושב שרוב האוהדים הממש שרופים פחות מסתכלים מסביב ויותר מסתכלים פנימה. התגובה שלהם תהיה כאשר מכבי תיפול בפועל בעוד מי שמתמצא רוצה להתריע מראש. לצערי ההתדרדרות היא הדרגתית וזה מה שהכי מפריע לי. יש ירידה בסטנדרטים, בהוצאות על רכש (גם אי עלייה והשארות במקום מבחינת תקציב משמעותה ירידה כמו שאנחנו רואים בהחתמות ובגלל השחיקה במטבע כל שנה) ובניהול.
המגמה של קיצוץ בתקציב החלה באמת מאז מקרה ארויו. גם אז טענתי שהייתה טעות של התקשורת והאוהדים לתקוף את הנושא. הלקח שנלמד היה שגוי. במקום לאזן את הקבוצה עם שחקנים ברמה גבוהה בכל העמדות ולא רק בעמדה אחת החליטו שהלקח הוא לקצץ בתקציב...מגמה שהתחילה חיובי אך הוקצנה בכל שנה.

הבעיה היא שהירידה היא כאמור הדרגתית לכן פחות מורגשת. היום אנחנו לדעתי מדורגים במקומות 7-8 ביורוליג. הבעיה היא לא רק במיקום היחסי אלא בפער שפתחנו מהגדולות באמת. היום כבר אי אפשר אפילו לחלום על פיינל פור. זאת כבר לא המטרה.

אם בעבר היה לנו סגל עמוק או רחב. היום אין לנו עומק ולא איכות.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי מילוס » 08 אוגוסט 2012, 08:11

ההבדל הגדול של השנים האחרונות הוא שמארגון שמוכר וידוע ובטיבו בכל העולם, מכבי, ארגונית, מתנהלת כמו מכבי פתח תקווה.. תיכף רקנאטי או פדרמן יתחילו לשבת על הספסל וגם יגידו לבלאט את מי להכניס ומי להוציא.. ככל שמצטרפים יותר פרצופים חדשים לסו-קולד-דירקטוריון, זה נהיה שכונתי יותר ויותר..
מילוס

הודעהעל ידי מקובי » 08 אוגוסט 2012, 18:44

ליאב- דיברנו על זה בפרטית.
אם אני משווה מחירים משנה שעברה לשנה הנוכחית מלבד מקומות מסוימים (שגם בהם עלה ב50 שקלים) כל המקומות בהיכל נשארו באותו מחיר.
אני במקומך הייתי בודק את זה, אולי בשנה שעברה קנית בהנחה (נניח "חבר") והשנה לא...
מבחינת מחירים רשמיים- המחירים לא עלו ב300 שקלים בשנה הזאת. נקודה. (ואם אתה רוצה הלינקים נמצאים בתיבה הפרטית שלי)

yellowaura כתב:אני חושב שהמחאה באה מהלוגיקה ומתוך ראייה מקיפה יותר. אני אוהב כדורסל ולא רק אוהד מכבי... מתמצא בכדורסל האירופאי ובמחירי השחקנים באירופה (יותר מהאוהד הממוצע שרואה את המשחקים). אני חושב שרוב האוהדים הממש שרופים פחות מסתכלים מסביב ויותר מסתכלים פנימה. התגובה שלהם תהיה כאשר מכבי תיפול בפועל בעוד מי שמתמצא רוצה להתריע מראש. לצערי ההתדרדרות היא הדרגתית וזה מה שהכי מפריע לי. יש ירידה בסטנדרטים, בהוצאות על רכש (גם אי עלייה והשארות במקום מבחינת תקציב משמעותה ירידה כמו שאנחנו רואים בהחתמות ובגלל השחיקה במטבע כל שנה) ובניהול.
המגמה של קיצוץ בתקציב החלה באמת מאז מקרה ארויו. גם אז טענתי שהייתה טעות של התקשורת והאוהדים לתקוף את הנושא. הלקח שנלמד היה שגוי. במקום לאזן את הקבוצה עם שחקנים ברמה גבוהה בכל העמדות ולא רק בעמדה אחת החליטו שהלקח הוא לקצץ בתקציב...מגמה שהתחילה חיובי אך הוקצנה בכל שנה.

הבעיה היא שהירידה היא כאמור הדרגתית לכן פחות מורגשת. היום אנחנו לדעתי מדורגים במקומות 7-8 ביורוליג. הבעיה היא לא רק במיקום היחסי אלא בפער שפתחנו מהגדולות באמת. היום כבר אי אפשר אפילו לחלום על פיינל פור. זאת כבר לא המטרה.

לפי הגרסא שלך כל האוהדים השרופים לא מבינים כדורסל ולא מתמצאים בכדורסל האירופי? טוב לדעת.
ה"אוהדים השרופים" האלה חיים את הקבוצה ככה שאתה באמת חושב שהם לא יודעים מה קורה באירופה? הם סתם רובוטי עידוד שבאים לשיר בימי חמישי ולעשות תפאורות לקבוצה שלהם אבל חוץ מזה הכדורסל האירופי לא מעניין אותם?

למה להגיד שפיינל פור זה לא מטרה? לפני שנתיים לא נסענו 8000 איש לברצלונה לאירוע שנקרא פיינל פור? בשנה האחרונה לא היינו רחוקים סל אחד מאירוע שנקרא פיינל פור?
מכבי כל שנה שואפת להגיע לפיינל פור או לפחות להצלבה. לא חושב שהציפיות השתנו גם השנה.

אני לא טומן את הראש בחול, אני גם קצת מאוכזב מהסגל שנבנה כאן אבל אני לא יוצא במחאה לפני שאני רואה את הקבוצה משחקת. אי אפשר לצאת במחאה לפני שהיה הג'אמפ בול הראשון של העונה.
בלי קשר שבמקרה של קבוצות ספורט יש דרך מאוד פשוטה להראות מחאה- אם מכבי לא תשחק טוב תאמינו לי שהקהל בהיכל יראה בדיוק מה הוא חושב.
מקובי

הודעהעל ידי LIAV10 » 08 אוגוסט 2012, 18:55

מקובי כתב:ליאב- דיברנו על זה בפרטית.
אם אני משווה מחירים משנה שעברה לשנה הנוכחית מלבד מקומות מסוימים (שגם בהם עלה ב50 שקלים) כל המקומות בהיכל נשארו באותו מחיר.
אני במקומך הייתי בודק את זה, אולי בשנה שעברה קנית בהנחה (נניח "חבר") והשנה לא...
מבחינת מחירים רשמיים- המחירים לא עלו ב300 שקלים בשנה הזאת. נקודה. (ואם אתה רוצה הלינקים נמצאים בתיבה הפרטית שלי)

yellowaura כתב:אני חושב שהמחאה באה מהלוגיקה ומתוך ראייה מקיפה יותר. אני אוהב כדורסל ולא רק אוהד מכבי... מתמצא בכדורסל האירופאי ובמחירי השחקנים באירופה (יותר מהאוהד הממוצע שרואה את המשחקים). אני חושב שרוב האוהדים הממש שרופים פחות מסתכלים מסביב ויותר מסתכלים פנימה. התגובה שלהם תהיה כאשר מכבי תיפול בפועל בעוד מי שמתמצא רוצה להתריע מראש. לצערי ההתדרדרות היא הדרגתית וזה מה שהכי מפריע לי. יש ירידה בסטנדרטים, בהוצאות על רכש (גם אי עלייה והשארות במקום מבחינת תקציב משמעותה ירידה כמו שאנחנו רואים בהחתמות ובגלל השחיקה במטבע כל שנה) ובניהול.

לפי הגרסא שלך כל האוהדים השרופים לא מבינים כדורסל ולא מתמצאים בכדורסל האירופי? טוב לדעת.
ה"אוהדים השרופים" האלה חיים את הקבוצה ככה שאתה באמת חושב שהם לא יודעים מה קורה באירופה? הם סתם רובוטי עידוד שבאים לשיר בימי חמישי ולעשות תפאורות לקבוצה שלהם אבל חוץ מזה הכדורסל האירופי לא מעניין אותם?

למה להגיד שפיינל פור זה לא מטרה? לפני שנתיים לא נסענו 8000 איש לברצלונה לאירוע שנקרא פיינל פור? בשנה האחרונה לא היינו רחוקים סל אחד מאירוע שנקרא פיינל פור?
מכבי כל שנה שואפת להגיע לפיינל פור או לפחות להצלבה. לא חושב שהציפיות השתנו גם השנה.

אני לא טומן את הראש בחול, אני גם קצת מאוכזב מהסגל שנבנה כאן אבל אני לא יוצא במחאה לפני שאני רואה את הקבוצה משחקת. אי אפשר לצאת במחאה לפני שהיה הג'אמפ בול הראשון של העונה.
בלי קשר שבמקרה של קבוצות ספורט יש דרך מאוד פשוטה להראות מחאה- אם מכבי לא תשחק טוב תאמינו לי שהקהל בהיכל יראה בדיוק מה הוא חושב.

לא הייתה שום הנחה, כנראה שהמחירים באתר לא מדוייקים, יכול להיות שאני טועה מה שבטוח עלה 600 שקל יותר משנה שעברה..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי מקובי » 08 אוגוסט 2012, 19:03

LIAV10 כתב:
מקובי כתב:ליאב- דיברנו על זה בפרטית.

לא הייתה שום הנחה, כנראה שהמחירים באתר לא מדוייקים, יכול להיות שאני טועה מה שבטוח עלה 600 שקל יותר משנה שעברה..

לא רוצה להתווכח איתך אחי.
הנתונים מראים אחרת... אני במקומך הייתי מתקשר למשרדים ושואל שאלות (ואני שיא הרציני)
לא הגיוני שאתה שילמת סכום אחר ממה שרשום באינטרנט, בימינו אפשר לתבוע על דברים שהם פחות מזה. (אם רשום לך בסופר על מוצר מסוים שעולה X שקלים ובקופה אומרים לך Y הם מחוייבים לתת לך את זה בX)

המחירים של שנה שעברה הם:
http://www.maccabi.co.il/News.asp?id=2997
השנה (למנויים חדשים... הם הורידו את המחדשים, אני אנסה למצוא את זה בקרוב)
http://www.maccabi.co.il/data11.asp?id=158

לסיכום- חוץ מהבדל של 50 שקלים באולם 1-4-7-10 גם למחדשים וגם לחדשים ולחדשים ביציע 1-4-7-10- אני לא רואה שום הבדל במחירים...
מקובי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־28 אורחים