ankram כתב:10 דקות ממוצע לבלו ושלף , זה אומר ששיחקו מעט? אזי דיון תומאס עם 2 דקות יותר שיחק הרבה? הם היו שחקני ספסל לגיטימיים שבלו ככל שהעונה התקדמה התייצב על למעלה מ 20 דקות ממוצע , למה? כי הפכו אותו לשחקן יעיל מהספסל , מה שגודס את פיני לא השכילו לעשות.
אנחנו מדברים על פחות או יותר אותם מספרים , אני עם עוד שחקן , לכאורה זה נראה ממש מעט , אבל עוד שחקן מהספסל בקבוצת כדורסל זה המון.
מה עוד שהשחקנים הללו שיחקו הרבה יותר בליגה הישראלית, מאשר הספסל הנוכחי , אני בטוח שאם פארקר היה משחק גם 35 דקות בליגה הוא היה נשחק בדיוק כמו שקרה לשחקני מכבי העונה, אין לי בעייה שפארגו את סמית ישחקו 35 דקות לערב ביורוליג , אבל בליגה שלנו שישחקו גג 20 דקות , בשביל זה יש לקבוצה תקציב גדול לא? כנראה שגודס את פיני מבינים יותר ממני.......
ביורוליג הם היו לא רלוונטים לחלוטין למעט בלו שהפך לרלוונטי ככל שהתקדמה העונה ובעונה השניה תומאס הפך למשמעותי עד הפציעה שגמרה לו את הקריירה .
אבל בליגה הם באמת שיחקו הרבה מאוד בעיקר יותם אם אני זוכר נכון ופה יש גם חוסר מזל עם הפציעה של לאנדסברג שדפקה למכבי את השלב השני בטופ 16 בגלל העומס בליגה ופה המחדל עם לינהרט שיכול לשחק 30 דקות בליגה אם הוא מקבל 20 דקות בסדרת הצלבה , למה היה צריך לשחוק ככה את סמית ופארגו ?