המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
or163 כתב:יש סיכוי ששבוע הבא המשחק נגד בארסה יהיה ברבע ל11 בלילה?
LIAV10 כתב:or163 כתב:יש סיכוי ששבוע הבא המשחק נגד בארסה יהיה ברבע ל11 בלילה?
לא, נראה לי רבע ל9
or163 כתב:אם אולי' מפסידה עלינו בוודאות.
שהטורקים יוכיחו שיש להם כבוד.
LIAV10 כתב:or163 כתב:אם אולי' מפסידה עלינו בוודאות.
שהטורקים יוכיחו שיש להם כבוד.
ולא רק, זה גם יוביל למצב שאם שבוע אחרי זה הפ ינצחו את חימקי עלינו בטוח מהמקום השני בלי קשר למשחק בברצלונה.
(ואם קאחה ינצחו חימקי יהיו בחוץ?)
itay92 כתב:יותר חשוב לנצח את ברצלונה בשביל לדעת שאפשר וגם כדי לבנות בטחון שלחקנים שאפשר לנצח כל קבוצה
or163 כתב:LIAV10 כתב:or163 כתב:יש סיכוי ששבוע הבא המשחק נגד בארסה יהיה ברבע ל11 בלילה?
לא, נראה לי רבע ל9
רבע ל9 שעון ספרד זה רבע ל11 שעון ישראל בעקבות העברת השעה קדימה.
עלמה צהובה כתב:or163 כתב:LIAV10 כתב:or163 כתב:יש סיכוי ששבוע הבא המשחק נגד בארסה יהיה ברבע ל11 בלילה?
לא, נראה לי רבע ל9
יש רק שעה הפרש בינינו לבין אירופה אחרי השעון קיץ.
רבע ל-9 בספרד זה רבע ל-10 אצלנו.
עלמה צהובה כתב:or163 כתב:LIAV10 כתב:or163 כתב:יש סיכוי ששבוע הבא המשחק נגד בארסה יהיה ברבע ל11 בלילה?
לא, נראה לי רבע ל9
or163 כתב:בינתיים יש לנו ניצחון 1 מתוך 3 שאנחנו צריכים היום, ועוד זה הניצחון הפחות צפוי.
נשאר לעודד את פנר' ובארסה.
שמואל1 כתב:or163 כתב:בינתיים יש לנו ניצחון 1 מתוך 3 שאנחנו צריכים היום, ועוד זה הניצחון הפחות צפוי.
לא הייתי אומר שזה הניצחון הפחות צפוי. גם חימקי וגם קאחה לבוראל נלחמות על עלייה להצלבה.
המשחק של פנר' נגד אול' יותר בעייתי. פנר' קבוצה חלשה השנה, ואיבדה כל סיכוי לעלות להצלבה. לעומת זאת אולימפיאקוס תבוא להילחם על החיים שלה.
לצערי, אני לא רואה את הטורקים מנצחים.
or163 כתב:עלמה צהובה כתב:or163 כתב:LIAV10 כתב:or163 כתב:יש סיכוי ששבוע הבא המשחק נגד בארסה יהיה ברבע ל11 בלילה?
לא, נראה לי רבע ל9
כבר לא, ככה היה עד אתמול.
עכשיו השעה בברצלונה היא עשרה ל7
or163 כתב:שמואל1 כתב:or163 כתב:בינתיים יש לנו ניצחון 1 מתוך 3 שאנחנו צריכים היום, ועוד זה הניצחון הפחות צפוי.
לא הייתי אומר שזה הניצחון הפחות צפוי. גם חימקי וגם קאחה לבוראל נלחמות על עלייה להצלבה.
המשחק של פנר' נגד אול' יותר בעייתי. פנר' קבוצה חלשה השנה, ואיבדה כל סיכוי לעלות להצלבה. לעומת זאת אולימפיאקוס תבוא להילחם על החיים שלה.
לצערי, אני לא רואה את הטורקים מנצחים.
אני לא מסכים, חימקי בבית הייתה אמורה חייבת לנצח את המשחק הזה ואני באמת חושב שיש סיכוי מצויין לפנר' היום ואם פרינטזיס לא ישחק גם היום אצל אולי' אז בכלל.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־17 אורחים