אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

הודעהעל ידי קודי » 02 נובמבר 2011, 14:03

roy1000 כתב:
קודי כתב:קודם כל, פילזן לא בהכרח ייפרדו מאליאסובה שיש סיכוי לא רע שישאר גם אחרי השביתה. מעבר לכך, קבוצות יורוליג בולטות כמו ברצלונה, סיינה, פאו ואחרות לא מחזיקות שחקנים שיעזבו בסיום השביתה כך שהן לא יפגעו. דבר שלישי - פרמאר משחק בעמדה הכי חשובה על המגרש וזה לא יהיה עניין של מה בכך להכניס רכז אחר באמצע העונה.

במילא אוחיון פותח ביורוליג. אז במקום אוחיון-פארמר, בלאט יפתח עם אוחיון-לנגפורד. אני לא רואה איך זה מוביל לקריסה גדולה, בייחוד שפארמר לא בדיוק מככב עד עכשיו. אל תשכח שבמילא פאפאס הוא הרכז הכי טוב שיש למכבי והסיכוי שיביאו מישהו טוב ממנו די קלוש.

לא יביאו רכז טוב מפאפאס וזה ברור. אוחיון פותח בחמישיה כגימיק אבל הוא רחוק מלהיות שחקן מוביל, מאחר שהוא משחק 5-6 דקות ואז נשאר על הספסל עד לסיום. פרמאר אמנם רחוק מלהבריק עד עכשיו, אבל הוא נותן למכבי לא מעט בהגנה, משהו שאוחיון לא יכול לתת.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי roy1000 » 02 נובמבר 2011, 14:10

קודי כתב:לא יביאו רכז טוב מפאפאס וזה ברור. אוחיון פותח בחמישיה כגימיק אבל הוא רחוק מלהיות שחקן מוביל, מאחר שהוא משחק 5-6 דקות ואז נשאר על הספסל עד לסיום. פרמאר אמנם רחוק מלהבריק עד עכשיו, אבל הוא נותן למכבי לא מעט בהגנה, משהו שאוחיון לא יכול לתת.

לא בלתי אפשרי למצוא רכז שייתן את מה שפארמר נותן עד עכשיו וגם אם הדקות של אוחיון יעלו ל- 15 ובורשטיין ייתן עוד 5 דקות ופאפאס עוד 10 דקות, אני לא חושב שתהיה קריסה במכבי. פארמר היה אמור להיות השחקן הכי חשוב במכבי, אבל את מה שהוא נותן עד עכשיו לא יהיה קשה להחליף.

הבעיות היותר גדולות כרגע זה הכושר של לנגפורד וסמית'. לעמדות האלו אין למכבי פתרונות ברמת יורוליג.
roy1000

הודעהעל ידי יוסי22 » 02 נובמבר 2011, 14:12

בעמדה של סמית יש את פניני שפתח בחמישיה גם בעונה שעברה וסמית ממש לא כל כך גרוע כמו שעושים ממנו .

הבעיה האמיתית היא בעמדה של לאנגפורד אבל אין יותר מידי מה לעשות חוץ מלחכות שהוא יכנס לכושר , פה מכבי באמת שגו קשות כשלא טיפלו בזה מוקדם יותר.
יוסי22

הודעהעל ידי jol9 » 02 נובמבר 2011, 14:13

asafb96 כתב:
jol9 כתב:
asafb96 כתב:פארמר-פאפאס-לאנגפורד זה קוו אחורי מצוין, לפחות על הנייר, על זה אין כמעט עוררין.
שפארמר יעזוב, יגיע שחקן. גם למילאנו, ריאל, אפס, פרטיזן, פנר, ז'אלגיריס, קאחה וצסק"א יש "שחקנים זמניים". זה לא משהו חריג. יגיע שחקן במוקמו של פארמר, אולי יתחילו לחפש ימים ספורים לפני סוף השביתה. כרגע פוצץ המו"מ, ואני ממש לא מבין איך אפשר להתלונן על כל דבר.
לגבי עניין השכר, אין לי בכלל עניין להיכנס לזה. אבל נניח ומה שאתה אומר זה נכון, ונגיד שהם היו מרוויחים מילון כל אחד, לאנגפורד וסמית' מרוויחים פחות או יותר מה שהוצע לאידסון, ופאפאס, פארמר, והזר שיגיע, ירוויחו פחות או יותר מה שפארגו היה צריך להרוויח. לא מבין מה הטענות פה. מה התאוריה, שבגלל שפארגו, אידסון ופרקינס לא ממשיכים, פדרמן הביא שחקנים זולים ולקח כסף לכיסו?

קו אחורי מצויין כששלושתם משחקים בכושר שיא. לאנגפורד יגיע לכושר טוב אולי בעוד שבועיים במקרה הטוב, ועד אז יכול להיות שפארמר כבר לא יהיה בקבוצה.
ד"א לאנגפורד לא היה בכלל חלק מהסגל המקורי, וזאת אחת הטענות העיקריות שלי - שייצאו לעונה עם סגל חסר.

כשפארמר יעזוב יגיע שחקן, ואולי לא. אם הנהלת מכבי היתה מוכנה להוציא את העונה עם אוחיון כ-2 פותח ביורוליג, אז אולי היא תחשוב להפוך אותו ל-1 פותח אחרי שפארמר יילך.
אבל בעניין הזה אין לי הרבה טענות, אם בכלל. זה המצב והוא לא אידיאלי.
בכל מקרה צריכים להיות מוכנים לספיגה כשהוא יעזוב, והחיבור של הקבוצה יהיה מאוד קריטי, כי כבר ראינו שאפשר להתגבר על עזיבה/פציעה של שחקן מפתח.

לגבי השכר, מה שאני אומר זאת לא הנחה. ידוע לכולם שאלה היו הסכומים שהוצעו לשחקנים האלה. לאנגפורד כאמור לא היה בתכניות, והתחליף לאידסון היה שחקן הרבה יותר
זול. ברור שסמית' עוד יכול להתברר כגניבה, אבל כשמפצלים שכר של שחקן אחד לשני שחקנים, בדר"כ זה לא עובד כ"כ טוב.

ממני לא תשמע טענות שמישהו לוקח את הכסף לכיס, לא הבנתי מאיפה הבאת את זה.

בשורה התחתונה יש לי שתי טענות עיקריות, שלאו דווקא היו מגובשות לפני חודש:
1 - הסגל של מכבי לא סגור. מדברים עם כספי, מדברים עם רכז זר, מדברים עם לאנדסברג, משאילים את מצ'באן, מביאים את לאנגפורד, רוצים להשאיל את שאייר... במצב עניינים
רגיל כל הפעילויות האלה היו יכולות למלא קיץ שלם. אבל אצלנו זה קורה תוך כדי תנועה.
2 - האדריאטית. אמנם עברו כמה שנים מאז העונה הקודמת באדריאטית, אבל אני זוכר את אותם התסמינים - עייפות של שחקנים, היגררות לרמת היריבה,
הגנה בינונית, חוסר מוטיבציה, חוסר אגרסיביות וכו'. איכשהו חשבתי שהלקחים יופקו, ומכבי תשתמש בפלטפורמה הזאת בשביל לקדם את מצ'באן ואת שאייר, ואולי גם
כמה צעירים, אבל בפועל זה שוב אליהו שמשחק 25 דקות, ושוב סופו שפותח בחמישייה וכו'.

קודם כל, אני חושב שתוך שבוע לאנגפורד כבר יהיה בכושר טוב, ופארמר לפי מה שהבנתי, ישאר פה כנראה עוד חודש, לפחות. החלו עכשיו מגעים לפתיחת העונה ב1 בדצמבר. זה לא משנה באיזה כושר הם כרגע, העובדה שמכבי בנו קוו אחורי שכזה, זה דבר מצוין. זה בדיוק מה שאמרתי, חכמה בדיעבד. אם היו אומרים לך בתחילת הקיץ שזה יהיה הסגל של מכבי, גם אם שבוע-שבועיים אחרי תחילת היורוליג, כולם היו פה בעננים. עכשיו, שפארמר לא הכי פוגע, פתאום יש תלונות.
לאנגורד לא היה בתכניות? מאיפה לך? גם אם הוא לא היה, בסופו של דבר הוא חתם, ועל חוזה לא קטן מבחינת התקציב של מכבי.
לגבי השינויים, עם כספי זה פורסם אך ורק בוואן, נראה כמו שטות בנתיים. כנ"ל לאנדסברג. מאצ'בן כבר הושאל, ולאנגפורד כבר חתם. הגארד יגיע רק שהשביתה תסתיים, או אפילו קצת לפני, שהמו"מ יהיה לקראת סיום-יש עוד זמן. כרגע הסגל סגור.

לגבי הכושר של לאנגפורד אני מצטרף לאמונה שלך ומקווה שזה מה שיקרה.
אבל איך אפשר להגיד שלאנגפורד היה בתכניות של מכבי? אם הוא היה בתכניות, אז הוא היה מגיע לפני תחילת האימונים, או לכל הפחות לפני תחילת המשחקים הרשמיים ביורוליג.

כל שאר הדברים שאמרתי ופסלת אותם, הם בסה"כ עובדות. מכבי עושה הרבה מאוד עבודה מאחורי הקלעים, שהיא עבודה של פגרה. אז מצד אחד
אפשר לברך את ההנהלה שהיא לא מקובעת, אבל מצד שני אפשר לבקר על כך, שהיא לא שמעה לדעות המקצועיות, ולא מיהרה לעשות את הדברים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 02 נובמבר 2011, 14:29

יוסי22 כתב:בעמדה של סמית יש את פניני שפתח בחמישיה גם בעונה שעברה וסמית ממש לא כל כך גרוע כמו שעושים ממנו .

הבעיה האמיתית היא בעמדה של לאנגפורד אבל אין יותר מידי מה לעשות חוץ מלחכות שהוא יכנס לכושר , פה מכבי באמת שגו קשות כשלא טיפלו בזה מוקדם יותר.

עד עכשיו סמית' לא נותן לך כלום. 7 נקודות באחוזים נוראיים עם ראנקינג של 2. הרבה יותר גרוע מזה לא יכול להיות. אולי הוא ישתפר, אבל כרגע הוא קטסטרופה מוחלטת.
roy1000

הודעהעל ידי BIG sofo » 02 נובמבר 2011, 14:41

roy1000 כתב:
יוסי22 כתב:בעמדה של סמית יש את פניני שפתח בחמישיה גם בעונה שעברה וסמית ממש לא כל כך גרוע כמו שעושים ממנו .

עד עכשיו סמית' לא נותן לך כלום. 7 נקודות באחוזים נוראיים עם ראנקינג של 2. הרבה יותר גרוע מזה לא יכול להיות. אולי הוא ישתפר, אבל כרגע הוא קטסטרופה מוחלטת.

סמית כן גרוע כמו שעושים ממנו. בנתיים, מדובר על זר ברמה הכי נמוכה שיש שמדי פעם הכדורים שהוא משליך לסל, פוגעים בטבעת במקרה הטוב. יאמר לזכותו, שזאת רק תחילת העונה, ויש לו עוד זמן להשתפר...
דרך אגב, אני לא חושב שיש לו הרבה לאן להשתפר. מדובר על שחקן שהצד החזק שלו זה קליעה (שלפעמים נכנסת) ועל שומר נחמד לאירופה.ריבאונדר בינוני ומוסר בינוני. כך שבמקרה שלו זה יהיה יום אסל(כשהקליעה תיכנס),יום בסל... לכן אין יותר מדיי מה לבנות עליו. רק לקוות שבמשחקים החשובים הזריקות שלו יכנסו.

דרך אגב, 7 נקודות זה מה שהוא נתן ב2 משחקים. יש לו 3.5 נקודות באחוזים נוראיים.
היה כבר עדיף לחסוך את ה450 אלף דולר האלה ולהחתים זר מוכח מהליגה כמו אדריאן בנקס או רון לואיס...
BIG sofo

הודעהעל ידי asafb96 » 02 נובמבר 2011, 14:51

אבל איך אפשר להגיד שלאנגפורד היה בתכניות של מכבי? אם הוא היה בתכניות, אז הוא היה מגיע לפני תחילת האימונים, או לכל הפחות לפני תחילת המשחקים הרשמיים ביורוליג.

כל שאר הדברים שאמרתי ופסלת אותם, הם בסה"כ עובדות. מכבי עושה הרבה מאוד עבודה מאחורי הקלעים, שהיא עבודה של פגרה. אז מצד אחד
אפשר לברך את ההנהלה שהיא לא מקובעת, אבל מצד שני אפשר לבקר על כך, שהיא לא שמעה לדעות המקצועיות, ולא מיהרה לעשות את הדברים.

לאנגפורד לא היה בתכניות, מן הסתם הוא היה תחת חוזה, אבל יכול ליהיות שהחתמת גארד זר שפארמר עדיין פה כן הייתה בתכניות אולי, ושלאנגפורד התפנה קפצו על המציאה.

בקשר לדיון על סמית', בתחילת העונה כולם היללו אותו, בדיוק כמו ג'יימס. עכשיו שהוא לא פוגע, כולם יורדים עליו. אני הייתי נותן לו צ'אנס, כמו לכל שאר הקבוצה. פה נחכה עוד 2-3 משחקי יורוליג לפני שנתחיל לשפוט ולסכם....
asafb96

הודעהעל ידי BIG sofo » 02 נובמבר 2011, 14:54

asafb96 כתב:

לאנגפורד לא היה בתכניות, מן הסתם הוא היה תחת חוזה, אבל יכול ליהיות שהחתמת גארד זר שפארמר עדיין פה כן הייתה בתכניות אולי, ושלאנגפורד התפנה קפצו על המציאה.

בקשר לדיון על סמית', בתחילת העונה כולם היללו אותו, בדיוק כמו ג'יימס. עכשיו שהוא לא פוגע, כולם יורדים עליו. אני הייתי נותן לו צ'אנס, כמו לכל שאר הקבוצה. פה נחכה עוד 2-3 משחקי יורוליג לפני שנתחיל לשפוט ולסכם....

אני לא הייתי מהאלה שהיללו אותו. אין מה לחכות עוד 2-3 משחקים. זה שחקן שמסתמך רק על קליעה, וגם בזה הוא לא מצטיין. הוא לא מביא שום דבר חוץ מזה.רק צריך לקוות שבמשחקים החשובים הכדורים יכנסו.
BIG sofo

הודעהעל ידי asafb96 » 02 נובמבר 2011, 15:00

BIG sofo כתב:
asafb96 כתב:

אני לא הייתי מהאלה שהיללו אותו. אין מה לחכות עוד 2-3 משחקים. זה שחקן שמסתמך רק על קליעה, וגם בזה הוא לא מצטיין. הוא לא מביא שום דבר חוץ מזה.רק צריך לקוות שבמשחקים החשובים הכדורים יכנסו.

אל תיתן, מה אני יגיד לך. אני מעדיף לחכות עוד קצת, ולא לשנות את התובנות שלי כל שבוע, ולקבוע עכשיו מה הוא ומה הוא שווה ואז לאכול את הכובע.
הסבלנות וכושר השיפוט המהיר פה זה דבר מדהים. פארגו נראה לא פחות זוועה מסמית' שנה שעברה, ואיך הוא סיים?
אז הוא לא חודר גדול, נכון. אבל הוא יודע לחדור מדי פעם, הוא שחקן מתפרצות מצוין, יש לו משחק גב לסל טוב מאוד שלא מנוצל, הוא חכם מאוד, ריבאונדר טוב, שומר אישי די טוב, חוסם הרבה יחסית לגובה ולעמדה שלו, וקלעי אוטמטי וטבעי. כאליו לפניני ובלו אין תקופות שהם לא פוגעים בכלום. אני זוכר משחקים שפניני ובלו נראו לא פחות זוועה מסמית', ומילה לא שמעתי פה עליהם.
חכו עם כל גזירות הדין, בחייייייאת
asafb96

הודעהעל ידי where is the love? » 02 נובמבר 2011, 15:41

בכל מקרה כך או כך לטוב ולרע כרגע זה מה יש, המצב היה יכול להיות גרוע עוד יותר, צריך להתנחם בכך שיש לנו את אחד המאמנים הטובים באירופה לדעתי.
הגענו למשחק עונה כבר מחר, נצחון יעשה טוב למכבי, נקווה שזה אפשרי, בינתיים צריך להאמין!
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי roy1000 » 02 נובמבר 2011, 15:57

BIG sofo כתב:אני לא הייתי מהאלה שהיללו אותו. אין מה לחכות עוד 2-3 משחקים. זה שחקן שמסתמך רק על קליעה, וגם בזה הוא לא מצטיין. הוא לא מביא שום דבר חוץ מזה.רק צריך לקוות שבמשחקים החשובים הכדורים יכנסו.

אין מה לדבר על להחליף אותו עכשיוץ צריך לחכות ולראות אם הוא משתפר. יותר גרוע הוא לא יכול להיות.
roy1000

הודעהעל ידי where is the love? » 02 נובמבר 2011, 16:09

roy1000 כתב:
BIG sofo כתב:אני לא הייתי מהאלה שהיללו אותו. אין מה לחכות עוד 2-3 משחקים. זה שחקן שמסתמך רק על קליעה, וגם בזה הוא לא מצטיין. הוא לא מביא שום דבר חוץ מזה.רק צריך לקוות שבמשחקים החשובים הכדורים יכנסו.

אין מה לדבר על להחליף אותו עכשיוץ צריך לחכות ולראות אם הוא משתפר. יותר גרוע הוא לא יכול להיות.

השאלה היא האם יותר טוב הוא יכול להיות?
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי asafb96 » 02 נובמבר 2011, 16:11

where is the love? כתב:
roy1000 כתב:

השאלה היא האם יותר טוב הוא יכול להיות?

נחכה ונראה. אבל לפסול אותו עכשיו שטותי.
הרי הוא הראה יכולת נפלאה בפתיחת העונה.
asafb96

הודעהעל ידי roy1000 » 02 נובמבר 2011, 16:16

asafb96 כתב:הרי הוא הראה יכולת נפלאה בפתיחת העונה.

לא ביורוליג. בכל מקרה, אין מה לדבר כרגע. הוא יקבל עוד הרבה צ'אנסים להוכיח את עצמו.
roy1000

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 02 נובמבר 2011, 16:17

roy1000 כתב:

שכחת את ג'ייסון ויליאמס? ביופורד?
הוא בהחלט נראה כמו היצורים האלה בנתיים
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

לשחרר את סמית' אוחיון בורשטיין ופאפס!!!
סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי asafb96 » 02 נובמבר 2011, 16:21

JasonWilliams12 כתב:
roy1000 כתב:

שכחת את ג'ייסון ויליאמס? ביופורד?

אז מה אתה אומר, לשחרר גם אותו? העפת כבר את שאייר, אוחיון, בורשטיין, ועכשיו סמית'. מי הבא בתור?
אגב, ראיתי בחתימה שלך את פארגו, לאנגפורד, הלפרין, סופו, סאן אמטריו ובורוסיס בסגל לעונה הבאה. בלי מאצ'בן. :worship :worship :worship
או שזה בצחוק, או שזה פנטזיה מעולם אחר, או כדאי בשביל לשכוח מזה כמה שיותר מהר...
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 02 נובמבר 2011, 16:22, נערך פעם אחת בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי roy1000 » 02 נובמבר 2011, 16:21

JasonWilliams12 כתב:שכחת את ג'ייסון ויליאמס? ביופורד?

זה מה יש. מזל שיש את פניני (ובלו במידת הצורך) שנותנים גיבוי לעמדה 3. כך מה שסמית' יוכל לתת זה בגדר בונוס כרגע.
roy1000

הודעהעל ידי קודי » 02 נובמבר 2011, 16:30

roy1000 כתב:
JasonWilliams12 כתב:שכחת את ג'ייסון ויליאמס? ביופורד?

זה מה יש. מזל שיש את פניני (ובלו במידת הצורך) שנותנים גיבוי לעמדה 3. כך מה שסמית' יוכל לתת זה בגדר בונוס כרגע.

אני חושב שאתה קובר את סמית מוקדם מדי. הוא אמנם לא נתן הרבה (בלשון המעטה) עד עכשיו אבל עדיין יש לו קליעה לא רעה, יכולת מסירה טובה וגם הגנה לא רעה. אני מסכים שעושה רושם שהוא די חד גוני ולא שחקן ברמות הגבוהות, אבל בוא ניתן לו צ'אנס הוגן, כי בכל זאת יש לבחור חוזה כאן והוא לא עד כדי כך גרוע. בכלל, כל המחשבה של חלק מהגולשים כאן שמדובר במשחק מחשב בו אפשר לחתוך שחקנים או להחליפם לפי מצב הרוח הוא מצחיק. יש גם כך למכבי תקציב מוגבל, אז צריך לתת צ'אנס למה שיש, אולי להשאיל איזה שחקן שצריך השתפשפות בחוץ (שאייר) ולחזק את עמדת הרכז שתהיה בבעיה קשה עם עזיבתו הצפויה של פרמאר. כל יתר השינויים, ויהיו רבים כאלה, יחכו לקיץ.
מה שכן, בשביל לא להיקלע שוב לקיץ בעייתי, מכבי צריכה לפעול כבר באמצע העונה בכדי להאריך את החוזים של שחקנים שמעוניינים שישארו (המועמדים לזה, בכפוף ליכולת שיציגו, הם: הנדריקס, לנגפורד, סופו ואולי גם פאפאס).
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 02 נובמבר 2011, 17:15

איך שיחררתי את שאייר אם הוא בחתימה שלי לעונה הבאה? אני חושב ששאייר יכול להוציא מעצמו יותר מאוחיון הטיפש אז לפי דעתי הוא יכול להישאר כרכז ושוטינג גארד שלישי
שחכת את לאנסברג
אין ספק שזה הפאנטזיה שלי הסגל הזה
לפי דעתי הוא גם אפשרי אולי ללא בורוסיס
מה לעשות אני לא מרוצה מהקבוצה והניהול של פדרמן לא כולם כמוך
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

לשחרר את סמית' אוחיון בורשטיין ופאפס!!!
סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי asafb96 » 02 נובמבר 2011, 17:34

JasonWilliams12 כתב:איך שיחררתי את שאייר אם הוא בחתימה שלי לעונה הבאה? אני חושב ששאייר יכול להוציא מעצמו יותר מאוחיון הטיפש אז לפי דעתי הוא יכול להישאר כרכז ושוטינג גארד שלישי
שחכת את לאנסברג
אין ספק שזה הפאנטזיה שלי הסגל הזה
לפי דעתי הוא גם אפשרי אולי ללא בורוסיס
מה לעשות אני לא מרוצה מהקבוצה והניהול של פדרמן לא כולם כמוך

אז שזה ישאר בגדר פנטזיה ולא דרישה.
תיהיה בטוח מעכשיו, בורוסיס, סאן אמטריו, ופארגו, לא יהיו במכבי בעונה הבאה. אין סיכוי, גם לא קלוש. גם להשאיר את לאנגפורד וסופו ממש לא יהיה פשוט. אבל בוא לא נתעסק בסגל לעונה הבאה..
asafb96

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־22 אורחים