פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: דני אבדיה והוושינגטון וויזארדס V5

02 אפריל 2022, 12:30

אחדשיודע כתב:עכשיו אתה נזכר לשאול? מעשית הם איבדו סיכוי מזמן.

לזכותם צריך להגיד שלפחות הם נתנו לצעירים שלהם להשתפשף קצת בתקופה האחרונה. ולראייה השיפור של אבדיה במשחקים האחרונים. אומנם זה קרה בעיקר מכורח הנסיבות (הפציעות של קוזמה וביל) וכנראה שהם היו צריכים לעשות זאת הרבה קודם, אבל עדיין.

בכל אופן, ספציפית מבחינת אבדיה, לא נורא אם ייבחרו נמוך יותר.

ברור, אני פשוט לא מבין מה הם עושים מבחינת מערכת.

02 אפריל 2022, 16:40

האובססיה של אנסלד ג'וניור לקיספרט לא ברורה לי. הוא מקבל באופן קבוע 35+ דקות בזמן האחרון, גם במשחקים שבהם הוא לא משהו. דני קיבל היום 10 דק' פחות למרות שנראה טוב יותר. וזה קרה לא מעט שהוא קיבל פחות דק' ממנו למרות ששיחק טוב יותר.

ספציפית לגבי דני, אנשים יראו 14 נק' ויתלהבו, אבל לטעמי הוא יכל לעשות הרבה יותר עם מספר הנגיעות בכדור שקיבל היום. ספרתי משהו כמו 30 פעם שהוא מסר סתם לשחקן בקטע של "אני אמסור לו ושהוא יאלתר לבד מה לעשות" במקום לחפש את הסל ולנפח את הנק' והאס' שלו. מתי הוא כבר יעשה את הסוויץ' הזה בראש ויבין שמי שמקבל כבוד בליגה הזו זה רק מי שמציג מספרים? הנאיביות הזו שלו מתסכלת.

02 אפריל 2022, 17:43

~Box & 1~ כתב:האובססיה של אנסלד ג'וניור לקיספרט לא ברורה לי. הוא מקבל באופן קבוע 35+ דקות בזמן האחרון, גם במשחקים שבהם הוא לא משהו. דני קיבל היום 10 דק' פחות למרות שנראה טוב יותר. וזה קרה לא מעט שהוא קיבל פחות דק' ממנו למרות ששיחק טוב יותר.

ספציפית לגבי דני, אנשים יראו 14 נק' ויתלהבו, אבל לטעמי הוא יכל לעשות הרבה יותר עם מספר הנגיעות בכדור שקיבל היום. ספרתי משהו כמו 30 פעם שהוא מסר סתם לשחקן בקטע של "אני אמסור לו ושהוא יאלתר לבד מה לעשות" במקום לחפש את הסל ולנפח את הנק' והאס' שלו. מתי הוא כבר יעשה את הסוויץ' הזה בראש ויבין שמי שמקבל כבוד בליגה הזו זה רק מי שמציג מספרים? הנאיביות הזו שלו מתסכלת.
יש לו מספרים טובים לאחרונה והוא גם הוסיף לא מעט מובים והטעיות כדרור.
10 זריקות ב 25 דקות זה לא רע.

02 אפריל 2022, 18:59

שמואל1 כתב:יש לו מספרים טובים לאחרונה והוא גם הוסיף לא מעט מובים והטעיות כדרור.
10 זריקות ב 25 דקות זה לא רע.

היה לו מהלך אחד שאהבתי למרות שהסתיים בהחטאה, כדרור מאחורי הגב ואז סטפ באק מחצי מרחק, אבל הקפיצה שלו במספרים במשחקים האחרונים היא נגזרת הרבה יותר של הסיטואציה מאשר מיקסום הזדמנות או איזו קפיצה גדולה ביכולת. זו קבוצה אחרת לחלוטין כרגע, אין ביל, אין קוזמה, שני שחקנים שבמשך כל העונה נגעו בכדור וזרקו בלי הפסקה, אין יותר נטו, אין דינווידי. המון דקות עם הכדור וזריקות התפנו. כתוצאה מכך הם שמים את הכדור הרבה יותר בידיים של דני לאחרונה, אבל זה מרגיש לי שהוא מוציא אולי רק 50% מזה. היום היו לו איזה 10 דקות הזויות שבהן פעם אחר פעם הכדור הגיע אליו, צעקתי מול המסך לך תתקוף את הסל תנפח סטטיסטיקה, והוא אפילו לא הסתכל לכיוון הסל. אין לו תשוקה כמו לצעירים האמריקאים לרשום תצוגות למרות שהוא מסוגל. מנטליות מעצבנת. אף אחד שם לא סופר אותו והוא ממשיך לפטם אותם בכדורים שבכלל לא יחשבו לו לאסיסט, למרות שהפעם יש לו אור ירוק לתקוף את הסל (אנסלד ג'וניור כל הזמן מציין שהוא רוצה לראות אותו אגרסיבי לסל).

02 אפריל 2022, 20:52

שימו לב: מחר, הוויזארדס ישחקו מול בוסטון ב20:00 שעון ישראל

Sent from my SM-S908E using Tapatalk

02 אפריל 2022, 21:00

Shay_uzan כתב:שימו לב: מחר, הוויזארדס ישחקו מול בוסטון ב20:00 שעון ישראל

היסטורית, אבדיה משחק רע בשעון ישראל.
נקווה שהפעם זה לא יהיה המצב.

02 אפריל 2022, 22:27

מתחיל לנצל קצת הזדמנויות. עדיין בקטנה, אבל סופסוף הבלחות של סוואג ברמת המקצוענים. בואו נראה אותו נותן 3 רבעים טובים בפריים טיים.

03 אפריל 2022, 20:24

אבדיה מתרגש בפריים טיים. 2 עבירות בפחות מדקה.

03 אפריל 2022, 20:42

לא נגע בו

03 אפריל 2022, 20:44

איזה מטומטם השחקן הזה, פשוט מטומטם. הוא כבר שנתיים שם ועדיין לא למד שהשופטים לא אוהבים שהוא שומר כל הזמן עם הידיים ונכנס למרחב של השחקן המתקיף.
מהעבירה הראשונה אני זועק מול המסך אל תעשה יותר עבירות גם ככה אף אחד לא שומר בקבוצה הזו ורק חושב על הסטטיסטיקה שלו, והוא כל הזמן ממשיך עם המגע כאילו הוא בגמר האן בי איי. לא לומד.

03 אפריל 2022, 20:48

:duh :duh :duh :duh :duh :duh
עד מתי אוברריאקט

03 אפריל 2022, 20:52

חלאס שי, תן לאנשים להתבטא איך שבא להם. שכחת להוסיף עוד 30 אימוג'ים. אם כבר אוברייקאטינג.

03 אפריל 2022, 21:00

~Box & 1~ כתב:איזה מטומטם השחקן הזה, פשוט מטומטם. הוא כבר שנתיים שם ועדיין לא למד שהשופטים לא אוהבים שהוא שומר כל הזמן עם הידיים ונכנס למרחב של השחקן המתקיף.
מהעבירה הראשונה אני זועק מול המסך אל תעשה יותר עבירות גם ככה אף אחד לא שומר בקבוצה הזו ורק חושב על הסטטיסטיקה שלו, והוא כל הזמן ממשיך עם המגע כאילו הוא בגמר האן בי איי. לא לומד.

דווקא העונה הוא סובל הרבה פחות מבעיית עבירות. הוא יודע שכולם בישראל צופים בו ואני מניח שזה משפיע.

03 אפריל 2022, 21:01

סובל פחות אבל סגנון ההגנה שלו מועד לשריקות. שים לב שהוא כל הזמן שם ידיים על שחקנים. זה אוטומטית שם אותו על הכוונת של השופטים.

03 אפריל 2022, 21:29

מאמן רובוטי כזה הרבה זמן לא ראיתי. לא זוכר פעם אחת העונה שהחמישיה הראשונה נראיתה רע והוא עשה איזה שינוי מהיר כדי להעביר מסר.
תמיד תקוע על אותן רוטציות באותם זמנים קבועים.

03 אפריל 2022, 21:30

מה אני רואה?
הגזימו עם הטנקינג.
לא מכבד. אנשים שילמו כסף...

03 אפריל 2022, 21:40

מסורת המשחקים הרעים של אבדיה בפריים טיים ישראל נמשכת. עלה ל 2 דקות ברבע השלישי וסופסל.

03 אפריל 2022, 21:41

~Box & 1~ כתב:מאמן רובוטי כזה הרבה זמן לא ראיתי. לא זוכר פעם אחת העונה שהחמישיה הראשונה נראיתה רע והוא עשה איזה שינוי מהיר כדי להעביר מסר.
ביקשת מסר, קיבלת. רק שהמסר הוא לדני על כך שלא עשה חילוף בהגנה.

03 אפריל 2022, 21:47

שמואל1 כתב:
~Box & 1~ כתב:מאמן רובוטי כזה הרבה זמן לא ראיתי. לא זוכר פעם אחת העונה שהחמישיה הראשונה נראיתה רע והוא עשה איזה שינוי מהיר כדי להעביר מסר.
ביקשת מסר, קיבלת. רק שהמסר הוא לדני על כך שלא עשה חילוף בהגנה.

מצא שעיר לעזעזל. כל שחקן שם ראש בקיר יותר מהשני ודווקא את היס מן הכי גדול בקבוצה הוא מעניש.

אגב, דני רוצה להתחיל לזרוק לסל מתישהו או שהוא מעדיף כבר לחכות לעונה הבאה כשביל, קוזמה ובחירת הלוטרי שלהם יהיו בקבוצה?

03 אפריל 2022, 22:01

בוסטון עם 124 נקודות ויש עוד 8 דקות לשחק...
נושא נעול