על ידי where is the love? » 03 יוני 2012, 19:06
רגע, אני לא מבין... אסף אתה אמרת שגקסון לא כזה שחקן טוב כמו שאנחנו אומרים ולא בטוח שהוא שווה ככה וככה... תקן אותי אם אני טועה...
אבל פתאום שהוא חותם בצסק"א אתה אומר, אנחנו לא יכולים להתמודד עליו כשהם רוצים אותו.
אני לא יודע אם יש כאן רכז שיותר טוב מגקסון, אבל העניין הוא כזה שצריכים להבין שגם אם גקסון לא מושלם עבור כמה וכמה(וזה בסדר) זה לא אומר שקבוצות אחרות לא ירצו אותו.
עכשיו צסק"א תמיד נותנת הצעה גבוהה ישר, כולנו יודעים את זה, בוא נעזוב רגע את גקסון בצד, יש עוד כמה רכזים טובים, בינתיים מכבי יכולה להחתים לתכנן, היא לא עושה את זה, יעברו כמה ימים ואז גם צסק"א יבוא לה, אז מה שוב לא נוכל להחתים שחקן בגלל הכסף שלה? אז אני לא יודע כבר לאן ומי ומה...
אני למשל חושב שהיקמן לא טוב ויש עוד כאלו שחושבים ככה, אבל שימו לב גם סיינה שהיא קבוצה שמחזיקה שחקנים מאוד יקרים, כן גם היא רוצה את היקמן, אז גם שחקן ברמה של היקמן לא נוכל.
הרעיון שלי אסף הוא כזה, מכבי צריכה להחליט על רכז וכמה שיותר מוקדם יותר טוב, כי כמו שאמרת אנחנו לא יכולים להתחרות עם צסק"א....
אז בסדר לא נתחרה עם צסק"א אבל בוא נתחרה בשוק, הרי יש שחקנים שאין לנו תחרות עליהם וגם עדיין לא פה, אז מה נגיד.
אני קבלתי כאן הערות שהתקציב של מכבי הוא גבוה, למרות שאני חושב שהוא נמוך, אבל אסף אתה מבין עניין ואתה אומר שיש כסף להביא רכז טוב.
אבל זה רק בתנאי שצסק"א לא תתעניין בו, אם כן שמכבי יחשבו על מישהו שהם רוצים לפני צסק"א, בסופו של דבר חשוב שיהיה תכנון. אני לא אומר שאין תכנון אבל אני אומר שחשוב מאוד שכן.
יש משפט שאומר אם בארזים נפלה שלכת מה יגידו עזובי הקיר, כלומר אם גקסון לטענת כמה וכמה לא שווה מיליון והארזים ממוסקה לא אכפת להם וישר אומרים 3 מיליון, ובכן אז מה אנחנו נגיד, מה שטוב להם לא טוב לנו? ואסף מה יקרה אם יהיה שחקן שאתה תאהב מאוד ויהיה חופשי וממש תרצה שהוא יחתום, הוא יהיה חופשי ובטווח המחירים, אז מה תגיד שהוא יותר טוב מגקסון כלומר, בטוח צסק"א ירצו אז הם יתנו לו 5 מיליון.....
רגע אחד אומרים שלמכבי יש תקציב ושאין מה להתלונן וסבלנות, וברע השני אומרים לא צריך, צריך לוותר לא צריך כלום. אוקיי לא יכולים להתחרות אם צסק"א על גקסון, אין בעיה.
אבל שיתחרו לפחות על שחקנים אחרים, ככה אני מצפה, למרות שאני כבר לא מצפה ואני לא רוצה להפגע, אני לא חושב שלמכבי יש מספיק כסף, אני מכבד את מה שהם עושים עבור המועדון, אבל כנראה שאין שם תקציב והמצב חמור יותר ממה שאנחנו חושבים, לפיכך החתמתו של בלאט ממש משמחת אותי ובלי האדריאטית ? בכלל זה יותר טוב.
אני לא יודע מי או מו או מה יגיעו למכבי השנה, אבל מכבי תהיה קבוצה , רעה או טובה או גרועה או נהדרת, אבל היא תהיה קבוצה, והיא לא תהיה פרסומת מסחרית שכולנו יודעים וידענו את סיומה חוץ מפדרמן.

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!