במכבי ת"א שוקלים להשאיל את מצ'באן לוויטוריה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: במכבי ת"א שוקלים להשאיל את מצ'באן לוויטוריה

הודעהעל ידי jol9 » 17 ספטמבר 2011, 19:35

LIAV10 כתב:
ליאב, אתה חייב קצת להרגיע ופחות לשבת לאנשים.
מותר לא להסכים איתך, ומותר לך לא להסכים עם אחרים, אבל לא צריך להפוך כמעט כל דיון שאתה משתתף בו לדיון פרטי של פינג פונג
כי זה פורום ולא צ'אט.
אל תיתן לעצמך להפוך למשתמש שלא קוראים את הפוסטים שלו.
אפשר לזכות בתשומת לב גם בדרכים אחרות ולא רק במריבות.

ובכל זאת פינג פונג אי אפשר לשחק לבד, יש גם צד שני..
אני לא רואה סיבה למה לא לקיים דיונים ארוכים, אבל סבבה..
דווקא יותר מעצבן שלא מסכימים אז רושמים "כן, מ'שתגיד"..

דיונים ארוכים זה בסדר גמור, אבל אל תשכח שבאיזשהו שלב אנשים יאבדו עניין.

בכל מקרה אין צורך להתעצבן. תעבור הלאה אם משהו לא נראה לך.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 17 ספטמבר 2011, 19:37

jol9 כתב:
asafb96 כתב:
jol9 כתב:
asafb96 כתב:
yarinsaky כתב:שחקן התקפי מושלם לרמות יורוקאפ, בזה אתה צודק. כדי להגיע לרמות האלו ביורוליג יש לו עוד דרך ארוכה.

אני די משוכנע שעדיף לו להשתפשף בקבוצה אחרת ולא להתייבש אצלנו.

אבל זה הנקודה, שאם הוא לא יקבל צ'אנס, איך הוא "יעבור את הדרך הארוכה"?!?!
הוא עושה דברים יפים מאוד באליפות אירופה מול שחקנים טובים יותר ממה שיתקל בהם ביורוליג. הוא שחקן מוכשר מאוד, תנו לו צ'אנס, ראבק. אני לא יכול לשמוע את ה"הוא לא מוכח" "הוא צריך לעבור דרך ארוכה" וכל זה... לא יהיה מספיק טוב העונה? לא קרה שום דבר, למכבי יש קוו קידמי עמוק מאוד שבקלות יחפה על זה.
ואם הוא ילך לקאחה, שם הוא לא יתייבש? מילא היה מושאל לאיזה פרטיזן או לובליאנה, אבל מה הטעם להשאיל אותו לקבוצה שהוא בקושי יראה מגרש?

תראה, הסיפור של בלו מזכיר לי קצת את לבאן מרסר בזמנו. כל הזמן חיפשו להביא גבוה שיהיה מוביל, וכל פעם מרסר דחק אותם לספסל. למה? כי הוא פשוט היה טוב מדי.

בלו הוא שחקן מיוחד. הוא רול פלייר קלאסי, אבל הוא גם כוכב. הוא שחקן שלא מפחד לקחת אחריות ואת הזריקה האחרונה, הוא נותן תחת בהגנה, ולא מפחד משחקנים גדולים ופיזיים.
יש לו את היכולת להיכנס ולשנות את המשחק בשנייה.

אני כן חושב שדייויד צריך להכניס את מילאן לעניינים ולצמצם קצת את הדקות של בלו, אבל קח בחשבון שזה לא יהיה פשוט, ובטח ובטח לא אוטומטי כמו שאתה מתאר.

אבל בלו הוא לא טוב מדי, ולא כוכב. הוא רול פלייר נחמד מאוד. לא יותר.
עם כל הכבוד, אני לא חושב שהוא צריך לקבל את ה20 דקות בערב בעמדה 4. 10-15 בעמדה 4 + כמה דקות כ3 זה מספיק. מאצ'בן שחקן מוכשר מאוד, שכן יכול להפוך לכוכב בקנה מידה אירופי.
יש לו יכולת לשנות משחק, אבל כמו תמיד, כולם שוכחים (שרוצים) את הדברים הפחות טובים. גם את התקופות שהוא לא פגע מה3, במיוחד בעונת פיני לפני שנתיים, הבליגו לו. הוא לא שחקן שלם, הוא שחקן שמביא סט תכונות מיוחד ומצומצם, ועושה אותו על הצד הטוב ביותר. זה ההגדרה לרול פלייר. בלו הוא כזה. זה לא אומר שהוא לא טוב, הוא אחלה שחקן, אבל מאצ'בן שחקן מוכשר יותר, שצריך לקבל צ'אנס. גם אם לא יפרוץ השנה ויצליח, זה בסדר, יש למכבי לא מעט גיבויים. אבל את הצ'אנס והדקות הוא צריך לקבל, במקום כל ה"הוא לא מוכח" "קודם שיוכיח את עצמו ואז יראה דקות". כל שחקן צריך להתחיל מאיפשהו. אף אחד לא בא לקבוצה בגיל 18 ויש מוכתר לכוכב של הקבוצה. הוא צריך לקבל דקות בשביל שהוא "יוכיח את עצמו"

ממני לא תשמע את העניין של ה"לא מוכח". אני חסיד של מתן הזדמנויות לשחקנים צעירים ומוכשרים.
אבל אני פשוט חושב שזה לא יהיה כ"כ אוטומטי כמו שאתה חושב ואומר.

ד"א מה שאמרו כאן לגבי האימונים זה דבר נכון. מילאן יישחק מול ליאור ומול בלו באימונים, ואחת הדרכים לזכות באמונו של המאמן היא להוכיח את עצמך באימונים.

אני גם לא הייתי מזלזל באדריאטית. מילאן הוא שחקן שכן צריך בטחון בשביל לשחק טוב. האדריאטית יכולה לתת לו בדיוק את הביטחון שהוא צריך. ביורוליג אין הרבה זמן
ומספר משחקים רעים, עלולים לדרדר את הסיפור מבחינתו.

מסכים איתך..גרמתי לו לחשוב שאני לא בעד לתת הזדמנויות לצעירים, אבל זה לא נכון, אני מת על מאצ'באן, לא זוכר כזה גבוה גאון מאז וויצ'יץ'..
אבל הוא לא יכול בשנייה להוציא את בלו מהמשוואה..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי LIAV10 » 17 ספטמבר 2011, 19:37

jol9 כתב:
LIAV10 כתב:
ליאב, אתה חייב קצת להרגיע ופחות לשבת לאנשים.
מותר לא להסכים איתך, ומותר לך לא להסכים עם אחרים, אבל לא צריך להפוך כמעט כל דיון שאתה משתתף בו לדיון פרטי של פינג פונג
כי זה פורום ולא צ'אט.
אל תיתן לעצמך להפוך למשתמש שלא קוראים את הפוסטים שלו.
אפשר לזכות בתשומת לב גם בדרכים אחרות ולא רק במריבות.

ובכל זאת פינג פונג אי אפשר לשחק לבד, יש גם צד שני..
אני לא רואה סיבה למה לא לקיים דיונים ארוכים, אבל סבבה..
דווקא יותר מעצבן שלא מסכימים אז רושמים "כן, מ'שתגיד"..

דיונים ארוכים זה בסדר גמור, אבל אל תשכח שבאיזשהו שלב אנשים יאבדו עניין.

בכל מקרה אין צורך להתעצבן. תעבור הלאה אם משהו לא נראה לך.

סבבה, הבנתי..
מסכים..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 17 ספטמבר 2011, 20:01

אתם מדברים על קיצוץ בדקות של בלו, כאילו אליהו הוא איזה כוכב שאסור לגעת בדקות שלו. ליאור הוכיח שנה שעברה שהוא לא מסתדר מול הגנות אגרסיביות כמו של פאו והספרדיות, ושלא נדבר על ההיעלמות שלו במאני טיים. אין לי ספק שמילאן צריך להיות שחקן משמעותי ביורוליג כבר השנה, לצערי, אני פשוט לא רואה את זה קורה.. הדקות של ליאור ובלו הם באנקר בשביל בלאט.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 17 ספטמבר 2011, 20:12

MTA2311 כתב:אתם מדברים על קיצוץ בדקות של בלו, כאילו אליהו הוא איזה כוכב שאסור לגעת בדקות שלו. ליאור הוכיח שנה שעברה שהוא לא מסתדר מול הגנות אגרסיביות כמו של פאו והספרדיות, ושלא נדבר על ההיעלמות שלו במאני טיים. אין לי ספק שמילאן צריך להיות שחקן משמעותי ביורוליג כבר השנה, לצערי, אני פשוט לא רואה את זה קורה.. הדקות של ליאור ובלו הם באנקר בשביל בלאט.

האמת שאם ראינו משהו אחד בסוף העונה של מכבי לפני שנה זה שבלאט יודע טוב מאוד את מה שכתבת על אליהו..
לא סתם הוא התחיל כל השנה עם אליהו בחמישייה ואז בלו נראה לו כאופציה טובה יותר..

אני מאוד אוהבת את אליהו אבל הוא טיפה מתחיל לעלות לי על העצבים..הופך למן סבאנוביץ' כזה..
אחד שמתרכז בהתקפה קטלנית אבל שוכח מה זה להוריד ריבאונדים או חס וחלילה להישאר בהגנה בשביל לעשות בוקס-אאוט אחרי זריקה..

אני בטוחה שפיני היה מחליק את התקופה הרעה של ליאור..רק כדי לא להרגיז את האגו שלו..זה בדיוק מה שהוא עשה עם אנדרסון למרות ששיחקנו יותר טוב בלעדיו..הוא חשב שנצטרך אותו לגמר ובדיעבד זה רק פגע במרקם הקבוצתי ובמשחק הטוב שמכבי שיחקו בלי אנדרסון..
אצל בלאט הדברים האלה לא עובדים..גם לא עם אליהו..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 17 ספטמבר 2011, 21:21

בלאט באמת לא התחשב בזה וקיבל את ליאור רק ל-5 דקות האחרונות של הגמר ועל הדרך איבד כל סיכוי לעשות משהו נגד פנא .

ליאור הוא כישרון נדיר ואם בשביל לקבל אותו צריך לוותר לו קצת בהגנה , זה שווה את זה.
יוסי22

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 17 ספטמבר 2011, 21:27

יוסי22 כתב:בלאט באמת לא התחשב בזה וקיבל את ליאור רק ל-5 דקות האחרונות של הגמר ועל הדרך איבד כל סיכוי לעשות משהו נגד פנא .

ליאור הוא כישרון נדיר ואם בשביל לקבל אותו צריך לוותר לו קצת בהגנה , זה שווה את זה.

אני לא רואה סיבה לוותר למישהו על משהו..
כל החיים ויתרו לליאור..
אם הוא לא היה מוותר לעצמו ולא היו אומרים ''הוא כישרון ענק,מה זה קצת הגנה?'' הוא כבר היה ב-NBA מזמן,כי הוא יותר כשרוני מכספי..
נגד קאחה כשכולם דיברו על ההגנה שלו הוא בא ושמר על טלטוביץ' טוב מאוד..הבעיה היא שזה היה רק משחק אחד מתוך כל העונה..
ליאור ריבאונדר מצויין..יש לו זרועות ארוכות ויש לו את הגובה והניתור..הוא פשוט לא מסוגל להישאר בקרבת הכדור ברגע שזריקה יוצאת מהיד..הוא יכול בקלות לסיים את העונה עם ממוצע של 7-8 ריבאונדים למשחק..
ליאור לא יכול לשים את כללללל המשחק שלו על זריקות הגויאבה..צריך להתחיל לעבוד קצת על דברים אחרים..אם לא על הגנה אז לפחות על ריבאונדים..לא יכול להיות שהוא יסיים כל משחק עם איזה 3 ריבאונדים..
הוא יכול להרבה יותר..הוא פשוט לא רוצה(שזה עניין גדול מאוד בריבאונדים ובהגנה)..
את אליפות אירופה הוא סיים עם 5.6 ריבאונדים וזה כשהוא מחפף..אז תאר לך מה היה יכול להיות אם הוא היה משתדל לטרוף כל ריבאונד ולא לרוץ ישר להתקפה(שכח שהוא אמור לשחק גבוה)..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 17 ספטמבר 2011, 21:40

יוסי22 כתב:בלאט באמת לא התחשב בזה וקיבל את ליאור רק ל-5 דקות האחרונות של הגמר ועל הדרך איבד כל סיכוי לעשות משהו נגד פנא .

סיום העונה של ליאור היה לא טוב.. זה התחיל בסדרה מול קאחה ונמשך בפיינל פור הנוראי שלו. המשחק שלו נגד ריאל היה זוועתי ולכן הוא גם מיעט לשחק נגד פאו.
להזכירך הוא לא שיחק רק ב5 דקות האחרונות, דיוויד ניסה להכניס אותו למשחק גם במחצית הראשונה וזה לא עבד, הוא נראה לחוץ ולקח כמה זריקות לא במקום.
היכולות של ליאור באות לידי ביטוי רק מול גבוהים רכים ואיטיים, ברגע שהוא רואה מולו שומרים כמו שבארסה, ריאל ופאו העמידו מולו היכולות שלו פשוט נעלמות.
כבר שנים מדברים על הפוטנציאל העצום שלו והוא ללא ספק קיים, אבל יש לו בעייה קשה באופי. הוא עצלן, הוא מוותר לעצמו והוא חושב שהכל מגיע לו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yarinsaky » 18 ספטמבר 2011, 05:06

אין שחקן שלא צריך לשפר תחום אחד או שניים במשחק שלו, אני בין אלה שמתחו כאן ביקורת לא מעטה על ליאור וטענתי שאם הוא היה משתפר בהגנה ובקליעה הוא היה בנ.ב.א.
מצד שני, אם היה משתפר בתחומים אלו, הוא לא היה במכבי ולכן יש כאן מלכוד מסויים.

מצד שלישי, יש לי הרגשה שבכל מה שקשור לשחקנים ישראלים היד קלה על ההדק והכי קל לבקר אותם בעוד שאפשר להגיד על המון שחקנים שהם מתעצלים ולא משפרים דברים המשחק שלהם.
אם לפרקינס היה עובד יותר על הקליעה שלו, אם סופו היה שם לב יותר בריבאונד ובשמירה על הפיק אנד רול( סופו יכל להיות שחקן נ.ב.א טוב ), אם איידסון לא היה נעלם מול הגנות חזקות יותר מדי פעמים ואם ואם.
בסופו של דבר אליהו זה מה שהוא והוא בין ה 4 הטובים באירופה מבחינה התקפית ובלאט בסך הכול הוציא ממנו את המכסימום בשנה שעברה. יהיו
משחקים שבהם מכבי תצטרך יותר את בלו מבחינה טקטית, זה לא מוריד מהחשיבות של ליאור למכבי.

אני עדיין מנסה להבין מה מצ'אבאן מביא ברמה הגבוהה ביותר של אירופה ועדיין לא קיבלתי על זה תשובה. מדברים עליו ככישרון גדול, יכול להיות. מה שראיתי ממנו בינתיים בוסרי למדי. כדי לקבל דקות משמעותיות הוא יצטרך לשכנע את בלאט שהוא מסוגל לפחות לשחק עם סופו, כי מבחינה הגנתית זה נראה די קטסרופלי כרגע. ( שניהם כבדים ושומרים בינוניים ).
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי asafb96 » 18 ספטמבר 2011, 08:42

Holiday_Armadillo כתב:
asafb96 כתב:
yarinsaky כתב:מה אתה מתרגש כל כך ? :) בסך הכול מדובר כאן על בחור צעיר מאוד, 21 ! בגיל הזה שחקנים גבוהים אפילו לא מתקרבים לשיא היכולת שלהם ובארה"ב הם רק בעונה השנייה במכללות, אף אחד לא אומר שהוא צריך כבר להבריק במכבי שהיא הקבוצה הכי לחוצה באירופה אולי.

אני רק אומר שלא יזיק לו ואולי גם לא יזיק למכבי שהוא יתקדם במקום אחר ויבוא מוכן יותר, זה הכול. יהיה קשה לתת לו דקות בשנה הבאה עם קו קדמי כל כך עמוס וזה עשוי גם לפגוע בו בראייה עתידית.

*יהיה בן 23 העונה
*בגיל הזה זה השנה ה3 בקולג'..
אני סך הכל אומר, שהוא שחקן מוכשר וטוב, שיכול לתת היום תפוקה טובה במכבי. הוא צריך לקבל צ'אנס.
אם יושאל לקבוצה שיקבל בה 20 דקות ויותר, אין לי בעיה, אבל לקאחה זה פשוט טעות

מצ'באן נולד בנובמבר 89'..
הוא כרגע בן 21 ויהיה בן 22..
זה לפחות מה שכתוב בויקי ובאתר של מכבי :thumbup

אז עוד חודש וחצי הוא יהיה בן 22.. זה לא ממש משנה..
הוא כבר שיחק ברמות הגבוהות ביותר, גם אם לא היה לו חלק ברור ברוטציה. הוא צריך לקבל את הצ'אנס והדקות, בכל מקרה. שוב, יכול ליהיות שהוא לא יפרוץ השנה, וזה בסדר, למכבי יש ים של גיבויים לזה, אבל הוא שחקן מוכשר מאוד, שיכול להפוך לאחד הפאוור פורוורדים הטובים באירופה, ואין סיבה שאת כל הדקות שלו הוא יקבל מול הקבוצות המצחיקות באדריאטית. הוא צריך לקבל צ'אנס גם ביורוליג. הוא כבר הראה באליפות אירופה רגעים מאוד מאוד יפים מול שחקנים לא פחות טובים ממה שיראה ביורוליג
בקשר לאליהו, עזבו אתכם משטויות. שליאור מפוקס, הוא עושה קרקס לכל הגנה באירופה, לא יעזור. הוא צריך לקבל את הדקות, הביטחון והכדורים, והוא את שלו יעשה. מה שהוא עשה השנה בחלק מהמשחקים, זה פשוט תענוג.
דיברתם על "ההגנות החזקות" שהוא לא מסתדר איתם. אני מציע למי שלא ראה לראות את המשחק האחרון בסדרה מול בארסה לפני שנתיים שהיה בקאחה. הוא עשה מבארסה צחוק, פשוט ככה. עשה מה שהוא רצה, גם מול ההגנה הרצחנית שלהם.
מה שכן אני מסכים, שהוא צריך לעזור יותר בריבאונד. יש לו נתונים ליהיות ריבאונדר מצוין, והוא חייב לנצל את זה.
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 18 ספטמבר 2011, 09:16

MTA2311 כתב:

סיום העונה של ליאור היה לא טוב.. זה התחיל בסדרה מול קאחה ונמשך בפיינל פור הנוראי שלו. המשחק שלו נגד ריאל היה זוועתי ולכן הוא גם מיעט לשחק נגד פאו.
להזכירך הוא לא שיחק רק ב5 דקות האחרונות, דיוויד ניסה להכניס אותו למשחק גם במחצית הראשונה וזה לא עבד, הוא נראה לחוץ ולקח כמה זריקות לא במקום.
היכולות של ליאור באות לידי ביטוי רק מול גבוהים רכים ואיטיים, ברגע שהוא רואה מולו שומרים כמו שבארסה, ריאל ופאו העמידו מולו היכולות שלו פשוט נעלמות.
כבר שנים מדברים על הפוטנציאל העצום שלו והוא ללא ספק קיים, אבל יש לו בעייה קשה באופי. הוא עצלן, הוא מוותר לעצמו והוא חושב שהכל מגיע לו.

מעניין שהיכולות שלו לא נעלמו מול בארסה בגמר הליגה הספרדית לפני שנתיים.

אני לא קונה את הדברים האלה. ליאור יכול לעשות את הדברים שלו מול כל שומר באירופה, וכשהוא בזון, אף אחד לא יכול לעצור אותו.
קורה ששחקן נמצא בתקופה קצת פחות טובה ואצל ליאור זה קרה בזמן הכי לא נכון.

אני עם יוסי כאן - ליאור הוא שחקן ייחודי וצריך גם להתייחס אליו בהתאם.

עריכה - וואלה אסף, כתבנו בערך את אותו הדבר... רק עכשיו ראיתי :oops
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 18 ספטמבר 2011, 09:24

אפשר לחשוב שסופו לא נעלם גם מול ההגנה של פאו (פלוס הגנה מחורבנת ) , אבל שקט, אסור לדבר על זה. זה קורה לו הרבה כשהוא פוגש את אובראדוביץ' שיודע איך
לסגור אותו.
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 18 ספטמבר 2011, 09:34, נערך פעם אחת בסך הכל.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 18 ספטמבר 2011, 09:31

yarinsaky כתב:אפשר לחשוב שסופו לא נעלם גם מול ההגנה של פאו, אבל שקט, אסור לדבר על זה. זה קורה לו הרבה כשהוא פוגש את אובראדוביץ' שיודע איך
לסגור אותו.

כמו שאמרנו - זה קורה לכולם.

היום גם כולם הרבה יותר שלמים עם ליאור ועם מה שהוא נותן. אני חושב גם שהוא שיפר מאוד את הדברים החלשים שלו, וגם על זה ממעטים לדבר
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 18 ספטמבר 2011, 09:37

jol9 כתב:
yarinsaky כתב:אפשר לחשוב שסופו לא נעלם גם מול ההגנה של פאו, אבל שקט, אסור לדבר על זה. זה קורה לו הרבה כשהוא פוגש את אובראדוביץ' שיודע איך
לסגור אותו.

כמו שאמרנו - זה קורה לכולם.

היום גם כולם הרבה יותר שלמים עם ליאור ועם מה שהוא נותן. אני חושב גם שהוא שיפר מאוד את הדברים החלשים שלו, וגם על זה ממעטים לדבר

נכון מאוד.
אני לא חושב שמספיק מדברים על השיפור שלו בהגנה. הוא נתן העונה הגנה בכלל לא רעה, כולל כמה תצוגות יפות מאוד. הוא בחיים לא יהיה חריאפה או מוריס, אבל הוא לא בור כמו שהיה. אבל מה שכן, בלאט צריך להבהיר לו שהוא ציך להישאר לסגור לריבאונד.
את הקליעה שלו מהקוו הוא גם שיפר. אם אני זוכר נכון, קלע מעל 70% שנה שעברה. הוא אמר שהוא גם שיפר את הקליעה שלו מה3, דבר שהייתי רוצה לראות אותו עושה העונה.
asafb96

הודעהעל ידי yarinsaky » 18 ספטמבר 2011, 09:40

זה גם קורה כי אנשים לא מבינים שאין במכבי באמת סופרסטאר אחד בקבוצה וזו הייתה הגדולה של בלאט בשנה שעברה, להחביא חסרונות וליצור תלכיד קבוצתי שיוציא יותר מסך הכישרון של השחקנים.
לא אליהו, לא סופו, לא פארגו ולא אף אחד הוא לא סופרסטאר שמתקרב ברמתו לפארקר, שאראס או ניקולה של 2003-2004 ואסור לטעות בזה. אין
גם אף אחד ברמה של נבארו או אפילו דימיאנטידיס וגם לא יהיה כנראה, אלא אם כן ינחת כאן כוכב נ.ב.א .
לכל אחד במכבי יהיו ימים טובים וטובים פחות, אף אחד לא יקלע 20 נקודות כל משחק.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי asafb96 » 18 ספטמבר 2011, 09:49

yarinsaky כתב:זה גם קורה כי אנשים לא מבינים שאין במכבי באמת סופרסטאר אחד בקבוצה וזו הייתה הגדולה של בלאט בשנה שעברה, להחביא חסרונות וליצור תלכיד קבוצתי שיוציא יותר מסך הכישרון של השחקנים.
לא אליהו, לא סופו, לא פארגו ולא אף אחד הוא לא סופרסטאר שמתקרב ברמתו לפארקר, שאראס או ניקולה של 2003-2004 ואסור לטעות בזה. אין
גם אף אחד ברמה של נבארו או אפילו דימיאנטידיס וגם לא יהיה כנראה, אלא אם כן ינחת כאן כוכב נ.ב.א .

נכון מאוד. זה מה שמרגיז לפעמים. אנשים יוצרים לשחקן כזה או אחר תדמית של סופרסטאר, ומעלימים עין.
אגב, לדעתי זה צריך ליהיות הפוך, דיאמנטידיס או אפילו נבארו ;) . דיא הוא השחקן הטוב באירופה היום לדעתי
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 18 ספטמבר 2011, 09:52

asafb96 כתב:
yarinsaky כתב:זה גם קורה כי אנשים לא מבינים שאין במכבי באמת סופרסטאר אחד בקבוצה וזו הייתה הגדולה של בלאט בשנה שעברה, להחביא חסרונות וליצור תלכיד קבוצתי שיוציא יותר מסך הכישרון של השחקנים.

נכון מאוד. זה מה שמרגיז לפעמים. אנשים יוצרים לשחקן כזה או אחר תדמית של סופרסטאר, ומעלימים עין.
אגב, לדעתי זה צריך ליהיות הפוך, דיאמנטידיס או אפילו נבארו ;) . דיא הוא השחקן הטוב באירופה היום לדעתי

הסיפור עם פארגו היה מאוד בולט בהקשר הזה.
הפכו אותו מאוד מהר ל"שחקן הכי חשוב במכבי". בפועל ראינו לא מעט משחקים שבהם פרקינס, אידסון ואחרים הובילו כשלפארגו לא הלך.

אני מאוד מסכים עם זה שהיה תלכיד קבוצתי נהדר, שהצליח אפילו לחפות על המשחקים הרעים של סופו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 18 ספטמבר 2011, 09:55

מבחינה התקפית נבארו הוא הטוב ביותר. קלעי ברמה הכי גבוהה בעולם.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי asafb96 » 18 ספטמבר 2011, 10:05

yarinsaky כתב:מבחינה התקפית נבארו הוא הטוב ביותר. קלעי ברמה הכי גבוהה בעולם.

מבחינת מכלול יכולות, דיא עולה עליו, עם כל הכבוד... גם מבחינת עיטורים. אבל עזוב, לא קשור לנושא..
asafb96

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 ספטמבר 2011, 10:54

אני חושב שליאור עשה עונה טובה, אבל לא צריך להתעלם מזה שאת המשחקים הטובים שלו הוא נתן נגד קבוצות דרג שני ומטה באירופה, זאת לא הייתה מעידה חד פעמית, לאורך כל העונה הוא לא הביא את היכולות שלו מול קבוצות גדולות. אני לא מסכים איתכם בקשר לשיפור ההגנה שלו, הוא באמת נתן בכמה משחקים בודדים הגנה טובה, אבל בשאר המשחקים ההגנה שלו נראתה בדיוק כמו לפני שנתיים, זה עדיין בלתי אפשרי להחטיא עליו שלשה.
לדעתי הוא צריך להיות שחקן של 15 דקות ביורוליג, שעולה מהספסל ומכניס עוד רובד התקפי, או לחלופין עולה כאשר ההתקפה העומדת תקועה. עוד נקודה ששווה התייחסות היא משחק הריצה. כולנו יודעים שליאור פורח במגרש הפתוח, והוא השיג כך לא מעט נקודות שנה שעברה תודות לשיטה של בלאט. השנה אנחנו כבר יודעים בוודאות שהשחקנים שהובאו לא מתאימים ללחץ ולכן גם כמות הנקודות במעבר של הקבוצה ושל ליאור בפרט תרד.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מרסר ו־29 אורחים