פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: נגמרה השביתה ב-NBA

26 נובמבר 2011, 14:17

asafb96 כתב:
אני אגיד לך מה אני ראיתי. אני ראיתי שחקן שמנסה לעשות את המהלך שהוא הכי טבעי בשבילו, ולא ממש מצליח להגיע למקום שבו הוא רוצה להיות. וכשהוא מוצא את עצמו
במצב לא ממש נוח, אז הראש ישר אומר לו לחפש איזשהו קלעי בחוץ. אני לא ראיתי שם איזשהו מהלך מתוכנן עם מסירה בתזמון מדוייק לקלעי שעמד בחוץ.

סה"כ, מה שרוי אומר זה שהחלק הכי חזק ודומיננטי במשחק של לאנגפורד, עדיין לא כאן. זה לא אומר שהוא לא יודע לחדור לסל, או שהוא שכח לשחק.
זה בוודאי יגיע בשלב כזה או אחר.

אתה מנסה להגן עליו קצת יותר מדי בכח.. הוא אמר שהוא לא ראה את לאנגפורד עובר את השחקן שלו באחד על אחד כמה פעמים פה. עזוב סיומת, מסירה, דאנק, כל הדברים האלה. הוא אמר שהוא לא מצליח לגבור על השחקן שלו, וזה לא נכון
עכשיו אני יגיד לך מה אני ראיתי. אני ראיתי שחקן שעובר את השומרים שלו, ומוציא הרבה מאוד כדורים לקלעים שלא פוגעים בכלום. אני גם ראיתי שחקן שמוסר כדורים יפים מאוד להנדריקס וסופו בצבע.
מה אנחנו צריכים ממנו אחרי שפארמר הלך? צריכים אותו יותר מסיים את החדירות, ופחות מוסר. אנחנו צריכים אותו במוד הסקורר שלו, אבל בשביל זה בלאט צריך לתת לו דקות משמעותיות בקביעות, ולא משחק אחד 30, משחק אחרי זה 7.. עם הזמן, שהוא יהיה יותר שחקן מרכזי ומחובר לקבוצה, אנחנו נראה שיפור לדעתי, כי על היכולות שלו אין עוררין, והוא לא צריך להוכיח לאף אחד בעולם שהוא יודע לשחק. הוא הראה שהוא חודר אדיר וסקורר מחונן, ואנחנו צריכים לחכות עוד קצת בשביל לקבל את זה ממנו, ולא לארגן לו טיסה חזרה אחרי שבקושי שיחק, ועוד לא קיבל את מקומו ברוטציה

מקווה שאתה צודק.

26 נובמבר 2011, 14:19

אתה רציני?
מאלט? זה מה שהחכה שלך הצליחה לדוג?

אם כבר לדוג מישהו מקבוצה שלא תעפיל לטופ 16, למה מאלט ולא אארון ג'קסון? בילאו במקום האחרון בבית 1, סיכוייה לעלות קלושים. הבעיה היא שאני בספק אם בילבאו ישחררו אותו. יכול להיות תפור למכבי כמו כפפה.

26 נובמבר 2011, 14:20

אני לא חושב שבילבאו ושרלרואה זה אותה רמת תקציב. מה גם שג'קסון לא כזה מרשים עד עכשיו.

26 נובמבר 2011, 14:21

er79 כתב:
אתה רציני?
מאלט? זה מה שהחכה שלך הצליחה לדוג?

אם כבר לדוג מישהו מקבוצה שלא תעפיל לטופ 16, למה מאלט ולא אארון ג'קסון? בילאו במקום האחרון בבית 1, סיכוייה לעלות קלושים. הבעיה היא שאני בספק אם בילבאו ישחררו אותו. יכול להיות תפור למכבי כמו כפפה.

בילבאו לא ישחררו אותו. כסף זה לא בעיה בשבילם כל כך, והאליפות בספרד מאוד חשובה.
חוץ מזה, ההבדל בינהם לבין מקום שני, זה ניצחון אחד. קאחה עם מאזן 4-2, בילבאו עם 2-4, וכל השאר עם 3-3. הכל פתוח בבית הזה. סרפין, דראגיץ (שעוד לא הספיק לשחק בקאחה והוא כבר חוזר :D ), סאפלושה ובאטום יחזרו לNBA מהבית הזה, בייליצה ומרקו תומאס פצועים, והכל שם עוד פתוח

26 נובמבר 2011, 14:23

asafb96 כתב:אתה מנסה להגן עליו קצת יותר מדי בכח.. הוא אמר שהוא לא ראה את לאנגפורד עובר את השחקן שלו באחד על אחד כמה פעמים פה. עזוב סיומת, מסירה, דאנק, כל הדברים האלה. הוא אמר שהוא לא מצליח לגבור על השחקן שלו, וזה לא נכון
עכשיו אני יגיד לך מה אני ראיתי. אני ראיתי שחקן שעובר את השומרים שלו, ומוציא הרבה מאוד כדורים לקלעים שלא פוגעים בכלום. אני גם ראיתי שחקן שמוסר כדורים יפים מאוד להנדריקס וסופו בצבע.
מה אנחנו צריכים ממנו אחרי שפארמר הלך? צריכים אותו יותר מסיים את החדירות, ופחות מוסר. אנחנו צריכים אותו במוד הסקורר שלו, אבל בשביל זה בלאט צריך לתת לו דקות משמעותיות בקביעות, ולא משחק אחד 30, משחק אחרי זה 7.. עם הזמן, שהוא יהיה יותר שחקן מרכזי ומחובר לקבוצה, אנחנו נראה שיפור לדעתי, כי על היכולות שלו אין עוררין, והוא לא צריך להוכיח לאף אחד בעולם שהוא יודע לשחק. הוא הראה שהוא חודר אדיר וסקורר מחונן, ואנחנו צריכים לחכות עוד קצת בשביל לקבל את זה ממנו, ולא לארגן לו טיסה חזרה אחרי שבקושי שיחק, ועוד לא קיבל את מקומו ברוטציה

ממש לא. הסיבה שהוא מוציא כדורים זה כי הוא לא מצליח לעשות את מה שהוא רוצה והוא בפירוש לא מצליח לגבור על השחקן שלו. תאמין לי שהוא היה מעדיף לסיים את החדירות שמו שהוא היה עושה בחימקי. לא ברור לי איך אתה לא רואה את זה.

כולנו מקווים שזה ישתפר והוא יחזור לעצמו, אבל בינתיים זה מדאיג ואת עניין הטיסה חזרה רק אתה העלית.

26 נובמבר 2011, 14:26

roy1000 כתב:
asafb96 כתב:אתה מנסה להגן עליו קצת יותר מדי בכח.. הוא אמר שהוא לא ראה את לאנגפורד עובר את השחקן שלו באחד על אחד כמה פעמים פה. עזוב סיומת, מסירה, דאנק, כל הדברים האלה. הוא אמר שהוא לא מצליח לגבור על השחקן שלו, וזה לא נכון

ממש לא. הסיבה שהוא מוציא כדורים זה כי הוא לא מצליח לעשות את מה שהוא רוצה והוא בפירוש לא מצליח לגבור על השחקן שלו. תאמין לי שהוא היה מעדיף לסיים את החדירות שמו שהוא היה עושה בחימקי. לא ברור לי איך אתה לא רואה את זה.

כולנו מקווים שזה ישתפר והוא יחזור לעצמו, אבל בינתיים זה מדאיג ואת עניין הטיסה חזרה רק אתה העלית.

זה לא רק אני רואה את זה, אלא כמעט כל מי שהגיב עד עכשיו בנושא הזה, ורק אתה ראית שהוא לא גבר על השומר שלו.
הוא עבר כל שומר ששמר אותו, ואני ממש לא מבין איך ראית שהוא לא מצליח. שהוא הלך לסל, לובליאנה ניצלו בנס מדאנק משפיל בפרצוף ועבירה. גם נגד שרלואה הוא סיים מהלך של סל ועבירה, וסיים עוד כמה מהלכים בחדירות, וקרה לו גם כמה פעמים שהכדור נכנס ויצא, והוא תיקן את זה בפוט-בק בריבאונד התקפה. בכל שאר המקרים הוא מעדיף להוציא כדור, אחרי שהוא כן עובר את השומר שלו. אולי בגלל קצת חוסר ביטחון ללכת עד הסוף, כי הוא יודע שאם הוא מחטיא הוא יורד, אולי הוא רוצה להיכנס למשחק ולרוטציה דרך זה, לא יודע. להגיד שהוא לא עובר את השומרים שלו זה לא תלוש מהמציאות

26 נובמבר 2011, 14:40

asafb96 כתב:זה לא רק אני רואה את זה, אלא כמעט כל מי שהגיב עד עכשיו בנושא הזה, ורק אתה ראית שהוא לא גבר על השומר שלו.
הוא עבר כל שומר ששמר אותו, ואני ממש לא מבין איך ראית שהוא לא מצליח. שהוא הלך לסל, לובליאנה ניצלו בנס מדאנק משפיל בפרצוף ועבירה. גם נגד שרלואה הוא סיים מהלך של סל ועבירה, וסיים עוד כמה מהלכים בחדירות, וקרה לו גם כמה פעמים שהכדור נכנס ויצא, והוא תיקן את זה בפוט-בק בריבאונד התקפה. בכל שאר המקרים הוא מעדיף להוציא כדור, אחרי שהוא כן עובר את השומר שלו. אולי בגלל קצת חוסר ביטחון ללכת עד הסוף, כי הוא יודע שאם הוא מחטיא הוא יורד, אולי הוא רוצה להיכנס למשחק ולרוטציה דרך זה, לא יודע. להגיד שהוא לא עובר את השומרים שלו זה לא תלוש מהמציאות

תסתכל שוב על המשחק ותראה שהוא נכנס בכוח על השחקן ולא מצליח לעבור אותו.

26 נובמבר 2011, 14:43

מכבי לא תביא את דמונד מאלט. הרכז היחיד שתחת חוזה ויכול להיות רלוונטי באיזושהי קונסטלציה לדעתי הוא טייריס רייס של ריטאס.
סימנתי אותו עוד בתחילת העונה כמחליף פוטנציאלי לפארמר, אבל בכל אופן- סבירות אפסית שיפנו לכיוון הזה.

26 נובמבר 2011, 14:45

טוב נו..בדיוק בשביל זה מכבי משלמים לאבי אבן שיעמוד בראש מערך הסקאוטינג לא?
אני מאמינה שיש לו רשימה רלוונטית..
אל תשכחו שגם הניפויים מה-NBA ייעשו במהירות..

26 נובמבר 2011, 15:33

יהיה יותר מידי קלישאתי להגיד שאין וואקום בכדורסל??
לדעתי מכבי תצליח להסתדר גם בלי פארמר,הכל עניין של זמן.
אולי עכשיו יהיה אפשר להכניס לעניינים את שאייר? אולי פניני יצבור יותר בטחון בקליעה שלו?? אולי לאנגפורד יתחיל להראות את מה הוא יודע??
תמיד לכל דבר יש פלוסים ומינוסים,אל תהיו ישר פסימיים ולהגיד שנגמרה העונה בוא נסתכל על הדברים החיוביים.
ודרך אגב מישהו יודע מה ההסכם שנחתם בין השחקנים ובעלי הקבוצות?? חיפשתי כמעט בכל אתר ולא מצאתי.

26 נובמבר 2011, 15:36

פאק, איזה באסה.

רק אתמול כתבתי כמה שאני נהנה משחקני הנ.ב.א באירופה, בעיקר מכך שפארמר מעלה כאן את הרמה, ובכלל כל הבית המוקדם היה מהנה עד עכשיו.

מכבי באמת בבעיה רצינית עכשיו, לא יהיה פושט למצוא מחליף ברמה גבוהה שגם יכנס נהר לעניינים. עכשיו צריך יותר דקות של פאפלוקאס, זה בטוח.

26 נובמבר 2011, 15:37

זוכרים מה קרה לוויל סולומון , ביינום , ארויו ? כולם היו לא רעים ואפילו טובים אבל זה לא הספיק כי הם לא היו שאראס ... מיסכן הרכז שיבוא במקום פארמר .

26 נובמבר 2011, 15:39

מקאדו כתב:זוכרים מה קרה לוויל סולומון , ביינום , ארויו ? כולם היו לא רעים ואפילו טובים אבל זה לא הספיק כי הם לא היו שאראס ... מיסכן הרכז שיבוא במקום פארמר .

תאמת? את ביינום בעונה הראשונה שלו ואת סולומון אני לא רוצה בלי קשר לשאראס.

26 נובמבר 2011, 15:43

מקאדו כתב:זוכרים מה קרה לוויל סולומון , ביינום , ארויו ? כולם היו לא רעים ואפילו טובים אבל זה לא הספיק כי הם לא היו שאראס ... מיסכן הרכז שיבוא במקום פארמר .

יש כמה הבדלים.
פארמר עדיין לא היה גדול כמו שאראס, רבע עונה זה עדיין לא שנתיים ואין עדיין תארים שהוא הביא.

רכז שיגיע היום יגיע באמצע העונה וזה קשה יותר להיכנס לעניינים מאשר רכז שמגיע באוגוסט ומתאמן עם הקבוצה. נקודת הפתיחה שלו כבר קשה הרבה יותר.
דבר שלישי - מבחר הרכזים לא יהיה גדול יותר מדי עכשיו, בטח לא כאלו עם נסיון אירופאי.

26 נובמבר 2011, 15:46

yarinsaky כתב:

יש כמה הבדלים.
פארמר עדיין לא היה גדול כמו שאראס, רבע עונה זה עדיין לא שנתיים ואין עדיין תארים שהוא הביא.

רכז שיגיע היום יגיע באמצע העונה וזה קשה יותר להיכנס לעניינים מאשר רכז שמגיע באוגוסט ומתאמן עם הקבוצה. נקודת הפתיחה שלו כבר קשה הרבה יותר.
דבר שלישי - מבחר הרכזים לא יהיה גדול יותר מדי עכשיו, בטח לא כאלו עם נסיון אירופאי.

כן. נראה לי שבמקרה הטוב נראה פה איזה רול פלייר סביר. בשלבים האלו אין היצע גדול וכמו שאמרו פה, גם ריאל וקאחה מחפשות רכז.

26 נובמבר 2011, 15:52

שאלתי לגביי קרלוס ארויו ואף אחד לא ענה לי , אם הוא פנוי ובכושר לא נראה לי שייש אופציות יותר טובות עם הגנה או בלי.

26 נובמבר 2011, 15:57

הצעתי את האופציה של ארויו לפני שהגיע לאנגפורד, אולי זה היה רעיון טוב יותר.
אבל מצד אני לא יודע אם הוא בכושר טוב יותר. יש סיכוי גדול שממש לא. בטח יקח לו חודשיים להיכנס לכושר משחק היום.

להרגשתי יחכו עד סוף הסיבוב השני וינסו למשוך רכז בפגרה , אולי מקבוצה שלא עלתה לטופ 16 .

26 נובמבר 2011, 16:09

מעניין אם גיא יתחיל לפגוע אחרי שכספי ירד מהפרק, אני מאמין שכן..
אני מאמין שהוא בכלל נכנס למצב שהוא נמצא בוא בגלל ההגעה הצפויה של עומרי..

26 נובמבר 2011, 16:17

מקאדו כתב:שאלתי לגביי קרלוס ארויו ואף אחד לא ענה לי , אם הוא פנוי ובכושר לא נראה לי שייש אופציות יותר טובות עם הגנה או בלי.

ארויו יחפש קבוצה ב- NBA. אם לא ימצא, הוא בהחלט יכול להיות אופציה.

26 נובמבר 2011, 16:22

לא בטוח שאין אופציות טובות יותר.
פארגו טוב ומתאים יותר למכבי היום, אבל אני לא בטוח שהוא ומכבי מוכנים להסכם מחודש.

ד"א, אני זוכר שכמה כאן, כולל אני, בעצם גם צביקה שרף, הדגשנו לפני החתמת לאנגפורד שעדיף למכבי להחתים קומבו גארד ולא שחקן מסוגו.
אם היה מגיע אחד כזה לא היה צריך עכשיו רכז חדש.
אבל השאלה אם היה אחד כזה ברמה כמו שלאנגפורד נראה נוצץ.
פרסם תגובה