אביהוא כתב:roy1000 כתב:ההגנה של אלכסנדר זה פשוט קומדיה/טרגדיה, תלוי איך מסתכלים על זה.
לדעתי האמת שהוא ממשיך לעשות טעויות,אבל לא כמו פעם.
ההגנה שלו ושל כהן זה בדיחה לא מצחיקה .
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אביהוא כתב:roy1000 כתב:ההגנה של אלכסנדר זה פשוט קומדיה/טרגדיה, תלוי איך מסתכלים על זה.
לדעתי האמת שהוא ממשיך לעשות טעויות,אבל לא כמו פעם.
felix_r כתב:גל גל כתב:לא יודע אם שמתם לב אבל מכבי פשוט לא מצליחים לעשות פיק אנד רול פשוט, כל השנה לא ראיתי סל אחד נורמלי מפיק אנד רול מישהו שתגלגל פנימה וקיבל כדור לסל קל
גם זה, וגם אף אחד לא חותך לסל כאשר אחד הגארדים חודר
Holiday_Armadillo כתב:דיברתי עם לוח התוצאות, יש נכונות להשתפר
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:דיברתי עם לוח התוצאות, יש נכונות להשתפר
וזה כל מה שצריך בשביל להצליח בספורט מקצועני
צ'שר כתב:אין לי כוח לקרוא הכל ואולי כתבו את זה כבר אבל הגיע הזמן להפסיק לשקר.. יש לנו שלושה ישראלים בכירים כמו שאני יפני.
ג'ק כהן הוא ישראלי עם התקפה של קבוצה סבירה בליגת העל והגנה של שחקן בליגה הארצית (ובאמת שאני לא מגזים). הממוצע שלו הוא שחקן ליגה לאומית, והוא באמת כזה.
יש לנו ישראלי מצויין (טיוס) וישראלי טוב (אוחיו). וזהו
בהצלחה לנו
החציל האצטקי כתב:אני קורא עכשיו את הביוגרפיה של רודמן, אחלה ספר
יוסי22 כתב:אני לא מבין מה עובר לגודס בראש אבל בטוח שזה לא משהו חכם מידי , מכבי שיחקה עם טיוס ורנדל וזה היה מצוין כשהצבע היה נעול , מה מדיניות החילופים המטומטמת הזו .. הם באמת לא מסוגלים לשחק 35 דקות פעם בשבוע ?
יוסי22 כתב:שחקן ששיחק בממוצע כמעט 30 דקות ביורוליג כשהיה לו שני משחקים בשבוע יכול לשחק 35 דקות בליגה בלי להרגיש ...
http://www.euroleague.net/competition/p ... =E2014#!PO
my man כתב:החציל האצטקי כתב:אני קורא עכשיו את הביוגרפיה של רודמן, אחלה ספר
קשור, הכי קשור...
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Avi1508, Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־14 אורחים