אדריאטית: מכבי VS פרטיזן, טייק 2 - שבת, 19:00, ספורט +5

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אדריאטית: מכבי VS פרטיזן, טייק 2 - שבת, 19:00, ספורט +5

הודעהעל ידי kubachrick » 29 אוקטובר 2011, 22:03

ההגנה של מכבי היום הייתה,לפרקים - מושלמתתתתתתתתתתתת!!!!
kubachrick

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 30 אוקטובר 2011, 00:35

kubachrick כתב:ההגנה של מכבי היום הייתה,לפרקים - מושלמתתתתתתתתתתתת!!!!

מסכימה..
אני לא יודעת אם זה צירוף מקרים או לא,כי הוא לא היה הרבה זמן על הפרקט..אבל בשני המשחקים נגד פרטיזן ההגנה של מכבי עבדה מצויין בשיטת הלחץ כשלאנגפורד נכנס..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 30 אוקטובר 2011, 06:16

מסכים , זה באמת נראה היום שלאנגפורד מתאים לשיטת הלחץ יחד עם פארמר ....
מה שכן , מכבי מאוד אנמית מהקוו האחורי בהתקפה . אין אף גארד שמסוגל לייצר לעצמו נקודות קלות מזריקה מבחוץ או בחדירה , לאנגפורד עדיין לא בכושר ופארמר לא חושב על זה בכלל , אוחיון לא מסוגל ופאפאס גם לא סוג כזה של שחקן .
כשקית' יכנס לכושר זה יראה יותר טוב אבל עדיין צריך שפארמר יותר יאיים על הסל בהתקפה עומדת ולא רק בחטיפות ומתפרצות...
לגבי שייר , ראיתי אותו מסתכל על דיויד ודיויד סימן לו לעמדו בפינה ולחכות למסירה רק הבעיה שהוא לא מקבל את המסירה . הטעות של דיויד שהוא לא נותן לו לשחק רכז ולהרגיש יותר את הכדור המיוחד בגארבז' כי אם הוא יעמוד בצד ולא יקבל את הכדור או יקבל אותו רק לזרקות מבחוץ אז לא יצא לו מיזה הרבה ....אם דיויד לא מבין איך להשתמש בו אז באמת עדיף שישאילו אותו העונה...
לגבי הנדריקס , אני מתחיל לחשוב שאולי צריך להחתים אותו לעוד עונה או שתיים , אני מאוד אוהב את המחוייבות שלו לקבוצה . אולי אפשר למצוא שחקנים יותר טובים אבל לא עם רמות כאלו של חיבור ומוטיבציה...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי LIAV10 » 30 אוקטובר 2011, 12:20

עזבו לנגפורד, פאפאלוקאס נתן שם שמירה כאילו הוא מינימום לברון ג'יימס..
לא ייאמן איך הוא מצליח להכניס "שחקן NBA" ללחץ בכזאת קלות..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 30 אוקטובר 2011, 12:23

LIAV10 כתב:עזבו לנגפורד, פאפאלוקאס נתן שם שמירה כאילו הוא מינימום לברון ג'יימס..

פאפאלוקאס תמיד היה שחקן הגנה גדול.
עד היום, כל פעם שאני חושב על זה שסהר אמר בתחילת העונה שפאפאלוקאס לא שומר, אני מעלה חיוך. חוץ מקליעה, אין לו באמת חסרונות.
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 30 אוקטובר 2011, 12:27, נערך 2 פעמים בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי yzafrir » 30 אוקטובר 2011, 12:25

asafb96 כתב:
LIAV10 כתב:עזבו לנגפורד, פאפאלוקאס נתן שם שמירה כאילו הוא מינימום לברון ג'יימס..

עד היום, כל פעם שאני חושב על זה שסהר אמר בתחילת העונה שפאפאלוקאס לא שומר, אני מעלה חיוך. חוץ מקליעה, אין לו באמת חסרונות.

כנראה שהמושג לא שומר אצל שחקן יווני שונה משחקן ליטאי....החסרון היחיד של פאפאס לאורך העונה יהיה כנראה הגיל שלו...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yarinsaky » 30 אוקטובר 2011, 12:25

פאפלוקאס הוא בינתיים הרכישה הכי טובה של מכבי בקיץ, קונטרה לכל משמיצי הזקנים בני 34 . ( כולל גרינוולד ).

היה קטע אתמול שהוא הריץ התקפה במעבר והייתה לו אופציה קלה למסור לפארמר שרץ לידו בצד שמאל וכבר היה בדרך לליי אפ קל, במקום
זה הוא חיכה שנייה אחרי שזיהה את סמית' רץ בצד ימין ונתן לו לסיים את ההתקפה. גם ראיית משחק של רכז גדול, גם אינטליגנצייה של שחקן מנוסה שיודע שכדאי להכניס את סמית' לעניינים.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי asafb96 » 30 אוקטובר 2011, 12:29

yzafrir כתב:
asafb96 כתב:

כנראה שהמושג לא שומר אצל שחקן יווני שונה משחקן ליטאי....החסרון היחיד של פאפאס לאורך העונה יהיה כנראה הגיל שלו...

עזוב, בן אדם הזוי וקשקשן...
אין ספק, החיסרון זה רק הגיל. זה גם למה אני חושב שעדיף להשאיר את שאייר ולא להשאיל אותו. עם הזמן, שיהיה יותר עומס שיתחיל להשפיע, אני מאמין ומקווה שאוחיון-שאייר-בורשטיין יקבלו יותר דקות בליגה וגם קצת באדריאטית, ואז אני בטוח שהעומס לא יורגש על פאפאס. אם ישחק 2 משחקים בשבוע, אחד ביורוליג ואחד באדריאטית-מצוין. את השאר ישלימו הישראלים, ופארמר (או הזר שיבוא במקומו)/לאנגפורד/פאפאס/סמית' ברוטיציות
בשורה התחותנה, מה שמסתמן עד עכשיו, פאפאס, פארמר, לאנגפורד, סמית' ופניני זה קוו אחורי מצוין ב2 חלקי המגרש. מאוד מגוון. נראה רק מה יהיה שפארמר יעזוב.. אם יביאו שחקן מחליף, או שאוחיון/שאייר יכנסו לעמדה הזאת (אם כי יקבלו פחות דקות מפארמר מן הסתם...)
אגב, כמו שחשבתי, ואני רואה, לאנגפורד בהחלט יכול לרכז לפרקים. גם בחימקי, לא יודע מה שרף אמר, הוא בעצם היה מנהל את המשחק. החזיק בכדור ויצר יותר מלופז ופלניניץ'. יש לו כדרור טוב, הוא יודע לייצר לעצמו ולאחרים, ובעל ראיית משחק די טובה. אם לא יבוא מחליף לפארמר, או שיבוא אבל בכושר לא מי יודע מה, אני חושב שהוא יכול לתרום גם בזה (אם כי ברור שלכמה דקות בודדות...)
asafb96

הודעהעל ידי yarinsaky » 30 אוקטובר 2011, 12:31

פאפלוקאס הוא בינתיים הרכישה הכי טובה של מכבי בקיץ, קונטרה לכל משמיצי הזקנים בני 34 . ( כולל גרינוולד ).

היה קטע אתמול שהוא הריץ התקפה במעבר והייתה לו אופציה קלה למסור לפארמר שרץ לידו בצד שמאל וכבר היה בדרך לליי אפ קל, במקום
זה הוא חיכה שנייה אחרי שזיהה את סמית' רץ בצד ימין ונתן לו לסיים את ההתקפה. גם ראיית משחק של רכז גדול, גם אינטליגנצייה של שחקן מנוסה שיודע שכדאי להכניס את סמית' לעניינים.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי asafb96 » 30 אוקטובר 2011, 12:32

yarinsaky כתב:פאפלוקאס הוא בינתיים הרכישה הכי טובה של מכבי בקיץ, קונטרה לכל משמיצי הזקנים בני 34 . ( כולל גרינוולד ).

כל אלה רק מחכים למשחק הראשון שהוא לא ממש יפגע, וזה חייב לבוא במוקדם או במאחור, וכבר יצאו כל תאוריות הקונספריציה, וכל ההשמצות נגד ההחתמה שלו
asafb96

הודעהעל ידי yarinsaky » 30 אוקטובר 2011, 12:48

זה נכון, אבל הוא לא בדיוק מסוג השחקנים שיש לו ימים רעים במיוחד היום. מנהיגות, שכל, הובלת כדור, הגנה, אלו דברים שלא צריכים יום טוב או רע.
כל עוד הוא ישחק דקות מוגבלות במפעלים הפחות חשובים , יהיה לו את הכוח ל 20 דקות יורוליג. כמובן שמומלץ מאוד שפארמר או רכז בכיר במקומו יהיו הרכזים הפותחים כדי לא לשחוק אותו. ( אוחיון ושאייר לא רכזים בכירים ).
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי asafb96 » 30 אוקטובר 2011, 12:52

yarinsaky כתב:זה נכון, אבל הוא לא בדיוק מסוג השחקנים שיש לו ימים רעים במיוחד היום. מנהיגות, שכל, הובלת כדור, הגנה, אלו דברים שלא צריכים יום טוב או רע.
כל עוד הוא ישחק דקות מוגבלות במפעלים הפחות חשובים , יהיה לו את הכוח ל 20 דקות יורוליג. כמובן שמומלץ מאוד שפארמר או רכז בכיר במקומו יהיו הרכזים הפותחים כדי לא לשחוק אותו. ( אוחיון ושאייר לא רכזים בכירים ).

נכון, אבל כמעט אין סיכוי שהוא כל העונה יתן אך ורק משחקים גדולים. יהיו לו גם נפילות פה ושם, ואז כולם יצאו מהחורים..
גם לגבי הרכז מהחליף, כרגע זה נראה שדי חובה להביא גארד נוסף. אם שאייר יצליח להתאקלם (ליוגב אין כישרון ליהיות רכז פותח, בשום מצב), הלוואי. כרגע זה לא נראה שהוא יכול לתרום כשחקן חמישיה ביורוליג, אבל זה טבעי. ניתן לו שיתאקלם במסגרות המשניות, איפה שפאפאס הוויתק יצטרך לנוח, ושאייר יצטרך להוכיח.
asafb96

הודעהעל ידי roy1000 » 30 אוקטובר 2011, 12:57

yarinsaky כתב:זה נכון, אבל הוא לא בדיוק מסוג השחקנים שיש לו ימים רעים במיוחד היום. מנהיגות, שכל, הובלת כדור, הגנה, אלו דברים שלא צריכים יום טוב או רע.

בדיוק ככה. פאפאלוקאס זה לא שחקן שמסתמך על קליעה. בניהול משחק אין ימים רעים. פאפאלוקאס זה ללא ספק גניבת השנה ביורוליג. ממה שראיתי עד עכשיו, אני לא חושב שהוא פחות טוב ממה שהיה לפני 5 שנים. לא נראה לי שהוא איבד הרבה (אם בכלל) מהמהירות שלו ובטח שחוכמת המשחק שלו נשארה.

פשוט גניבה ענקית של מכבי שבאה משום מקום. אחרי העונות החלשות שלו באולפיאקוס היה קשה לצפות שהוא יהיה כל כך טוב.
roy1000

הודעהעל ידי asafb96 » 30 אוקטובר 2011, 13:02

roy1000 כתב:

בדיוק ככה. פאפאלוקאס זה לא שחקן שמסתמך על קליעה. בניהול משחק אין ימים רעים. פאפאלוקאס זה ללא ספק גניבת השנה ביורוליג. ממה שראיתי עד עכשיו, אני לא חושב שהוא פחות טוב ממה שהיה לפני 5 שנים. לא נראה לי שהוא איבד הרבה (אם בכלל) מהמהירות שלו ובטח שחוכמת המשחק שלו נשארה.

פשוט גניבה ענקית של מכבי שבאה משום מקום. אחרי העונות החלשות שלו באולפיאקוס היה קשה לצפות שהוא יהיה כל כך טוב.

שחקן גדול, אין ספק. אמרתי שזה גניבה, גם לפני ההצגות שהוא נתן. לגיל אין משמעות ביכולות משחק אצל שחקנים כאלה. כמו שאמרת-גניבה גדולה.
אני פחות חושב שזה עונה לא טובה. מי שעקב, ראה שבאולי' שנה שעברה פשוט אי אפשר היה להצליח, בעיקר לשחקני הקוו האחורי. רוטציה מטרופת. משחק אחד הוא יכול לשחק 20 דקות, גם אם הוא טוב, גם אם לא, אחרי זה הוא יכול חודש לשבת בספסל. גם לא היה לו מספיק כדורים, הוא היה ניצב בהתקפה. הוא והלפרין. תאודוסיץ', גורדון, ובעיקר ספאנוליס, לקחו את רוב הכדורים.
asafb96

הודעהעל ידי roy1000 » 30 אוקטובר 2011, 13:05

asafb96 כתב:שחקן גדול, אין ספק. אמרתי שזה גניבה, גם לפני ההצגות שהוא נתן. לגיל אין משמעות ביכולות משחק אצל שחקנים כאלה. כמו שאמרת-גניבה גדולה.
אני פחות חושב שזה עונה לא טובה. מי שעקב, ראה שבאולי' שנה שעברה פשוט אי אפשר היה להצליח, בעיקר לשחקני הקוו האחורי. רוטציה מטרופת. משחק אחד הוא יכול לשחק 20 דקות, גם אם הוא טוב, גם אם לא, אחרי זה הוא יכול חודש לשבת בספסל. גם לא היה לו מספיק כדורים, הוא היה ניצב בהתקפה. הוא והלפרין. תאודוסיץ', גורדון, ובעיקר ספאנוליס, לקחו את רוב הכדורים.

זה סיפור אחר ממה ששמענו עד עכשיו - הדיבורים מאולפיאקוס היו על שחקן גמור. מסתבר שזה קשקוש אחד גדול.
roy1000

הודעהעל ידי yzafrir » 30 אוקטובר 2011, 13:07

כל עוד יהיה ליד פאפאס שחקנים שמייצרים נקודות המצב יהיה טוב . הבעיה איתו תיהיה כשאלו שלידו לא ייצרו נקודות ואז כמות האס' שלו תרד וכן התפוקה הכללית שלו תרד ....
כשהוא מתרכז במה שהוא עושה טוב וזה לשתף את החברים אז הוא מאוד אפקטיבי אבל כשהוא צריך גם לייצר נקודות לעצמו אז יש בעיה . לכן צריך תמיד שחקן יוצר לידיו אם זה לאנגפורד , סמית' או פארמר....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי asafb96 » 30 אוקטובר 2011, 13:12

yzafrir כתב:כל עוד יהיה ליד פאפאס שחקנים שמייצרים נקודות המצב יהיה טוב . הבעיה איתו תיהיה כשאלו שלידו לא ייצרו נקודות ואז כמות האס' שלו תרד וכן התפוקה הכללית שלו תרד ....
כשהוא מתרכז במה שהוא עושה טוב וזה לשתף את החברים אז הוא מאוד אפקטיבי אבל כשהוא צריך גם לייצר נקודות לעצמו אז יש בעיה . לכן צריך תמיד שחקן יוצר לידיו אם זה לאנגפורד , סמית' או פארמר....

לאנגפורד, סמית', פניני, בלו, אליהו, סופו, ג'יימס והנדריקס (שיפר מאוד את הפיקאנדרול. יש שיתוף פעולה מצוין בינו לבין פאפאס), זה קבוצה התקפית יוצאת מהכלל. כולם יודעים לעשות דברים מצוינים בהתקפה. ממש לא רואה איזה בעיה יש
כמו שנאמר, גניבה גדולה של מכבי
asafb96

הודעהעל ידי yarinsaky » 30 אוקטובר 2011, 13:15

סמית' לא מי יודע מה יוצר דברים, הוא די תלוי בתרגילים ומסירות של שחקנים שימצאו אותו במקום הנכון , בדרך לסל או בנקודה מסויימת שבה הוא יכול לשחרר זריקה מהירה.
זה נכון שפאפאלוקאס צריך שחקן יצירתי לצידו, לכן זה צריך להית באמת לאנגפורד או פארמר ( או המחליף שלו ). שלושתם ביחד ? אפילו עוד יותר
טוב. ( אם אתה משחק בסט של 3 גארדים ).
חמישייה כזאת עם אליהו וסופו היא חמישיה קטלנית בהתקפה.( אבל קודם שלאנגפורד יכנס לכושר טוב ).
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי asafb96 » 30 אוקטובר 2011, 13:23

yarinsaky כתב:סמית' לא מי יודע מה יוצר דברים, הוא די תלוי בתרגילים ומסירות של שחקנים שימצאו אותו במקום הנכון , בדרך לסל או בנקודה מסויימת שבה הוא יכול לשחרר זריקה מהירה.
זה נכון שפאפאלוקאס צריך שחקן יצירתי לצידו, לכן זה צריך להית באמת לאנגפורד או פארמר ( או המחליף שלו ). שלושתם ביחד ? אפילו עוד יותר
טוב. ( אם אתה משחק בסט של 3 גארדים ).
חמישייה כזאת עם אליהו וסופו היא חמישיה קטלנית בהתקפה.( אבל קודם שלאנגפורד יכנס לכושר טוב ).

שמע, סמית' יודע קצת לייצר, אם אפשר לקרוא לזה ככה, שהוא עושה חצי כדרור פנימה ואז לוקח זריקה מחצי מרחק/מהשלוש, או שהוא משחק בפוסט. אבל זה לא הנקודה. סמית' גם לא צריך לדעת לייצר. זה מה שטוב בפאפאס, שהוא מייצר לאחרים, ומוסר בחסד עליון. שיש לו צלפים כמו סמית', בלו ופניני, לאנגפורד הזריז והאתלט, סנטר ענק כמו סופו בצבע, הנדריקס וג'יימס שיודעים לא רע לשחק פיקאנדרול, ואליהו שעליו לא צריך להרחיב, אין פה שום מגבלה או בעיה בהתקפה. הוא לא צריך לייצר לעצמו, יש לו תותחים כבדים בהתקפה.
לאנגפורד יכנס לכושר, לזה לא הייתי דואג. הדבר שהכי צריך "להדאיג" את מכבי, זה מצב השביתה. צריך לעקוב אחרי ההתרחשויות מקרוב, ולהיערך בהתאם במהירות האפשרית.
asafb96

הודעהעל ידי קודי » 30 אוקטובר 2011, 13:39

לא רק שחקן גדול, גם נשמה הפאפלוקאס:
http://www.youtube.com/watch?v=e4EEEj4k_w8
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־38 אורחים