המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:אגב, סתם שאלה שלא קשורה, אבל יוגב בכלל חתם על החוזה המחודש או שהוא משחק בינתיים ללא חוזה??
Holiday_Armadillo כתב:אני עדיין מאוכזבת מחוסר היכולת של לאנדסברג לעבור שחקנים בכדרור אבל השנה הוא מוצא המון פתרונות אחרים להיות אפקטיבי
אחרי מה שעבר עליו במכבי זה שהוא נראה כמו שהוא נראה שזה גם מבחינה מנטלית וגם מבחינה מקצועית מראה שהוא בן אדם שלא נשבר מהר
jol9 כתב:איזה קהל אלגנטי יש למגדל... המון חבר'ה איכותיים יש שם מהסוג הזה
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:איזה קהל אלגנטי יש למגדל... המון חבר'ה איכותיים יש שם מהסוג הזה
ועדיין מעצבן אותי שאסור לראות מעודדות רוקדות כי ''זה לא צנוע'' אבל לראות 20 גברים בלי חולצה ביציע זה בסדר
אני חייבת להודות שמעולם זה לא הפריע לי אבל יותר ויותר מתחיל להציק לי הקטע שבעלי מכבי יושבים ליד ספסל השחקנים עם ידיים שלובות ומבט בוחן
איך אפשר לנהל קבוצה בשקט ככה? הגליוטינה כל הזמן מונחת לך על הצוואר
jol9 כתב:איזה קהל אלגנטי יש למגדל... המון חבר'ה איכותיים יש שם מהסוג הזה
MTA2311 כתב:jol9 כתב:איזה קהל אלגנטי יש למגדל... המון חבר'ה איכותיים יש שם מהסוג הזה
לא יכולת לחכות עד שאני אסיים לאכול?
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:איזה קהל אלגנטי יש למגדל... המון חבר'ה איכותיים יש שם מהסוג הזה
לא יכולת לחכות עד שאני אסיים לאכול?
כל עוד תמשיכו לצטט... זה יתגלגל גם לעמודים הבאים, ולשרשורים הבאים עד סוף העידן הדיגיטלי.
jol9 כתב:שימו לב שמכבי העבירה את כל הרבע בלי היקמן ובלי רייס... אני קצת חושש שרוי הולך לאבד את השפיות שלו אם ייראה עוד הרבה דקות של רייס במדי מכבי.
אולי רק בשביל זה שווה לשחרר אותו כבר עכשיו.
roy1000 כתב:jol9 כתב:שימו לב שמכבי העבירה את כל הרבע בלי היקמן ובלי רייס... אני קצת חושש שרוי הולך לאבד את השפיות שלו אם ייראה עוד הרבה דקות של רייס במדי מכבי.
כבר איבדתי את אותה... אבל מכבי משחקת כל כך הרבה יותר טוב עם רייס על הספסל.
חנו'ש כתב:היקמן הוציא כדור טוב לקלעי
jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:שימו לב שמכבי העבירה את כל הרבע בלי היקמן ובלי רייס... אני קצת חושש שרוי הולך לאבד את השפיות שלו אם ייראה עוד הרבה דקות של רייס במדי מכבי.
כבר איבדתי את אותה... אבל מכבי משחקת כל כך הרבה יותר טוב עם רייס על הספסל.
מעניין האם אפשר לחפש בהיסטוריה ולראות שחקן שקם לתחייה מהקבר העמוק בו נמצא כעט רייס?
אם אין דוגמאות, אני חושב שבאמת שאין מה לפחד משינוי מהיר...
היו כל מיני שחקנים שפתחו בינוני והתבררו כבאנקרים גדולים, כמו פארגו, פארקר, גארסיה ואולי עוד כמה, אבל אני לא זוכר שחקן שהיה כ"כ עמוק בזבל, שפתאום
עשה קאמבק כזה גדול...
חנו'ש כתב:היקמן הוציא כדור טוב לקלעי
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־24 אורחים