על ידי jol9 » 22 ספטמבר 2012, 11:02
טוב, אז אחרי שראיתי את המשחק בשידור חוזר, אצטרף למסכמים...
מאמנים - עוד מוקדם מאוד לשפוט, אבל יש להם חתיכת אתגר בהמשך הדרך.
גארדים - מאוד מאוד חלשים. היקמן הוא שחקן סולידי, אבל על אותו משקל כמו שהמצויין הוא האויב הכי גדול של הטוב מאוד, ככה הסולידי הוא החבר הכי טוב של הגרוע,
כי שחקן גרוע יכול להיקרא גם סולידי ומקומו בקבוצה ובחמישייה מובטח. סמית' הוכיח לנו את זה בעונה שעברה, אם כי הוא שחקן שיודע לעשות המון דברים קטנים.
אני לא בטוח שצריך שניים כאלה בקו האחורי.
את לוגן כולנו מכירים ולזכותו של הבחור הוא שהוא לפחות ניסה (בניגוד להיקמן) ולא הלך לו. לוגאן עוד יכול להשתפר, אבל מנהיג ושחקן דומיננטי הוא לא יהיה.
לאנדסברג גם ניסה ולא הלך לו, אבל בסה"כ אני אופטימי לגביו, בכל מה שקשור ביכולת צבירת נקודות מהספסל.
רוט לא מתאים להתמודד עם גארדים כאלה. לא סתם הוא לא מצליח בנבחרת.
עם ההצטרפות של אוחיון, הדברים קצת ישתנו. היקמן יעבור לתפקיד הטבעי שלו, שזה גארד מחליף, לוגאן יוכל לסמוך על אוחיון שייחפש אותו ויסדר לו מבטים טובים לסל,
ואוחיון עצמו הופך להיות השחקן הכי חשוב של מכבי בנקודת זמן הזאת.
פורוורדים - פניני פשוט משחק רע. הוא לא קולע, מאבד המון, אבל לפחות סוחט עבירות תוקף כמו תמיד. מה שכן, בניגוד לכל השחקנים בקו האחורי שלנו, הוא ניסה פעם אחר פעם להפעיל
את החברים שלו, וזה לא הלך לו. פניני הוא מוסר מצויין, ואם הוא יהיה בכושר קליעה טוב, ולוגאן לא יצליח להשתלב, אז צפויות לפניני דקות בעמדה 2.
ליאור הוא ליאור. הוא העוגן והבאנקר של הסגל הזה. אני מקווה שכל עוד אין לנו מישהו טוב יותר, שליאור יישחק יותר ושיישחקו עליו יותר.
מדלי - לא כל הנוצץ זהב, ולא תמיד הדשא של השכנים באמת כזה ירוק. לא הרשים אותי כלל, ולמרות שזה עוד מוקדם, ביכולת הזאת המקסימום שהוא יוכל לעשות זה לאסוף את השאריות של אליהו
בעמדה 4.
סנטרים - שרמאדיני הוא סנטר נהדר. שחקן מצויין, עם הבנה, תנועה, סיומת ליד הטבעת ומהעונשין. אממה, הוא סנטר מחליף. לא מוביל. אם יגיע סנטר מוביל למכבי, אז שרמאן הוא באנקר
מהספסל.
את ג'יימס אני לא אשפוט מהר מדי. הוא היה נוראי במשחק הזה, אבל אנחנו מכירים אותו מספיק, ויודעים שהוא יכול להשתפר. אני נאלץ להצטרף לכל אלה שקראו להחליף אותו ולהביא את טיוס.
מה שכן, אם מכבי לא תביא בסוף סנטר מוביל, אז ההשארה של ג'יימס תהיה ההבדל בין התרסקות לבין עונה בינונית לאן שכרגע אנחנו הולכים.
בהתרשמות הכללית, יש המון עבודה, אבל אין ברק, אין ניצוץ, אין הרבה כשרון. מה שכן יש, זה אפרוריות, ומגוון שחקנים בחצי מליון.
מילה אחרונה - על אף שאני חושב שהלפרין היה רע מאוד במדי הנבחרת, אפשר לראות עד כמה חסר למכבי שחקן כזה, שיודע לתת מסירה מדוייקת במקום ובזמן.
אוחיון ייתן את זה, אבל לא ראיתי מאף שחקן אחר את היכולת הזאת. פניני בעיקר איבד, ולליאור אין ממש למי למסור, וממילא זה התפקיד של הגארדים שלנו ולא שלהם.