המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:איזה באסה שמוסטפה פאל (הסנטר של אולימפיאקוס) בספק נגד הכוכב האדום... יש לי אותו בקבוצה החזקה, ובטוח הייתי משאיר אותו, כי לכוכב אין סנטרים עוצמתיים.
toja27 כתב:felix_r כתב:איזה באסה שמוסטפה פאל (הסנטר של אולימפיאקוס) בספק נגד הכוכב האדום... יש לי אותו בקבוצה החזקה, ובטוח הייתי משאיר אותו, כי לכוכב אין סנטרים עוצמתיים.
קאמפאצ'ו דרך אגב כבר בפנטזי, יודע אם הוא אמור לשחק ? יש לי את וילדוזה בקבוצה למרות שבתכלס בכל מקרה כנראה אחליף אותו.
Zvezda signed Facu Campazzo, who has not been registered in the EuroLeague yet, but will be travelling with the team.
felix_r כתב:זה מה שכתוב בדוח הפציעות של אתר הפנטזי:Zvezda signed Facu Campazzo, who has not been registered in the EuroLeague yet, but will be travelling with the team.
felix_r כתב:איזה מזל שהעברתי את סרט הקפטן מווזנקוב למיציץ', ולא למירוטיץ'! הייתי עכשיו אוכל את הלב
itai7 כתב:מזל שהמשכתי לשים את אוונס קפטן באחת הקבוצות שלי
felix_r כתב:itai7 כתב:מזל שהמשכתי לשים את אוונס קפטן באחת הקבוצות שלי
כמה היא עשתה השבוע?
itai7 כתב:felix_r כתב:itai7 כתב:מזל שהמשכתי לשים את אוונס קפטן באחת הקבוצות שלי
כמה היא עשתה השבוע?
הקבוצה? הכי גבוה מבין השלושה שיש לי, 172 נקודות
felix_r כתב:itai7 כתב:felix_r כתב:itai7 כתב:מזל שהמשכתי לשים את אוונס קפטן באחת הקבוצות שלי
כמה היא עשתה השבוע?
הקבוצה? הכי גבוה מבין השלושה שיש לי, 172 נקודות
לא משהו מיוחד, אם להתחשב בכך שאוונס לבדו הביא לה יותר מ 80 נקודות.
יש לי שתי קבוצות שעשו יותר, אחת עם מיציץ' כקפטן, והשניה אפילו עם וזנקוב בתפקיד הקפטן
Tom1313 כתב:וזנקוב בחוץ לסיבוב הקרוב
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים