מלפפונים - קרייג סמית' מועמד לעבור על פי וואלה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים AGAIN?

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 19 ספטמבר 2012, 20:36

jol9 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
jol9 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
שחף כתב:מרכוס פייזר וקרלוס ארויו הגיע לפה אחרי שעשו שתי עונות של דאבל פיגרס ב-NBA, טום צ'יימברס היה אול-סטאר. אפילו לרודני ביופורד היו מספרים יותר מרשימים מזה. מה כל כך מרשים בשחקן שעשה 6 נקודות למשחק בקבוצה כל כך גרועה שספק אם הייתה לוקחת את היורוליג?

תום צ'יימברס הגיע לכאן כשחקן גמור ורשם מספרים הרבה פחות טובים מאשר וויט בעונה שקדמה להנחתה שלו כאן ע"י מזרחי ופדרמן.
השחקנים היחידים בשנים האחרונות שהיתה להם קריירת NBA מרשימה יותר משל וויט הם פייזר, ארויו ופארמר (שהיה כאן על חוזה זמני).
בעבר היו עוד כמה, אבל קריירת הNBA של וויט היא בגדול, מעל הקריירה המומצעת של שחקני NBA שהגיעו לכאן.
בכלל, וויט הוא בחירת סביבוב ראשון בדראפט שהיה גם היה שחקן חמישיה בNBA. הוא נמצא בשיאו, בגיל טוב ולכל הידוע לי, אין לו רקע של פציעות.
בהחלט לא מובן מאליו שמכבי תחתים שחקן כזה, בטח כאשר גובה החוזה שלו בעונה האחרונה היה בערך באותו גובה לזה של ג'ורדן פארמר.
אני מניח שהעיסקה הזו תעלה למכבי לא מעט כסף.

חביב, הקריטריונים האלה של "נמצא בשיאו", "בגיל טוב", "ללא רקע של פציעות" הם קריטריונים שיכולים להיות יתרון רק כשהם מוצמדים לשחקנים איכותיים.
את כל הקריטריונים האלה אפשר להצמיד גם לכדיר, אופיר פרחי ואבי בן שימול... האם היית שוקל להביא אותם למכבי?
.

לא נכון ואתה לוקח את הדברים למקום אחר לגמרי.
הבאת שחקן NBA שרושם מספרים יחסית טובים כאשר הוא עדיין בשיאו, עדיין יחסית צעיר (לא כמו צ'יימברס או עב"מים שונים שנחתו כאן) ולא סוחב פציעות ולא ידוע כאיזה הד קייס, זה קונספט שניתן לומר שהוכיח את עצמו.
לא זוכר הרבה מקרים שכזה שחקן נכשל כאן, גם כאשר כן היו לו רקע של פציעות (כמו אנתוני פארקר) וגם כאשר המספרים שהוא רשם בNBA לא היו טובים (כמו וויל ביינום).

היו שחקנים שהצליחו והיו כאלה שכשלו. אין כאן איזשהי חוקיות שכדאי לבנות עליה.
.

אני באמת לא זוכר מתי קרה ששחקן שעבר הישר מן הNBA למכבי נכשל. אפילו תום צ'יימברס שלא זכור כאן כהצלחה גדולה, היה שחקן של 15 נק' ושמהו כמו 6 ריב' למשחק.
הפעם האחרונה שזה נכשל היתה איפשהו בשנות ה80 עם קורקי נלסון וחבורת הפנסיונרים (או ה"וטרנים") שהובאו לכאן, לאחר קריירה כושלת בNBA.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי LIAV10 » 19 ספטמבר 2012, 20:36

חביב אורנג'ד כתב:
LIAV10 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
LIAV10 כתב:בערך אותו חוזה?
וויט הרוויח 2 מליון ברוטו (אתה אמרת) ופארמר 3.5

נכון. פארמר הרוויח 2 מליון ברוטו לפני משהו כמו שתי עונות.
בכל מקרה, מדובר בסכום די גבוה במונחים של מכבי.

אתה לא מגלה לי את ארל בארון.
הוא הוזכר לפני שנתיים כמועמד למכבי, אבל מכבי העדיפה אז לצאת להרפתקאה עם מצ'באן.
בכל אופן, ארל בארון לא משחק במכבי, אז אני לא מבין מה הוא קשור.

קשור כי אתה מתבסס על סטט׳ של שחקני גארבץ׳ טיים..

גארבג׳ טיים?
וויט פתח בחמישיה של שארלוט ב11 משחקים העונה וגם נתן עונה רוקי לא רעה בכלל באוקלהומה לאחר שנבחר בסיבוב הראשון בדראפט.
בכלל, ממוצע עונתי של 9 נק' ו5 ריבאונדים למשחק, זה לא משהו שעושים רק בגארבג' טיים.

נתתי דוגמא מצויינת, ארל בארון עם ממוצעי דאבל דאבל בגארבץ׳ טיים..
מה גם שהוא פחות סנטר מבונסו..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי rc4991 » 19 ספטמבר 2012, 20:38

למישהו יש רשימה(אלא אם הוא זוכר בעל פה)של הסנטרים שמתאמנים במחנות הקיץ ב-NBA או שחתומים על חוזים לא מובטחים?
אולי משם תבוא הישועה?
נערך לאחרונה על ידי rc4991 בתאריך 19 ספטמבר 2012, 20:38, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי זרובבל » 19 ספטמבר 2012, 20:38

עם כל חוסר ההסכמה בעניין וויט, תסכימו איתי שהוא טוב יותר מהסודני.
זרובבל

הודעהעל ידי קודי » 19 ספטמבר 2012, 20:40

זרובבל כתב:עם כל חוסר ההסכמה בעניין וויט, תסכימו איתי שהוא טוב יותר מהסודני.

זו באמת לא חוכמה גדולה. יש לפחות 10 גבוהים בליגת העל העלובה שלנו שטובים ממנו.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 19 ספטמבר 2012, 20:41

rc4991 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
rc4991 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:בן אדם הולך לעבודה וחוזר לשחקן משוחרר+שחקן שעל סף סיכום? תנו לנשום

עכשיו את מרגישה איך זה להיות דתי ולפספס את האקשן שמשום מה מתרחש בדרך כלל בשבת :bigsmile3

נשבעת לך שכשחזרתי וראיתי את זה אמרתי לעצמי ''אני מרגישה כמו דתי במוצאי שבת''

חחחחח,אכן זו ההרגשה :beee
בכלל את כבר לא ממש פעילה מאז שאת בעבודה הזאת(באיזו מין עבודה עובדים בשעות המוזרות האלה?).פעם היית הגולשת הדומיננטית ביותר בפורום ביי פאר מהאחרים

אני לרוב עובדת ערבים וזה מסביבות 4 עד 10-11-12 בלילה וכשאני קמה אני כבר צריכה ללכת לעבודה וכשאני חוזרת הכל כבר סוכם :laugh2
אני אנסה לדבר עם הבוס שלי כשהיורוליג יתחיל שבימי חמישי אני אעבוד בוקר כמה שאפשר
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי זרובבל » 19 ספטמבר 2012, 20:43

קודי כתב:
זרובבל כתב:עם כל חוסר ההסכמה בעניין וויט, תסכימו איתי שהוא טוב יותר מהסודני.

זו באמת לא חוכמה גדולה. יש לפחות 10 גבוהים בליגת העל העלובה שלנו שטובים ממנו.

אז אולי זה המצב וזה מה יש. אין ספק שזו התנהלות מאוד בעייתית שנוצרה מכל מיני סיבות, חלקן כנראה בגלל החלטות תמוהות של ההנהלה, אבל אין מה לעשות ובלאט יצטרך להוציא מהסיטואציה הזו כמה שניתן, אם בכלל.
זרובבל

הודעהעל ידי שמואל1 » 19 ספטמבר 2012, 20:46

אחרי בדיקה קצרה, מסתבר שלפני חודש וחצי דנבר חתכה את הבירד מן!!
זה יהיה חלום שמתגשם אם השחקן הזה יגיע לפה. הוא אפילו היה מועמד למכבי לפני כמה שנים.

תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 19 ספטמבר 2012, 20:49

מה כ''כ חלום שמתגשם פה? הד קייס יותר גרוע מסופו, שגם במיטבו היה בעיקר שחקן שחי מגארבג' ודאנקים פנויים.
שחף

הודעהעל ידי LIAV10 » 19 ספטמבר 2012, 20:49

הלוואי, שחקן הגנה מצויין, היילייט פלייר..
אבל לא נראה לי שדייויד יתקרב למסומם כזה...
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי rc4991 » 19 ספטמבר 2012, 20:49

שמואל1 כתב:אחרי בדיקה קצרה, מסתבר שלפני חודש וחצי דנבר חתכה את הבירד מן!!
זה יהיה חלום שמתגשם אם השחקן הזה יגיע לפה. הוא אפילו היה מועמד למכבי לפני כמה שנים.

הוא היה מועמד גם במהלך הקיץ
אני בכל מקרה לא רוצה הד קייס כזה בקבוצה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 19 ספטמבר 2012, 20:52

הבירד מן הוא שחקן ששווה לקנות בשבילו כרטיס. שואו טיים מעולם אחר.
מדובר בשחקן הגנה מדהים, אחד החוסמים הטובים בעולם. אתלט על. אם כבר הלכנו על שחקן בקונספט של פופס מנסה בונסו- אז הבירד מן הוא השחקן הכי טוב שאפשר למצוא בקונספט הזה.

לגבי הסמים- זה מאחוריו. מאז הגעתו לדנבר הוא נקי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 19 ספטמבר 2012, 20:52

Holiday_Armadillo כתב:
rc4991 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
rc4991 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:בן אדם הולך לעבודה וחוזר לשחקן משוחרר+שחקן שעל סף סיכום? תנו לנשום

עכשיו את מרגישה איך זה להיות דתי ולפספס את האקשן שמשום מה מתרחש בדרך כלל בשבת :bigsmile3

נשבעת לך שכשחזרתי וראיתי את זה אמרתי לעצמי ''אני מרגישה כמו דתי במוצאי שבת''

חחחחח,אכן זו ההרגשה :beee
בכלל את כבר לא ממש פעילה מאז שאת בעבודה הזאת(באיזו מין עבודה עובדים בשעות המוזרות האלה?).פעם היית הגולשת הדומיננטית ביותר בפורום ביי פאר מהאחרים

אני לרוב עובדת ערבים וזה מסביבות 4 עד 10-11-12 בלילה וכשאני קמה אני כבר צריכה ללכת לעבודה וכשאני חוזרת הכל כבר סוכם :laugh2
אני אנסה לדבר עם הבוס שלי כשהיורוליג יתחיל שבימי חמישי אני אעבוד בוקר כמה שאפשר

דווקא נראה לי ממש כיף לעבוד בלילה כך שאפשר לישון ולקום מתי שרוצים וזה בטח נותן מין תחושת חופש כזאת
הבעיה היא כשרוצים לצאת עם חברים או באמת כשזה נופל על המשחקים של מכבי אבל אני כבר סומך עלייך שתטפלי בזה :tongue3
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 19 ספטמבר 2012, 20:53

במה את עובדת (אם אפשר לשאול)?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי קודי » 19 ספטמבר 2012, 20:54

אני מסכים עם יוני וגם אני לא ממש מכיר את הבחור - הממוצעים לא אומרים כלום. אני מכיר שחקן נחמד שגם נבחר בסיבוב הראשון בדראפט (מקום 21) ושיחק 3 שנים ב-NBA (בסך הכל 55 משחקים) עם ממוצעים של 1.9, 1.0 ו-3.6 נק' למשחק עם אחוזי קליעה מחפירים מהשלוש ואחוזים בינוניים ומטה מהעונשין. אותו בחור הפך לשחקן הטוב באירופה וחזר ל-NBA אחרי 6 שנים על שטיח אדום. אז אם לאנטוני פארקר מותר כנראה שגם לוויט. בכל מקרה, אני מכיר אותו רק מכמה דקות שראיתי אותו משחק וממעט שקראתי עליו הערב, כולל דירוג של הופסהייפ שמדרג אותו נכון להיום במקוםה-4 מבין הפאוור פורוורדים החופשיים ובמקום ה-12 מבין כל ה-free agents, לפני שחקנים לא רעים כמו גילברט ארינאס, מייקל רד, ג'נרו פארגו, ג'וני פלין, מוריס אוונס, דארו מיליצ'יץ המהולל, קרלוס ארויו ואחרים. אז אולי הוא לא כוכב על וגם לא סנטר "טבעי", אבל אם בלאט שם עליו יד אני שקט.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 19 ספטמבר 2012, 20:56

כריס אנדרסן הוא שחקן בן 34 שהעמיד בשנים האחרונות מספרים פחות טובים מאילו של וויט.
נוסף על כך, מדובר בהד קייס לא קטן שגם הושעה לשנה שלמה עקב שימוש בסמים.
חלום? אולי חלום בלהות...
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי שחף » 19 ספטמבר 2012, 20:58

אני לא יודע על סמך מה הדירוג הזה מתבסס בדיוק. אני הייתי לוקח את דארקו לפניו אם הייתה לי את האופציה. הרבה הרבה יותר מתאים למה שמכבי מחפשת. אני פשוט לא חושב שכל מיני חרגולים מעופפים בלי משחק פוסט מתאימים לסיטואציה הנוכחית במכבי, שאין לה מוסרים טובים בעמדות הגארד.
שחף

הודעהעל ידי קודי » 19 ספטמבר 2012, 21:02

שחף כתב:אני לא יודע על סמך מה הדירוג הזה מתבסס בדיוק. אני הייתי לוקח את דארקו לפניו אם הייתה לי את האופציה. הרבה הרבה יותר מתאים למה שמכבי מחפשת. אני פשוט לא חושב שכל מיני חרגולים מעופפים בלי משחק פוסט מתאימים לסיטואציה הנוכחית במכבי, שאין לה מוסרים טובים בעמדות הגארד.

תבין שאין היום בשוק אף סנטר נורמלי - היו המון אבל הם התפזרו לכל עבר. גם ב-NBA יש מחסור חמור בסנטרים "טבעיים" ואלה שנשארו הם זקנים, פצועים, חולי נפש או מסוממים. לכן אין ברירה אלא להביא איזה חרגול מעופף.
קודי

הודעהעל ידי שמואל1 » 19 ספטמבר 2012, 21:13

אחרי מעבר קצר על הרשימה הבאה של השחקנים החופשיים ב NBA:
http://hoopshype.com/free_agent_rankings.htm

הרשימה גרמה לי להיות אופטימי. יש לא מעט שמות מעניינים, רובם הרבה יותר טובים מפופס.

- לואיס אמונדסון- אתלטי, ריבאונדר טוב, שחקן הגנה טוב. קליעה מחצי מרחק. מביא בערך את האיכויות של פופס, רק יותר טוב.
- יי ז'יאן ליאן- סנטר סיני, שחקן מאוד מוכשר וורסיטלי. קליעה מצויינת מכל הטווחים. נבחר מקום שישי בדראפט (!!) וברזומה שלו עונה של 12 נק', 7 ריב' ו 1 חס' בניו ג'רזי.
- לאון פו- כמדומני היה מועמד בעבר למכבי. שחקן פוסט מצויין, חזק מאוד, שומר טוב. ברזומה שלו שתי עונות נפלאות בבוסטון הגדולה, היה בורג חשוב בספסל ( יותר מ 7 נק' למשחק).
- כריס אנדרסן- דובר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 19 ספטמבר 2012, 21:20

שמואל1 כתב:אחרי מעבר קצר על הרשימה הבאה של השחקנים החופשיים ב NBA:
http://hoopshype.com/free_agent_rankings.htm

הרשימה גרמה לי להיות אופטימי. יש לא מעט שמות מעניינים, רובם הרבה יותר טובים מפופס.

- לואיס אמונדסון- אתלטי, ריבאונדר טוב, שחקן הגנה טוב. קליעה מחצי מרחק. מביא בערך את האיכויות של פופס, רק יותר טוב.
- יי ז'יאן ליאן- סנטר סיני, שחקן מאוד מוכשר וורסיטלי. קליעה מצויינת מכל הטווחים. נבחר מקום שישי בדראפט (!!) וברזומה שלו עונה של 12 נק', 7 ריב' ו 1 חס' בניו ג'רזי.
- לאון פו- כמדומני היה מועמד בעבר למכבי. שחקן פוסט מצויין, חזק מאוד, שומר טוב. ברזומה שלו שתי עונות נפלאות בבוסטון הגדולה, היה בורג חשוב בספסל ( יותר מ 7 נק' למשחק).
- כריס אנדרסן- דובר.

אמונדסון נגר מארץ הנגרים, חושב גם שהוא כבר חתם איפשהו..
ג׳יאנליאן פורוורד סנטר מוכשר ואתלט מאוד, לא מבין למה לא הלל לו בדאלאס (גם כשיש את נוביצקי לפניו) אבל נראה לי יותר מידי שחיף..
לאון פאו :nonono אוי ואבוי אם הוא ימצא את עצמו במכבי, פורוורד שאפילו לירושלים של השנה לא היה מתקבל..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל ו־7 אורחים