פלייאוף חצי הגמר משחק 1: מכבי ת"א נגד הפועל חולון, שני 20:50

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פלייאוף חצי הגמר משחק 1: מכבי ת"א נגד הפועל חולון, שני 2

הודעהעל ידי omerk » 10 יוני 2026, 09:44

מרסר כתב:
Gevaudan כתב:
felix_r כתב:שוב הורד מחטיא ליי-אפ במקום לדפוק דאנק? אז מה אם היה פאול. מה אתה נופל כמו ילדה?

חיפשתי תגובה על זה.

מהלכים פשוטים מתחת לסל שהוא משום מה מחפש איך לסבך ולהקשות, וזה ככה כבר מתחילת העונה.
הוא לא יודע להניח את הכדור בפשטות מתחת לסל כמו רומן למשל, וחבל.

כל הכבוד לזרים שעלו לשחק, היו יכולים להגיד שלא עולים וכנראה שבמכבי היו מחליקים להם בגלל הסיטואציה.
היו מאוד מקצועיים והתעלו מול קבוצה שנמצאת בכושר משחק מהטובות בליגה.

הראיון של איפה בסוף המשחק היה מושלם. חבל שבהתקפה עומדת הוא גורם לי לתלישת שיערות, שחקן כל כך חביב מעבר לזה.

הורד שחקן טוב לא יותר גם בעונה שעברה הוא לא היה איזה להיט, פשוט התרגלנו להתלהב משחקנים כאלה בגלל ההנהלה הקמצנית שלנו.

בחיי שאני לא מבין את התלונות על הורד בפורום. מי אתם מצפים שיגיע למכבי כדי שאנשים פה יהיו מבסוטים? דוראנט? אנטטקומפו? נכון שהורד הוא מציאה שהגיע בכסף קטן יחסית ואז השכר שלו עלה, אבל זה לא אומר שהוא שחקן חלש. בטוח ב-100% שכל קבוצה ביורוליג הייתה שמחה לצרף אותו וכל קבוצה גם הייתה מעניקה לו דקות משמעותיות ותפקיד מפתח.
omerk

הודעהעל ידי Gevaudan » 10 יוני 2026, 10:20

לא הצלחתי להבין את הלוגיקה.

אם שחקן הוא מציאה, מגיע במחיר טוב ועונה על הצרכים של הקבוצה, זה אומר שאסור להעיר על החסרונות שלו?

אני חושב שהורד הוא שחקן מצוין לתפקיד שלו, אבל יש לו בעיניי חולשה ברורה בסיומות ליד הטבעת. הרבה מהמהלכים שאמורים להיות קלים נראים אצלו קשים ומסורבלים, ולעיתים קרובות זה גם נגמר באיבודים כשהוא מנסה לסחוט עבירות במגע. להכיר בחיסרון הזה לא סותר את ההערכה אליו כשחקן.
Gevaudan

הודעהעל ידי A.Parker » 10 יוני 2026, 10:25

בשורה התחתונה בעיני הוא לא שווה 1.8 ובטח שלא 2.7 עם מיסוי ישראלי
אפשר לנצל את השכר הזה בצורה הרבה הרבה יותר חכמה
A.Parker

הודעהעל ידי שועל » 10 יוני 2026, 10:27

הוא בעיניי שחקן די סתמי. עושה הרבה דברים אבל ברמה בינונית ומטה. היה לו הרבה מזל בקריירה. הוא בקלות יכל לסיים אותה עם משכורות רעב כמו רוב הזרים שעוברים בליגה
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי omerk » 10 יוני 2026, 10:31

Gevaudan כתב:לא הצלחתי להבין את הלוגיקה.

אם שחקן הוא מציאה, מגיע במחיר טוב ועונה על הצרכים של הקבוצה, זה אומר שאסור להעיר על החסרונות שלו?

אני חושב שהורד הוא שחקן מצוין לתפקיד שלו, אבל יש לו בעיניי חולשה ברורה בסיומות ליד הטבעת. הרבה מהמהלכים שאמורים להיות קלים נראים אצלו קשים ומסורבלים, ולעיתים קרובות זה גם נגמר באיבודים כשהוא מנסה לסחוט עבירות במגע. להכיר בחיסרון הזה לא סותר את ההערכה אליו כשחקן.

להפך, אני חושב שאנשים מחמירים איתו הרבה בגלל זה. אם היה מגיע לפה איזה שחקן יורוליג כוכב בכסף שהורד מקבל ונותן את התפוקה של הורד אז כולם היו מאוהבים בו.
omerk

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: yon1 ו־72 אורחים