מלפפונים ברעל!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול אירופה: חדשות, החתמות, תוצאות משחקים וכו'

הודעהעל ידי jol9 » 03 יוני 2012, 18:33

שחף כתב:
jol9 כתב:
yarinsaky כתב:אפשר להודות בטעויות, גם אני טועה ולא חשבתי שהוא יהיה טוב כל כך .

אבל אתה עושה קפיצה גדולה מדי כשאתה רוצה להפוך אותו כבר לרכז מוביל ולהפיל הכול על הכתפיים שלו, לא מדובר על שחקן מוכשר במיוחד גם אם השתפר.
פיני הזהיר לפני שבועיים שבעונה הבאה דברים עלולים להיראות אחרת לגביו.

לא רכז יחיד. יהיה עוד רכז בסגל, ויש גם את הלפרין שמסר העונה משהו כמו 5 אסיסטים למשחק, וזה לא עם שחקנים מדהימים לצידו.
גם לאנגפורד עשה עבודה טובה השנה כרכז.

אני לא רואה איך ליד הלפרין, לאנגפורד ועוד רכז דומיננטי, יוגב מצליח לתת עונה טובה. נכון שמה שחשוב זה הקבוצה, אבל האמת בא לי קצת שגם השחקנים הישראלים
יבלטו קצת. האם יוגי לא הסתדר העונה עם איזשהו רכז אמריקאי שמשחק בליגה? האם הוא לא שיחק נפלא מול DD, ומול רכזים אחרים ביורוליג?

לי בא שמכבי תיקח גביע אירופה. מה לעשות שזה קצת סותר אחד את השני.(ולפני שאתה מזכיר את אולימפיאקוס, הלוואי שלהלפרין היה אשך אחד מהביצים של ספאנוליס ולאליהו 20% מהקשיחות של השחקנים היוונים).

הבנתי. אתה צודק. עם פולן, רייס או אחד מהשמות האזוטריים האחרים שעולים כאן, מכבי מבטיחה לעצמה את אליפות אירופה.
אם כך, אז אני מסיר את התנגדותי לאלתר. יובא פולן למכבי, הוא והחספוס הנהדר שלו!!!
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 03 יוני 2012, 18:35

דברים דומים נאמרו פה על ג'רמי פארגו. לא שאני חולה על פולן או רוצה אותו פה, אבל מה לכל הרוחות גורם לך לחשוב שמכבי תביא דווקא אותו?
שחף

הודעהעל ידי yarinsaky » 03 יוני 2012, 18:38

המחוספס האמיתי הוא פדרמן, הוא הביע משאלה ( או איום ? ) שעדיף שאוחיון יהיה הרכז המוביל. בפורום הפנימו את זה מהר מאוד.
כך עובד איש שיווק אמיתי וגאוני.
חץ מזה, אני מציע בחתימה שלי את בר רפאלי כרכז ראשון ואף אחד לא מעיר לי על הבחירה. אתם סתם נקניקים .
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי שחף » 03 יוני 2012, 18:40

האמת שיוני מפתיע אותי פה. זה שאוחיון חגג על מורן רוט וטפירו ונתן את סדרת חייו מול אובראדוביץ' הופך אותו אוטומאטית לרכז הראשון של מכבי?
שחף

הודעהעל ידי Chen » 03 יוני 2012, 18:41

asafb96 כתב:
למה אתה מוציא אותנו מסכנים ליד צסק"א?אם אנחנו מסכנים, אנחנו מסכנים לכל דבר אז בוא נכוון למועמדים שמתאימים לנו:קיצן,בנקס ומיטב ככוכבי העל שניתן למצוא בליגת קופל. אם אנחנו לא מסכנים, לא צריך לפחד מצסקא!

למה אני מוציא אותנו מסכנים ליד צסק"א? כי אנחנו מסכנים ליד צסק"א! מתי תפנים את זה? מכבי לא יכולה להתמודד עם צסק"א על שחקנים!
לא צריך לפחד מצסק"א, מי אמר שצריך לפחד מהם? לא צריך לפחד מהם, אבל אתה צריך להפנים כבר שאם צסק"א רוצים את ג'קסון אז הוא יהיה שם, כי אין לנו כסף להתמודד איתם. הקבוצה הזאת שילמה השנה 9 מיליון יורו רק ל3 שחקנים (קירי, חריאפה וקרסטיץ'). אין לנו כסף להתמודד איתם, תפנים במקום להמשיך להתלונן על ההנהלה שלא מביאה את השחקנים שבא לך

הלוואי והיינו מסכנים רק ליד צסק"א, אבל אנחנו לא מסוגלים להתמודד להתחרות עם חצי מהקבוצות וגם לידם אנחנו מסכנים, ריאל מדריד, ברצלונה, פאו, סיינה, חימקי,שאר הרוסיות, הטורקיות, הלבנוניות וקבוצות התחתית בליגה של הרפובליקה הדומיניקנית. אחרי כל הרשימה הזאת, נראה לי שאפשר לקרוא לנו מסכנים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי jol9 » 03 יוני 2012, 18:43

שחף כתב:דברים דומים נאמרו פה על ג'רמי פארגו. לא שאני חולה על פולן או רוצה אותו פה, אבל מה לכל הרוחות גורם לך לחשוב שמכבי תביא דווקא אותו?

שחף, אני מזכיר לך שכשמכבי הביאו את פארגו, אתה צעקת כאן כמעט כמו שמואל, שהעונה הזאת הולכת לפח, ו"נתראה בעונה הבאה". אז בבקשה ממך...

אם אתה חושב שמי מבין השמות האלה יהיה טוב יותר מאוחיון, ומוכן לחתום על זה, אז אני הולך איתך. אולי דייויד יפתיע אותנו וימצא רכז שאנחנו לא חושבים עליו
ואז גם אני אשמח ואצטרף למברכים, אבל באמת שהשמות שעלו עד עכשיו לא עשו לי ויברציות בלב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 03 יוני 2012, 18:45

yarinsaky כתב:המחוספס האמיתי הוא פדרמן, הוא הביע משאלה ( או איום ? ) שעדיף שאוחיון יהיה הרכז המוביל. בפורום הפנימו את זה מהר מאוד.
חץ מזה, אני מציע בחתימה שלי את בר רפאלי כרכז ראשון ואף אחד לא מעיר לי על הבחירה. אתם סתם נקניקים .

ההרכב שלך מצויין. טוב יותר מזה של חביב, ובעיקר נעים יותר לעין. בהרכב כזה אפשר לעלות את מחירי המנויים בעשרות אחוזים, ולעשות
קופה גם במשחקי חוץ ובמרצ'נדייז.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 03 יוני 2012, 18:47

jol9 כתב:
שחף כתב:דברים דומים נאמרו פה על ג'רמי פארגו. לא שאני חולה על פולן או רוצה אותו פה, אבל מה לכל הרוחות גורם לך לחשוב שמכבי תביא דווקא אותו?

שחף, אני מזכיר לך שכשמכבי הביאו את פארגו, אתה צעקת כאן כמעט כמו שמואל, שהעונה הזאת הולכת לפח, ו"נתראה בעונה הבאה". אז בבקשה ממך...

אם אתה חושב שמי מבין השמות האלה יהיה טוב יותר מאוחיון, ומוכן לחתום על זה, אז אני הולך איתך. אולי דייויד יפתיע אותנו וימצא רכז שאנחנו לא חושבים עליו
ואז גם אני אשמח ואצטרף למברכים, אבל באמת שהשמות שעלו עד עכשיו לא עשו לי ויברציות בלב.

ואני מניח שגם אתה לא התלהבת במיוחד. גיא פניני נתן בעונה שעברה 7.2 נקודות למשחק באחוזים טובים משמעותית מאלו של יוגב,כולל 22 ו-4 אסיסטים במשחק הרביעי מול קאחה ו-14 מול ריאל. אני לא זוכר שראיתי מישהו בפורום שהציע שהוא יהיה המחליף של אידסון.
נערך לאחרונה על ידי שחף בתאריך 03 יוני 2012, 18:48, נערך פעם אחת בסך הכל.
שחף

הודעהעל ידי yarinsaky » 03 יוני 2012, 18:48

jol9 כתב:
yarinsaky כתב:המחוספס האמיתי הוא פדרמן, הוא הביע משאלה ( או איום ? ) שעדיף שאוחיון יהיה הרכז המוביל. בפורום הפנימו את זה מהר מאוד.

ההרכב שלך מצויין. טוב יותר מזה של חביב, ובעיקר נעים יותר לעין. בהרכב כזה אפשר לעלות את מחירי המנויים בעשרות אחוזים, ולעשות

וכולם ירצו לשמור את מכבי אישית לוחצת. בלאט ידע לעשות בזה שימוש.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי Chen » 03 יוני 2012, 18:51

yarinsaky כתב:
jol9 כתב:

וכולם ירצו לשמור את מכבי אישית לוחצת. בלאט ידע לעשות בזה שימוש.

אתה מתכוון שרון סטון... :laugh1
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי חנו'ש » 03 יוני 2012, 18:55

יוני, לא כל כך הבנתי, אתה לא רוצה שיביאו שחקן מוביל לעמדת הרכז מחשש שיקח ליוגב את כל הדקות שלו, אבל אתה לא רוצה להביא איזה הימור עלום שם ב-300 אלף, ועדיין אתה חושב שצריך להביא עוד גארד.
אני קצת מבולבלת... :unsure
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי where is the love? » 03 יוני 2012, 19:06

רגע, אני לא מבין... אסף אתה אמרת שגקסון לא כזה שחקן טוב כמו שאנחנו אומרים ולא בטוח שהוא שווה ככה וככה... תקן אותי אם אני טועה...
אבל פתאום שהוא חותם בצסק"א אתה אומר, אנחנו לא יכולים להתמודד עליו כשהם רוצים אותו.
אני לא יודע אם יש כאן רכז שיותר טוב מגקסון, אבל העניין הוא כזה שצריכים להבין שגם אם גקסון לא מושלם עבור כמה וכמה(וזה בסדר) זה לא אומר שקבוצות אחרות לא ירצו אותו.
עכשיו צסק"א תמיד נותנת הצעה גבוהה ישר, כולנו יודעים את זה, בוא נעזוב רגע את גקסון בצד, יש עוד כמה רכזים טובים, בינתיים מכבי יכולה להחתים לתכנן, היא לא עושה את זה, יעברו כמה ימים ואז גם צסק"א יבוא לה, אז מה שוב לא נוכל להחתים שחקן בגלל הכסף שלה? אז אני לא יודע כבר לאן ומי ומה...
אני למשל חושב שהיקמן לא טוב ויש עוד כאלו שחושבים ככה, אבל שימו לב גם סיינה שהיא קבוצה שמחזיקה שחקנים מאוד יקרים, כן גם היא רוצה את היקמן, אז גם שחקן ברמה של היקמן לא נוכל.
הרעיון שלי אסף הוא כזה, מכבי צריכה להחליט על רכז וכמה שיותר מוקדם יותר טוב, כי כמו שאמרת אנחנו לא יכולים להתחרות עם צסק"א....
אז בסדר לא נתחרה עם צסק"א אבל בוא נתחרה בשוק, הרי יש שחקנים שאין לנו תחרות עליהם וגם עדיין לא פה, אז מה נגיד.
אני קבלתי כאן הערות שהתקציב של מכבי הוא גבוה, למרות שאני חושב שהוא נמוך, אבל אסף אתה מבין עניין ואתה אומר שיש כסף להביא רכז טוב.
אבל זה רק בתנאי שצסק"א לא תתעניין בו, אם כן שמכבי יחשבו על מישהו שהם רוצים לפני צסק"א, בסופו של דבר חשוב שיהיה תכנון. אני לא אומר שאין תכנון אבל אני אומר שחשוב מאוד שכן.

יש משפט שאומר אם בארזים נפלה שלכת מה יגידו עזובי הקיר, כלומר אם גקסון לטענת כמה וכמה לא שווה מיליון והארזים ממוסקה לא אכפת להם וישר אומרים 3 מיליון, ובכן אז מה אנחנו נגיד, מה שטוב להם לא טוב לנו? ואסף מה יקרה אם יהיה שחקן שאתה תאהב מאוד ויהיה חופשי וממש תרצה שהוא יחתום, הוא יהיה חופשי ובטווח המחירים, אז מה תגיד שהוא יותר טוב מגקסון כלומר, בטוח צסק"א ירצו אז הם יתנו לו 5 מיליון.....

רגע אחד אומרים שלמכבי יש תקציב ושאין מה להתלונן וסבלנות, וברע השני אומרים לא צריך, צריך לוותר לא צריך כלום. אוקיי לא יכולים להתחרות אם צסק"א על גקסון, אין בעיה.
אבל שיתחרו לפחות על שחקנים אחרים, ככה אני מצפה, למרות שאני כבר לא מצפה ואני לא רוצה להפגע, אני לא חושב שלמכבי יש מספיק כסף, אני מכבד את מה שהם עושים עבור המועדון, אבל כנראה שאין שם תקציב והמצב חמור יותר ממה שאנחנו חושבים, לפיכך החתמתו של בלאט ממש משמחת אותי ובלי האדריאטית ? בכלל זה יותר טוב.

אני לא יודע מי או מו או מה יגיעו למכבי השנה, אבל מכבי תהיה קבוצה , רעה או טובה או גרועה או נהדרת, אבל היא תהיה קבוצה, והיא לא תהיה פרסומת מסחרית שכולנו יודעים וידענו את סיומה חוץ מפדרמן.
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי שחף » 03 יוני 2012, 19:07

אגב יוני, אני מזכיר לך שגם דורון פרקינס הגיע מהליגה הבלגית. כמה שאני לא חושב שהוא מתאים למכבי כרגע, הוא היה לבל מעל אוחיון מבחינת כישרון(ועשר רמות מעליו בהגנה).
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 03 יוני 2012, 19:07

חנו'ש כתב:יוני, לא כל כך הבנתי, אתה לא רוצה שיביאו שחקן מוביל לעמדת הרכז מחשש שיקח ליוגב את כל הדקות שלו, אבל אתה לא רוצה להביא איזה הימור עלום שם ב-300 אלף, ועדיין אתה חושב שצריך להביא עוד גארד.

גם אני... :bigsmile3

אני אומר דבר כזה - אם יש שחקן באמת טוב, אז כמובן שאני אשמח אם יגיע, ושיוגי יתמודד על הדקות שלו.
אם יש שחקן מהסוג של קומבו אמריקאי הפחות אוהב כאן, אז אני חושב שזה מיותר, ועדיף לחפש משהו אחר.

אבל אני באמת לא סגור כאן ב100%. פשוט אני כבר רואה שאנשים מזילים כאן ריר, על כל מיני שחקנים סוג ג', שהם פחות טובים ממאלט, ואין לי כוח לשחקנים כאלה האמת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 03 יוני 2012, 19:08

שחף כתב:אגב יוני, אני מזכיר לך שגם דורון פרקינס הגיע מהליגה הבלגית. כמה שאני לא חושב שהוא מתאים למכבי כרגע, הוא היה לבל מעל אוחיון מבחינת כישרון(ועשר רמות מעליו בהגנה).

נכון. אבל גם הוא היה הימור. אין לי בעיה עקרונית עם הימור. כתבתי כבר מהו הדבר הסביר בעיניי בפוסט אחד למעלה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 03 יוני 2012, 19:09

jol9 כתב:
חנו'ש כתב:יוני, לא כל כך הבנתי, אתה לא רוצה שיביאו שחקן מוביל לעמדת הרכז מחשש שיקח ליוגב את כל הדקות שלו, אבל אתה לא רוצה להביא איזה הימור עלום שם ב-300 אלף, ועדיין אתה חושב שצריך להביא עוד גארד.

אני אומר דבר כזה - אם יש שחקן באמת טוב, אז כמובן שאני אשמח אם יגיע, ושיוגי יתמודד על הדקות שלו.
אם יש שחקן מהסוג של קומבו אמריקאי הפחות אוהב כאן, אז אני חושב שזה מיותר, ועדיף לחפש משהו אחר.

אבל אני באמת לא סגור כאן ב100%. פשוט אני כבר רואה שאנשים מזילים כאן ריר, על כל מיני שחקנים סוג ג', שהם פחות טובים ממאלט, ואין לי כוח לשחקנים כאלה האמת.

מסכים מאוד עם השורה האחרונה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שחף » 03 יוני 2012, 19:10

גם דה קולו זה סוג של הימור. הוא לא נתן עונת יורוליג טובה בולנסיה לפני שנה. רוב השחקנים בלבל התקציבי של מכבי זה הימורים, אלא אם באמת ג'ורדן פארמר יחוש געגוע עז לחומוס.
שחף

הודעהעל ידי חנו'ש » 03 יוני 2012, 19:12

jol9 כתב:

אני מבינה אותך, באמת שגם מעט הרכזים הנורמליים שהיו בשוק כבר אינם בשוק.
אולי באמת צריך לחזור לאופציה של פרקינס (במחיר סביר כמובן), אומנם הוא לא הכי מתאים והוא גם לא מנהל משחק גדול, אבל לפחות אנחנו יודעים מה אנחנו מקבלים ממנו (בהתחשב בזה שהפציעה לא פגעה בו יותר מידי), הוא לא יאפיל יותר מידי על יוגב, ויש לו את האהבה וההערכה של המאמן.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי felix_r » 03 יוני 2012, 19:15

חנו'ש,
לדעתי פרקינס לא יכול לשחק באותה החמישיה עם לאנגפורד, כי שניהם אוהבים להחזיק הרבה בכדור ואף אחד מהם לא קאטצ'-אנד-שוטר.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חנו'ש » 03 יוני 2012, 19:19

felix_r כתב:חנו'ש,
לדעתי פרקינס לא יכול לשחק באותה החמישיה עם לאנגפורד, כי שניהם אוהבים להחזיק הרבה בכדור ואף אחד מהם לא קאטצ'-אנד-שוטר.

אז שישחק בחמיישייה עם הלפרין ולאנג' ישחק עם יוגב.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים