16 אוגוסט 2011, 10:34
16 אוגוסט 2011, 11:09
16 אוגוסט 2011, 11:23
חביב אורנג'ד כתב:Mta_atic כתב:ורד כהן חושפת מה מתרחש מאחורי הקלעים במכבי:
http://sports.walla.co.il/?w=//1851012
לפי השתלשלות העניינים, כנראה שלא נראה את פארגו לובש שוב צהוב.
מעניין. לפי הכתבה, פארגו הודיע למכבי שהוא לא ממשיך כבר די ממזמן, והחתמתו של פארמר הגיע כתוצאה מכך.
אני מקבל את הרושם שמכבי ערוכים למצב הזה, ולא תפתיע אותי אם תגיע עוד החתמה.
16 אוגוסט 2011, 11:53
yzafrir כתב:יוני , הביקורת שלי נובעת מיזה שאחרי עונה כמו העונה האחרונה שהחזירה אותנו לצמרת (לפחות מבחינת הציפיות ) , כל ההחתמות העונה הם בבחינת הימור ואין כמעט שום מניה בטוחה . פארמר וכספי הם הימור על משך השביתה , שייר , ג'יימס , אוחיון הם חסרי נסיון ברמת היורוליג , פאפאס שחקן מבוגר שנמצא בירידה וקשה לדעת איך יתפקד (בטח אם פארגו יעזוב והעומס יפול עליו ...) ....ברור שיש מצב כמו בכל הימור שהכל יצליח (מה שקרה עונה שעברה ) אבל באותה מידה יש סיכוי שהכל יכשל בגדול .
אתה טוען שגם אם לא יגיע מחליף לפארגו מכבי יכולה להסתדר בלעדיו , איך בדיוק ? מי הגארדים שיש לנו ?
תאר לך מצב שפארמר עוזב (מאוד הגיוני שזה יקרה ) ופאפאס נפצע (לשחקן בגילו זה בהחלט יכול לקרות כמו שקרה לבראון בזמנו...) , עם מי אנחנו נישארים ?
אני לא אומר שצריך לרוץ עכשיו ולהחתים שחקן במקום פארגו כי הסיפור איתו עוד לא סגור (אחרי שיתחילו האימונים נדע יותר) אבל בהחלט צריך להיות מוכנים לכך שהוא לא יחזור וחייבים מחליף....
16 אוגוסט 2011, 12:02
16 אוגוסט 2011, 12:05
שחר.ג. כתב:עד שכספי לא חותם רשמית,זה ממש לא טעות.
16 אוגוסט 2011, 12:09
16 אוגוסט 2011, 12:17
שחר.ג. כתב:סמית' בעיני סימן שאלה גדול,כספי יוכל לחפות עליו.
16 אוגוסט 2011, 12:21
asafb96 כתב:שחר.ג. כתב:סמית' בעיני סימן שאלה גדול,כספי יוכל לחפות עליו.
די כבר עם הסימני שאלה האלה. נמאס לשמוע את זה על כל שחקן שמגיע. גם פארגו, פרקינס, מוריס וכל אלה היו "סימני שאלה", והם הגיעו מהליגה הישראלית. סמית' בא אחרי אחרי עונה של 15 נקודות בליגה האיטלקית וביורוקאפ עם איזה 5 ריבאונד באחוזים גבוהים. זה לא ילד בן 18 שסיים תיכון. סמית', פניני ובלו זה מספיק ביותר. גם פאפאס עם ממש צריך יכול לשחק סוג של פוינט פורוורד (השנה שיחק את רוב הדקות בתפקיד הזה שהיה את תאודוסיץ', ספאנוליס, הלפרין וגורדון בעמדות 1-2).
16 אוגוסט 2011, 12:25
Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:שחר.ג. כתב:סמית' בעיני סימן שאלה גדול,כספי יוכל לחפות עליו.
די כבר עם הסימני שאלה האלה. נמאס לשמוע את זה על כל שחקן שמגיע. גם פארגו, פרקינס, מוריס וכל אלה היו "סימני שאלה", והם הגיעו מהליגה הישראלית. סמית' בא אחרי אחרי עונה של 15 נקודות בליגה האיטלקית וביורוקאפ עם איזה 5 ריבאונד באחוזים גבוהים. זה לא ילד בן 18 שסיים תיכון. סמית', פניני ובלו זה מספיק ביותר. גם פאפאס עם ממש צריך יכול לשחק סוג של פוינט פורוורד (השנה שיחק את רוב הדקות בתפקיד הזה שהיה את תאודוסיץ', ספאנוליס, הלפרין וגורדון בעמדות 1-2).
סמית' באמת סימן שאלה אבל![]()
מבחינתי הוא עדיין שחקן שיש לו את הנתונים להצליח אבל מעולם לא עשה את קפיצת המדרגה לרמות הגבוהות..וכשכבר הייתה לו הזדמנות(פנרבחצ'ה)הוא לא שיחק כמו שהוא משחק בקבוצות יורוקאפ..
אז כן..סמית' הוא סימן שאלה..כמו הרבה שחקנים אחרים שמגיעים למכבי..זה לא אומר שהוא לא יהיה טוב..זה פשוט אומר שהוא סימן שאלה כרגע(מכבי מועדון שצריך להסתמך על סימני שאלה אין מה לעשות)
16 אוגוסט 2011, 12:34
16 אוגוסט 2011, 12:58
16 אוגוסט 2011, 13:05
Holiday_Armadillo כתב:הנה הראיון עם פרקינס
http://www.eurobasket.com/Israel/basket ... sID=238298
16 אוגוסט 2011, 13:40
16 אוגוסט 2011, 14:13
16 אוגוסט 2011, 14:17
16 אוגוסט 2011, 14:18
er79 כתב:יפה מאוד. נדמה לי שרק לפני שבוע היה כתוב איפשהו שרק בחודש הבא הוא יתחיל לרוץ עם כדור, וגם הפעם הוא מקדים את כל התחזיות. קצב ההתאוששות שלו באמת מרשים, ולכן אני עדיין חושב שכדאי לשמור עליו.
16 אוגוסט 2011, 14:20
where is the love? כתב:אסף סופסוף יש משהו שעליו אנחנו מסכימים שנושא עומרי כספי מיותר!
זה חדשה מרנינה ומרעננת !
16 אוגוסט 2011, 14:26
asafb96 כתב:where is the love? כתב:אסף סופסוף יש משהו שעליו אנחנו מסכימים שנושא עומרי כספי מיותר!
זה חדשה מרנינה ומרעננת !
כן, רק חבל שזה לא ממש עוזר והוא כנראה יחתום בקרוב..
16 אוגוסט 2011, 14:43
where is the love? כתב:asafb96 כתב:where is the love? כתב:אסף סופסוף יש משהו שעליו אנחנו מסכימים שנושא עומרי כספי מיותר!
זה חדשה מרנינה ומרעננת !
כן, רק חבל שזה לא ממש עוזר והוא כנראה יחתום בקרוב..
דווקא אני חושב שהוא לא יחתום בסוף...נקווה לטוב, אני פשוט דואג מסמית', סמית הואשחקן טוב אבל הוא יצטרך להתחבר למערכת ולקבל בטחון כמו צאק, אם כספי יפתח במקומו, הוא עלול לאבד את הבטחון ומתי שכספי יעזוב, מכבי תצטרך אותו כבר מוכן לחלקים המרכיעים של העונה וכל הלחץ יהיה עליו.
בנוסף זה יפגע בדומיננטיות שלדעתי מציג גיא פניני, והוא כזה מנהיג הוא צריך את הדקות, אני מפחד שיהיה אצלו ייאוש.
לגבי כספי עצמו מדובר בשחקן נפלא, זאת כולנו יודעים ויאמר לזכותו שהוא רוצה לחזור לשחק כאן במקום מקומות אחרים באירופה.
ונניח שהוא חתם ומשחק...אז האם הוא יבוא ולא יתאמץ ממש...או שהוא יתפוס מעצמו כוכב...
כל הדבר הזה לא נראה טוב.