פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: אדריאטית: מכבי נגד לובליאנה - שבת, 19:00, ספורט 5

19 נובמבר 2011, 19:32

למכבי פשוט חסר הקילינג אינסטינקט משנה שעברה, זה עדיין לא זה. במקום לגמור משחקים כאלו כבר ברבע השלישי אחרי שהובלנו 12 הסתבכנו קשה וניצלנו במקרה מהפסד.
אבל אני לא חושב שזה מקרי. בלאט דיבר על זה שיש לו בעייה השנה עם השחקנים בקו האחורי שהם לא ברמה ההגנתית הלוחצת שהייתה לו בשנה שעברה. כשאתה לוחץ וחוטף אתה יוצר יותר פוזשנים להתקפות מהירות וסלים קלים, כך גם הסקור גבוה יותר. מכבי השנה עם סקור נמוך יותר במובהק, זה לא רק הכושר הרע של הקלעים.

19 נובמבר 2011, 19:34

משחק חלש מאוד היום. מכבי בקושי הצליחה לנצח קבוצה מאוד בינונית, שהגבוה הנורמלי היחיד שלה יצא כבר ברבע השני ב 5 עבירות (תודה למאמן לובליאנה). אם לא החטיפה של יוגב אוחיון בסוף (ושוב תודה למאמן לובליאנה שדאג לטחון בראש של צ'אפין), מכבי גם הייתה עלולה להפסיד.

19 נובמבר 2011, 19:44

אני חושב שהדבר הכי טוב שיקרה למכבי עכשיו - להפסיד

19 נובמבר 2011, 19:49

תפסיקו לזיין ת'שכל
מכבי בהילוך ראשון ניצחה את לובליאנה, וזה מה שחשוב!

פארמר יגיע מחר, לנגפורד מראה סימני חיים, אוחיון צובר בטחון וגם פניני מגניב חיוך כי הקהל פשוט אוהב את הקבוצה הזו- והיא משיבה לו בנצחונות.
אין תלונות למכבי, פשוט שאפו על עוד W מתוך עונה שלא קל בכלל להביא בה כאלה.

19 נובמבר 2011, 19:56

הייתי מוותר על כל הניצחונות באדריאטית בשביל קבוצה מגובשת, מהודקת שטורפת את המגרש בכל משחק. קשה כך להנות ממש.
כל יום הרכב אחר, שחקנים אחרים, זה קצת משגע ומוציא מריכוז. אפילו את האוהדים.

19 נובמבר 2011, 19:58

החציל האצטקי כתב:תפסיקו לזיין ת'שכל

פארמר יגיע מחר, לנגפורד מראה סימני חיים, אוחיון צובר בטחון וגם פניני מגניב חיוך כי הקהל פשוט אוהב את הקבוצה הזו- והיא משיבה לו בנצחונות.

:thumbup :worship

19 נובמבר 2011, 20:00

yarinsaky כתב:הייתי מוותר על כל הניצחונות באדריאטית בשביל קבוצה מגובשת, מהודקת שטורפת את המגרש בכל משחק. קשה כך להנות ממש.

מסכים

19 נובמבר 2011, 20:11

זה לא נראה שמכבי שיחקה בהילוך ראשון,וזה גם לא תואם את ההיכרות שלי עם הקבוצה ביחס למשחקים כאלה ולמעמדים כאלו - אדרבה כאשר מדובר
בקבוצת יורוליג.
מכבי משחקת הגנה נהדרת ובגלל זה היא מנצחת - נראה כמו אסטרטגיה(למראית עין,כמובן שזה לא הכוונה)של תוצאות נמוכות בהם מכבי לא ממש פוגעים אך
לא נותנים ליריב לפגוע יותר מהם,וזה בזכות הגנה יוצאת מן הכלל.
הבעיה עם הקבוצה הזו היא בפשטות - הם לא מצליחים לשמור על יציבות בהתקפה(בהגנה מסתמן שזה פחות ניכר),הדבר הזה יוצר לחץ גדול על הקבוצה ועל השחקנים.
כשמגרדים מתחת לפני השטח,נראה ששיטת שלוש הליגות וריבוי השחקנים,גורמת לשחקנים למתח ופוגעת ביכולת שלהם לממש את היכולות המוכחות שלהם.
חוסר ביטחון בהתקפה,חוסר ביטחון של שחקנים שמרגישים נשיפתם של שחקניהם המחליפים בעורפם בצורה שפוגעת בריכוז שלהם במגרש,אפילו לפני שבלאט
הורה על חילוף כזה או אחר,המחשבה והתחושה עם הזמן הם כמעט מותנים.

19 נובמבר 2011, 20:15

rc4991 כתב:
yarinsaky כתב:הייתי מוותר על כל הניצחונות באדריאטית בשביל קבוצה מגובשת, מהודקת שטורפת את המגרש בכל משחק. קשה כך להנות ממש.

מסכים

היום בלאט הכניס את שאייר.
בשביל להוציא משאייר המוכשר איזה שהם ניצוצות מעבר למהלך הגנתי אחד טוב(אלא אם מדברים בשמם של היריבים),צריך להעלות יחד איתו למגרש גם פסיכולוג.
קשה להבין מה המחשבות שעוברות לו בראש,מה שבטוח הבן אדם נראה כמו פציפיסט שזרקו אותו ממטוס בנורמנדי של שנת 1944.

19 נובמבר 2011, 20:28

:worship

19 נובמבר 2011, 21:14

kubachrick כתב:
rc4991 כתב:

מסכים

היום בלאט הכניס את שאייר.
בשביל להוציא משאייר המוכשר איזה שהם ניצוצות מעבר למהלך הגנתי אחד טוב(אלא אם מדברים בשמם של היריבים),צריך להעלות יחד איתו למגרש גם פסיכולוג.
קשה להבין מה המחשבות שעוברות לו בראש,מה שבטוח הבן אדם נראה כמו פציפיסט שזרקו אותו ממטוס בנורמנדי של שנת 1944.

אני אישית איבדתי את התקווה לגביו. לא במקרה, מהרגע שהוא נכנס, מכבי איבדה מומנטום, והסלובנים חזרו למשחק. הוא רוח רפאים מהלכת על המגרש, שלא תורם
פשוט כלום בהתקפה, וגם לא שלאגר בהגנה.

19 נובמבר 2011, 21:17

צריך לארגן לו איזה ישראלית חמה שתסדר לו את המחשבות,עם עדיפות לישראלית ממוצא פולני.
הוא יתאהב בה היא תתאהב בו,הוא יראה לה את המשקפיים שלו,היא תראה לו את אמא שלה.
היא תרצה למסד את הקשר,הוא ירצה לברוח,בסופו של דבר הוא יבין שבמכבי זה כולה משחק כדורסל,זה לא הכי גרוע שיש.

19 נובמבר 2011, 21:19

kubachrick כתב:צריך לארגן לו איזה ישראלית חמה שתסדר לו את המחשבות,עם עדיפות לישראלית ממוצא פולני.
הוא יתאהב בה היא תתאהב בו,הוא יראה לה את המשקפיים שלו,היא תראה לו את אמא שלה.
היא תרצה למסד את הקשר,הוא ירצה לברוח,בסופו של דבר הוא יבין שבמכבי זה כולה משחק כדורסל,זה לא הכי גרוע שיש.

בקטנה אתה אומר...
:thumbup

20 נובמבר 2011, 10:45

בלאט התחשב מאוד בעניין העייפות ועשה רוטציות ארוכות מדי ששברו כל מומנטום אפשרי שהיה אמור להוביל לסגירת המשחק. כך הוא הוציא באמצע הרבע השני את אליהו, שהיה אחראי כמעט לבדו לבריחה, ואותו הדבר הוא עשה לקראת סוף הרבע השלישי והכניס את שאייר שגרם למכבי לשחק 4 על 5, גם בהתקפה ובעיקר בהגנה. במשחק לא ממש חשוב נגד לובליאנה זה עוד סביר, אבל בלאט עשה את אותה הטעות גם נגד שרלרואה, אז עצר במו ידיו את המומנטום של מכבי עם כמה חילופים חברתיים כשהכניס את בורשטיין ופניני ועצר הרכב ששיחק מצויין והעמיד במקומו הרכב בלי טיפת אתלטיות בקו האחורי (פאפאס, בורשטיין ופניני) שלא הצליח להתמודד מול הגארדים האמריקאיים של הבלגים ונתן בטחון לביריבה שחזרה למשחק. בלאט חזר על הטעות הזו לקראת המחצית, כשעצר מיני-מומנטום של מכבי עם הכנסה של סופו הקר שהחטיא, איבד ועשה עבירה בלתי ספורטיבית ודאג להשוואת התוצאה.
נערך לאחרונה על ידי קודי בתאריך 20 נובמבר 2011, 11:14, נערך 2 פעמים בסך הכל.

20 נובמבר 2011, 11:10

אני אישית איבדתי את התקווה לגביו. לא במקרה, מהרגע שהוא נכנס, מכבי איבדה מומנטום, והסלובנים חזרו למשחק. הוא רוח רפאים מהלכת על המגרש, שלא תורם

אני עדיין מנסה לאתר, לא יודע - אולי במחלקה לאיתור נעדרים, את הרכז של דיוק מלפני שנתיים, שהביא אותה לגביע במו ידיו. לאן לעזעזאל הוא נעלם? אני פשוט לא מצליח לתפוס את זה. לא מדובר פה בפלוף כמו ג'ף פוט, מדובר פה בשחקן שראינו משחק, שמענו עליו. איפה הוא קיבינימט? זה הכי משגע אותי כרגע, יותר מהכושר קליעה הנוכחי של לנגפורד ופניני, יותר מהכול. מדובר בשחקן שבא לפה בקול תרועה גדולה עם מסיבת עיתונאים לכבודו, ולצערי כנראה יעזוב בקול ענות חלושה. זה פשוט לא אותו שחקן. :(

20 נובמבר 2011, 11:47

זה באמת מוזר. אפשר לקבל את העניין של חוסר ביטחון או פציעה בעין, קשה להבין מדוע הוא כל כך פאסיבי בהתקפה. הוא פשוט לא מזיז את התחת , סוג של עציץ.
ירדו פה הרבה על הלפרין, אבל בהשוואה אליו שאייר הוא פשוט נמושה בחזקת 10, לפחות בינתיים.

20 נובמבר 2011, 11:50

er79 כתב:

אני עדיין מנסה לאתר, לא יודע - אולי במחלקה לאיתור נעדרים, את הרכז של דיוק מלפני שנתיים, שהביא אותה לגביע במו ידיו. לאן לעזעזאל הוא נעלם? אני פשוט לא מצליח לתפוס את זה. לא מדובר פה בפלוף כמו ג'ף פוט, מדובר פה בשחקן שראינו משחק, שמענו עליו. איפה הוא קיבינימט? זה הכי משגע אותי כרגע, יותר מהכושר קליעה הנוכחי של לנגפורד ופניני, יותר מהכול. מדובר בשחקן שבא לפה בקול תרועה גדולה עם מסיבת עיתונאים לכבודו, ולצערי כנראה יעזוב בקול ענות חלושה. זה פשוט לא אותו שחקן. :(

אני עדיין לא מבין למה לא משאילים אותו. שייתנו אותו לגליל או לבני השרון - אולי הוא יחזור לחיים שמה.

20 נובמבר 2011, 11:52

er79 כתב: לא מדובר פה בפלוף כמו ג'ף פוט,

הסיפור של פוט עדיין מדהים אותי. הבחור זכה בלוטו על חשבון מכבי. מליון דולר תמורת עבודה של חודשיים (וגם זה בקושי).

20 נובמבר 2011, 13:48

קודי כתב:בלאט התחשב מאוד בעניין העייפות ועשה רוטציות ארוכות מדי ששברו כל מומנטום אפשרי שהיה אמור להוביל לסגירת המשחק. כך הוא הוציא באמצע הרבע השני את אליהו, שהיה אחראי כמעט לבדו לבריחה, ואותו הדבר הוא עשה לקראת סוף הרבע השלישי והכניס את שאייר שגרם למכבי לשחק 4 על 5, גם בהתקפה ובעיקר בהגנה. במשחק לא ממש חשוב נגד לובליאנה זה עוד סביר, אבל בלאט עשה את אותה הטעות גם נגד שרלרואה, אז עצר במו ידיו את המומנטום של מכבי עם כמה חילופים חברתיים כשהכניס את בורשטיין ופניני ועצר הרכב ששיחק מצויין והעמיד במקומו הרכב בלי טיפת אתלטיות בקו האחורי (פאפאס, בורשטיין ופניני) שלא הצליח להתמודד מול הגארדים האמריקאיים של הבלגים ונתן בטחון לביריבה שחזרה למשחק. בלאט חזר על הטעות הזו לקראת המחצית, כשעצר מיני-מומנטום של מכבי עם הכנסה של סופו הקר שהחטיא, איבד ועשה עבירה בלתי ספורטיבית ודאג להשוואת התוצאה.

יש בזה משהו. כמו שאמרת, זה מעבר לחילופים חברתיים. חלוקת כוחות זה דבר חשוב מאוד בעונה הזאת של מכבי.

אפשר למצוא אנלוגיות בין איך שמכבי משחקת במשחקים הפחות חשובים, לבין איך שמשחקי הNBA מנוהלים, עם חילופים קבועים בלי קשר למהלך המשחק.

20 נובמבר 2011, 13:52

jol9 כתב:
קודי כתב:בלאט התחשב מאוד בעניין העייפות ועשה רוטציות ארוכות מדי ששברו כל מומנטום אפשרי שהיה אמור להוביל לסגירת המשחק. כך הוא הוציא באמצע הרבע השני את אליהו, שהיה אחראי כמעט לבדו לבריחה, ואותו הדבר הוא עשה לקראת סוף הרבע השלישי והכניס את שאייר שגרם למכבי לשחק 4 על 5, גם בהתקפה ובעיקר בהגנה. במשחק לא ממש חשוב נגד לובליאנה זה עוד סביר, אבל בלאט עשה את אותה הטעות גם נגד שרלרואה, אז עצר במו ידיו את המומנטום של מכבי עם כמה חילופים חברתיים כשהכניס את בורשטיין ופניני ועצר הרכב ששיחק מצויין והעמיד במקומו הרכב בלי טיפת אתלטיות בקו האחורי (פאפאס, בורשטיין ופניני) שלא הצליח להתמודד מול הגארדים האמריקאיים של הבלגים ונתן בטחון לביריבה שחזרה למשחק. בלאט חזר על הטעות הזו לקראת המחצית, כשעצר מיני-מומנטום של מכבי עם הכנסה של סופו הקר שהחטיא, איבד ועשה עבירה בלתי ספורטיבית ודאג להשוואת התוצאה.

יש בזה משהו. כמו שאמרת, זה מעבר לחילופים חברתיים. חלוקת כוחות זה דבר חשוב מאוד בעונה הזאת של מכבי.

אפשר למצוא אנלוגיות בין איך שמכבי משחקת במשחקים הפחות חשובים, לבין איך שמשחקי הNBA מנוהלים, עם חילופים קבועים בלי קשר למהלך המשחק.

זה בסדר נגד לובליאנה שבאמת לא היה קורה אסון אם היינו מפסידים, אבל פחות בסדר במשחקי יורוליג, שכל אחד מהם חשוב מאוד.
פרסם תגובה