Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:yarinsaky כתב:מה אתה מתרגש כל כך ?

בסך הכול מדובר כאן על בחור צעיר מאוד, 21 ! בגיל הזה שחקנים גבוהים אפילו לא מתקרבים לשיא היכולת שלהם ובארה"ב הם רק בעונה השנייה במכללות, אף אחד לא אומר שהוא צריך כבר להבריק במכבי שהיא הקבוצה הכי לחוצה באירופה אולי.
אני רק אומר שלא יזיק לו ואולי גם לא יזיק למכבי שהוא יתקדם במקום אחר ויבוא מוכן יותר, זה הכול. יהיה קשה לתת לו דקות בשנה הבאה עם קו קדמי כל כך עמוס וזה עשוי גם לפגוע בו בראייה עתידית.
*יהיה בן 23 העונה
*בגיל הזה זה השנה ה3 בקולג'..
אני סך הכל אומר, שהוא שחקן מוכשר וטוב, שיכול לתת היום תפוקה טובה במכבי. הוא צריך לקבל צ'אנס.
אם יושאל לקבוצה שיקבל בה 20 דקות ויותר, אין לי בעיה, אבל לקאחה זה פשוט טעות
מצ'באן נולד בנובמבר 89'..
הוא כרגע בן 21 ויהיה בן 22..
זה לפחות מה שכתוב בויקי ובאתר של מכבי

אז עוד חודש וחצי הוא יהיה בן 22.. זה לא ממש משנה..
הוא כבר שיחק ברמות הגבוהות ביותר, גם אם לא היה לו חלק ברור ברוטציה. הוא צריך לקבל את הצ'אנס והדקות, בכל מקרה. שוב, יכול ליהיות שהוא לא יפרוץ השנה, וזה בסדר, למכבי יש ים של גיבויים לזה, אבל הוא שחקן מוכשר מאוד, שיכול להפוך לאחד הפאוור פורוורדים הטובים באירופה, ואין סיבה שאת כל הדקות שלו הוא יקבל מול הקבוצות המצחיקות באדריאטית. הוא צריך לקבל צ'אנס גם ביורוליג. הוא כבר הראה באליפות אירופה רגעים מאוד מאוד יפים מול שחקנים לא פחות טובים ממה שיראה ביורוליג
בקשר לאליהו, עזבו אתכם משטויות. שליאור מפוקס, הוא עושה קרקס לכל הגנה באירופה, לא יעזור. הוא צריך לקבל את הדקות, הביטחון והכדורים, והוא את שלו יעשה. מה שהוא עשה השנה בחלק מהמשחקים, זה פשוט תענוג.
דיברתם על "ההגנות החזקות" שהוא לא מסתדר איתם. אני מציע למי שלא ראה לראות את המשחק האחרון בסדרה מול בארסה לפני שנתיים שהיה בקאחה. הוא עשה מבארסה צחוק, פשוט ככה. עשה מה שהוא רצה, גם מול ההגנה הרצחנית שלהם.
מה שכן אני מסכים, שהוא צריך לעזור יותר בריבאונד. יש לו נתונים ליהיות ריבאונדר מצוין, והוא חייב לנצל את זה.