המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Maccabikid כתב:שאלה רצינית - למה הגבילו את גיל ההשאלה? כאילו מה עמד מאחורי זה?
גל גל כתב:לפי גלדסטון טייריס רייס נורא נורא מאכזב עד עכשיו גם באימונים.עם זה ימשיך ככה אני לא יודע כמה הוא עוד ישאר פה
er79 כתב:זהו, ישוחרר ממכבי לגליל ויחזור בעונה הבאה. טמטום אם שואלים אותי. הייתי מעיף את רייס לכל הרוחות ושומר את נעימי קרוב אליי.
http://sports.walla.co.il/?w=/151/2687302
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 51&lang=HE
ankram כתב:זה לא יאומן כמה נזק האוחיון הזה גרם
קובי כתב:ankram כתב:זה לא יאומן כמה נזק האוחיון הזה גרם
בימים כתיקונם, אוחיון היה מקבל שפיץ בתחת אחרי פרשת קובאן.
קובי כתב:ankram כתב:זה לא יאומן כמה נזק האוחיון הזה גרם
בימים כתיקונם, אוחיון היה מקבל שפיץ בתחת אחרי פרשת קובאן.
קודי כתב:לגבי סאגת נעימי - אני באמת חושב שמכבי קצת מגזימה פה וממש משתינה מהמקפצה. הרי לכל בר דעת ברור שזו השאלה, גם אם על פי החוק היבש מכבי לא עברה על התקנון. הרי כל בר דעת יודע שמכבי מחליטה לאן נעימי יעבור, משלימה את השכר שלו ושהוא חוזר אליה בעונה הבאה - אז זו השאלה ולא שום דבר אחר, גם אם זה סיכום בעל פה בלי חוזה. אני מתפלא שמכבי מוכנה לצפצף בצורה כזו על התקנון (גם אם חוקית היא בסדר) בשביל לחסוך 80 אלף דולר העונה (אשר יעלו לה בעונה הבאה 600 אלף דולר). אני עדיין מקווה שיפילו את המהלך הזה ושנעימי יצטרף לסגל מדולל הרכזים של מכבי.
roy1000 כתב:קודי כתב:לגבי סאגת נעימי - אני באמת חושב שמכבי קצת מגזימה פה וממש משתינה מהמקפצה. הרי לכל בר דעת ברור שזו השאלה, גם אם על פי החוק היבש מכבי לא עברה על התקנון. הרי כל בר דעת יודע שמכבי מחליטה לאן נעימי יעבור, משלימה את השכר שלו ושהוא חוזר אליה בעונה הבאה - אז זו השאלה ולא שום דבר אחר, גם אם זה סיכום בעל פה בלי חוזה. אני מתפלא שמכבי מוכנה לצפצף בצורה כזו על התקנון (גם אם חוקית היא בסדר) בשביל לחסוך 80 אלף דולר העונה (אשר יעלו לה בעונה הבאה 600 אלף דולר). אני עדיין מקווה שיפילו את המהלך הזה ושנעימי יצטרף לסגל מדולל הרכזים של מכבי.
אני לא חושב שיש הסכם כפול. החוזה של נעימי במכבי הותר, ולדעתי הוא לא יחזור בעונה הבאה. מכבי לא יכולה לשלם לו בזמן שהוא משחק בקבוצה אחרת, ועל כן כנראה ששולמה לו יתרת החוזה לפני שעבר לגליל.
אם נעימי באמת יחזור למכבי בעונה הבאה, ייתכן שתהיה בעיה עם התקנון, אבל לדעתי הוא לא יחזור כבר.
קודי כתב:roy1000 כתב:קודי כתב:לגבי סאגת נעימי - אני באמת חושב שמכבי קצת מגזימה פה וממש משתינה מהמקפצה. הרי לכל בר דעת ברור שזו השאלה, גם אם על פי החוק היבש מכבי לא עברה על התקנון. הרי כל בר דעת יודע שמכבי מחליטה לאן נעימי יעבור, משלימה את השכר שלו ושהוא חוזר אליה בעונה הבאה - אז זו השאלה ולא שום דבר אחר, גם אם זה סיכום בעל פה בלי חוזה. אני מתפלא שמכבי מוכנה לצפצף בצורה כזו על התקנון (גם אם חוקית היא בסדר) בשביל לחסוך 80 אלף דולר העונה (אשר יעלו לה בעונה הבאה 600 אלף דולר). אני עדיין מקווה שיפילו את המהלך הזה ושנעימי יצטרף לסגל מדולל הרכזים של מכבי.
אני לא חושב שיש הסכם כפול. החוזה של נעימי במכבי הותר, ולדעתי הוא לא יחזור בעונה הבאה. מכבי לא יכולה לשלם לו בזמן שהוא משחק בקבוצה אחרת, ועל כן כנראה ששולמה לו יתרת החוזה לפני שעבר לגליל.
אם נעימי באמת יחזור למכבי בעונה הבאה, ייתכן שתהיה בעיה עם התקנון, אבל לדעתי הוא לא יחזור כבר.
מכבי התחייבה לנעימי בעל פה שהוא חוזר בעונה הבאה לקבוצה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־21 אורחים