המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:די נו. שמישהו יוציא כבר את הכדור מהידיים של היקמן
אבל להוציא עבירות זה לא רע.
וגם הוריד עוד קצת מהשעון.
ראית כמה מסורבל זה היה?
חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:די נו. שמישהו יוציא כבר את הכדור מהידיים של היקמן
אבל להוציא עבירות זה לא רע.
וגם הוריד עוד קצת מהשעון.
ראית כמה מסורבל זה היה?
בעיקרון אני מסכימה איתך, אבל אנחנו ביתרון נזיל עם מעט דקות לסוף וכל מה שחשוב עכשיו זה הניצחון, גם אם יהיה מסורבל.
jol9 כתב:המצטיין שלי היום הוא אינגלס, אבל גם בלו היה מעולה.
חנו'ש כתב:jol9 כתב:המצטיין שלי היום הוא אינגלס, אבל גם בלו היה מעולה.
אינגלס הוא תמיד המצטיין שלי![]()
למרות ההחטאה בסוף....
MTA2311 כתב:מכבי קבוצה הרבה יותר טובה. המשחק הזה היה צריך להסתיים בהפרש יותר גבוה, ובכל זאת, עדיין מדובר בפאו. אין הרבה קבוצות יותר טובות ממנה ביורוליג השנה.
מכבי סוגרת סיבוב ראשון טוב.
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:jol9 כתב:המצטיין שלי היום הוא אינגלס, אבל גם בלו היה מעולה.
למרות ההחטאה בסוף....
זה המבטא נכון?MTA2311 כתב:מכבי קבוצה הרבה יותר טובה. המשחק הזה היה צריך להסתיים בהפרש יותר גבוה, ובכל זאת, עדיין מדובר בפאו. אין הרבה קבוצות יותר טובות ממנה ביורוליג השנה.
ברצינות?
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:jol9 כתב:המצטיין שלי היום הוא אינגלס, אבל גם בלו היה מעולה.
למרות ההחטאה בסוף....
זה המבטא נכון?MTA2311 כתב:מכבי קבוצה הרבה יותר טובה. המשחק הזה היה צריך להסתיים בהפרש יותר גבוה, ובכל זאת, עדיין מדובר בפאו. אין הרבה קבוצות יותר טובות ממנה ביורוליג השנה.
ברצינות?
כן. הליגה חלשה העונה.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:jol9 כתב:המצטיין שלי היום הוא אינגלס, אבל גם בלו היה מעולה.
למרות ההחטאה בסוף....
ברצינות?
כן. הליגה חלשה העונה.
לאאא. פאו לא בליגה של המובילות, אלא אם תשתדרג פתאום באופן משמעותי בהמשך העונה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־27 אורחים