טורניר באמברג: מכבי נגד חימקי - שישי, 19:00, 5+ LIVE

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: טורניר באמברג: מכבי נגד חימקי - שישי, 19:00, 5+ LIVE

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 21 ספטמבר 2012, 18:56

החציל האצטקי כתב:סילבן לנדסברג- לא ברור לי למה דייויד הלך עם לוגאן דקות כל כך ארוכות כשלנדסברג מתייבש על הספסל. אמנם לא סיפק תפוקה סטטיסטית רצינית, אבל הראה את היכולת לעבור שחקן וההתרשמות שלי היא שעם קצת ליטוש של הסיומת והקליעה- הוא יתאים את עצמו לרמה.

אני גם לא מבין מדוע בלאט בקושי נתן לו לשחק.
אישית, הייתי בטוח שהוא יפתח בחמישיה בעמדה מס' 3. מדלי ואליהו אולי יצליחו להיות שילוב טוב בעתיד, אבל היום זה לא עבד ואופילו נכשל כישלון די צורם.

החציל האצטקי כתב:יוגב אוחיון- ניהול המשחק של הקבוצה נפגע קשות ואם עדיין יש סיכוי להחזיר הנה את יוגב, המשחק הזה יכול לתת עוד גושפנקא לעסק. כמות איבודי הכדור והטעויות בהתקפה גרמו לי לאבד כמה שערות. בכלל, הרושם שלי הוא שהיקמן הוחתם כדי להיות המחליף של יוגב, ולמרות משחק לא רע שלו- אני עדיין חושש שהבחור מפינלנד יהיה הרכז הראשון במכבי.

הנקודה היחידה בפוסט שאני לא מסכים איתה.
היקמן דוקא ניהל את המשחק לא רע בכלל וגם הראה משחק פיק אנ רול טוב עם שרמדיני.
לצד ניהול המשחק, היקמן הראה איזה סוג של אחריות וידע לקחת מנהיגות - דבר שלא תמיד ראינו מיוגב.
סה"כ, הוא לא מנהל משחק מבריק, אבל הוא כן מנהל משחק טוב שלא נופל כ"כ רחוק מאוחיון. אני לא ממש לא חושש שהוא יהיה הרכז הראשון. המצב של לוגאן יותר מדאיג.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי קודי » 21 ספטמבר 2012, 19:07

המשחק הזה הוא רק משחק אימון ראשון ובלה בלה בלה, אבל:
1. לא יכול להיות מצב שחצי משחק קבוצת יורוליג בינונית ומטה (חימקי הרבה פחות טובה מהימים שלנגפורד שיחק אצלה) תשתעשע במכבי כמו במשחק ילדים.
2. שום דבר לא צריך להפתיע אף אחד כאן. דיברנו על הסגל הבעייתי כל הקיץ ואין סיבה להפתעות. בלאט יכול להוציא מהשחקנים 20 אחוז יותר ממאמנים אחרים אבל לא יכול לעשות קסמים ולהפוך חבורת רול פליירים בינוניים לקבוצת יורוליג מובילה.
3. מכבי לא תעשה כלום ביורוליג בלי עוד רכז טוב. יש לה היום שלושת רבעי רכז (היקמן) וזהו. לוגאן ממש לא רכז ורוט הגיע לתקרת הזכוכית שלו בהפועל חולון. פלאניניץ חגג עליו בקלילות ובכלל איו מה לחפש ביורוליג, אבל גם את זה ידענו בקיץ וגם בלאט ידע את זה ולכן לא רצה שיוחתם. יוחתם אוחיון ומיד, אחרת אנחנו בבעיה קשה מאוד בעמדה הכי חשובה במגרש.
4. גם עמדה 2 לא נראית חגיגה, מאחר שאת לוגאן אנחנו מכירים היטב ויודעים שהוא לא לרמות הגבוהות ולגבי לנדסברג עדיין לא ברור אם ישתלב ברמת יורוליג.
5. עמדת הסנטר נוראית ולמעט הבלחות התקפיות (וחורים נוראיים בהגנה) של שרמדיני אין שם כלום, בטח לא גוף לתת מול גבוהים נורמליים, סגירה של הרחבה או משחק פוסט אפ. כלמזה היה מול גבוהים חלשים כמו אלה של חימקי ומול גבוהים טובים יותר זה בכלל יהיה מביך. קצת מגוחך, שלא לומר מביך, שפדרמן שאל את הצוות המקצועי אם חייבים עוד סנטר. אני שוב חוזר על מה שאמרתי לפני כמה חודשים - טעות נוראית להשאיר את ג׳יימס כסנטר שלישי ויקר ובכך למנוע את האפשרות לנביא סנטר מוביל ברמה גבוהה מאוד.
6. מעבר להכל - הקבוצה הזו של מכבי פשוט משעממת וחסרת כל ברק מינימלי.
7. בקיצור - בלי אוחיון וסנטר טוב אנחנו בדרך לעונה נוראית. 
ועוד דבר קטן - מכבי אמורה לסגור בשבוע-שבועיים הקרובים הסכם חדש למכירת זכויות שידור. מי בדיוק יסכים לשלם סכום שיתקרב לסכום הקודם עבור קבוצה כזו?
נערך לאחרונה על ידי קודי בתאריך 21 ספטמבר 2012, 19:20, נערך פעם אחת בסך הכל.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי LIAV10 » 21 ספטמבר 2012, 19:13

Holiday_Armadillo כתב:יש איזשהי הצדקה לטור התוקפני והמגעיל הזה?(תשובה:לא)
http://www.one.co.il/Oppinion/253/205978.html

בטח שיש הצדקה, כנראה התעללו בכותב הטור שהיה ילד..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Assaf M » 21 ספטמבר 2012, 19:27

אני בניגוד לרבים חושב שלוגן יהיה בסדר גמור העונה.
Assaf M

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 21 ספטמבר 2012, 19:31

Assaf M כתב:אני בניגוד לרבים חושב שלוגן יהיה בסדר גמור העונה.

ברבע הראשון הוא היחידי שהכניס קצת תנועה ומהירות למשחק ההתקפי של מכבי עם הכנסות פנימה לגבוהים אחרי חדירות
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 21 ספטמבר 2012, 19:33

מבלי לראות את המשחק, ועוד מלפני המשחק, אני חשבתי ועדיין חושב שבלאט צריך לעשות שינוי קונספט. אני לא מחסידי הקו האחורי שלנו, אבל אפשר עוד לשפר אותו מעט. אם אוחיון נשאר במכבי, אני שם בחמישייה אותו עם היקמן בעמדה 2 וסמית בעמדה 3. מדובר בקו אחורי חזק ואתלטי. לוגאן לא שווה יותר משחקן מחליף, בדיוק כמו שהיה בפאו, עם כל הצער שבדבר. אני אפילו לא פוסל מצב שלנדסברג יקבל בסופו של דבר יותר דקות ממנו בעמדה מס׳ 2. רוט ישמש כמחליף של יוגב, כשגם היקמן כאמור מאייש את עמדה 1 מעת לעת. מדלי צריך לשחק רק בעמדה 4, הנסיונות האלו של בלאט מיותרים, ואני מניח שזה אילוץ של בלאט בגלל פציעתו של סמית׳. חשוב להחזיר לפניני את הבטחון. וכמובן צריכים סנטר טוב וחזק. קונספט כזה יהיה הרבה יותר טוב לדעתי מהמצב הנוכחי.
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 21 ספטמבר 2012, 21:18

אתה לא היחיד , אני גם חושב ככה ....
בכלל , זה די מצחיק אותי לקרוא שכותבים פה על היקמן שהוא ניהל את המשחק טוב ועשה מהלכי פיק אנד רול עם שרמאנדיני כשלוגן עשה אותו דבר במחצית הראשונה בצורה לא פחות טובה .
הדבר היחיד שלוגאן לא טוב בו עדיין הוא בקליע ובסיומת שלו מחדירות לסל אבל זה עניין יותר של כושר . מה שכן הוא נראה האבה יותר קבוצתי בהתקפה ממה שזכרתי אותו וגם השמירה שלו ניראת טובה יותר .
היקמן היה סביר מבחינת ניהול משחק אבל נראה די אנמי ומשעמם . אני די בטוח שיראה טוב יותר בהמשך אבל אם מישהו חושב שנקבל פה פארגו שתיים אז הוא טועה ואני אפילו לא חושב שנקבל פה פרקינס 2....
רוט יתרום בהמשך יותר בעמדה 1 מבחינה הגנתית (לא כל יום נתקלים ברכז בגובהה של פלאנניץ' ) . מבחינת נקודות בהתקפה , כל סל שלו יהיה בונוס נחמד אבל אסיסטים אני בטוח שנראה ממנו לא מעט יחסית לדקות שיקבל . מה שכן הוא היה צריך להיות רכז שלשי לצד עוד רכז שנחוץ לקבוצה .
שרמאנדיני הפתיע אותי לטובה , יש לו משחק פוסט טוב שלא מתבסס על כוח אלא על המון טכניקה והוא מנצל מצויין את העברות שהוא סוחט ( והוא עושה את זה לא מעט..) . מה שכן הוא לא ריבאונדר טוב (ידענו את זה ) ואין לו את המאסה לשמור שחקנים מתחת לסל וזה בא לידי ביטוי בזה שתופסים עליו עמדה מתחת לסל די בקלות .
ג'יימס ? אני חוזר לטעון שלי מלפני שבועיים , מיותר לשלם סכום כזה לסנטר שלשי זר שגם היום עוד לא הוכיח שהוא לרמות האלו והיה עדיף להמר על טיוס כסנטר שלישי ישראלי זול יותר...
דרוש סנטר זר נוסף שיכול לייצר נקודות ולקחת ריבאונד !!!!
לגבי מדלי אני לא מתרגש כי השחקן נמצא עם הקבוצה פחות משבועיים . מה שכן הוא לא 3 , לא היה ולא יהיה ואני בטוח שזה נסיון של בלאט בגלל הפציע של סמית' ואני גם די משוכנע שהוא לא ינסה את זה שוב אלא יתן יותר ללאנדסברג לשחק בעמדה הזאת...

נגד באמברג לא הולך להיות קל יותר זה בטוח...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yzafrir » 21 ספטמבר 2012, 21:23

שכחתי משהו , אתם באמת מאמינים שאוחיון הוא זה שיעשה את ההבדל בין מה שראינו היום לבין קבוצה שיכולה להתמודד על פיינל פור ??
פפחחחחחחח
זה מדהים מה הפכו פה את יוגב , מינימום דימאנטידיס.....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 ספטמבר 2012, 21:34

yzafrir כתב:

אתה לא היחיד , אני גם חושב ככה ....
בכלל , זה די מצחיק אותי לקרוא שכותבים פה על היקמן שהוא ניהל את המשחק טוב ועשה מהלכי פיק אנד רול עם שרמאנדיני כשלוגן עשה אותו דבר במחצית הראשונה בצורה לא פחות טובה .
הדבר היחיד שלוגאן לא טוב בו עדיין הוא בקליע ובסיומת שלו מחדירות לסל אבל זה עניין יותר של כושר . מה שכן הוא נראה האבה יותר קבוצתי בהתקפה ממה שזכרתי אותו וגם השמירה שלו ניראת טובה יותר .
היקמן היה סביר מבחינת ניהול משחק אבל נראה די אנמי ומשעמם . אני די בטוח שיראה טוב יותר בהמשך אבל אם מישהו חושב שנקבל פה פארגו שתיים אז הוא טועה ואני אפילו לא חושב שנקבל פה פרקינס 2....
רוט יתרום בהמשך יותר בעמדה 1 מבחינה הגנתית (לא כל יום נתקלים ברכז בגובהה של פלאנניץ' ) . מבחינת נקודות בהתקפה , כל סל שלו יהיה בונוס נחמד אבל אסיסטים אני בטוח שנראה ממנו לא מעט יחסית לדקות שיקבל . מה שכן הוא היה צריך להיות רכז שלשי לצד עוד רכז שנחוץ לקבוצה .
שרמאנדיני הפתיע אותי לטובה , יש לו משחק פוסט טוב שלא מתבסס על כוח אלא על המון טכניקה והוא מנצל מצויין את העברות שהוא סוחט ( והוא עושה את זה לא מעט..) . מה שכן הוא לא ריבאונדר טוב (ידענו את זה ) ואין לו את המאסה לשמור שחקנים מתחת לסל וזה בא לידי ביטוי בזה שתופסים עליו עמדה מתחת לסל די בקלות .
ג'יימס ? אני חוזר לטעון שלי מלפני שבועיים , מיותר לשלם סכום כזה לסנטר שלשי זר שגם היום עוד לא הוכיח שהוא לרמות האלו והיה עדיף להמר על טיוס כסנטר שלישי ישראלי זול יותר...
דרוש סנטר זר נוסף שיכול לייצר נקודות ולקחת ריבאונד !!!!
לגבי מדלי אני לא מתרגש כי השחקן נמצא עם הקבוצה פחות משבועיים . מה שכן הוא לא 3 , לא היה ולא יהיה ואני בטוח שזה נסיון של בלאט בגלל הפציע של סמית' ואני גם די משוכנע שהוא לא ינסה את זה שוב אלא יתן יותר ללאנדסברג לשחק בעמדה הזאת...

נגד באמברג לא הולך להיות קל יותר זה בטוח...

הוא עשה את זה בערך פעמיים במחצית הראשונה, ונעלם להמשך המשחק, בעוד שהיקמן שמר על יציבות יחסית בניהול המשחק, כשהוא מוסיף לזה גם נקודות.
אתה טוען שזה שהוא לא קולע כרגע זה עניין של כושר, ואני טוען שזה חוסר היציבות שמלווה אותו לאורך כל הקריירה. יהיו משחקים השנה שהוא יתפוצץ, בערבים שזה לא יקרה, לא יהיה לו מה לחפש על המגרש. מה שכן, הוא נראה יותר אתלטי ממה שזכרתי אותו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 21 ספטמבר 2012, 21:44

אחרי ששיחררו את פופס מי ייתן לנו שואו טיים השנה?
חשבתי היקמן, אבל אחרי היום שהוא חטף ועשה לייאפ קליל ברור לי שלא הוא..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי misha » 21 ספטמבר 2012, 22:25

הספקתי לראות רק רבע וחצי ולפני שהייתי צריך ללכת (ומסתבר שעוד תפסתי את הדקות הטובות שלנו) אבל לא הייתי מסיק מהמשחק הזה יותר מדי. בלאט עשה המון חילופים וניסויים, אנחנו רחוקים שנות אור מתיאום כלשהו וראו שחימקי הרבה לפנינו מבחינת הכנה לעונה. ברגע שהקבוצה תרוץ קצת ביחד ואם אכן אוחיון יישאר בנוסף לעוד שני שחקנים חשובים כמו סמית' וסנטר, התמונה תיראה אחרת לגמרי. סימני השאילה הגדולים מהקיץ לא הולכים להיפתר לכאן או לכאן במשחק הכנה הרציני הראשון.

מה שכן, פניני צריך להיות מודאג. הוא בא אחרי בערך חודש וחצי עם הנבחרת ואמור להיות בכושר משחק טוב. בנוסף, סמית' פצוע, מה שנותן לגיא אפשרות להראות לבלאט שמגיע לו יותר. אבל הוא עדיין ממשיך עם החיוורות מרוב השלבים של העונה שעברה ומכריח את בלאט לבודק כל מיני אלתורים על העמדה שלו.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי התנין » 22 ספטמבר 2012, 09:34

קודי כתב:1. לא יכול להיות מצב שחצי משחק קבוצת יורוליג בינונית ומטה (חימקי הרבה פחות טובה מהימים שלנגפורד שיחק אצלה) תשתעשע במכבי כמו במשחק ילדים

שטויות. חימקי על הנייר היא לא אחת הקבוצות שמועמדות לפיינל פור, אבל היא בהחלט תופסת מקום טוב מתחת למועמדות הבכירות. יש לה סגל מאוד מגוון ומוכשר. פלאניניץ' מגיע אחריי עונה טובה, הביאו את קופונן הנהדר, קייסי ריברס גארד אמריקאי עם פוטנציאל נפיץ, פרידזון הוא אחד השחקנים הכי טובים ברוסיה, אגוסטין ופול דייויס הם שחקני פנים מצויינים, ולונצ'אר עדיין בקבוצה.
סגל מאוד מעניין, שעם מאמן טוב חייב להגיע לפחות להצלבה. ולהזכירך, חימקי בתקופת לנגפורד לא עברה את הבית הראשון המאוד בינוני שלה.
התנין

הודעהעל ידי jol9 » 22 ספטמבר 2012, 11:02

טוב, אז אחרי שראיתי את המשחק בשידור חוזר, אצטרף למסכמים...

מאמנים - עוד מוקדם מאוד לשפוט, אבל יש להם חתיכת אתגר בהמשך הדרך.

גארדים - מאוד מאוד חלשים. היקמן הוא שחקן סולידי, אבל על אותו משקל כמו שהמצויין הוא האויב הכי גדול של הטוב מאוד, ככה הסולידי הוא החבר הכי טוב של הגרוע,
כי שחקן גרוע יכול להיקרא גם סולידי ומקומו בקבוצה ובחמישייה מובטח. סמית' הוכיח לנו את זה בעונה שעברה, אם כי הוא שחקן שיודע לעשות המון דברים קטנים.
אני לא בטוח שצריך שניים כאלה בקו האחורי.
את לוגן כולנו מכירים ולזכותו של הבחור הוא שהוא לפחות ניסה (בניגוד להיקמן) ולא הלך לו. לוגאן עוד יכול להשתפר, אבל מנהיג ושחקן דומיננטי הוא לא יהיה.
לאנדסברג גם ניסה ולא הלך לו, אבל בסה"כ אני אופטימי לגביו, בכל מה שקשור ביכולת צבירת נקודות מהספסל.
רוט לא מתאים להתמודד עם גארדים כאלה. לא סתם הוא לא מצליח בנבחרת.

עם ההצטרפות של אוחיון, הדברים קצת ישתנו. היקמן יעבור לתפקיד הטבעי שלו, שזה גארד מחליף, לוגאן יוכל לסמוך על אוחיון שייחפש אותו ויסדר לו מבטים טובים לסל,
ואוחיון עצמו הופך להיות השחקן הכי חשוב של מכבי בנקודת זמן הזאת.

פורוורדים - פניני פשוט משחק רע. הוא לא קולע, מאבד המון, אבל לפחות סוחט עבירות תוקף כמו תמיד. מה שכן, בניגוד לכל השחקנים בקו האחורי שלנו, הוא ניסה פעם אחר פעם להפעיל
את החברים שלו, וזה לא הלך לו. פניני הוא מוסר מצויין, ואם הוא יהיה בכושר קליעה טוב, ולוגאן לא יצליח להשתלב, אז צפויות לפניני דקות בעמדה 2.
ליאור הוא ליאור. הוא העוגן והבאנקר של הסגל הזה. אני מקווה שכל עוד אין לנו מישהו טוב יותר, שליאור יישחק יותר ושיישחקו עליו יותר.
מדלי - לא כל הנוצץ זהב, ולא תמיד הדשא של השכנים באמת כזה ירוק. לא הרשים אותי כלל, ולמרות שזה עוד מוקדם, ביכולת הזאת המקסימום שהוא יוכל לעשות זה לאסוף את השאריות של אליהו
בעמדה 4.

סנטרים - שרמאדיני הוא סנטר נהדר. שחקן מצויין, עם הבנה, תנועה, סיומת ליד הטבעת ומהעונשין. אממה, הוא סנטר מחליף. לא מוביל. אם יגיע סנטר מוביל למכבי, אז שרמאן הוא באנקר
מהספסל.
את ג'יימס אני לא אשפוט מהר מדי. הוא היה נוראי במשחק הזה, אבל אנחנו מכירים אותו מספיק, ויודעים שהוא יכול להשתפר. אני נאלץ להצטרף לכל אלה שקראו להחליף אותו ולהביא את טיוס.
מה שכן, אם מכבי לא תביא בסוף סנטר מוביל, אז ההשארה של ג'יימס תהיה ההבדל בין התרסקות לבין עונה בינונית לאן שכרגע אנחנו הולכים.

בהתרשמות הכללית, יש המון עבודה, אבל אין ברק, אין ניצוץ, אין הרבה כשרון. מה שכן יש, זה אפרוריות, ומגוון שחקנים בחצי מליון.

מילה אחרונה - על אף שאני חושב שהלפרין היה רע מאוד במדי הנבחרת, אפשר לראות עד כמה חסר למכבי שחקן כזה, שיודע לתת מסירה מדוייקת במקום ובזמן.
אוחיון ייתן את זה, אבל לא ראיתי מאף שחקן אחר את היכולת הזאת. פניני בעיקר איבד, ולליאור אין ממש למי למסור, וממילא זה התפקיד של הגארדים שלנו ולא שלהם.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 22 ספטמבר 2012, 11:25

צפיתי במשחק רק עכשיו.
משחק בהחלט גרוע של מכבי, אבל זה רק המשחק הראשון והקבוצה עדיין לא בכושר. המשחק התאפיין ברכות גדולה , במיוחד בהגנה, וחוסר תיאום. אלו דברים שאמורים להשתפר בהמשך משחקי ההכנה וכמובן עם הגעתו של סנטר מוביל בצבע.

מבחינת יכולת אישית לא התלהבתי מאף שחקן , אולי קצת משמרדיני שהראה ניצוצות עם מספר מהלכים לא רעים בצבע. רואים שלבחור יש כישרון וכמו שחשבתי בקיץ הוא עשוי להיות הפתעה גדולה.
כל השאר היו מאוד לא טובים ואני אחכה לראות את המשחק הערב בכדי לשפוט אותם יותר טוב.
במיוחד קיינר מדלי איכזב אותי, היו לי ממנו הרבה ציפיות אבל הוא היה נורא ואיום. אך כפי שאמרתי, נחכה למשחק נגד באמברג.

כמו כן ההצטרפות של אוחיון רק תעזור- אוחיון יחזור לחמישיה וריקי היקמן שהוא לא רכז טבעי יעבור לעמדה 2 או לספסל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי מתAMסרת » 22 ספטמבר 2012, 15:50

אני חושבת שרוב השחקנים נראו בהלם. צריך לתת להם זמן להכיר אחד את השני, ללמוד את השיטה ולהכנס למערכת. זה לא פשוט וזה לוקח זמן.. בעיקר כשכל הקבוצה כמעט חדשה לגמרי, וכולם צריכים לבצע התאמות.
המשחק היה מאד מאכזב והייתה לי תחושה שאף אחד השחקנים לא משחק משוחרר, ולכן גם קשה לזהות ניצוצות או כישרונות...
אין ספק בכלל שאוחיון ישדרג את קבוצה - לפחות רכז יש לנו. גם עם סמית', בשסך הכל מכיר כבר את השיטה והמערכת, נראה אחרת. אם גם יגיע סנטר איכותי אז כל הקבוצה כבר תראה טוב יותר.
אני דווקא מאמינה שגם היקמן וגם מדלי מאד יתאימו לשיטה של בלאט (אהבתי את האנרגיות שמדלי הביא איתו מהספסל, למרות שהוא די אכזב בהופעה באופן כללי), כמו גם לוגאן ולנסברג.
הרגליים של כולם היו כבדות ואני לא יודעת אם זה בגלל ההלם, הצפיות, כושר משחק נוכחי או היכרות והתאמה לשיטה ולמערכת.
מה שכן - יש לנו צוות מקצועי מצויין שיודע את העבודה ואפשר לסמוך עליהם.
אני מקווה ומאמינה שיהיה בסדר עם הזמן...
מתAMסרת

הודעהעל ידי rc4991 » 22 ספטמבר 2012, 17:45

אז אני מבין שלא הפסדתי משהו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 22 ספטמבר 2012, 17:55

אין סטטיסטיקה?
הבנהתי ששרמאדיני היה טוב
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 22 ספטמבר 2012, 23:06

rc4991 כתב:אין סטטיסטיקה?
הבנהתי ששרמאדיני היה טוב

דווקא נראה לי שבמשחק הראשון הוא היה יותר טוב וקלע יותר
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־15 אורחים