my man כתב:אוי אוי אוי על איזה משחק נפלתי...
והכי גרוע ישבתי שם ליד שני טרחנים שכל פעם שהתעצבנתי או התלהבתי מסל אשכרה עשו לי- 'שששש'...
יש איזה קטע חדש בהיכל שמשדרים לצופים בהיכל שדרנים אחרים מאלה של הערוץ הטלויזיוני לא כ"כ הבנתי איך אני אמור להאזין(נראה לי יש אפליקציה) אבל לחרשים יש קלדן/ית שמעלה ישר את מה שהם אומרים לקוביה במרכז המגרש..אני לא יודע מי השדר אבל הפרשן זה ג'מצי אז מעבר לשגיאות כתיב ההזויות כמו למשל: יובוביץ'(במקום צ'וברביץ') וג'אמשי(במקום ג'מצ'י) היו שם כמה פרשנויות במהלך המשחק שנהניתי לקרוא וממש חשבתי שהלוואי ומכבי תקים ערוץ משלה לאוהדים שיוכלו לצפות בשידור עם שדרים ופרשנים משלה. עזבו חלומות..
לקראת סוףף המשחק כתבו שם: "זה כאילו מכבי אומרת ליריבות שלה-סבבה תובילו כמה שאתם רוציםתרגישו טוב עם עצמכם, אבל בסוף אנחנו ננצח"- ת'כלס!!!
היו היום הרכבים הזויים של גודס..לא ברור מה כהן וג'ו עשו ביחד על המגרש.. רנדל אמנם לא כ"כ היה טוב בהתקפה היום אבל הוא היה שם בהגנה ביג טיים והריצה הקטנה של מכבי במחצית השנייה נעצרה כשהוא ירד..
והשיפוט אוי השיפוט נמאס כבר מהגועל נפש הזה טעויות בצד אחד מוחזרות בצד השני...
והסל של אופייבו ממש היה לא חוקי הוא נתלה על הטבעת כמו שפליקס אמר. אבל סתם בלי קשר התקפה או שתיים לפני רנדל נגע ברשת של הסל בזמן זריקה של חיפה והיה אמור להיחשב סל לחיפה והיו גם צעדים של לנדסברג שלא נשרקו ובסך הכל טעויות השיפוט היו לשני הצדדים...וזה בדיוק מה שעצוב. זה לא שהיה שיפוט טוב ואובייקטיבי אלא שהטעויות היו לשני הצדדים כל הזמן וזה מה שיצר את ה"אובייקטיביות"...יאללה נמאס מזה כבר..
חייב לומר שרוב המשחקים מול חיפה בשנים האחרונות הם כאלו- צמודים מגעילים עם כדורסל קשה לצפייה ובסוף מכבי מנצחת...
מה שאני הכי מפחד וכבר כתבתי את זה וגם רוני כתבה את זה שנראה שמכבי הגיעה לשיא מוקדם מדי. אני מקווה שהם יוכלו להביא את עצמם לעוד 2 פיקים לפחות, בשבוע הבא.
בינתיים שני המשחקים האחרונים נראו רע מאד..
עד כאן מהיד..
נ.ב
כל המשחק אכלתי סרטים וראיתי "דמות דיוקנה של כרמל" וחשבתי שהלך עליי ואני אצטרך להחליף יוזר בפורום כי עד שאני הולך למשחק ומכבי תפסיד...וואי וואי וואי איזה מזל שניצחנו..
אהבתי את הסיכום!
וצריך לעשות משהו עם כרמל, היא מטילה את אימתה על חברי הפורום.
רוני- אני הייתי שוקל באן.