המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:https://www.atzuma.co.il/
שיהיה בהצלחה
שמואל1 כתב:לא יעזור בכלום לפנות כאוהדים לפיב"א. ספק אם מישהו שם יתייחס לזה בכלל.
כבר עדיף לפנות לשרת הספורט מירי רגב.
felix_r כתב:אני לא רואה למה פיב"א בכלל צריכה להתייחס לזה.
אלוהים ציווה על יהודים לא לעבוד בשבת, לא על גוים.
מי ששומר מיצוות, שישמור לבריאות, מה הקשר של זה לפיב"א ?
עמיר לונ כתב:felix_r כתב:אני לא רואה למה פיב"א בכלל צריכה להתייחס לזה.
אני מעוניין שיזיזו את המשחק רק בגלל שזה נופל על ארוחת החג המשפחתית ולא ממניעים דתיים או יהודיים.
אין לפיב״א קשר לשמירת מצוות. אבל אני חושב שפיב״א יכולה קצת להתאמץ על מנת שיתאפשר לכמה שיותר אוהדים לצפות במשחקי האליפות.
felix_r כתב:אילו ההתאחדות הישראלית הייתה פונה מהתחלה, עוד לפני תחילת האליפות, אז כנראה פיב"א כן הייתה מתחשבת, והייתה דואגת לשנות את הלו"ז. אבל עשכיו, אחרי שכבר נמכרו הכרטיסים למשחק ונמכרו זכויות השידור, למה שפיב"א תזיז משהו? אין שום סיבה.
כל התלונות צריכות להיות מופנות להתאחדות שלנו ולא לפיב"א
felix_r כתב:עמיר לונ כתב:felix_r כתב:אני לא רואה למה פיב"א בכלל צריכה להתייחס לזה.
אני מעוניין שיזיזו את המשחק רק בגלל שזה נופל על ארוחת החג המשפחתית ולא ממניעים דתיים או יהודיים.
אין לפיב״א קשר לשמירת מצוות. אבל אני חושב שפיב״א יכולה קצת להתאמץ על מנת שיתאפשר לכמה שיותר אוהדים לצפות במשחקי האליפות.
אילו ההתאחדות הישראלית הייתה פונה מהתחלה, עוד לפני תחילת האליפות, אז כנראה פיב"א כן הייתה מתחשבת, והייתה דואגת לשנות את הלו"ז. אבל עשכיו, אחרי שכבר נמכרו הכרטיסים למשחק ונמכרו זכויות השידור, למה שפיב"א תזיז משהו? אין שום סיבה.
כל התלונות צריכות להיות מופנות להתאחדות שלנו ולא לפיב"א
BIG sofo כתב:ישראל/איטליה נגד מי בשלב הבא?
החציל האצטקי כתב:אני חותך עם הצלחת לסלון
סבא שלי בטוח יזרום גם, הוא אח