המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:רסקין מתחרפן כשאין לידו את שלח. הוא מרגיש שהוא שדר וגם פרשן...
משחק ההתקפה הרבה יותר טוב עכשיו. זה לא כזה קשה להבין שאליהו לא יכול להיות אפקטיבי אם אוחיון לא על המגרש.
סמית' מעולה.
ankram כתב:אני מתחיל לקבל הרגשה שתומאס הוא אספרגר.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:רסקין מתחרפן כשאין לידו את שלח. הוא מרגיש שהוא שדר וגם פרשן...
משחק ההתקפה הרבה יותר טוב עכשיו. זה לא כזה קשה להבין שאליהו לא יכול להיות אפקטיבי אם אוחיון לא על המגרש.
סמית' מעולה.
כן, רק שיוגב רע מאוד בינתיים.
ד"א, עם התווכחתי על בלו השבוע? עדיין חושבים שהוא לא נחוץ?
חנו'ש כתב:מישהו אמר משהו על יכולת הקליעה של סמית'??
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:רסקין מתחרפן כשאין לידו את שלח. הוא מרגיש שהוא שדר וגם פרשן...
סמית' מעולה.
התווכחת עם פליקס.
אני חושב שאם בלאט יילך עם ליאור באש ובמים, ולא ייבש אותו כמו שהוא עשה במשחק הזה, אז לא תהיה בעיה.
ליאור הוא שחקן של 13-14 נק' בממוצע, בלי בעיה.
אבל מה, הוא צריך לשחק ולקבל כדורים. ממי הוא קיבל את המסירות שלו? מיוגב ומפניני.
ד"א אני לוקח את ה"לא טוב" של אוחיון לפני ה"טוב" של היקמן, שמראה דברים יפים בהגנה, בחטיפות ובסיומת של מתפרצות, אבל הוא פשוט לא מנהל משחק.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:רסקין מתחרפן כשאין לידו את שלח. הוא מרגיש שהוא שדר וגם פרשן...
סמית' מעולה.
התווכחת עם פליקס.
אני חושב שאם בלאט יילך עם ליאור באש ובמים, ולא ייבש אותו כמו שהוא עשה במשחק הזה, אז לא תהיה בעיה.
ליאור הוא שחקן של 13-14 נק' בממוצע, בלי בעיה.
אבל מה, הוא צריך לשחק ולקבל כדורים. ממי הוא קיבל את המסירות שלו? מיוגב ומפניני.
ד"א אני לוקח את ה"לא טוב" של אוחיון לפני ה"טוב" של היקמן, שמראה דברים יפים בהגנה, בחטיפות ובסיומת של מתפרצות, אבל הוא פשוט לא מנהל משחק.
אבל יוני, אנחנו כבר מדברים על זה שנתיים. בלאט לא יילך עם ליאור באש ובמים. אתה באמת עדיין אופטימי?
יוגב ד"א, עם 0 אסיסטים ומשהו כמו 5 איבודים.
עידן כתב:לא זוכר משחק עם כל כך הרבה חילופים...
משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־22 אורחים