המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
kubachrick כתב:ההגנה של מכבי היום הייתה,לפרקים - מושלמתתתתתתתתתתתת!!!!
LIAV10 כתב:עזבו לנגפורד, פאפאלוקאס נתן שם שמירה כאילו הוא מינימום לברון ג'יימס..
לא ייאמן איך הוא מצליח להכניס "שחקן NBA" ללחץ בכזאת קלות..
asafb96 כתב:LIAV10 כתב:עזבו לנגפורד, פאפאלוקאס נתן שם שמירה כאילו הוא מינימום לברון ג'יימס..
פאפאלוקאס תמיד היה שחקן הגנה גדול.
עד היום, כל פעם שאני חושב על זה שסהר אמר בתחילת העונה שפאפאלוקאס לא שומר, אני מעלה חיוך. חוץ מקליעה, אין לו באמת חסרונות.
yzafrir כתב:asafb96 כתב:LIAV10 כתב:עזבו לנגפורד, פאפאלוקאס נתן שם שמירה כאילו הוא מינימום לברון ג'יימס..
פאפאלוקאס תמיד היה שחקן הגנה גדול.
עד היום, כל פעם שאני חושב על זה שסהר אמר בתחילת העונה שפאפאלוקאס לא שומר, אני מעלה חיוך. חוץ מקליעה, אין לו באמת חסרונות.
כנראה שהמושג לא שומר אצל שחקן יווני שונה משחקן ליטאי....החסרון היחיד של פאפאס לאורך העונה יהיה כנראה הגיל שלו...
yarinsaky כתב:פאפלוקאס הוא בינתיים הרכישה הכי טובה של מכבי בקיץ, קונטרה לכל משמיצי הזקנים בני 34 . ( כולל גרינוולד ).
היה קטע אתמול שהוא הריץ התקפה במעבר והייתה לו אופציה קלה למסור לפארמר שרץ לידו בצד שמאל וכבר היה בדרך לליי אפ קל, במקום
זה הוא חיכה שנייה אחרי שזיהה את סמית' רץ בצד ימין ונתן לו לסיים את ההתקפה. גם ראיית משחק של רכז גדול, גם אינטליגנצייה של שחקן מנוסה שיודע שכדאי להכניס את סמית' לעניינים.
yarinsaky כתב:זה נכון, אבל הוא לא בדיוק מסוג השחקנים שיש לו ימים רעים במיוחד היום. מנהיגות, שכל, הובלת כדור, הגנה, אלו דברים שלא צריכים יום טוב או רע.
כל עוד הוא ישחק דקות מוגבלות במפעלים הפחות חשובים , יהיה לו את הכוח ל 20 דקות יורוליג. כמובן שמומלץ מאוד שפארמר או רכז בכיר במקומו יהיו הרכזים הפותחים כדי לא לשחוק אותו. ( אוחיון ושאייר לא רכזים בכירים ).
yarinsaky כתב:זה נכון, אבל הוא לא בדיוק מסוג השחקנים שיש לו ימים רעים במיוחד היום. מנהיגות, שכל, הובלת כדור, הגנה, אלו דברים שלא צריכים יום טוב או רע.
כל עוד הוא ישחק דקות מוגבלות במפעלים הפחות חשובים , יהיה לו את הכוח ל 20 דקות יורוליג. כמובן שמומלץ מאוד שפארמר או רכז בכיר במקומו יהיו הרכזים הפותחים כדי לא לשחוק אותו. ( אוחיון ושאייר לא רכזים בכירים ).
roy1000 כתב:yarinsaky כתב:זה נכון, אבל הוא לא בדיוק מסוג השחקנים שיש לו ימים רעים במיוחד היום. מנהיגות, שכל, הובלת כדור, הגנה, אלו דברים שלא צריכים יום טוב או רע.
בדיוק ככה. פאפאלוקאס זה לא שחקן שמסתמך על קליעה. בניהול משחק אין ימים רעים. פאפאלוקאס זה ללא ספק גניבת השנה ביורוליג. ממה שראיתי עד עכשיו, אני לא חושב שהוא פחות טוב ממה שהיה לפני 5 שנים. לא נראה לי שהוא איבד הרבה (אם בכלל) מהמהירות שלו ובטח שחוכמת המשחק שלו נשארה.
פשוט גניבה ענקית של מכבי שבאה משום מקום. אחרי העונות החלשות שלו באולפיאקוס היה קשה לצפות שהוא יהיה כל כך טוב.
asafb96 כתב:שחקן גדול, אין ספק. אמרתי שזה גניבה, גם לפני ההצגות שהוא נתן. לגיל אין משמעות ביכולות משחק אצל שחקנים כאלה. כמו שאמרת-גניבה גדולה.
אני פחות חושב שזה עונה לא טובה. מי שעקב, ראה שבאולי' שנה שעברה פשוט אי אפשר היה להצליח, בעיקר לשחקני הקוו האחורי. רוטציה מטרופת. משחק אחד הוא יכול לשחק 20 דקות, גם אם הוא טוב, גם אם לא, אחרי זה הוא יכול חודש לשבת בספסל. גם לא היה לו מספיק כדורים, הוא היה ניצב בהתקפה. הוא והלפרין. תאודוסיץ', גורדון, ובעיקר ספאנוליס, לקחו את רוב הכדורים.
yzafrir כתב:כל עוד יהיה ליד פאפאס שחקנים שמייצרים נקודות המצב יהיה טוב . הבעיה איתו תיהיה כשאלו שלידו לא ייצרו נקודות ואז כמות האס' שלו תרד וכן התפוקה הכללית שלו תרד ....
כשהוא מתרכז במה שהוא עושה טוב וזה לשתף את החברים אז הוא מאוד אפקטיבי אבל כשהוא צריך גם לייצר נקודות לעצמו אז יש בעיה . לכן צריך תמיד שחקן יוצר לידיו אם זה לאנגפורד , סמית' או פארמר....
yarinsaky כתב:סמית' לא מי יודע מה יוצר דברים, הוא די תלוי בתרגילים ומסירות של שחקנים שימצאו אותו במקום הנכון , בדרך לסל או בנקודה מסויימת שבה הוא יכול לשחרר זריקה מהירה.
זה נכון שפאפאלוקאס צריך שחקן יצירתי לצידו, לכן זה צריך להית באמת לאנגפורד או פארמר ( או המחליף שלו ). שלושתם ביחד ? אפילו עוד יותר
טוב. ( אם אתה משחק בסט של 3 גארדים ).
חמישייה כזאת עם אליהו וסופו היא חמישיה קטלנית בהתקפה.( אבל קודם שלאנגפורד יכנס לכושר טוב ).
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־38 אורחים