פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
19 מאי 2023, 23:03
אחדשיודע כתב:קובי כתב:טבארס לא מהעולם הזה. תיפלץ.
+ שאראס המאמן הוא אנטיתזה לשאראס השחקן. האיש פשוט משותק מלחץ
גם כשהוא לא משותק, הכדורסל שלא מאוד-מאוד מעייף לצפייה.
שאראס המאמן מתאים לאמן קבוצות דלות תקציב כמו ז'ליגיריס, ולא קבוצות עם תקציבי ענק, מלאות בכוכבים.
כי את האנדרדוג שופטים על פי התוצאות, ולא על פי היופי. אבל אם אתה מחתים שחקנים ב-3 וב-5 מיליון, הקבוצה שלך צריכה גם לשחק בצורה מלהיבה
19 מאי 2023, 23:07
שאראס הגיע עם יתרון עצום בקו בקדמי 3 גבוהים איכותיים מול טאבארס אחד, במקום להתיש אותו ולהוציא ממנו עברות ולנצח קל החליט להעיף שלשות מכול כיוון .
19 מאי 2023, 23:17
כשרונות של דור הולך ונעלם.
19 מאי 2023, 23:40
איזה כיף שכבר הודיעו באופן רשמי על זה שקטש נשאר. ככה לא נשמע עוד פעם איך שאראס מועמד למכבי.. אוברייטד כלכך.
19 מאי 2023, 23:54
רק שריאל לא תזכה רק שריאל לא תזכה רק שריאל לא תזכה
שונא אותם.
20 מאי 2023, 08:21
איזה מועדון ענק זה ריאל, סאמק.
מישהו מהמר נגדם בגמר?
20 מאי 2023, 11:04
בעיקרון הייתי רוצה שאולימפיאקוס תזכה, אבל לא אתבאס גם אם ריאל תיקח את התואר. למה? כי זה יהיה מאוד מרגש וסמלי אם כוכבי ענק כמו יול, צ'אצ'ו ורודי יסיימו את הקריירה שלהם בזכייה בגביע.
20 מאי 2023, 11:07
יאניס היה מוציא הרבה יותר מהסגל הזה של ברצלונה.
שארס קיבל את הטייטל של "המאמן הכי טוב באירופה" עוד לפני שהדריך משחק אחד.
20 מאי 2023, 11:25
יאבוסלה ישחק מחר לכמה זמן הוא הורחק ? כי אם לא זו מכה לא פשוטה לריאל שגם הוא וגם פאורייה לא משחקים ברוזאוצקס זה לא שאראס הוא ילך על טאבראס מההתחלה להתיש אותו ויש לו כלים לעשות את זה.
20 מאי 2023, 11:43
מרסר כתב:יאבוסלה ישחק מחר לכמה זמן הוא הורחק ? כי אם לא זו מכה לא פשוטה לריאל שגם הוא וגם פאורייה לא משחקים ברוזאוצקס זה לא שאראס הוא ילך על טאבראס מההתחלה להתיש אותו ויש לו כלים לעשות את זה.
הורחק ל 5 משחקים ומחר זה המשחק החמישי. אז לא ישחק.
20 מאי 2023, 12:35
omerk כתב:יאניס היה מוציא הרבה יותר מהסגל הזה של ברצלונה.
ניסה להיות אוברדוביץ' אבל חיקויים לרוב לא מחזקים הרבה זמן.
20 מאי 2023, 13:09
מרסר כתב:omerk כתב:יאניס היה מוציא הרבה יותר מהסגל הזה של ברצלונה.
ניסה להיות אוברדוביץ' אבל חיקויים לרוב לא מחזקים הרבה זמן.
True that.
מאד אופתע אם הוא ימשיך לעוד עונה. גם אם נניח הם מגיעים למסקנה שזו לא אשמתו לגמרי, צריך פשוט להודות שמהקמח הזה לא יצא לחם והזיווג הזה פשוט לא טוב.
מילא היו משחקים מלהיב, אבל גם נראים כמו קבוצה קטנה שבאה להתבטל מול הגדולות וגם תקציב אינסופי. מזכיר קצת את מסינה בעשור האחרון, רק שלמסינה לפחות יש רקורד עבר מוכח של הצלחות ותארים.
באשר למירוטיץ, זה נחמד כשיש לך בסגל את השחקן הכי מוכשר באירופה, אכל מה זה שווה כשפעם אחר פעם הוא מגיע למאני טיים ומשלשל במכנסיים? חייבים להביא כוכב שבהגדרה הוא "מעל" מירוטיץ בהיררכיה וההתקפה תעבור בעיקר דרכו ותעבוד בשבילו. שמירוטיץ יתן את הממוצעים שלו ויזוז הצידה במשחקי מאני טיים.
20 מאי 2023, 13:24
שאראס נורא, אבל הוא עדיין מאמן צעיר. אני מאמין שבסוף הוא ימצא את הדרך.
21 מאי 2023, 00:50
אין שנואה כמו ריאל...ואת האדום של אולי' אני אסבול 70 פעם בשביל שריאל לא תיקח את זה..
בכלל כבר שנים אני מרגיש שאולי' זו הקבוצה התאומה שלנו רק באדום(לא הגיוני אני יודע אבל פשוט אי אפשר לשנוא אותם)
21 מאי 2023, 12:32
מעניין לשמוע למה הרבה משתמשים כאן לא אוהבים את ריאל. חייב לציין שאני מחבב את הקבוצה הזו - יש שם פשוט כישרון עצום ומטורף וכיף לראות גם את הותיקים שם שהפכו לסוג של אגדות מרודריגז, יול ופרננדס עד לטבארס המפלצת ולפורייה, הזוניה ומוסא, וגם דק ויאבוסלה. פשוט קבוצה מטורפת עם ים כישרון.
21 מאי 2023, 12:49
ריאל לא הכי אהודה כי כמויות הכסף שם יוצרות תחושה של "לא כוחות" במידה מסויימת (כמו שיש קבוצות בארץ שמסתכלות על מכבי...).
אבל לפחות השנה, זה יהיה צורם מאד אם יזכו, אחרי כל מה שהיה מול פרטיזן. ברור לכולם שבלי הבלגן וההרחקות סיכוי גבוה שלא היו עולים לפיינל פור, אז לפחות שלא יזכו.
21 מאי 2023, 14:27
JarJarBinx כתב:ריאל לא הכי אהודה כי כמויות הכסף שם יוצרות תחושה של "לא כוחות" במידה מסויימת (כמו שיש קבוצות בארץ שמסתכלות על מכבי...).
אבל לפחות השנה, זה יהיה צורם מאד אם יזכו, אחרי כל מה שהיה מול פרטיזן. ברור לכולם שבלי הבלגן וההרחקות סיכוי גבוה שלא היו עולים לפיינל פור, אז לפחות שלא יזכו.
מצחיק אותי, שכולם מאשימים את ריאל בבלגאן, למרות שפרטיזן התחילה את המכות.
21 מאי 2023, 15:45
felix_r כתב:JarJarBinx כתב:ריאל לא הכי אהודה כי כמויות הכסף שם יוצרות תחושה של "לא כוחות" במידה מסויימת (כמו שיש קבוצות בארץ שמסתכלות על מכבי...).
יול התחיל עם העבירה המאוד בוטה.
נכון פרטיזן נגררה לבלאגן ולא הייתה צריכה. אבל אפילו יול הודה והתנצל על שהתחיל...
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
21 מאי 2023, 15:46
felix_r כתב:JarJarBinx כתב:ריאל לא הכי אהודה כי כמויות הכסף שם יוצרות תחושה של "לא כוחות" במידה מסויימת (כמו שיש קבוצות בארץ שמסתכלות על מכבי...).
מי שהחל את כל הבלאגן זה יול , עם עבירה קשה ומכוערת על פאנטר , משם הכל התבחבש.
התוצאה של הבלאגן זה ההרחקה של יארבוסלה ודק , אבל פרטיזן איבדה את לאסור למשחק , את פאנטר ל 2 ואת אקסום עם רגל אחת בריאה.
החוסר ספורטיביות של ריאל ושל יול בעיקר , היא זאת שגרמה לכל הבלאגן ומפה השנאה כלפיה.
21 מאי 2023, 16:34
ankram כתב:felix_r כתב:JarJarBinx כתב:ריאל לא הכי אהודה כי כמויות הכסף שם יוצרות תחושה של "לא כוחות" במידה מסויימת (כמו שיש קבוצות בארץ שמסתכלות על מכבי...).
מי שהחל את כל הבלאגן זה יול , עם עבירה קשה ומכוערת על פאנטר , משם הכל התבחבש.
התוצאה של הבלאגן זה ההרחקה של יארבוסלה ודק , אבל פרטיזן איבדה את לאסור למשחק , את פאנטר ל 2 ואת אקסום עם רגל אחת בריאה.
החוסר ספורטיביות של ריאל ושל יול בעיקר , היא זאת שגרמה לכל הבלאגן ומפה השנאה כלפיה.
מצטער, אבל זה שטויות. יול עשה עבירה. זה הכול. אפילו לא עבירה קשה ומכוערת. סתם עבירה חזקה. לא עבירה שמסכנת את הבריאות של השחקן. כלום. גם אם זו עבירה בלתי ספורטיבית, אין שום סיבה בעולם להפוך את זה לקרב על סטלינגראד.
בכול משחק יש עבירות בלתי-ספורטיביות. אבל אף אחד לא מתחיל מהומות בגלל זה. עבירה, גם עבירה בלתי ספורטיבית, היא חלק מהמשחק. מכות זה לא חלק מהמשחק. הכול פשוט.
פרטיזן איבדה את מי שהלך מכות, ובצדק. היא יכולה לבוא בתלונות רק לעצמה.