המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
leon984 כתב:http://www.vtb-league.com/ru/video/edinaya-liga-tv.htm#vid=2279&vtid=2
שידור ישיר עכשיו
jol9 כתב:er79 כתב:סביר להניח ששניהם ישחקו, אל תבנו על זה. מנגד, אני בהחלט מקווה שהמשבר בין מסינה לתאודוסיץ יימשך
תאודוסיץ' תופר אותנו בדר"כ בלי קשר לכושר שבו הוא נמצא.
מכבי צריכה להיות יצירתית, אגרסיבית, ניג'סית ולתפוס יום טוב משלוש. אם צסקא לא תברח רחוק מדי, ומכבי תישאר בטווח מסויים, אז יכול להיות שכמה דברים
יתחברו להם לעוד איזה משהו גדול שילחיץ את צסקא וייתן לנו לעשות את הבלתי ייאמן.
שמואל1 כתב:שני ההפסדים של צסק"א הם חדשות רעות מבחינת מכבי. זה אומר שהם יגיעו סופר חדים, דרוכים ומוכנים למכבי. אין סרט שהם מפסידים שלושה משחקים רצוף.
toja27 כתב:שמואל1 כתב:שני ההפסדים של צסק"א הם חדשות רעות מבחינת מכבי. זה אומר שהם יגיעו סופר חדים, דרוכים ומוכנים למכבי. אין סרט שהם מפסידים שלושה משחקים רצוף.
משום מה כשמכבי הפסידו לגליל צעקת ובכית על מצבה הרע של מכבי, אבל כשצסק"א מפסידים אז גם זה רע למכבי? יכול להיות שאתה "משוחד" בדעותיך כבר מלכתחילה?
שמואל1 כתב:toja27 כתב:שמואל1 כתב:שני ההפסדים של צסק"א הם חדשות רעות מבחינת מכבי. זה אומר שהם יגיעו סופר חדים, דרוכים ומוכנים למכבי. אין סרט שהם מפסידים שלושה משחקים רצוף.
משום מה כשמכבי הפסידו לגליל צעקת ובכית על מצבה הרע של מכבי, אבל כשצסק"א מפסידים אז גם זה רע למכבי? יכול להיות שאתה "משוחד" בדעותיך כבר מלכתחילה?
עם כל הכבוד לגליל, קובאן קבוצת יורוליג חזקה מאוד.
אם צסק"א הייתה מפסידה לאיזו קבוצה תחתית ב VTB זה היה משהו אחר.
rc4991 כתב:שמואל באמת שנסחפת
אי אפשר לקחת הפסד בפלייאוף ולהחליט שעל כל קבוצה תהיה השפעה שונה
jol9 כתב:לא יודע מה איתכם, אבל אני חושש שאם מגדל יודחו ע"י חולון או חיפה/נס ציונה, הם יבואו חדים כתער בעונה הבאה להסתער עלינו... מלחיץ כל העסק הזה.
jol9 כתב:לא יודע מה איתכם, אבל אני חושש שאם מגדל יודחו ע"י חולון או חיפה/נס ציונה, הם יבואו חדים כתער בעונה הבאה להסתער עלינו... מלחיץ כל העסק הזה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], Google Adsense [Bot], WendelA, שמואל1 ו־25 אורחים