19 נובמבר 2011, 19:32
19 נובמבר 2011, 19:34
19 נובמבר 2011, 19:44
19 נובמבר 2011, 19:49
19 נובמבר 2011, 19:56
19 נובמבר 2011, 19:58
החציל האצטקי כתב:תפסיקו לזיין ת'שכל
מכבי בהילוך ראשון ניצחה את לובליאנה, וזה מה שחשוב!
פארמר יגיע מחר, לנגפורד מראה סימני חיים, אוחיון צובר בטחון וגם פניני מגניב חיוך כי הקהל פשוט אוהב את הקבוצה הזו- והיא משיבה לו בנצחונות.
אין תלונות למכבי, פשוט שאפו על עוד W מתוך עונה שלא קל בכלל להביא בה כאלה.
19 נובמבר 2011, 20:00
yarinsaky כתב:הייתי מוותר על כל הניצחונות באדריאטית בשביל קבוצה מגובשת, מהודקת שטורפת את המגרש בכל משחק. קשה כך להנות ממש.
כל יום הרכב אחר, שחקנים אחרים, זה קצת משגע ומוציא מריכוז. אפילו את האוהדים.
19 נובמבר 2011, 20:11
פארמר יגיע מחר, לנגפורד מראה סימני חיים, אוחיון צובר בטחון וגם פניני מגניב חיוך כי הקהל פשוט אוהב את הקבוצה הזו- והיא משיבה לו בנצחונות.
19 נובמבר 2011, 20:15
rc4991 כתב:yarinsaky כתב:הייתי מוותר על כל הניצחונות באדריאטית בשביל קבוצה מגובשת, מהודקת שטורפת את המגרש בכל משחק. קשה כך להנות ממש.
מסכים
19 נובמבר 2011, 20:28
19 נובמבר 2011, 21:14
kubachrick כתב:rc4991 כתב:yarinsaky כתב:הייתי מוותר על כל הניצחונות באדריאטית בשביל קבוצה מגובשת, מהודקת שטורפת את המגרש בכל משחק. קשה כך להנות ממש.
מסכים
היום בלאט הכניס את שאייר.
בשביל להוציא משאייר המוכשר איזה שהם ניצוצות מעבר למהלך הגנתי אחד טוב(אלא אם מדברים בשמם של היריבים),צריך להעלות יחד איתו למגרש גם פסיכולוג.
קשה להבין מה המחשבות שעוברות לו בראש,מה שבטוח הבן אדם נראה כמו פציפיסט שזרקו אותו ממטוס בנורמנדי של שנת 1944.
19 נובמבר 2011, 21:17
19 נובמבר 2011, 21:19
kubachrick כתב:צריך לארגן לו איזה ישראלית חמה שתסדר לו את המחשבות,עם עדיפות לישראלית ממוצא פולני.
הוא יתאהב בה היא תתאהב בו,הוא יראה לה את המשקפיים שלו,היא תראה לו את אמא שלה.
היא תרצה למסד את הקשר,הוא ירצה לברוח,בסופו של דבר הוא יבין שבמכבי זה כולה משחק כדורסל,זה לא הכי גרוע שיש.
20 נובמבר 2011, 10:45
20 נובמבר 2011, 11:10
אני אישית איבדתי את התקווה לגביו. לא במקרה, מהרגע שהוא נכנס, מכבי איבדה מומנטום, והסלובנים חזרו למשחק. הוא רוח רפאים מהלכת על המגרש, שלא תורם
פשוט כלום בהתקפה, וגם לא שלאגר בהגנה.
20 נובמבר 2011, 11:47
20 נובמבר 2011, 11:50
er79 כתב:אני אישית איבדתי את התקווה לגביו. לא במקרה, מהרגע שהוא נכנס, מכבי איבדה מומנטום, והסלובנים חזרו למשחק. הוא רוח רפאים מהלכת על המגרש, שלא תורם
פשוט כלום בהתקפה, וגם לא שלאגר בהגנה.
אני עדיין מנסה לאתר, לא יודע - אולי במחלקה לאיתור נעדרים, את הרכז של דיוק מלפני שנתיים, שהביא אותה לגביע במו ידיו. לאן לעזעזאל הוא נעלם? אני פשוט לא מצליח לתפוס את זה. לא מדובר פה בפלוף כמו ג'ף פוט, מדובר פה בשחקן שראינו משחק, שמענו עליו. איפה הוא קיבינימט? זה הכי משגע אותי כרגע, יותר מהכושר קליעה הנוכחי של לנגפורד ופניני, יותר מהכול. מדובר בשחקן שבא לפה בקול תרועה גדולה עם מסיבת עיתונאים לכבודו, ולצערי כנראה יעזוב בקול ענות חלושה. זה פשוט לא אותו שחקן.
20 נובמבר 2011, 11:52
er79 כתב: לא מדובר פה בפלוף כמו ג'ף פוט,
20 נובמבר 2011, 13:48
קודי כתב:בלאט התחשב מאוד בעניין העייפות ועשה רוטציות ארוכות מדי ששברו כל מומנטום אפשרי שהיה אמור להוביל לסגירת המשחק. כך הוא הוציא באמצע הרבע השני את אליהו, שהיה אחראי כמעט לבדו לבריחה, ואותו הדבר הוא עשה לקראת סוף הרבע השלישי והכניס את שאייר שגרם למכבי לשחק 4 על 5, גם בהתקפה ובעיקר בהגנה. במשחק לא ממש חשוב נגד לובליאנה זה עוד סביר, אבל בלאט עשה את אותה הטעות גם נגד שרלרואה, אז עצר במו ידיו את המומנטום של מכבי עם כמה חילופים חברתיים כשהכניס את בורשטיין ופניני ועצר הרכב ששיחק מצויין והעמיד במקומו הרכב בלי טיפת אתלטיות בקו האחורי (פאפאס, בורשטיין ופניני) שלא הצליח להתמודד מול הגארדים האמריקאיים של הבלגים ונתן בטחון לביריבה שחזרה למשחק. בלאט חזר על הטעות הזו לקראת המחצית, כשעצר מיני-מומנטום של מכבי עם הכנסה של סופו הקר שהחטיא, איבד ועשה עבירה בלתי ספורטיבית ודאג להשוואת התוצאה.
20 נובמבר 2011, 13:52
jol9 כתב:קודי כתב:בלאט התחשב מאוד בעניין העייפות ועשה רוטציות ארוכות מדי ששברו כל מומנטום אפשרי שהיה אמור להוביל לסגירת המשחק. כך הוא הוציא באמצע הרבע השני את אליהו, שהיה אחראי כמעט לבדו לבריחה, ואותו הדבר הוא עשה לקראת סוף הרבע השלישי והכניס את שאייר שגרם למכבי לשחק 4 על 5, גם בהתקפה ובעיקר בהגנה. במשחק לא ממש חשוב נגד לובליאנה זה עוד סביר, אבל בלאט עשה את אותה הטעות גם נגד שרלרואה, אז עצר במו ידיו את המומנטום של מכבי עם כמה חילופים חברתיים כשהכניס את בורשטיין ופניני ועצר הרכב ששיחק מצויין והעמיד במקומו הרכב בלי טיפת אתלטיות בקו האחורי (פאפאס, בורשטיין ופניני) שלא הצליח להתמודד מול הגארדים האמריקאיים של הבלגים ונתן בטחון לביריבה שחזרה למשחק. בלאט חזר על הטעות הזו לקראת המחצית, כשעצר מיני-מומנטום של מכבי עם הכנסה של סופו הקר שהחטיא, איבד ועשה עבירה בלתי ספורטיבית ודאג להשוואת התוצאה.
יש בזה משהו. כמו שאמרת, זה מעבר לחילופים חברתיים. חלוקת כוחות זה דבר חשוב מאוד בעונה הזאת של מכבי.
אפשר למצוא אנלוגיות בין איך שמכבי משחקת במשחקים הפחות חשובים, לבין איך שמשחקי הNBA מנוהלים, עם חילופים קבועים בלי קשר למהלך המשחק.