שחף כתב:אני קצת לא מבין. האיש אוהד את הקבוצה. כנראה פחות משמעון או מוני פנאן זל אבל עדיין אוהד. למה הוא מחזיק אותה כשהוא לא משקיע שקל בקבוצה? קשה לי להאמין שהוא מרוויח
יוצא עבודה לבן המוכשר, כבוד, ולהישאר רלוונטי למרות שהוא חדל פרעון.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:אני קצת לא מבין. האיש אוהד את הקבוצה. כנראה פחות משמעון או מוני פנאן זל אבל עדיין אוהד. למה הוא מחזיק אותה כשהוא לא משקיע שקל בקבוצה? קשה לי להאמין שהוא מרוויח
roy1000 כתב:yzafrir כתב:האמת , אני צופה רעידת אדמה בקיץ בבעלות על הקבוצה
אני דווקא צופה שכלום לא ישתנה. דני כבר עובר על הזרים בליגה האיטלקית השניה למצוא מחליף להיינס.
שמואל1 כתב:למה כולם מתראיינים חוץ מאדריכל הקבוצה, הלא הוא פדרמן ג'וניור?
שחף כתב:roy1000 כתב:יש מצב שפדרמן אוטיסט (או על הסקאלה)? זה יכול להסביר הרבה.
אני קצת לא מבין. האיש אוהד את הקבוצה. כנראה פחות משמעון או מוני פנאן זל אבל עדיין אוהד. למה הוא מחזיק אותה כשהוא לא משקיע שקל בקבוצה? קשה לי להאמין שהוא מרוויח
yzafrir כתב:לא יודע למה אבל יש לי הרגשה שמשהו קורה עם פדרמן מאחורי הקלעים ושהוא ימכור את החלק שלו בקיץ...
roy1000 כתב:yzafrir כתב:לא יודע למה אבל יש לי הרגשה שמשהו קורה עם פדרמן מאחורי הקלעים ושהוא ימכור את החלק שלו בקיץ...
אני לא מאמין. בשורה התחתונה, צריך למכור 100% מהקבוצה בשביל להכניס מישהו רציני. אף אחד לא רוצה מליון שותפים.
RonB כתב:מה אתם אומרים, היינס ימשיך?
RonB כתב:מה אתם אומרים, היינס ימשיך?
roy1000 כתב:RonB כתב:מה אתם אומרים, היינס ימשיך?
יש עליו אופציה והוא הראה נכונות להשתפר. תלוי אם יש כוכבים גדולים יותר בליגה איטלקית השניה. שחקן מהליגה הספרדית השניה כבר הפסדנו לחיפה.
yzafrir כתב:אם מכבי מדברים על מקל במקום יוגב אז התקדמות גדולה זה לא ממש. שניהם צריכים להיות בקבוצה !!
לגבי הסגל, עם טיילור רוצ'סטי, כוכבה של ניז'ני, יש הבנות ובמכבי תל אביב מאמינים שישחק בקבוצה בעונה הבאה. הוא צפוי להצטרף כנראה על חשבון ג'רמי פארגו, כאשר במועדון לא אוהבים את סגנון המשחק וההתנהגות שלו. יוגב אוחיון צפוי לחתום על חוזה ארוך טווח והאופציה על בריאן רנדל תמומש. סופוקליס שחורציאניטיס יעזוב כשמכבי תנסה להשאיר את אלכס טיוס, אם כי במועדון יודעים שהוא מכוון לכסף הגדול. מגעים מתקיימים עם דיאור פישר שעשוי להגיע במקומו.
Thorin כתב:אני יודע שאני שוחט פרה קדושה כאן... אבל רנדל מבחינתי לא צריך להיות כאן ובטח לא ה-4 הפותח שלנו.
מכבי השנה חשבו שהם זכו בלוטו עם רנדל.
אז יש לו הגנה טובה מאוד, ויש גם משחקים שהוא בלתי עציר.
אבל הגישה שלו ובמיוחד ברגעי שיא של העונה, זאת שערורייה.
במיסוי הישראלי אני בטוח שיהיה ניתן להביא משהו טוב יותר.
Thorin כתב:אני יודע שאני שוחט פרה קדושה כאן... אבל רנדל מבחינתי לא צריך להיות כאן ובטח לא ה-4 הפותח שלנו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google [Bot] ו־12 אורחים