רשמי: דווין סמית' חתם לשלוש שנים נוספות

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: רשמי: דווין סמית' חתם לשלוש שנים נוספות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 16 אפריל 2015, 22:58

החציל האצטקי כתב:סמית' אחלה בלגמור משחקים מול ירושלים וחולון אבל הצ'וקינג שלו ביורוליג עוד לא ירד מהפרק מבחינתי, וככזה הוא לא שווה את המשכורת המופרזת.
רק אם הוא מצליח לסחוב אותנו לפיינל פור השנה דעתי תשתנה.

אנחנו מפסידים את הסדרה הזאת הרבה, אם לא בעיקר, בגללו עד עכשיו. עוד יש לו צ׳אנס להתעלות.
כמובן שהוא לא האשם היחיד, אבל הוא נחנק, כרגיל.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי my man » 16 אפריל 2015, 22:59

בשני האחרונים הוא אכזב ממש- זה נראה כאילו הוא חזר אחורה כמה שנים...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי er79 » 16 אפריל 2015, 23:08

לא הגיע להצלבה, לא הגיע למאניטיים. מאכזב כמו כל הקבוצה
er79

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 16 אפריל 2015, 23:10

אבל למה זה מפתיע אותכם? זה השחקן.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שחף » 16 אפריל 2015, 23:14

חציל יש לך משהו נגדו? דווקא שחקן שכנראה משחק עם פציעה ושיחק עם פציעה כל השנה שעברה אתה תוקף אבל מגן על סופו והכלום שהוא תרם בשני המשחקים האחרונים? לא משחק טוב בסדרה הזאת, יש לו מספיק קרדיט על הזכייה ביורוליג אשתקד. ביי פאר הזר הכי טוב שעבר פה ב-6 השנים האחרונות
שחף

הודעהעל ידי rc4991 » 16 אפריל 2015, 23:15

שחף כתב:חציל יש לך משהו נגדו? דווקא שחקן שכנראה משחק עם פציעה ושיחק עם פציעה כל השנה שעברה אתה תוקף אבל מגן על סופו והכלום שהוא תרם בשני המשחקים האחרונים? לא משחק טוב בסדרה הזאת, יש לו מספיק קרדיט על הזכייה ביורוליג אשתקד. ביי פאר הזר הכי טוב שעבר פה ב-6 השנים האחרונות

פארגו לדעתי נתן עונה גדולה יותר (וגם עכשיו הוא יכול להיות טוב ממנו)
ואם גם מדברים על נטו כישרון אז אנדרסון היה הכי טוב פה מאז פארקר
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 16 אפריל 2015, 23:43

שחף אני זה שפתח את הת׳רד הזה ואמר שאני מאוד שמח שהוא נשאר.
הוא שחקן משלים. כינור שני-שלישי, מצויין. אבל לכינור שני-שלישי אתה שם חוזה של 1.3 מיליון דולר?

אל תזיין לי תמוח ותגיד אחרי זה שאין לך כסף לפארמר, לסנטר רציני ולשחקן שיכול לתת קליעה בעמדה 4.
בטח שאל תגיד לי שאתה לא מסוגל או בוחר (מסיבות שמעניינות לי ת׳סבתא) לא להביא חיזוק בעמדות הגארד שכל בן אדם עם חצי עין יכול לצעוק לך את זה מפתיחת העונה.

יש פה בעייתיות.
או שאתה מגדיל ת׳תקציב ומרים את הסטנדרט או שאתה ממשיך לשחק בחפש את המטמון בכל העמדות ומתלונן שמשחק אחד זה כן עובד ומשחק אחר זה לא.
דווין הוא לא הבעיה, הוא אחלה שחקן, והחולשה והמוגבלות שלו במשחקים הקובעים היא מוכרת והיא באה לידי ביטוי השבוע. אלבא ברלין זה לא המדד שלי.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 17 אפריל 2015, 00:00

החציל האצטקי כתב:
החציל האצטקי כתב:סמית' אחלה בלגמור משחקים מול ירושלים וחולון אבל הצ'וקינג שלו ביורוליג עוד לא ירד מהפרק מבחינתי, וככזה הוא לא שווה את המשכורת המופרזת.
רק אם הוא מצליח לסחוב אותנו לפיינל פור השנה דעתי תשתנה.

אנחנו מפסידים את הסדרה הזאת הרבה, אם לא בעיקר, בגללו עד עכשיו. עוד יש לו צ׳אנס להתעלות.
כמובן שהוא לא האשם היחיד, אבל הוא נחנק, כרגיל.

ליכלכת בגדול
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 17 אפריל 2015, 00:28

מספרי קריירה של סמית׳ בשלב הפלייאוף (4 סדרות ו-14 משחקים סה״כ, נגד פנאתינייקוס, ריאל מדריד, מילאנו, פנרבחצ׳ה. מאזן: 5 נצחונות, 9 הפסדים).

30.5 דקות
9.2 נקודות (2.4 מ5.7 ל2 נקודות- 52%, 1.1 מ-3.6 ל3 נקודות- 30%, 1.1 מ-1.4 מהעונשין- 80%)
5.6 ריבאונדים
1.4 אסיסטים
0.5 חטיפות
איבוד
0.9 חסימות של
0.4 חסימות על
3.5 עבירות של
1.8 עבירות על

9.5 נקודות מדד

הבעיה שלי היא לא עם זה שסמית׳ גרוע, כי הוא לא. הוא די ממוצע, שזה על הפנים כשאתה מרוויח 1.3 מיליון דולר.
הבעיה שלי שהוא מעולם לא הוביל את מכבי לכלום, ואני בספק אם יש לו DNA של שחקן שיכול להוביל אותנו לאנשהו.
אני גם לא ממש מצפה ממנו. קיוויתי שאולי פארגו, אולי קצת סופו. אבל אולי הוא יצא מעורו ויפתיע אותי.

שיקחו את זה בחשבון כשבונים קבוצה בעונה הבאה.
בעצם בכל ה-3 הבאות.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 17 אפריל 2015, 00:30

זה בדיוק מה שאני חושב עליו (רק שנראה לי שאני מעריך אותו קצת יותר ממך)
הוא שחקן טוב ויעיל ואני אוהב אותו אבל הוא ממש לא כוכב ובטח שלא מהגדולים שהיו כאן
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 17 אפריל 2015, 00:42

במקרה הזה אני מסכים עם חציל. הוא נתן גמר נהדר עונה שעברה, אבל זה היה יוצא מן הכלל.
אני גם הבאתי את הנתונים שלו במשחקים גדולים עוד בשנה שעברה(לפני הגמר) שבאמת לא הרשימו.
מה שכן אני חושב שהוא שחקן מצויין, אני חושב שהוא שחקן שתורם המון לקבוצה ואני גם שמח שהחתימו אותו לעוד 3 שנים גם בחוזה הנוכחי. אני פשוט חושב שכמו שחציל אמר שהוא כינור שני או שלישי. ולקוות שהוא יוביל את מכבי מבחינה התקפית זה לא ריאלי.
הבעיה היא שאין לנו תרומה מספקת מהעמדות האחרות, מה ששם לחץ יותר מדי גדול עליו. כאן הבעיה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי rc4991 » 17 אפריל 2015, 00:45

toja27 כתב:במקרה הזה אני מסכים עם חציל. הוא נתן גמר נהדר עונה שעברה, אבל זה היה יוצא מן הכלל.
אני גם הבאתי את הנתונים שלו במשחקים גדולים עוד בשנה שעברה(לפני הגמר) שבאמת לא הרשימו.
מה שכן אני חושב שהוא שחקן מצויין, אני חושב שהוא שחקן שתורם המון לקבוצה ואני גם שמח שהחתימו אותו לעוד 3 שנים גם בחוזה הנוכחי. אני פשוט חושב שכמו שחציל אמר שהוא כינור שני או שלישי. ולקוות שהוא יוביל את מכבי מבחינה התקפית זה לא ריאלי.
הבעיה היא שאין לנו תרומה מספקת מהעמדות האחרות, מה ששם לחץ יותר מדי גדול עליו. כאן הבעיה.

הבעיה היא ששילמת לכינור השני משכורת של מקהלה שלמה ועוד לשלוש שנים
אני מאוד מקווה שזה לא יפגע בשאר הסגל אבל אני בספק
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 17 אפריל 2015, 00:49

rc4991 כתב:
toja27 כתב:במקרה הזה אני מסכים עם חציל. הוא נתן גמר נהדר עונה שעברה, אבל זה היה יוצא מן הכלל.

אני יודע רק דבר אחד, דיווין סמית זה שחקן שצריך להישאר במכבי כמו שטייריס רייס היה צריך להישאר במכבי. אתה לא יכול לוותר על שחקנים מהסוג הזה, עם קליק כזה למועדון. הבעיה היא שההנהלה שלנו עקשנית מאוד, במקום לצרף עוד איזה שותף בכיר שיזרים אפילו 2 מיליון דולר לעונה. הם מעדיפים שלא. זאת הבעיה. העוד קצת הזה היה כל כך עוזר לבנות קבוצה טובה יותר.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי rc4991 » 17 אפריל 2015, 00:51

toja27 כתב:
rc4991 כתב:

אני יודע רק דבר אחד, דיווין סמית זה שחקן שצריך להישאר במכבי כמו שטייריס רייס היה צריך להישאר במכבי. אתה לא יכול לוותר על שחקנים מהסוג הזה, עם קליק כזה למועדון. הבעיה היא שההנהלה שלנו עקשנית מאוד, במקום לצרף עוד איזה שותף בכיר שיזרים אפילו 2 מיליון דולר לעונה. הם מעדיפים שלא. זאת הבעיה. העוד קצת הזה היה כל כך עוזר לבנות קבוצה טובה יותר.

מסכים איתך, סמית צריך להיות פה רק מבאס שזה יבוא על חשבון מישהו אחר
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 17 אפריל 2015, 00:54

rc4991 כתב:
toja27 כתב:
rc4991 כתב:

מסכים איתך, סמית צריך להיות פה רק מבאס שזה יבוא על חשבון מישהו אחר

אוקיי, אבל אם היו מביאים מישהו אחר ואז היו צריכים לוותר על סמית, היית צריך לחפש שחקן אחר בעמדה 3. אי אפשר לדעת אם היו בונים קבוצה טובה יותר עם המישהו האחר במקום סמית.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי אדם » 17 אפריל 2015, 03:35

אף שחקן לא מוביל לבד בשום מקום הנה גם לא ווסטסברוק,סמית שחקן גדול וענק ומה לעשות נפל על שני משחקים רעים,קורה,גם גאודולק לא דפק הופעות ,בנתים סמית הביא לנו גביע השנה והביא אותנו להצלבה ,שלא לדבר על שנה שעברה ,ועל מליון דברים קטנים .
בנוסף סמית לא אמור להביא אותנו לשום מקום לבד ,זה כמו שתביא את טומיץ ותצפה שלבד יקח אותך ,סמית במה שיש לו תורם ומביא הרבה ,הוא תלוי בהרבה גורמים ובהרבה דברים שייצרו לו גם ,מה לעשות שכאשר מכבי משחקים אם כמה וכמה נגרים היא דופקת שחקנים מסוימים כגון סופו פארגו וסמית ,וככה ההגנה יותר מתמקדת בהם ,שוב חוזר לנקודה שאמרתי בעץ אחר .
זה גם לא הגיוני לחכות לסמית בפינה ולהשוויץ בשכר שלו ,זה לא פאקטור וזה לא הענין מה שהוא מקבל מגיע לו ,שחקנים כמוהו או שחקנים פחות גדולים או בתאוריה יותר גדולים ממנו מקבלים פי 3 ועושים פחות ומבקשים מהם הרבה הרבה פחות , משחקים 20 25 דקות בערב אם 7 כוכבים לידם שכל אחד רק צריך לקלוע קצת ולתרום קצת ,וההגנה לא יודעת במי להיתמקד קודם ואף אחד לא מדבר על זה,אבל מה לעשות שסמית לא רק שחקן שלא ממש בנוי על יכולת אישית ,הוא גם היחיד בקבוצה בעל יכולת ,ולידו לא משחקים תאודוסיץ וספאלוניס וטומיץ ,כל תצומת הלב של ההגנה היא עליו כל הציפיה היא ממנו ,תאמין לי שים אותו בברצלונה ישחק 20 דקות לערב יבוא יתן כמה וכמה סלים פה ושם יעביר עונה ויראה טוב מאוד והוא גם יהנה מתצומת הלב שהאחרים מקבלים ,כמו גסי קארול הגדול שבא ל18 דקות בערב ויש לו תתפקיד שלו וזהו כמו הרבה שחקנים בקבוצות הגדולות.
בא רודי פרננדז לא הוביל את ריאל לשום כלום נחנק בכל גמר ואף אחד לא מדבר על הכסף שלו ועל זה שהוא משחק אם 6 כוכבים שבכל ערב כוכב אחר יכול לנוח ולא ירגישו בכך ולא ירגישו בחוסר התרומה כי לא הכל על גב של שחקן אחד מה גם שגם שהוא משחק מי שמשחק לידו מקל עליו את העבודה כי ההגנה צריכה להיתמקד בכמה לעומת סמית שלבדו מקסימום אם עוד אחד במערכה.
גם ווימס הגדול שנחנק כל פעם ברגע האמת ,אני ממש מתלהב מננו דה קולו ותאודוסיץ ומאהרון גקסון וכל החבורה ,כן איך הם סוחבים על גבם קבוצה לבד והם עוד גארדים בעלי כדרור ויכולת אישית,הם באים לכל אחד יש את הזמן שלו זה 25 זה 22 לא צריכים לקרוע את עצמם 37 דקות וגם לתת 20 נקודות כי הקבוצה לא תלויהבאף אחד מהם בצורה אבסולוטית .
אתם חושבים שתאודוסיץ לבד במכבי או דה קולו במכבי ליד לינראט אוחיון ושאר החבורה היו מביאים לנו גביע אירופה?הדברים הרבה יותר קלים שהעבודה שלהם קלה ולא הכל עליך וגם ההגנה לא מתמקדת רק בך וגם לא יכולה להיתמקד רק בך,שלא לדבר שלא כל האחריות לנקודות היא עליך בלעדית ותלוים רק בך ,גם ביום רע של אחד מכל הכוכבים הנל יש מישו אחר ,אבל אם סמית חס וחלילה לא מופיע לערב אחד מכבי מתפרקת כמו שקרה.וזה לא פייר לשים על שחקן אחד הכל ולגם לדרוש ממנו ,הנה גם לברון הבין לפני כמה שנים וגם היום שהוא חייב עוד שחקנים ,מענין לברון הגדול,אבל הוא מקבל 50 מליון יורו.
אדם

הודעהעל ידי jol9 » 17 אפריל 2015, 11:22

אני מסכים עם אדם. כדורסל זה משחק קבוצתי, וסמית' הוא גם לא בסגנון של השחקנים האלה שמעמיסים על עצמם, וזה בסדר מבחינתי.

אבל מה שמפריע לי הכי הרבה זה התלונות של הגולשים פה על השכר שלו.
מצד אחד אתם רוצים שחקנים טובים, וכועסים על ההנהלה שמביאה לכאן כל הזמן הימורים, מצד שני, שחקנים טובים ומוכחים,
ובמיוחד כאלה שעשו את זה בתוך המערכת של מכבי, עולים כסף.
רייס היה עולה כסף, פארגו עולה כסף, סמית' עולה כסף, גם רנדל יעלה אם ירצו להשאיר אותו עוד.

ככה זה עובד.
זה לא שההחתמה של סמית' תמנע ממכבי להחתים את רודריגז וסשה קאון. מקסימום, במקום הימור בחצי מליון יגיע לכאן הימור ב-300K,
ובמקום שיביאו לכאן את מקל בשכר מופקע יישפרו קצת את השכר של אוחיון.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 17 אפריל 2015, 11:34

חוזרים לסידרה מול ריאל וזה קצת עצוב אחרי שהוא גמר להוכיח הכול בשנה שעברה , גם אז אגב הוא סחב את מכבי על הגב בטופ 16 להצלבה .

סמית הוא לא שחקן שיסחוב קבוצה לבד לפיינל פור וראינו את זה כבר מול ריאל אבל הוא כן שחקן שיביא אליפות אירופה עם קבוצה נכונה , סופו עם אותו סיפור בדיוק ושניהם שוב חוטפים את האש על זה שהקבוצה לא תיפקדה .

פארגו יכול לקלוע 20 נקודות עד מחר אבל אם הוא לא יפעיל את סמית וסופו מכבי לא תגיע לשום מקום .
יוסי22

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 17 אפריל 2015, 12:46

סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 20 אפריל 2015, 23:11

מאכזב מאכזב ועוד פעם מאכזב
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות