ליגת ווינר: מכבי נגד חיפה - שני 20:50 ערוץ 11

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ליגת ווינר: מכבי נגד חיפה - שני 20:50 ערוץ 11

הודעהעל ידי שמואל1 » 10 פברואר 2015, 01:18

my man כתב:אוי אוי אוי על איזה משחק נפלתי...
והכי גרוע ישבתי שם ליד שני טרחנים שכל פעם שהתעצבנתי או התלהבתי מסל אשכרה עשו לי- 'שששש'...

יש איזה קטע חדש בהיכל שמשדרים לצופים בהיכל שדרנים אחרים מאלה של הערוץ הטלויזיוני לא כ"כ הבנתי איך אני אמור להאזין(נראה לי יש אפליקציה) אבל לחרשים יש קלדן/ית שמעלה ישר את מה שהם אומרים לקוביה במרכז המגרש..אני לא יודע מי השדר אבל הפרשן זה ג'מצי אז מעבר לשגיאות כתיב ההזויות כמו למשל: יובוביץ'(במקום צ'וברביץ') וג'אמשי(במקום ג'מצ'י) היו שם כמה פרשנויות במהלך המשחק שנהניתי לקרוא וממש חשבתי שהלוואי ומכבי תקים ערוץ משלה לאוהדים שיוכלו לצפות בשידור עם שדרים ופרשנים משלה. עזבו חלומות..
לקראת סוףף המשחק כתבו שם: "זה כאילו מכבי אומרת ליריבות שלה-סבבה תובילו כמה שאתם רוציםתרגישו טוב עם עצמכם, אבל בסוף אנחנו ננצח"- ת'כלס!!!

היו היום הרכבים הזויים של גודס..לא ברור מה כהן וג'ו עשו ביחד על המגרש.. רנדל אמנם לא כ"כ היה טוב בהתקפה היום אבל הוא היה שם בהגנה ביג טיים והריצה הקטנה של מכבי במחצית השנייה נעצרה כשהוא ירד..
והשיפוט אוי השיפוט נמאס כבר מהגועל נפש הזה טעויות בצד אחד מוחזרות בצד השני...
והסל של אופייבו ממש היה לא חוקי הוא נתלה על הטבעת כמו שפליקס אמר. אבל סתם בלי קשר התקפה או שתיים לפני רנדל נגע ברשת של הסל בזמן זריקה של חיפה והיה אמור להיחשב סל לחיפה והיו גם צעדים של לנדסברג שלא נשרקו ובסך הכל טעויות השיפוט היו לשני הצדדים...וזה בדיוק מה שעצוב. זה לא שהיה שיפוט טוב ואובייקטיבי אלא שהטעויות היו לשני הצדדים כל הזמן וזה מה שיצר את ה"אובייקטיביות"...יאללה נמאס מזה כבר..

חייב לומר שרוב המשחקים מול חיפה בשנים האחרונות הם כאלו- צמודים מגעילים עם כדורסל קשה לצפייה ובסוף מכבי מנצחת...
מה שאני הכי מפחד וכבר כתבתי את זה וגם רוני כתבה את זה שנראה שמכבי הגיעה לשיא מוקדם מדי. אני מקווה שהם יוכלו להביא את עצמם לעוד 2 פיקים לפחות, בשבוע הבא.
בינתיים שני המשחקים האחרונים נראו רע מאד..

עד כאן מהיד..

נ.ב
כל המשחק אכלתי סרטים וראיתי "דמות דיוקנה של כרמל" וחשבתי שהלך עליי ואני אצטרך להחליף יוזר בפורום כי עד שאני הולך למשחק ומכבי תפסיד...וואי וואי וואי איזה מזל שניצחנו..

אהבתי את הסיכום!

וצריך לעשות משהו עם כרמל, היא מטילה את אימתה על חברי הפורום.
רוני- אני הייתי שוקל באן.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 פברואר 2015, 01:27

my man כתב:נ.ב
כל המשחק אכלתי סרטים וראיתי "דמות דיוקנה של כרמל" וחשבתי שהלך עליי ואני אצטרך להחליף יוזר בפורום כי עד שאני הולך למשחק ומכבי תפסיד...וואי וואי וואי איזה מזל שניצחנו..

Then my work here is done

שמואל, אני אחליק את ההערה הזאת
אבל זאת פעם ראשונה ואחרונה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי sunshine » 10 פברואר 2015, 01:33

my man כתב:יש איזה קטע חדש בהיכל שמשדרים לצופים בהיכל שדרנים אחרים מאלה של הערוץ הטלויזיוני לא כ"כ הבנתי איך אני אמור להאזין(נראה לי יש אפליקציה) אבל לחרשים יש קלדן/ית שמעלה ישר את מה שהם אומרים לקוביה במרכז המגרש..אני לא יודע מי השדר אבל הפרשן זה ג'מצי אז מעבר לשגיאות כתיב ההזויות כמו למשל: יובוביץ'(במקום צ'וברביץ') וג'אמשי(במקום ג'מצ'י) היו שם כמה פרשנויות במהלך המשחק שנהניתי לקרוא וממש חשבתי שהלוואי ומכבי תקים ערוץ משלה לאוהדים שיוכלו לצפות בשידור עם שדרים ופרשנים משלה. עזבו חלומות..

".Stay the course, believe in what you're doing, and stay healthy"
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי Asf » 10 פברואר 2015, 02:14

שמואל1 כתב:וצריך לעשות משהו עם כרמל, היא מטילה את אימתה על חברי הפורום.
רוני- אני הייתי שוקל באן.

:laugh3 :laugh3 :clap2
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Asf

הודעהעל ידי שמואל1 » 10 פברואר 2015, 09:43

Holiday_Armadillo כתב:

:unsure :unsure :unsure
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 10 פברואר 2015, 09:51

my man כתב:אוי אוי אוי על איזה משחק נפלתי...
והכי גרוע ישבתי שם ליד שני טרחנים שכל פעם שהתעצבנתי או התלהבתי מסל אשכרה עשו לי- 'שששש'...

יש איזה קטע חדש בהיכל שמשדרים לצופים בהיכל שדרנים אחרים מאלה של הערוץ הטלויזיוני לא כ"כ הבנתי איך אני אמור להאזין(נראה לי יש אפליקציה) אבל לחרשים יש קלדן/ית שמעלה ישר את מה שהם אומרים לקוביה במרכז המגרש..אני לא יודע מי השדר אבל הפרשן זה ג'מצי אז מעבר לשגיאות כתיב ההזויות כמו למשל: יובוביץ'(במקום צ'וברביץ') וג'אמשי(במקום ג'מצ'י) היו שם כמה פרשנויות במהלך המשחק שנהניתי לקרוא וממש חשבתי שהלוואי ומכבי תקים ערוץ משלה לאוהדים שיוכלו לצפות בשידור עם שדרים ופרשנים משלה. עזבו חלומות..
לקראת סוףף המשחק כתבו שם: "זה כאילו מכבי אומרת ליריבות שלה-סבבה תובילו כמה שאתם רוציםתרגישו טוב עם עצמכם, אבל בסוף אנחנו ננצח"- ת'כלס!!!

היו היום הרכבים הזויים של גודס..לא ברור מה כהן וג'ו עשו ביחד על המגרש.. רנדל אמנם לא כ"כ היה טוב בהתקפה היום אבל הוא היה שם בהגנה ביג טיים והריצה הקטנה של מכבי במחצית השנייה נעצרה כשהוא ירד..
והשיפוט אוי השיפוט נמאס כבר מהגועל נפש הזה טעויות בצד אחד מוחזרות בצד השני...
והסל של אופייבו ממש היה לא חוקי הוא נתלה על הטבעת כמו שפליקס אמר. אבל סתם בלי קשר התקפה או שתיים לפני רנדל נגע ברשת של הסל בזמן זריקה של חיפה והיה אמור להיחשב סל לחיפה והיו גם צעדים של לנדסברג שלא נשרקו ובסך הכל טעויות השיפוט היו לשני הצדדים...וזה בדיוק מה שעצוב. זה לא שהיה שיפוט טוב ואובייקטיבי אלא שהטעויות היו לשני הצדדים כל הזמן וזה מה שיצר את ה"אובייקטיביות"...יאללה נמאס מזה כבר..

חייב לומר שרוב המשחקים מול חיפה בשנים האחרונות הם כאלו- צמודים מגעילים עם כדורסל קשה לצפייה ובסוף מכבי מנצחת...
מה שאני הכי מפחד וכבר כתבתי את זה וגם רוני כתבה את זה שנראה שמכבי הגיעה לשיא מוקדם מדי. אני מקווה שהם יוכלו להביא את עצמם לעוד 2 פיקים לפחות, בשבוע הבא.
בינתיים שני המשחקים האחרונים נראו רע מאד..

עד כאן מהיד..

נ.ב

מדובר במערכת שמיועדת לעזור לחירשים
די מגעיל עם כתבו שם משפט כזה, סתם התנשאות מגעילה שאין לה מקום
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 10 פברואר 2015, 15:01

שמואל1 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

שמואל, ברור לך שהחיים שלך ניצלו רק בגלל שלכרמל אין זמן בשבילך כי היא בונה תכנית לחטיפה של גיא גודס, שם מעבר לכל העינויים
הרגילים סטייל "המסור" הוא יחוייב לצפות מרתון של chick flick אבל מהסוג הכבד.... כרמל, רק אם אפשר לתזמן את זה אחרי המשחק מול אלבה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי itai7 » 10 פברואר 2015, 16:53

גודס גער: "ימי הרוגע חלפו. זו היתה נורת אזהרה עבורנו"

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 68&lang=HE
itai7

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 פברואר 2015, 18:58

jol9 כתב:
שמואל1 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

שמואל, ברור לך שהחיים שלך ניצלו רק בגלל שלכרמל אין זמן בשבילך כי היא בונה תכנית לחטיפה של גיא גודס, שם מעבר לכל העינויים
הרגילים סטייל "המסור" הוא יחוייב לצפות מרתון של chick flick אבל מהסוג הכבד.... כרמל, רק אם אפשר לתזמן את זה אחרי המשחק מול אלבה.

אתה טוען שבגלל שאני בחורה אז אני רואה chick flicks וזה מה שאני הולכת אליו כשאני רוצה להבהיר לגברים שהם טועים לגבי נשים? אני מבטיחה לך שראית יותר קומדיות רומנטיות ממני
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 10 פברואר 2015, 19:25

Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:
שמואל1 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אתה טוען שבגלל שאני בחורה אז אני רואה chick flicks וזה מה שאני הולכת אליו כשאני רוצה להבהיר לגברים שהם טועים לגבי נשים? אני מבטיחה לך שראית יותר קומדיות רומנטיות ממני

בואי נגיד, שמספר הפעמים שראיתי את נוטינג היל וברידג'יט ג'ונס וגם פרקים של אנטומיה של גריי, זה כנראה יותר מכל מה שאת ראית אי פעם מהז'אנר...

אבל לא דיברתי עליך... דיברתי על גודס. אני מאמין שזה יהיה עונש ראוי עבורו, לא?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 10 פברואר 2015, 19:27

::: ::: ::: מה רע בקומדיות רומנטיות ?
יוסי22

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 פברואר 2015, 19:30

jol9 כתב:בואי נגיד, שמספר הפעמים שראיתי את נוטינג היל וברידג'יט ג'ונס וגם פרקים של אנטומיה של גריי, זה כנראה יותר מכל מה שאת ראית אי פעם מהז'אנר...

אני בעד עונשים חינוכיים
אשים אותו מול הטלוויזיה לצפות בכמה משחקי נשים כמו..שני משחקי גמר היורוקאפ של רמלה נגד אראס, כדורגל נשים של ארה''ב נגד ברזיל מרבע גמר גביע העולם, ארה''ב נגד קנדה מהאולימפיאדה, ארה''ב נגד צרפת מלפני כמה ימים, צרפת נגד שוודיה מלפני שנה..נראה לי שהוא יבין את הטעות שלו
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 10 פברואר 2015, 19:42

Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:בואי נגיד, שמספר הפעמים שראיתי את נוטינג היל וברידג'יט ג'ונס וגם פרקים של אנטומיה של גריי, זה כנראה יותר מכל מה שאת ראית אי פעם מהז'אנר...

אני בעד עונשים חינוכיים
אשים אותו מול הטלוויזיה לצפות בכמה משחקי נשים כמו..שני משחקי גמר היורוקאפ של רמלה נגד אראס, כדורגל נשים של ארה''ב נגד ברזיל מרבע גמר גביע העולם, ארה''ב נגד קנדה מהאולימפיאדה, ארה''ב נגד צרפת מלפני כמה ימים, צרפת נגד שוודיה מלפני שנה..נראה לי שהוא יבין את הטעות שלו

אבל אני מקווה שלא תוותרי על סט העונשים הקבוע לאנשים סוררים...

תמונה
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 פברואר 2015, 19:43

jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אני בעד עונשים חינוכיים

אבל אני מקווה שלא תוותרי על סט העונשים הקבוע לאנשים סוררים...

תמונה

אל תדאג, אני עדיין פה להגיד לרוני למי לחלק באנים
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 פברואר 2015, 19:49

לא כל כך מבין על מה כל הבלגן.
כדורסל נשים יכול להיות מותח ומעניין, אבל הוא ברמה נמוכה יותר מכדורסל גברים. זה נכון לגבי כל ענף ספורט שבו יש חשיבות ליכולת פיזית.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 פברואר 2015, 19:51

MTA2311 כתב:לא כל כך מבין על מה כל הבלגן.
כדורסל נשים יכול להיות מותח ומעניין, אבל הוא ברמה נמוכה יותר מכדורסל גברים. זה נכון לגבי כל ענף ספורט שבו יש חשיבות ליכולת פיזית.

אז אתה באמת לא מבין כל כך על מה על הבלאגן
הדיון הוא לא הרמה של כדורסל נשים, הדיון הוא על האמירה האומללה של גודס שאמר לשחקנים שלו ''תפסיקו לשחק כמו נשים'' כאילו זה משהו נחות
אני מבטיחה לך שגברים הם הרבה יותר ''בחורות'' בכל מה שקשור לספורט מאשר הנשים עצמן
אם הם היו משחקים כמו בחורות הם לא היו נופלים מכל מגע, או מתווכחים עם השופטים על כל מגע, או עושים פלופים על ימין ועל שמאל
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 10 פברואר 2015, 19:55

Holiday_Armadillo כתב:

הדיון הוא לא הרמה של כדורסל נשים, הדיון הוא על האמירה האומללה של גודס שאמר לשחקנים שלו ''תפסיקו לשחק כמו נשים'' כאילו זה משהו נחות
אני מבטיחה לך שגברים הם הרבה יותר ''בחורות'' בכל מה שקשור לספורט מאשר הנשים עצמן
אם הם היו משחקים כמו בחורות הם לא היו נופלים מכל מגע, או מתווכחים עם השופטים על כל מגע, או עושים פלופים על ימין ועל שמאל

האמירה אכן לא במקום, אבל מצד שני אי אפשר לשפוט אותו. הוא אמר את זה בלהט המשחק, עם כל הלחץ שמסביב, והוא חייב לומר משהו "משפיל" לשחקנים כדי להעיר אותם.
אני לא חושב שאפשר לומר שהוא שובינסט בגלל זה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 פברואר 2015, 19:56

שמואל1 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

האמירה אכן לא במקום, אבל מצד שני אי אפשר לשפוט אותו. הוא אמר את זה בלהט המשחק, עם כל הלחץ שמסביב, והוא חייב לומר משהו "משפיל" לשחקנים כדי להעיר אותם.
אני לא חושב שאפשר לומר שהוא שובינסט בגלל זה.

אז לקרוא להם ''בחורות'' זה משפיל כי להיות אישה זה כל כך נורא?
זאת הבעיה פה, שלהגיד למישהו שהוא בחורה/אישה זה משהו משפיל בחברה שלנו

סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 10 פברואר 2015, 20:02

אני ממש לא חושב שגודס שוביניסט, ובאמת שזה נאמר בלהט המשחק.
ברור שלקרוא להם בחורות בקטע של "להשפיל" זה דבילי, וזה לא מה שהוא התכוון אני מניח.

זה בערך כמו שכשמשחקים עם החבר'ה ואומרים אחד לשני תפסיק לשחק כמו הומו... הכוונה היא תפסיק להיות סיסי ורכרוכי.
בחורות והומואים הם מינוחים לא מוצלחים לעניין הזה.

בכל אופן, כרמל, נראה לי שהיום, הדעות שלך (ושלי גם) נמצאות במיינסטרים, ככה שלא צריך להגן עליהן בחירוף נפש, כי זה מה שהרוב חושבים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 פברואר 2015, 20:09

jol9 כתב:אני ממש לא חושב שגודס שוביניסט, ובאמת שזה נאמר בלהט המשחק.
ברור שלקרוא להם בחורות בקטע של "להשפיל" זה דבילי, וזה לא מה שהוא התכוון אני מניח.

זה בערך כמו שכשמשחקים עם החבר'ה ואומרים אחד לשני תפסיק לשחק כמו הומו... הכוונה היא תפסיק להיות סיסי ורכרוכי.
בחורות והומואים הם מינוחים לא מוצלחים לעניין הזה.

בכל אופן, כרמל, נראה לי שהיום, הדעות שלך (ושלי גם) נמצאות במיינסטרים, ככה שלא צריך להגן עליהן בחירוף נפש, כי זה מה שהרוב חושבים.

גם הדוגמא השנייה שלך היא עוד משהו שצריך להוציא מהלקסיקון שלנו
זה שזה קיים לא אומר שזה בסדר

ואני..לצערי, חייבת להגיד לך שאתה טועה ואני כן חייבת להגן עליהן
כי אני לא וידעת כמה אתה רואה, אבל אני רואה מאמרים של כל מיני MRA שרושמים שלאנוס אישה כשהיא חסרת הכרה זה לא אונס, ושאין דבר כזה אונס כי אישה לא יכולה להיאנס בגלל האנטומיה שלה, שרק גברים יכולים להחליט האם הם אנסו מישהי או לא, אני יכולה להראות לך כתבות עם המצאות מדעיות שגילו נשים אבל הקרדיט ניתן לגברים שלא היו קשורים בכלל, הבדיחות הקבועות על זה שנשים נוהגות גרוע למרות שנשים מעורבות בפחות תאונות מגברים, שאני לא אתחיל לדבר בכלל על היוצרת ההיא שרצתה לעשות סרט דוקומנטרי על איך אין ממש ייצוג נשי במשחקי וידאו למרות שנשים הן 50% מהגיימריות והתגובות שהיו שם אמרו ''אני מקווה שיאנסו אותך 5 גברים'', ''לכי תכיני לי סנדוויץ'', ''תראי לנו את הציצים או תעופי מפה'', ''אני אהרוג אותך ואשים את הראש שלך על מקל'', רק בגלל שרצתה עוד כמה דמויות נשיות במשחקי וידאו אבל גברים חושבים ש''משחקי וידאו זה שטח של גברים ונשים רק רוצות לפלוש אליו בשביל שלנו לא יהיה''...להמשיך?
זה שגברים חושבים (גם חלק פה בפורום) שפמיניסטיות הן ממורמרות מכוערות שרק רוצות ז*ן ולא יכולות לקבל מאף אחד, רק מראה כמה צריך להגן על הדעות האלה בחירוף נפש עדיין
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־27 אורחים