פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
18 ינואר 2014, 00:18
שמואל1 כתב:סנסציה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פרטיזן בלגרד מנצחת את צסק"א מוסקבה!!!!! ואו!!
המשחק הזה הזכיר לי למה אני לא סובל שחקנים כמו ווימס עם כל היכולת האישית הגבוהה שלו...הוא פשוט מחרב קבוצות...
יש למישהו ספק שלא פארגו ולא ג'אקסון יהיו בצסקא עונה הבאה ?
18 ינואר 2014, 00:18
LIAV10 כתב:די ברור שהרוסים ינצחו.
באמת?
אמרתי לכם, שבוגדאן בוגדאנוביץ' שחקן גדול או לא אמרתי לכם ?
18 ינואר 2014, 00:19
felix_r כתב:LIAV10 כתב:די ברור שהרוסים ינצחו.
באמת?

שיחקת אותה איתו, נראה כמו גארד שהולך לעשות לאירופה צרות.
בוגדנוביץ' עם הופעה ענקית!! איזה שחקן נהדר!
הניצחון הזה טוב בשביל מכבי אבל זה רק אומר שיהיה לנו קשה שבוע הבא נגדם.
felix_r כתב:LIAV10 כתב:די ברור שהרוסים ינצחו.
באמת?

תמיד חשבתי שהתכוונת לזה מאנדולו ....
18 ינואר 2014, 00:20
פארגו עם דקה וחצי משחק
18 ינואר 2014, 00:22
שמואל1 כתב:סנסציה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פרטיזן בלגרד מנצחת את צסק"א מוסקבה!!!!! ואו!!
אם זאת התגובה כשהם מנצחים את צסק"א מעניין מה יהיה אם ינצחו את ריאל.
זאת כנראה הפתעה, אבל רחוקה להיות מאיזו סנסציה מרחיקת לכת, כל קבוצה באירופה יכולה להפסיד בפיוניר.
פאו ניצחו היום את אפס ועלו ל-3-0 בטופ 16, מה שיותר מעניין זה המאזן העגום של הטורקיות בטופ 16 - 0-9, עלוב ממש.
נערך לאחרונה על ידי
or163 בתאריך 18 ינואר 2014, 00:29, נערך 5 פעמים בסך הכל.
18 ינואר 2014, 00:23
yzafrir כתב:felix_r כתב:LIAV10 כתב:די ברור שהרוסים ינצחו.
באמת?

בויאן גם כן שחקן נהדר, אבל אני לא מדבר על שחקנים שמכבי לא יכולה לקנות
18 ינואר 2014, 00:25
yzafrir כתב:felix_r כתב:LIAV10 כתב:די ברור שהרוסים ינצחו.
באמת?

פנר'
18 ינואר 2014, 00:32
גם זוראן דראגיץ' (האח של) ממלאגה, שדיברתי עליו כבר בקייץ, הוא שחקן מצוין. מאוד מתאים בסגנון שלו למכבי. שחקן עם אנרגיות מדהימות, שבכל משחק נותן את הלב. זה בדיוק מה שאנחנו האוהדים אוהבים כל כך בשחקנים.
18 ינואר 2014, 01:02
refael כתב:פארגו עם דקה וחצי משחק
ולא בפעם הראשונה העונה , הוא נראה לא מחובר לקבוצה ולמדינה , בטח קפאו לו שם הביצים....אותי זה לא מפתיע ....
18 ינואר 2014, 01:04
הלוואי וטופ-16 יגמר ככה
18 ינואר 2014, 01:10
felix_r כתב:הלוואי וטופ-16 יגמר ככה

הלוואי... ארמאני מילאנו בהצלבה עם יתרון ביתיות, מריח פיינל פור.
18 ינואר 2014, 12:39
נראה לי שבוגדאנוביץ' אחרי הצגה כזאת מול צק''א גם מחוץ לטווח של מכבי. אני הייתי חושב ברצינות על ג'ופרי לאוורן, עם ממוצעים של כמעט דאבל דאבל וסגנון משחק שמאוד מאוד מתאים למכבי. אתלט מאוד, נייד מאוד, ויכול לשחק גם 4 וגם 5. אני הייתי נפרד מהפצוע הכרוני שון ג'יימס אחרי הקיץ הזה, לדעתי הוא אחרי השיא שלו.
18 ינואר 2014, 12:43
שחף כתב:נראה לי שבוגדאנוביץ' אחרי הצגה כזאת מול צק''א גם מחוץ לטווח של מכבי. אני הייתי חושב ברצינות על ג'ופרי לאוורן, עם ממוצעים של כמעט דאבל דאבל וסגנון משחק שמאוד מאוד מתאים למכבי. אתלט מאוד, נייד מאוד, ויכול לשחק גם 4 וגם 5. אני הייתי נפרד מהפצוע הכרוני שון ג'יימס אחרי הקיץ הזה, לדעתי הוא אחרי השיא שלו.
שחקן התקפה די בינוני , לפחות לפי המשחקים שראיתי אותו.
18 ינואר 2014, 12:49
בשביל זה יש למכבי את סופו. מכבי צריכה שהגבוה שישלים אותו יהיה ריבאונדר טוב עם תכונות משלימות אחרות שיידע לסיים מהלכים וגם יכול לשחק הרבה דקות בלי לעשות הרבה עבירות טיפשיות. רוב הכסף צריך ללכת לקו האחורי.
18 ינואר 2014, 13:09
שחף כתב:בשביל זה יש למכבי את סופו. מכבי צריכה שהגבוה שישלים אותו יהיה ריבאונדר טוב עם תכונות משלימות אחרות שיידע לסיים מהלכים וגם יכול לשחק הרבה דקות בלי לעשות הרבה עבירות טיפשיות. רוב הכסף צריך ללכת לקו האחורי.
גבוה נוסף זאת סוגייה..
תראה מה קורה בשנים האחרונות - סופו, הנדריקס, שון וטיוס. כל אחד הגיע ונתן עונה מצויינת (אבל רק אחת) ואז עזב או נחלש/נפצע.
יכול להיות שזה אומר שמכבי לא צריכה להוציא כסף גדול מדי על עמדה 5. יש את סופו, יש את טיוס. אולי שווה את הכסף לשים על הקו האחורי.
בכל אופן, מה שקורה העונה, בוודאי ייחזק את הגישה של דני פדרמן, שבינתיים הקבוצה הזולה יחסית שהוא בנה עושה עבודה הכי טובה ביורוליג פרט לקבוצה
הפנומנלית ממדריד ולמליונרים מברצלונה.
18 ינואר 2014, 13:14
שחקן כמו לאוורן אמור לעלות חצי מג'יימס, בטח עם המיסוי המלא שמכבי משלמת עליו. אני בספק אם הוא עולה יותר מג'ייק כהן(שלכל הדעות לא היה צריך להיות במכבי השנה). ג'יימס מיצה את עצמו במכבי. הפריים הרזה שלו הופך אותו לשחקן עם נטייה לפציעות אפילו יותר מאשר סופו.
לדעתי פארגו יברח בקיץ ממוסקבה הקרה וממסינה הדיקטטור, ולפדרמן תהיה עוד הזדמנות להחתים אותו. או שאחת הטורקיות תעשה את זה אם האיש שוב יתקמצן או יראה את כישורי המו''מ הנפלאים שלו. ואם לא פארגו, אארון ג'קסון לא ישאר שם גם כן.
18 ינואר 2014, 13:29
אני חייב להגיד משהו לגבי פארגו.
הבחור נתן עונה (או יותר נכון חצי עונה) גדולה במכבי, תקופה בינונית-חלשה בNBA ונותן עונה חלשה העונה בצסקא.
האם בגלל עונה אחת מצויינת, מכבי באמת צריכה לשלם עליו מליון וחצי דולר? אני כבר לא בטוח. אם ירצה לבוא ב800-1M אז זה נראה לי כמו עסקה
לא רעה, אבל יותר מזה לא הייתי משלם עליו.
18 ינואר 2014, 13:44
jol9 כתב:אני חייב להגיד משהו לגבי פארגו.
הבחור נתן עונה (או יותר נכון חצי עונה) גדולה במכבי, תקופה בינונית-חלשה בNBA ונותן עונה חלשה העונה בצסקא.
האם בגלל עונה אחת מצויינת, מכבי באמת צריכה לשלם עליו מליון וחצי דולר? אני כבר לא בטוח. אם ירצה לבוא ב800-1M אז זה נראה לי כמו עסקה
לא רעה, אבל יותר מזה לא הייתי משלם עליו.
800-מיליון זה באמת המחיר הריאלי בשבילו היום.
ככל שהעונה מתקדמת, ויוגב ממשיך ביכולת הטובה, אני מתחיל להעדיף את האופציה של לנגפורד ככוכב בקו האחורי (כשיוגב הרכז המוביל).
זה משמעותית פחות ריאלי מהאופציה של פארנו אבל.