Holiday_Armadillo כתב:שולדבראנד עם הפלופ ברבע הראשון הפך להיות האויב מס' 1 שלי
רק אחרי הפלופ?
השחקן הכי שנוא עלי בעולם

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:שולדבראנד עם הפלופ ברבע הראשון הפך להיות האויב מס' 1 שלי
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שולדבראנד עם הפלופ ברבע הראשון הפך להיות האויב מס' 1 שלי
רק אחרי הפלופ?
השחקן הכי שנוא עלי בעולם
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שולדבראנד עם הפלופ ברבע הראשון הפך להיות האויב מס' 1 שלי
רק אחרי הפלופ?
השחקן הכי שנוא עלי בעולם
הייתי צריכה חותמת סופית
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שולדבראנד עם הפלופ ברבע הראשון הפך להיות האויב מס' 1 שלי
רק אחרי הפלופ?
השחקן הכי שנוא עלי בעולם
הייתי צריכה חותמת סופית
אני חושב שהעבירה המסריחה בדאנק של לנדסברג הייתה הרבה יותר גרועה
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שולדבראנד עם הפלופ ברבע הראשון הפך להיות האויב מס' 1 שלי
רק אחרי הפלופ?
השחקן הכי שנוא עלי בעולם
הייתי צריכה חותמת סופית
LIAV10 כתב:אני חייב להגיד שהשעה הייתה לא פחות משערוריה, בנוסף היו פקקים נוראיים שפשוט לא הרמתי רגל מהברייקסים, מן הסתם איחרתי והגעתי 2 דקות לסיום הרבע הראשון.
בושה.
felix_r כתב:LIAV10 כתב:אני חייב להגיד שהשעה הייתה לא פחות משערוריה, בנוסף היו פקקים נוראיים שפשוט לא הרמתי רגל מהברייקסים, מן הסתם איחרתי והגעתי 2 דקות לסיום הרבע הראשון.
בושה.
רגע, יש לך כבר רשיון?![]()
בן כמה אתה עכשיו?
Holiday_Armadillo כתב:אהבתי שלא עצרו בהתקפה האחרונה כמו תמיד
את הפועל דורסים עד הסוף
מקובי כתב:Holiday_Armadillo כתב:אהבתי שלא עצרו בהתקפה האחרונה כמו תמיד
את הפועל דורסים עד הסוף
http://www.youtube.com/watch?v=rFLcTYbfSK4
סליחה על הכפילות אבל הייתי חייב.
שמעון מזרחי הוא המלך בכדורסל אין הפועל
Holiday_Armadillo כתב:ראיתי בלילה את הדאנק של לאנדסברג שוב ושוב
חבל שאני לא יכולה להיות ממנו כמו שאני אמורה כי הפאול ששולדבראנד עשה לו היה ממש במטרה לפגוע
זה פשוט גועלי
מקובי כתב:Holiday_Armadillo כתב:ראיתי בלילה את הדאנק של לאנדסברג שוב ושוב
חבל שאני לא יכולה להיות ממנו כמו שאני אמורה כי הפאול ששולדבראנד עשה לו היה ממש במטרה לפגוע
זה פשוט גועלי
שנה שעברה על דיבורים (קשים ככל שיהיו) פתחו מהדורת חדשות.
השנה על פאול במטרה לגמור קריירה לא מדברים בכלל...
roy1000 כתב:מקובי כתב:Holiday_Armadillo כתב:ראיתי בלילה את הדאנק של לאנדסברג שוב ושוב
זה פשוט גועלי
שנה שעברה על דיבורים (קשים ככל שיהיו) פתחו מהדורת חדשות.
השנה על פאול במטרה לגמור קריירה לא מדברים בכלל...
דבר ראשון - זו היתה אחד העבירות המכוערות שראיתי השנה. עבירה מכוונת בבירור שבאה לפגוע. הוא בכלל לא הלך לכדור.
דבר שני - זה לא היה "לגמור קריירה". הוא הלך לפלג הגוף העליון ולא לחלק התחתון. הוא בא להכאיב - לא לגרום לפציעה קשה.
בלי קשר - השבדי צריך לעמוד לדין על זה ולקבל הרחקה. זה לא היה מהלך של כדורסל.
קודי כתב:לא ייתכן שעשו סיפור כל כך קשה מדברים שאמר פניני - ושמישהו לא יחשוב שאני חלילה טוען שהיה צריך לעבור על כך בשתיקה, מאחר שהתנהגות של פניני היתה נוראית וראויה לעונש כבד - ולא יזכירו אפילו במילה עבירה כל כך קשה שהיתה ראויה לפחות להרחקה אם לא לעונש גדול יותר. מדובר בעבירה שהיתה יכולה לפצוע שחקן בצורה קשה מאוד ויש בה הרבה יותר חוסר ספורטיביות מהמילים שפניני אמר - קשות ככל שיהיו. את פניני רודפים עד היום בגלל כמה מילים (קשות מאוד) שהוא אמר ושהשחקן שאליו הן הופנו אולי הרגיש רע לכמה שעות בעקבותיהן, ואילו את הפושע העלוב הזה שעשה עבירה מכוונת על שחקן באוויר, אשר היתה יכולה בקלות לפצוע אותו בצורה קשה ואולי אפילו לגמור לו את הקריירה, לא רק שלא הרחיקו או העמידו לדין אלא בכלל לא התייחסו למעשיו. אפשר באמת להשוות בין כמה גידופים מטופשים, נוראיים ככל שיהיו, לפגיעה פיזית מכוונת בשחקן? יש כאן צביעות ברמה שלא תתואר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־11 אורחים