המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yarinsaky כתב:מממ.. אידסון ישחק בברצלונה תמורת 2 מיליון יורו. לא הייתי אומר שהוא לא ברמה הגבוהה ביותר באירופה בתחומו. הוא אולי לא עילוי התקפי, אבל השחקן הכי ווסטילי בעמדות 1-2-3 היום באירופה ולכן זכה בחוזה הזה.
חביב אורנג'ד כתב:yarinsaky כתב:מממ.. אידסון ישחק בברצלונה תמורת 2 מיליון יורו. לא הייתי אומר שהוא לא ברמה הגבוהה ביותר באירופה בתחומו. הוא אולי לא עילוי התקפי, אבל השחקן הכי ווסטילי בעמדות 1-2-3 היום באירופה ולכן זכה בחוזה הזה.
בקיץ הזה, אידסון לא נשמע כ"כ אטרקטיבי.
נוסף על-כך, המספרים שלו בעונה שעברה היו די פושרים, הוא נמצא במגמת ירידה, הוא מגרד את גיל 31 ואני בספק די גדול אם נראה אותו בעונה הבאה מככב.
שוב, לכל שחקן יש מחליף, ואם כמה שחקנים עזבו את הקבוצה, זה לא גורר בהכרח שהמחליפים שלהם יהיו פחות טובים.
צריכים גם לזכור שלמכבי היו לא מעט בעיות בקו האחורי בעונה שעברה, ושינויים בקו זה התבקשו.
כיום, קו קדמי מוביל המורכב מפארגו, אידסון פארגו, הוא לא מספיק טוב בכדי לאיים על אליפות היורוליג, ולמעשה, הוא גם לא הספיק בעונה שעברה.
yzafrir כתב:קוו קידמי המורכב מפארמר כספי וסמית' יכול מהר מאוד להיות קוו קידמי המורכב מסמית' בורשטיין ואוחיון...אין טעם בכלל לספור את כספי ופארמר וגם בלאט אמר את זה שהוא לוקח אותם כבונוס אבל הוא לא בונה עליהם את הסגל שלו....
Holiday_Armadillo כתב:yzafrir כתב:קוו קידמי המורכב מפארמר כספי וסמית' יכול מהר מאוד להיות קוו קידמי המורכב מסמית' בורשטיין ואוחיון...אין טעם בכלל לספור את כספי ופארמר וגם בלאט אמר את זה שהוא לוקח אותם כבונוס אבל הוא לא בונה עליהם את הסגל שלו....
קו אחורי..לא קדמי..
rc4991 כתב:אני נורא אשמח לראות אותו כאן אבל כפרוייקט עתידי ולא בתור גארד חשוב כבר העונה
את בטוחה שהוא משחק שם?
Holiday_Armadillo כתב:לכוכב האדום יש צרות כלכליות קשות ואחד מהשחקנים המוקפאים הוא נמניה נדוביץ'..
אולי זאת הזדמנות להביא אותו..
באליפות עד גיל 20 הוא עשה ממוצעים של 19.6 נקודות למשחק(60.5% ל-2 ו-46.7% מחוץ לקשת),3.1 ריבאונדים,3.8 אסיסטים ו-1.4 חטיפות ב-27 דקות..
שחר.ג. כתב:למה קלע? מספיק הקלעים שיש.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־36 אורחים