אשכול המלפפונים הדנדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים הדנדש

הודעהעל ידי שחף » 26 אפריל 2013, 18:16

MTA2311 כתב:"למכבי נמאס".
מי זה מכבי? פדרמן? שמעון? למי שם נמאס בדיוק?
כאילו מישהו הכריח אותם להחתים לנו פה היקמנים ומדליים. נשמע אמין בערך כמו הידיעה על ספאנוליס.

אם זה היה מגיע משופר 5 זה באמת היה נשמע כמו חרטא רצינית. אבל גרינוולד זה לא ממש מישהו שמנסה למכור לפדרמן מנויים, הוא די בכיוון ההפוך.
אבל סיפור ספאנוליס זה חתיכת בדיחה. כנראה שגרינוולד חיפש משהו שימשוך כמה קוראים לידיעה שלו...
שחף

הודעהעל ידי yellowaura » 26 אפריל 2013, 18:44

rc4991 כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/151/2636760
-סמית' יחתום בקרוב
-ג'יימס יפתח את החוזה בקיץ ויאריך אותו לשלוש שנים+עונה נוספת תמורת שדרוג מדורג וסביר בשכר
-מכבי פנתה לפארגו אבל הוא עדיין מחפש חוזה ב-NBA
-ספאנוליס מועמד :laugh1

חוץ מהדברים על ספאנוליס שפשוט נבעו ממשאלת לב, רוב הדברים שלו הם בהחלט ראויים ואין צורך לצאת נגדם. הוא פחות או יותר חושב כמוני PG איכותי ברמה גבוהה מאוד+ גארד איכותי נוסף וללכת על מתווה של אתלטיות וזריזות, גם אם זה אומר סנטר מחליף פחות אטרקטיבי.

מצד שני הוא חייב להתחיל לעשות תחקירים... פלאניניץ' מזדקן אבל ספאנוליס לא ?? הם אותו גיל. בנוסף אין ממש תחילת דעיכה אצל שניהם. שניהם יחסית בעונה טובה. ההבדל רק שספאנוליס הרבה יותר טוב.

בכל מקרה עד כמה שאני מעריך את השחקן הזה (לדעתי הגארד הטוב היום באירופה)... גם אם היה סיכוי לא חושב שצריך לכוון אליו. בעונה של ארויו סכומי העתק שהוצאו על השחקן גרמו למרמור בקרב השחקנים האחרים. למרות שספאנוליס שחקן טוב מארויו אני עדיין חושב שיש שחקנים שכיף לראות מהצד ולהשאיר אותם במקומם. DD וספאנוליס הם שחקני בית... תוציא אותם מיוון והרמה שלהם תרד משמעותית לדעתי... בנוסף הלחץ עליהם יהיה ענק.

מכבי צריכה לכוון לאזורים של פארגו, לאזור 1.5 מיליון דולר נטו לעונה. לא הרבה יותר מזה. ספאנוליס יעלה כ- 2-3 מיליון יורו לקבוצה לא יוונית.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי er79 » 26 אפריל 2013, 18:50

חחח, ספאנוליס למכבי. בדיחה טובה. לא הפסקתי לצחוק שעה.
er79

הודעהעל ידי jol9 » 26 אפריל 2013, 19:03

or163 כתב:ספאנוליס מספר לדיאמנטידיס על כך שקיבל הצעה ממכבי ומראה לו את הסכום
תמונה

:thumbup :thumbup :laugh3
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 26 אפריל 2013, 19:06

מאיפה הקישקוש הזה שהסכומים ששילמו לארויו גרמו למירמור אצל שחקנים אחרים? העונה של ארויו גרמה למרמור אצלנו, כי אפי המטומטם החתים לידו את ג'ייסון וויליאמס וטרה סימונס.
שחף

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 26 אפריל 2013, 20:31

לדעתי צריך פשוט להשלים את המשפט : "למכבי נמאס; הם מחפשים שני גארדים ברמה הכי גבוהה. הם בודקים את השמות הכי גדולים בשוק ,במחיר הכי קטן ומגוחך בשוק ...

מה שיותר חשוב בכל הכתבות מכל האתרים השונים שכולם מציינים את העובדה שגם אצל האוהדים רואים חוסר נחת וכעס מהעובדה שלא מוכנים להביא ולשלם לשחקנים ברמה גבוהה באמת .

לדעתי ולהערכתי מכבי תביא שחקן בסדר גודל של פארגו או משהו כזה בשביל להרגיע את האוהדים , השאר יהיו שוב שחקנים זולים מתבגרים ובינוניים.

נ.ב אני רואה שבהרבה כתבות מנסים לצייר את מקרה ארויו (שחקן מצוין ששילמו עליו הרבה כסף ) ככישלון וזה ממש לא נכון , הוציאו עליו הרבה כסף אבל השחקנים סביבו היו זוועה .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי jol9 » 26 אפריל 2013, 20:55

מקאדו 3 כתב:לדעתי צריך פשוט להשלים את המשפט : "למכבי נמאס; הם מחפשים שני גארדים ברמה הכי גבוהה. הם בודקים את השמות הכי גדולים בשוק ,במחיר הכי קטן ומגוחך בשוק ...

מה שיותר חשוב בכל הכתבות מכל האתרים השונים שכולם מציינים את העובדה שגם אצל האוהדים רואים חוסר נחת וכעס מהעובדה שלא מוכנים להביא ולשלם לשחקנים ברמה גבוהה באמת .

לדעתי ולהערכתי מכבי תביא שחקן בסדר גודל של פארגו או משהו כזה בשביל להרגיע את האוהדים , השאר יהיו שוב שחקנים זולים מתבגרים ובינוניים.

נ.ב אני רואה שבהרבה כתבות מנסים לצייר את מקרה ארויו (שחקן מצוין ששילמו עליו הרבה כסף ) ככישלון וזה ממש לא נכון , הוציאו עליו הרבה כסף אבל השחקנים סביבו היו זוועה .

הייתי אומר שכל העיתונאים מתייחסים למקרה ארויו ככשלון, ורוב האוהדים מבינים שארויו היה שחקן נהדר אבל סביבו לא היתה קבוצה.

הדבר העצוב הוא שאנשים כמו גור שלף, שמבינים דבר או שניים בכדורסל, תופסים את האג'נדה המטופשת הזאת של התקשורת, רק כי זה מה שמתאים גם להנהלה שכולם יחשבו.
הרי מה יותר נוח מלהגיד - הנה השקענו המון כסף והבאנו כוכב גדול, אבל בסוף נכשלנו, וכשהבאנו את היקמן ואת תומאס הצלחנו לא פחות טוב...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי CYellow7 » 26 אפריל 2013, 21:06

גם אם יביאו את פארגו(ב1.5 מיליון דולר) לצורך העניין, שאר השחקנים שיגיעו יהיו ברמה של תומאס במקרה הטוב.
ללא עלייה של לפחות 2 מיליון דולר בתקציב(השחקנים!) בלתי אפשרי לבנות קבוצה שתגיע להישגים ולא תזדקק לניסים כדי להגיע להצלבה ולהתבזות.
תמונה
CYellow7

הודעהעל ידי er79 » 26 אפריל 2013, 21:14

אני מאוד מסכים עם התגובות מעליי על ארויו, תמיד אהבתי אותו, בזמנו היה אחד הרכזים האטרקטיביים באירופה. נעשו איתו 2 טעויות: הראשונה הייתה שהוא הוחתם אחרון, והכי חשוב לבנות את הסגל סביב הרכז, שצריך להיות בין ההחתמות הראשונות. הבעיה השנייה הייתה כמו שנאמר פה זה שחקני הפח שהביאו לצידו. אם מכבי חוששת להוציא סכום גבוה מהסיבה הזו, היא פשוט מטומטמת. יש לה כבר 2 קלפים טובים ביד. גרינוולד עצמו כתב היום שעמדות 1-3-5 הכי חשובות, אז סמית׳ וג׳יימס יישארו פה. עכשיו להביא רכז איכותי, ולנסות לדייק עם עוד שני שחקנים טובים בעמדות 5 ו-2 ועוד אחד זול יותר בעמדה 4. זה לחלוטין אפשרי. ספאנוליס לא יבוא, אבל את פארגו ניתן להביא אם יפסיקו את הקיבעון של מתחת למיליון לשחקן.
er79

הודעהעל ידי jol9 » 26 אפריל 2013, 21:20

CYellow7 כתב:גם אם יביאו את פארגו(ב1.5 מיליון דולר) לצורך העניין, שאר השחקנים שיגיעו יהיו ברמה של תומאס במקרה הטוב.
ללא עלייה של לפחות 2 מיליון דולר בתקציב(השחקנים!) בלתי אפשרי לבנות קבוצה שתגיע להישגים ולא תזדקק לניסים כדי להגיע להצלבה ולהתבזות.

אתה רוצה להגיד שמה שראית שעשו עם התקציב הנוכחי זה הכי טוב שיש? כנראה שלא.
אני לא אומר שלא צריך לעלות את התקציב. לא רק שצריך, אלא זאת החובה של ההנהלה להעביר אחוז מכובד מהשטויות שהכסף נזרק עליהן, אל תקציב השחקנים,
אבל גם בלי זה, מכבי חייבת לבנות קבוצה איכותית יותר.

כך שגם אם פארגו מגיע ב1.5 מליון, זה לא אומר שסביבו לא יהיו שחקנים ראויים וטובים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי CYellow7 » 26 אפריל 2013, 21:46

jol9 כתב:
CYellow7 כתב:גם אם יביאו את פארגו(ב1.5 מיליון דולר) לצורך העניין, שאר השחקנים שיגיעו יהיו ברמה של תומאס במקרה הטוב.

אתה רוצה להגיד שמה שראית שעשו עם התקציב הנוכחי זה הכי טוב שיש? כנראה שלא.
אני לא אומר שלא צריך לעלות את התקציב. לא רק שצריך, אלא זאת החובה של ההנהלה להעביר אחוז מכובד מהשטויות שהכסף נזרק עליהן, אל תקציב השחקנים,
אבל גם בלי זה, מכבי חייבת לבנות קבוצה איכותית יותר.

כך שגם אם פארגו מגיע ב1.5 מליון, זה לא אומר שסביבו לא יהיו שחקנים ראויים וטובים.

לא, אני מסכים שגם בתקציב הנוכחי חובה לבנות קבוצה הרבה יותר טובה ממה שראינו העונה.
אבל! אם נביא שחקן אחד יקר(1.5 מיליון) ללא העלאה של התקציב, זה מן הסתם יבוא מהתקציב של שאר הזרים שיגיעו ולצד ה"כוכב" היחיד הזה, נראה את סמית', ג'יימס ועוד 2-3 זרים בינוניים/הימורים ואני לא בטוח שזה ישנה את המצב בצורה שרוב האוהדים מצפים לה.
תמונה
CYellow7

הודעהעל ידי התנין » 26 אפריל 2013, 21:58

or163 כתב:ספאנוליס מספר לדיאמנטידיס על כך שקיבל הצעה ממכבי ומראה לו את הסכום
תמונה
צחקתי בקול חחח
התנין

הודעהעל ידי yzafrir » 27 אפריל 2013, 03:17

אני חושב ששנה שעברה ראינו בערך את המקסימום שאפשר לעשות בתקציב של מכבי . כוכב אחד (לאנגפורד) ועוד חבור של שחקנים אפורים , זקנים , בעייתיים לידו...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 27 אפריל 2013, 06:24

yzafrir כתב:אני חושב ששנה שעברה ראינו בערך את המקסימום שאפשר לעשות בתקציב של מכבי . כוכב אחד (לאנגפורד) ועוד חבור של שחקנים אפורים , זקנים , בעייתיים לידו...

אתה טועה , סופו בלו והנדריקס בתוספת לאנגפורד זה עדיין הרבה יותר טוב ממה שייש היום ותעיד על כך הסידרה נגד פנא שהוכרעה על סל אחד או ליתר דיוק החלטה גבולית של השופטים , פנא של שנה שעברה היתה טובה בהרבה מהשנה וכמובן אוברדובי'ץ ...

מה שאותי מדאיג זה שנראה לי שייש השלמה או איזה שהיא הרגשה מוטעית בעניי שבעמדת הסנטר אפשר להיתפשר אם ג'יימס ישאר וזו טעות גדולה בעניי , כבר הבעתי את דעתי ששון ג'יימס נפל לסיטואציה דומה לזו של פישר בעונת ארויו , מחסור בגבוהים שאילץ את המאמן להשתמש בו הרבה והוא בסה'כ הצליח יפה אבל סה'כ אי אפשר להגיד שלמכבי היה משחק פנים משובח או שהיא יכולה להיתמודד עם קבוצות עם משחק פנים רציני והסידרה עם ריאל היא הוכחה מושלמת , קבוצה עם גבוהים סבירים בס'הכ ועדיין מכבי הייתה חותה ממנה בצבע באופן מובהק .

ההשוואה בין ג'יימס לסופו מגוחכת בעניי כי סופו גם אם הוא כבד , עייף ,שמן , מדוכדך, הוא עדיין הרבה יותר סנטר מג'יימס והיה השחקן המרכזי בקבוצה שהעפילה לפיינל פור ,
הלוואי והיה אפשר להחזיר אותו עם כל המינוסים ( וייש כאלה ) שלו , הוא וגיימס המשופר ו 4 נורמלי יכלו להשלים קו קדמי נהדר.
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי er79 » 27 אפריל 2013, 09:55

נשמע לי כמו איזה קשקוש, אבל יש איזה כדורסלן צעיר, Jacob budin, ככל הנראה סנטר (לא הצלחתי למצוא מספיק חומר עליו באינטרנט אבל מהמעט שמצאתי מדובר בשחקן מניו אלבני, שגובהו 7׳6, סנטר, שזה קצת מוזר כי זה 7׳6 זה כולה 2.01), שמצייץ בטוויטר שלו שהוא חתם ושלח את הניירת למכבי. הוא לא מציין איזו מכבי. הוא יהודי ממה שאני מבין בטוויטר. נשמע לי הזוי, אבל החלטתי ליידע אתכם. אם מישהו קצת מכיר יותר את כדורסל התיכונים/מכללות (לא ממש הצלחתי להבין אם ניו אלבני זה מכללה או תיכון ומה גילו של הבחור) הוא מוזמן לחוות דעה, למרות שזה כנראה איזה חרטא.
er79

הודעהעל ידי LIAV10 » 27 אפריל 2013, 09:58

er79 כתב:נשמע לי כמו איזה קשקוש, אבל יש איזה כדורסלן צעיר, Jacob budin, ככל הנראה סנטר (לא הצלחתי למצוא מספיק חומר עליו באינטרנט אבל מהמעט שמצאתי מדובר בשחקן מניו אלבני, שגובהו 7׳6, סנטר, שזה קצת מוזר כי זה 7׳6 זה כולה 2.01), שמצייץ בטוויטר שלו שהוא חתם ושלח את הניירת למכבי. הוא לא מציין איזו מכבי. הוא יהודי ממה שאני מבין בטוויטר. נשמע לי הזוי, אבל החלטתי ליידע אתכם. אם מישהו קצת מכיר יותר את כדורסל התיכונים/מכללות (לא ממש הצלחתי להבין אם ניו אלבני זה מכללה או תיכון ומה גילו של הבחור) הוא מוזמן לחוות דעה, למרות שזה כנראה איזה חרטא.

אולי מדובר במועדון של יהודים בעיר שלו.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי er79 » 27 אפריל 2013, 10:13

אולי, אמנם ההתנסחות של חתם על הניירת ושלח למכבי קצת מוזרה בהקשר הזה, אבל אולי.
er79

הודעהעל ידי סילבר » 27 אפריל 2013, 10:21

שחף כתב:מאיפה הקישקוש הזה שהסכומים ששילמו לארויו גרמו למירמור אצל שחקנים אחרים? העונה של ארויו גרמה למרמור אצלנו, כי אפי המטומטם החתים לידו את ג'ייסון וויליאמס וטרה סימונס.

שני החבר'ה האלה הם דוגמא מעולה לטענה שלך שאין מקום להביא שחקנים מליגת קופל למכבי. טרה סימונס נתן עונה נהדרת בחולון אבל כמו הצלף לונצ'אר בזמנו, הוא עשה במכנסיים במכבי. בבחירת קלע תמיד יש הימור. כי קלע הוא עניין של ביטחון ולא רק יכולת. לעומתו האסל מחולון אולי לא יתן 18 נק למשחק כמו בחולון אבל הוא יעבור דרך קבע את ה13 כ"ח למשחק כי כאן אין עניין מנטאלי אלא: רעב, רצון, יכולת ואוריאנטציה. אני טוען שלהתפרקות מול ריאל היו מספר סיבות אך העיקרית היא בעיית גבוהים וכ"ח.
הסגל הזול :
זהו הסגל הנוכחי. לדעתי: "50 גוונים של אפור" או "קבוצה לפיינל אפור"
המושקע :
להוסיף את מקאלב ולנגפורד לסגל הקיים.
סילבר

הודעהעל ידי LIAV10 » 27 אפריל 2013, 10:58

נראה לך שהוא יקח כל ערב 13 ריב׳ ביורוליג?
צר לי לבאס אותך, אבל אפילו טורצ׳אן לא עשה את זה.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי er79 » 27 אפריל 2013, 11:07

למה אתה צריך את האסל האפרורי? רק בשביל ריבאונד? הטריו ג׳יימס-קלאתיס-טיוס לא יספיק לך בתחום הזה? ולא לשכוח סנטר נוסף שיבוא
נערך לאחרונה על ידי er79 בתאריך 27 אפריל 2013, 11:34, נערך פעם אחת בסך הכל.
er79

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־33 אורחים