פארגו

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פארגו

הודעהעל ידי my man » 08 דצמבר 2014, 23:20

NY boy כתב:יאללה הביתה... נמאס לראות אותו. קליבלנד מחפשים רכז לא? דיברו על זה שיחתימו מחדש את איי.ג'יי פרייס? שבלאט יעשה טובה ייקח אותו אליו ושלום על ישראל.

כן שילוב של קיירי לברון ופארגו...אני צריך לראות את זה... :hihigh
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי roy1000 » 08 דצמבר 2014, 23:21

my man כתב:
NY boy כתב:יאללה הביתה... נמאס לראות אותו. קליבלנד מחפשים רכז לא? דיברו על זה שיחתימו מחדש את איי.ג'יי פרייס? שבלאט יעשה טובה ייקח אותו אליו ושלום על ישראל.

רוב הסיכויים שפארגו יקבל נוק-אאוט מלברון בתוך לא יותר מ- 3 דקות.
roy1000

הודעהעל ידי my man » 08 דצמבר 2014, 23:23

roy1000 כתב:
my man כתב:

רוב הסיכויים שפארגו יקבל נוק-אאוט מלברון בתוך לא יותר מ- 3 דקות.

היית אופטימי...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי yzafrir » 09 דצמבר 2014, 01:50

לא יחתכו אותו בחיים באמצע העונה , אם רייס קיבל בסוף הזדמנות ולא שוחרר "לפני סוף השנה" אז גם פארגו יסיים פה את העונה . איך הוא יסיים אותה זה תלוי בעיקר בראש שלו ו כמו שהוא הגיע העונה לשני משחקים בדיוק במאני טיים למרות שהיה רע כל המשחק , אז אניצדי בטוח שהוא עוד יחזור לעצמו כשהכסף יהיה על השולחן...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 09 דצמבר 2014, 08:23

yzafrir כתב:לא יחתכו אותו בחיים באמצע העונה , אם רייס קיבל בסוף הזדמנות ולא שוחרר "לפני סוף השנה" אז גם פארגו יסיים פה את העונה . איך הוא יסיים אותה זה תלוי בעיקר בראש שלו ו כמו שהוא הגיע העונה לשני משחקים בדיוק במאני טיים למרות שהיה רע כל המשחק , אז אניצדי בטוח שהוא עוד יחזור לעצמו כשהכסף יהיה על השולחן...

לא יחתכו אותו באמצע העונה, אבל כרגע הוא עם רגל וחצי בחוץ לקראת העונה הבאה. גם אם ישתפר מקצועית, אני ממש לא בטוח שמכבי ירצו להמשיך איתו לאור ההתנהגות המוזרה שלו.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 09 דצמבר 2014, 11:46

roy1000 כתב:
yzafrir כתב:לא יחתכו אותו בחיים באמצע העונה , אם רייס קיבל בסוף הזדמנות ולא שוחרר "לפני סוף השנה" אז גם פארגו יסיים פה את העונה . איך הוא יסיים אותה זה תלוי בעיקר בראש שלו ו כמו שהוא הגיע העונה לשני משחקים בדיוק במאני טיים למרות שהיה רע כל המשחק , אז אניצדי בטוח שהוא עוד יחזור לעצמו כשהכסף יהיה על השולחן...

לא יחתכו אותו באמצע העונה, אבל כרגע הוא עם רגל וחצי בחוץ לקראת העונה הבאה. גם אם ישתפר מקצועית, אני ממש לא בטוח שמכבי ירצו להמשיך איתו לאור ההתנהגות המוזרה שלו.

הוא לא יהיה במכבי בעונה הבאה במידה והצוות המקצועי ישאר , פיני לא סובל אותו , ולדעתי אם זה היה באפשרותו של גודס הוא היה מחליף אותו כבר אתמול. אני לא יודע מה הוא עבר ב 3 השנים האחרונות ,
אבל משהו השתנה בו לרעה , השחצנות , קבלת ההחלטות המזוויעה שלו , היכולת שוב ושוב לעשות את המהלך הכי לא נכון , ברגע הכי לא מתאים , חוסר המאמץ בהגנה , ובכלל שפת הגוף - בכושר הנוכחי שלו , הוא לא עדיף על כל רכז בשלב הבתי ביורוליג , רק על הספסל של צסק"א יש 2 שהם הרבה יותר טובים ממנו. תחשבו טוב טוב - צסק"א משלמת לו שכר עתק , רק בשביל שלא ישחק עבורה....
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי my man » 09 דצמבר 2014, 12:55

בהתחלה חשבתי שהיינס מזכיר לי את אינגלס...
אבל אם מסתכלים על הסטט' פארגו נראה בדרך הבטוחה להיות בול אותו סיפור...
http://www.basket.co.il/PlayerPage.asp? ... 14&cView=1

ההבדל הגדול הוא שפארגו הוא השחקן הכי חשוב בסגל שלנו...
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי yzafrir » 09 דצמבר 2014, 22:56

אם המצב שלמכבי היה רע אז אני בטוח שהמערכת הייתה הרבה פחות סבלנית כלפי פארגו אבל בגלל שהוא פתח טוב את העונה ופתאום באה ירידה לא מובנת אז יש עוד תקווה כלפיו . אני מקווה שבאותה קיצוניות שהוא ירד בכושרו הוא יעלה בחזרה. רואים שזה משהו מנטאלי אצלו .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 09 דצמבר 2014, 23:06

yzafrir כתב:אם המצב שלמכבי היה רע אז אני בטוח שהמערכת הייתה הרבה פחות סבלנית כלפי פארגו אבל בגלל שהוא פתח טוב את העונה ופתאום באה ירידה לא מובנת אז יש עוד תקווה כלפיו . אני מקווה שבאותה קיצוניות שהוא ירד בכושרו הוא יעלה בחזרה. רואים שזה משהו מנטאלי אצלו .

אני לא מבין למה אתה מדגיש את העניין של "משהו מנטלי" כאילו זה עניין פעוט שכבר עובר עוד רגע. גם אצל אלן אנדרסון זה היה משהו מנטלי וגם אצל רודני ביופורד וגם אצל רודני וייט. עצם זה שהבחור הוא הד-קייס מטורף זה לא בדיוק משהו שמעודד אותי. להיפך. אם זה היה כושר משחק רע, אז הייתי הרבה יותר מעודד. הד-קייסים נשארים הד-קייסים גם בימים טובים וגם בימים רעים. להד-קייסים אין תקנה.
roy1000

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 10 דצמבר 2014, 08:05

עזוב הוא עדיין בטוח שפארגו טוב מרייס בכמה דרגות עם טיעונים מגוכחים למרות שלאחרון יש קבלות מפה ועד לירח לזה שהוא שחקן גדול ווינר מטורף וגם אופי יוצא דופן לטובה .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי rc4991 » 10 דצמבר 2014, 08:55

מקאדו 3 כתב:עזוב הוא עדיין בטוח שפארגו טוב מרייס בכמה דרגות עם טיעונים מגוכחים למרות שלאחרון יש קבלות מפה ועד לירח לזה שהוא שחקן גדול ווינר מטורף וגם אופי יוצא דופן לטובה .

פארגו יותר טוב מרייס והוא הוכיח את זה לא פחות ממנו
מה שעובר עליו השנה בלתי מוסבר
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 10 דצמבר 2014, 10:30

לא מבין איך ועל סמך מה אפשר לקבוע שפארגו יותר טוב מרייס מעבר לזריקת סיסמאות .

בשבילי שחקן שהביא גביע אירופה כנגד כל הסיכויים ועוד נבחר ל mvp של הפיינל פור אחרי שעבר סידרת חינוך לא פחות קשה ומשפילה מאדון פארגו ' אני השחקן הטוב באירופה ' הוא שחקן יותר טוב עם קבלות.

פארגו אולי קצת יותר ווירטואוז ובזה מבחנתי נגמרים היתרונות שלו על רייס .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי NY boy » 10 דצמבר 2014, 15:15

גם אני לא מבין את הקביעה הזאת. אין מן שטות זאת שפארגו הוכיח שהוא טוב יותר. למעשה פארגו הוכיח שהוא לא. לפארגו הייתה בדיוק עונה אחת טובה שבה הוא הצליח להגיע לגמר (עם קבוצה טובה יותר לדעתי) מצד שני רייס לקח את הקבוצה לזכייה וזה הבדל גדול. בסופו של דבר לא כמעט אלא עד הסוף. חוץ מהעונה הזאת לפארגו לא הייתה עונה נוספת טובה במיוחד אלא כישלון בNBA וכישלון בצסק"א. רייס עכשיו מתחיל את דרכו במקום אחר אחרי ההצלחה ובינתיים נראה טוב מאד.
NY boy

הודעהעל ידי אדם » 10 דצמבר 2014, 15:49

איזה בילבולי שכל חלאס ,אמרתי כבר לפני חודשים,פארגו לא שחקן יותר טוב מרייס בשום אלמנט של המשחק גם לא מבחינת וירטואוזיות ,ולא הכיח כלום ,וגם אם יחזור לכושר טוב ולמשחקים טובים ,עדין אגיד שרייס שחקן יותר טוב ,רייס לא חוטף בלוקים כמו ילדה ,בלוק חסימה זה חלק מהמשחק אבל הדרך והצורה שפארגו חוטף אותם משפילה ומוזרה הוא חושב שהוא לבד במגרש ושאף אחד לא יכול עליו ,אז עושים לו בית ספר גם בהגנה וגם בהתקפה .
חוץ מזה ריס שחקן מדהים למרות ההתחלה הגרועה שלו ,אני ראיתי אותו בבאירן טוגם שם היה מדהים בזמן שהלפרין עמד לידו לכוון תתנועה .
ריס לא צריך כל מיני וירטואוזיות ,כי יש לו כללים ברורים ומוכחים שאיתם הוא הולך ,הוא לא חי על שיגעונות או ימים מטורפים ,יש לו חדירה בצד שמאל מדהימה,כשאר בצד ימין הוא זורק חצי מרחק ,למרות שהוא נמוך אי אפשר להפריע לו בזריקה או להקשות עליו בגאמפ,לעומת פארגו שמקשים עליו מלא בזריקות ומגסילים אותו ויוצא לו חצי מרחק קצרים כי מספיקים להגיע ,כי ההוצאה שלו איטית ומסורבלת והוא לא מצליח ליצור לעצמור דריבל לשניה בשביל לזרוק חופשי .
ריס אכן כן מצליח ומוציא זריקות מהירות וחדות ,ואני זוכר ממנו מלא וירטואזיות גם בפינלך פור וסלים יפיפים וכישרונים אבל זה לא הענין ,אני גם לא מקשר בין הגעה של גביע אירופה או לא ,אני פשוט מסתכל על שחקן על המכלול ,על איך הוא מביא ואוסף תנקודות ואיך הוא מגיע אליהם ,ועל שליטה ועל יציבות ,אני מסתכל הרבה מעבר לתקופה לא טוב או חוסר חשק או כאלה וכאלה דברים .
אני מסתכל על ריס ,מסתכל על פארגו ,וריס מביא איכויות ודברים ברורים ,פארגו גם שקצת הלך לו ,הרבה מזה היה אובר ,היה יוצא מהכלל ,לא היה חדדירות קבועות או משו שבא איתו וקים שמראה שעל זה אפשר לסמוך ,אם אתם מבינים תכוונה שלי ,שימו לב שגם תמיד שנתקע הוא עושה מין חצי סיבסוב כזה שתוקע אותו ,כי הוא לא מצליח לעבור תשחקן ,אז אולי זה יפה אבל זה מוגבלות ,בעיני זה לא יפה ולא כלום .
אין לי שום אנטי נגד פארגו אני עדין מחכה לו אבל להגיד שהוא בין הגארדים הטובים באירופה ,הלוואי שיוכח ככה ,אפילו דיליני הוכיח שהוא שחקן יותר טוב וכך גם גארלס ,הם באמת מהירים חזקים אתלטים ,יש מין איזה רכות בפארגו איזה חוסר גודל ,חוסר זריריזות,הכשדרור שלו הוא על המקום שימו לב הוא לא מביא אותו לשום מקום הוא לא משגע תשומר ,הוא הולך בצד ימין ואז עושה עצירה וקרוס שמנסה ללכת על הקו וחוזר על זה כל הזמן וכולם כבר קלטו,גם שוא עובר תחצי אני כבר יכול לראות מתי הולכים לחטוף לו ,הוא יותר מידי בנונשלט.
לגבי חסימת הזריקות לא בחדירה בזריקות ,אז גם להיקמן היתה תבעיה ,שהיה נחסם הרבה פעמים כאשר היה עולה לגאמפ שוטים ,ככה זה הם איטים בהוצאה ולא מנטרים גבוה ,ץראו את היינס ,אני לא מתחבר ,אבל אי אפשר לחסום אותו שהוא זורק.
אדם

הודעהעל ידי sunshine » 10 דצמבר 2014, 16:05

רייס לא היה מספיק ברמות הגבוהות כדי להוכיח ופארגו לאחרונה לא מוכיח שהוא ברמות הגבוהות.רייס עשה רק את מה שהוא יודע הכי טוב והדהים כי הקבוצה קידמה אותו,פארגו מנסה דברים בכח-אין הרבה תרגילים בשבילו נראה לי..או שהוא נכשל בהם.פארגו הגיע לנבא לא סתם,אבל לא הוכיח,רייס נשאר בקבוצות של האמצע ועושה חיל. קשה מאוד להשוואת בפן האיכותי כרגע.
אממ אתם חייבים לעשות משו עם תרבות הדיבור בפורום :? ..זה לא יציע העיתונות פה :tongue3
".Stay the course, believe in what you're doing, and stay healthy"
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי אדם » 10 דצמבר 2014, 17:11

אביהוא כתב:רייס לא היה מספיק ברמות הגבוהות כדי להוכיח ופארגו לאחרונה לא מוכיח שהוא ברמות הגבוהות.רייס עשה רק את מה שהוא יודע הכי טוב והדהים כי הקבוצה קידמה אותו,פארגו מנסה דברים בכח-אין הרבה תרגילים בשבילו נראה לי..או שהוא נכשל בהם.פארגו הגיע לנבא לא סתם,אבל לא הוכיח,רייס נשאר בקבוצות של האמצע ועושה חיל. קשה מאוד להשוואת בפן האיכותי כרגע.
אממ אתם חייבים לעשות משו עם תרבות הדיבור בפורום :? ..זה לא יציע העיתונות פה :tongue3

לא מסכים איתך
ריס שיחק והוכיח גם ברמות הגבוהות
,גם לאנגפורד רוב הקרירה בקבוצות אמצע אז מה?חוץ ממכבי הוא לא היהבשום קבוצת דרג ראשון וגם היה חצי עונה ,אז הוא לא בין הגארדים הטובים באירופה?
לגבי תרבות הדיבור פה ,זה סתם היתיפיפות נפש ,יש פה בדרך כלל שי סבבה לגמרי ,כל עוד מגיבים אחד לשני ולא מנבלים את הפה ומשתמשים בשפה נאותה ,ומקשיבים אחד לשני הכל בסדר ,אנחנו לא ילדים קטנים ולא רגישים ולא מכל מילה צריך להיעלב ,עדיף להיתרכז בתוכן ובמטרת הדיון ולא לסטות.
אני מסכים שלפעמים בורחות מילים וגם לי כמו בילבולי שכלך וכאלה ,אבל קורה .
דרך אגב אני נהנה מאוד מיציע העיתונות ,למרות השיח שם ולמרות האינטרסנטים,וכל מה שמעורבב שם.
אדם

הודעהעל ידי אדם » 10 דצמבר 2014, 17:13

דבר נוסף לגבי ההגעה של פארגו לאנביאי,אז מה?מזה אומר?
מליון שחקנים משחקים באנבאי ולא היתי נוגע בהם ,ויש מליון שמשחקים אבל לא מתאימים לשם ובכח בגלל שיקולים כלכלים של הליגה והקבוצות השחקנים האלה נמצאים שם ,כגון כספי,וכדומה.
אבל זה לא הדיון ,אבל עצם זה ששחקן באנביאי לא עושה אותו טוב יותר או פחות.
אדם

הודעהעל ידי sunshine » 10 דצמבר 2014, 17:32

יש פה דיונים שמסתיימים בדם רע וזה לא צריך להיות ככה בפורום חברותי..צודק לא צריך לסתות מהנושא.
נראה לי שההבלחה של רייס זה בזכות מכבי וכל מה שמאפיין את מכבי..אבל ימים יגידו. לדעתי יש בפרגו יותר פוטנצייל ואיכות מרייס ובגלל זה הוא היה בכמה קבוצות בנבא,ההחלטות שלו דפקו לו את הקריירה שהייתה יכולה להיות לו.
הוא רצה לחזור לפה כי הבין שעשה טעויות ורצה לחזור לתלם עם מישו שיבנה אותו..אבל הוא כבר לא פה.ואחרי כל התיכנונים לחזור למכבי תחת בלאט,היה קצת כבר מאוחר לשנות פאזה.
נערך לאחרונה על ידי sunshine בתאריך 10 דצמבר 2014, 17:36, נערך פעם אחת בסך הכל.
".Stay the course, believe in what you're doing, and stay healthy"
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי rc4991 » 10 דצמבר 2014, 17:33

מצטער אבל שחקן שטימטם פה לכולם את המוח, התחיל להיראות טוב רק מההצלבה ושנתן הופעה גדולה בגמר זה עדיין לא שווה לשחקן שכבר מהסיבוב השני בשלב הבתים היה טוב ומהטופ 16 היה ענק
שניהם שחקנים טובים מאוד אבל להגיד שרייס יותר טוב ומוכח כי הוא הפציץ בסוף? אני מעדיף שחקן שמראש היה גדול והוכיח את זה בעקביות כמעט עונה שלמה

וכמובן שכל מה שאני כותב עכשיו זה בהתבסס על העונה הקודמת של פארגו אצלנו בהשוואה לזאת של רייס
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 10 דצמבר 2014, 17:42

rc4991 כתב:מצטער אבל שחקן שטימטם פה לכולם את המוח, התחיל להיראות טוב רק מההצלבה ושנתן הופעה גדולה בגמר זה עדיין לא שווה לשחקן שכבר מהסיבוב השני בשלב הבתים היה טוב ומהטופ 16 היה ענק
שניהם שחקנים טובים מאוד אבל להגיד שרייס יותר טוב ומוכח כי הוא הפציץ בסוף? אני מעדיף שחקן שמראש היה גדול והוכיח את זה בעקביות כמעט עונה שלמה

וכמובן שכל מה שאני כותב עכשיו זה בהתבסס על העונה הקודמת של פארגו אצלנו בהשוואה לזאת של רייס

מאז אותה חצי עונה, הוא לא עשה כלום בשום מקום. לפני זה הוא היה בגליל. כשאתה אומר "מוכח", זה לא בדיוק נבארו או ספנוליס.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: מרסר ו־22 אורחים