המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
toja27 כתב:מה עם הסנטר השלם טאריק בלאק? איזה אימפקט על המשחק היה לו ?
Jack55 כתב:toja27 כתב:מה עם הסנטר השלם טאריק בלאק? איזה אימפקט על המשחק היה לו ?
נתן משחק סביר - 8 נק', 3 אס', ריבאונד וחטיפה .
לא עשה טעויות .
ShiriV כתב:איזה חתיך אובראיינט
my man כתב:אני מקווה שכולם מבינים שאם אנחנו בונים על דיבר' לחמישי כפוינט גארד המוביל שלנו זה ילך לכיוונים מאוד לא טובים..
toja27 כתב:מה עם הסנטר השלם טאריק בלאק? איזה אימפקט על המשחק היה לו ?
felix_r כתב:הגעתי למסקנה, שאחד מעוזרי המאמן של מכבי חייב להתחיל לעבוד אישית עם דיבה בנסיון לשנות לו את העמדה ולהפוך אותו לרכז. חייבים לעבוד על זה כל יום. אם זה יצליח לו, הוא יהפוך לשחקן יורוליג טוב. אם לא יצליח, הוא ימשיך להצטיין בעיקר בליגה המקומית
my man כתב:toja27 כתב:מה עם הסנטר השלם טאריק בלאק? איזה אימפקט על המשחק היה לו ?
כן..רק שהליגה הזו מעניינת כקליפת השום
toja27 כתב:my man כתב:אני מקווה שכולם מבינים שאם אנחנו בונים על דיבר' לחמישי כפוינט גארד המוביל שלנו זה ילך לכיוונים מאוד לא טובים..
אולי כן ואולי לא, אבל מה יש לעשות עכשיו?
toja27 כתב:Jack55 כתב:toja27 כתב:מה עם הסנטר השלם טאריק בלאק? איזה אימפקט על המשחק היה לו ?
נתן משחק סביר - 8 נק', 3 אס', ריבאונד וחטיפה .
לא עשה טעויות .
לא היה לו שום אימפאקט על המשחק, ריבאונד אחד ב20 דק' משחק בליגה . אני מצפה יותר מסנטרים שלמים.
toja27 כתב:my man כתב:toja27 כתב:מה עם הסנטר השלם טאריק בלאק? איזה אימפקט על המשחק היה לו ?
כן כן שמענו...
שועל כתב:ShiriV כתב:איזה חתיך אובראיינט
my man כתב:toja27 כתב:my man כתב:אני מקווה שכולם מבינים שאם אנחנו בונים על דיבר' לחמישי כפוינט גארד המוביל שלנו זה ילך לכיוונים מאוד לא טובים..
אולי כן ואולי לא, אבל מה יש לעשות עכשיו?
להגיד לסקוטי שלא משנה מה הקבוצה הזו עדיין שלו..
MTA2311 כתב:felix_r כתב:הגעתי למסקנה, שאחד מעוזרי המאמן של מכבי חייב להתחיל לעבוד אישית עם דיבה בנסיון לשנות לו את העמדה ולהפוך אותו לרכז. חייבים לעבוד על זה כל יום. אם זה יצליח לו, הוא יהפוך לשחקן יורוליג טוב. אם לא יצליח, הוא ימשיך להצטיין בעיקר בליגה המקומית
יש לך דוגמאות לשחקנים שעברו הסבה לרכזים בגיל של דיברתולומיאו?
toja27 כתב:my man כתב:toja27 כתב:מה עם הסנטר השלם טאריק בלאק? איזה אימפקט על המשחק היה לו ?
כן כן שמענו...
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], Shay_uzan ו־11 אורחים