מוקדמות היורובאסקט: ישראל נגד מונטנגרו , רביעי 22:00

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מוקדמות היורובאסקט: ישראל נגד מונטנגרו , רביעי 22:00

הודעהעל ידי rc4991 » 23 אוגוסט 2014, 21:16

גועל נפש הבוסנים האלה ולא פחות מגיעל זה העונש שהם קיבלו
אין מה לעשות, אנחנו חיים בעולם צבוע
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 24 אוגוסט 2014, 18:18

MTA2311 כתב:
rc4991 כתב:
MTA2311 כתב:
rc4991 כתב:
MTA2311 כתב:גם מלקולם תומאס שיחק בנבא. מה זה אומר? כבר הרבה מאוד זמן שרק חוזה בקבוצת נבא לא הופך אותך למשהו מיוחד.
שנה שעברה ניסית לשכנע אותי שאינגלז שחקן טוב כי הוא דפק תצוגות בנבחרת. זוכר איך זה נגמר?

שוב, יכול להיות שמקל יכול להיות שחקן יורוליג טוב מאוחיון, אבל הוא עוד לא הוכיח את זה.

*אתה כמובן ממשיך להגזים לגבי היכולת של אוחיון. עד הפציעה נתן עונה יפה מאוד.

זה בדיוק הקטע, אתה משחק על הדבר הזה עם אוחיון כאילו העובדה שהוא שחקן חמישיה ביורליג (מסיבות שאינן כשורות ליכולת שלו) הופכת אותו לשחקן יותר טוב ממקל

שתבין, אני לא אומר שאוחיון טוב ממקל
, ואתה בטח זוכר שאני ממש לא מחובבי אוחיון, אבל מקל רחוק מלהיות שחקן מוכח ברמת יורוליג. מיוגב אתה יודע בדיוק מה תקבל ב17-20 דקות שלו על המגרש. זה אמנם לא הרבה, אבל כשהוא בכושר טוב (כמו לפני הפציעה העונה), זה לא רע בכלל. ממקל באמת שאין לי מושג מה אפשר לקבל ברמות האלה.

זה מה שאמרת בוויכוח הקודם. בכל מקרה אני חושב שהתרומה של אוחיון לא מרשימה בכלל וגם לא צריך לעשות מהיורוליג איזה משהו אדיר שכל שחקן שמצליח מאוד בליגות מסויימות ושעוד לא שיחק בה (ביורוליג) לא בטוח שיצליח יותר משחקן של 6-7 נקודות ביורוליג
סתם שאלה, נותנים לך לבחור בין מקל לאוחיון, במי תבחר?

לא זכור לי. ציטוט.
יורוליג זה המדד היחיד לפיו אנחנו יכולים לשפוט שחקנים בהקשר של מכבי, כי זאת הרמה שאנחנו שואפים שהם יצליחו בה. אם הם לא שיחקו ביורוליג, הם תעלומה. או שאולי אנחנו מאוד תומכים במדיניות של פדרמן פתאום?
מותר לך לשנוא את אוחיון. זה לגיטימי, אבל קח בחשבון שכשאתה אומר ש"התרומה שלו לא מרשימה בכלל" לא יקחו אותך ברצינות, כי אתה לא אובייקטיבי לגביו בשום צורה.

לא יודע. מצד אחד אני באמת לא מאוד מחזיק מיוגב ומצד שני אין לי מושג מה מקל יכול לעשות במכבי.

1. צודק, לא מצאתי ציטוט (לפחות במה בת'רד שחיפשתי) למרות שקיבלתי ממך את ההרגשה הזאת (אולי בטעות)
2. הקטע זה שמבחינתך אתה מעדיף שחקן שהיה בינוני ביורוליג על פני אחד שעוד לא שיחק שם. כאילו חסרים שחקנים שהם לא ביורוליג אבל ברמה הזאת (בין עם בשכר גבוה מקבוצת יורוקאפ או כי הם השתדרגו)
זה כמו שתגיד שאתה לא רוצה את דונטה סמית' ושאתה מעדיף עליו את אינגלס רק כי האחרון הוכח ביורוליג בזמן שראינו שסמית' שחקן מוכשר ובהחלט שחקן יורוליג לכל דבר.
3. אין כאן קשר למדיניות של פדרמן. אני בעד להביא 2-3 תותחים ואף פעם לא התנגדתי להביא זרים עם אפסייד שהוכחו כבר בליגות איכותיות כי זה לא שכל השחקנים הטובים משחקים ביורוליג
4. 5.5 נק' ושלושה אס' (גם לפני הפציעה) זאת ממש לא סטט' טובה למעמד ולדקות שלו ובטח שגם בהתחשב בעובדה שהוא לא נותן משהו מעבר לסט'
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 אוגוסט 2014, 18:41

אבל זה בדיוק העניין. כמו שכתבתי בתשובה לשאלה שלך, אני לא מעדיף את אוחיון רק כי הוא שיחק ביורוליג. אני פשוט לא מצהיר שאני מעדיף בצורה חד משמעית מישהו שמעולם לא שיחק שם.
יכול להיות שמקל יהיה טוב יותר במכבי מאוחיון, אבל גם יכול להיות שלא. לא ניתן לדעת כרגע מה מקל שווה בתור שחקן של 20 דקות למשחק ביורוליג.
אתה מעדיף את הלא נודע במקרה הזה, וזאת זכותך. אבל לפחות בוא נסכים שמדובר בלא נודע.

זה מזכיר לי גם שהיו פה אנשים במהלך העונה שהצהירו שדונטה יותר טוב מדווין. זאת כמובן אמירה לא מבוססת בשום צורה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים