NY boy כתב:יאללה הביתה... נמאס לראות אותו. קליבלנד מחפשים רכז לא? דיברו על זה שיחתימו מחדש את איי.ג'יי פרייס? שבלאט יעשה טובה ייקח אותו אליו ושלום על ישראל.
כן שילוב של קיירי לברון ופארגו...אני צריך לראות את זה...

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
NY boy כתב:יאללה הביתה... נמאס לראות אותו. קליבלנד מחפשים רכז לא? דיברו על זה שיחתימו מחדש את איי.ג'יי פרייס? שבלאט יעשה טובה ייקח אותו אליו ושלום על ישראל.
my man כתב:NY boy כתב:יאללה הביתה... נמאס לראות אותו. קליבלנד מחפשים רכז לא? דיברו על זה שיחתימו מחדש את איי.ג'יי פרייס? שבלאט יעשה טובה ייקח אותו אליו ושלום על ישראל.
roy1000 כתב:my man כתב:NY boy כתב:יאללה הביתה... נמאס לראות אותו. קליבלנד מחפשים רכז לא? דיברו על זה שיחתימו מחדש את איי.ג'יי פרייס? שבלאט יעשה טובה ייקח אותו אליו ושלום על ישראל.
רוב הסיכויים שפארגו יקבל נוק-אאוט מלברון בתוך לא יותר מ- 3 דקות.
yzafrir כתב:לא יחתכו אותו בחיים באמצע העונה , אם רייס קיבל בסוף הזדמנות ולא שוחרר "לפני סוף השנה" אז גם פארגו יסיים פה את העונה . איך הוא יסיים אותה זה תלוי בעיקר בראש שלו ו כמו שהוא הגיע העונה לשני משחקים בדיוק במאני טיים למרות שהיה רע כל המשחק , אז אניצדי בטוח שהוא עוד יחזור לעצמו כשהכסף יהיה על השולחן...
roy1000 כתב:yzafrir כתב:לא יחתכו אותו בחיים באמצע העונה , אם רייס קיבל בסוף הזדמנות ולא שוחרר "לפני סוף השנה" אז גם פארגו יסיים פה את העונה . איך הוא יסיים אותה זה תלוי בעיקר בראש שלו ו כמו שהוא הגיע העונה לשני משחקים בדיוק במאני טיים למרות שהיה רע כל המשחק , אז אניצדי בטוח שהוא עוד יחזור לעצמו כשהכסף יהיה על השולחן...
לא יחתכו אותו באמצע העונה, אבל כרגע הוא עם רגל וחצי בחוץ לקראת העונה הבאה. גם אם ישתפר מקצועית, אני ממש לא בטוח שמכבי ירצו להמשיך איתו לאור ההתנהגות המוזרה שלו.
yzafrir כתב:אם המצב שלמכבי היה רע אז אני בטוח שהמערכת הייתה הרבה פחות סבלנית כלפי פארגו אבל בגלל שהוא פתח טוב את העונה ופתאום באה ירידה לא מובנת אז יש עוד תקווה כלפיו . אני מקווה שבאותה קיצוניות שהוא ירד בכושרו הוא יעלה בחזרה. רואים שזה משהו מנטאלי אצלו .
מקאדו 3 כתב:עזוב הוא עדיין בטוח שפארגו טוב מרייס בכמה דרגות עם טיעונים מגוכחים למרות שלאחרון יש קבלות מפה ועד לירח לזה שהוא שחקן גדול ווינר מטורף וגם אופי יוצא דופן לטובה .
אביהוא כתב:רייס לא היה מספיק ברמות הגבוהות כדי להוכיח ופארגו לאחרונה לא מוכיח שהוא ברמות הגבוהות.רייס עשה רק את מה שהוא יודע הכי טוב והדהים כי הקבוצה קידמה אותו,פארגו מנסה דברים בכח-אין הרבה תרגילים בשבילו נראה לי..או שהוא נכשל בהם.פארגו הגיע לנבא לא סתם,אבל לא הוכיח,רייס נשאר בקבוצות של האמצע ועושה חיל. קשה מאוד להשוואת בפן האיכותי כרגע.
אממ אתם חייבים לעשות משו עם תרבות הדיבור בפורום..זה לא יציע העיתונות פה
rc4991 כתב:מצטער אבל שחקן שטימטם פה לכולם את המוח, התחיל להיראות טוב רק מההצלבה ושנתן הופעה גדולה בגמר זה עדיין לא שווה לשחקן שכבר מהסיבוב השני בשלב הבתים היה טוב ומהטופ 16 היה ענק
שניהם שחקנים טובים מאוד אבל להגיד שרייס יותר טוב ומוכח כי הוא הפציץ בסוף? אני מעדיף שחקן שמראש היה גדול והוכיח את זה בעקביות כמעט עונה שלמה
וכמובן שכל מה שאני כותב עכשיו זה בהתבסס על העונה הקודמת של פארגו אצלנו בהשוואה לזאת של רייס
משתמשים הגולשים בפורום זה: מרסר ו־22 אורחים