פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: אשכול המלפפונים: פאפא הגיע, כספי בדרך. פארגו יעזוב?

16 אוגוסט 2011, 10:34

יוני , הביקורת שלי נובעת מיזה שאחרי עונה כמו העונה האחרונה שהחזירה אותנו לצמרת (לפחות מבחינת הציפיות ) , כל ההחתמות העונה הם בבחינת הימור ואין כמעט שום מניה בטוחה . פארמר וכספי הם הימור על משך השביתה , שייר , ג'יימס , אוחיון הם חסרי נסיון ברמת היורוליג , פאפאס שחקן מבוגר שנמצא בירידה וקשה לדעת איך יתפקד (בטח אם פארגו יעזוב והעומס יפול עליו ...) ....ברור שיש מצב כמו בכל הימור שהכל יצליח (מה שקרה עונה שעברה ) אבל באותה מידה יש סיכוי שהכל יכשל בגדול .
אתה טוען שגם אם לא יגיע מחליף לפארגו מכבי יכולה להסתדר בלעדיו , איך בדיוק ? מי הגארדים שיש לנו ?

תאר לך מצב שפארמר עוזב (מאוד הגיוני שזה יקרה ) ופאפאס נפצע (לשחקן בגילו זה בהחלט יכול לקרות כמו שקרה לבראון בזמנו...) , עם מי אנחנו נישארים ?

אני לא אומר שצריך לרוץ עכשיו ולהחתים שחקן במקום פארגו כי הסיפור איתו עוד לא סגור (אחרי שיתחילו האימונים נדע יותר) אבל בהחלט צריך להיות מוכנים לכך שהוא לא יחזור וחייבים מחליף....

16 אוגוסט 2011, 11:09

יוגב אוחיון חתם רשמית לשלוש שנים במכבי ת"א:
http://one.co.il/Article/185157.html
סוף סוף נגמרה הסאגה הזאת

16 אוגוסט 2011, 11:23

חביב אורנג'ד כתב:
Mta_atic כתב:ורד כהן חושפת מה מתרחש מאחורי הקלעים במכבי:
http://sports.walla.co.il/?w=//1851012

לפי השתלשלות העניינים, כנראה שלא נראה את פארגו לובש שוב צהוב.

מעניין. לפי הכתבה, פארגו הודיע למכבי שהוא לא ממשיך כבר די ממזמן, והחתמתו של פארמר הגיע כתוצאה מכך.
אני מקבל את הרושם שמכבי ערוכים למצב הזה, ולא תפתיע אותי אם תגיע עוד החתמה.

הוא הודיע על זה לפחות לפני שלושה שבועות כבר..פשוט מכבי לא נתנו אישור לפרסם את זה..

16 אוגוסט 2011, 11:53

yzafrir כתב:יוני , הביקורת שלי נובעת מיזה שאחרי עונה כמו העונה האחרונה שהחזירה אותנו לצמרת (לפחות מבחינת הציפיות ) , כל ההחתמות העונה הם בבחינת הימור ואין כמעט שום מניה בטוחה . פארמר וכספי הם הימור על משך השביתה , שייר , ג'יימס , אוחיון הם חסרי נסיון ברמת היורוליג , פאפאס שחקן מבוגר שנמצא בירידה וקשה לדעת איך יתפקד (בטח אם פארגו יעזוב והעומס יפול עליו ...) ....ברור שיש מצב כמו בכל הימור שהכל יצליח (מה שקרה עונה שעברה ) אבל באותה מידה יש סיכוי שהכל יכשל בגדול .
אתה טוען שגם אם לא יגיע מחליף לפארגו מכבי יכולה להסתדר בלעדיו , איך בדיוק ? מי הגארדים שיש לנו ?

תאר לך מצב שפארמר עוזב (מאוד הגיוני שזה יקרה ) ופאפאס נפצע (לשחקן בגילו זה בהחלט יכול לקרות כמו שקרה לבראון בזמנו...) , עם מי אנחנו נישארים ?

אני לא אומר שצריך לרוץ עכשיו ולהחתים שחקן במקום פארגו כי הסיפור איתו עוד לא סגור (אחרי שיתחילו האימונים נדע יותר) אבל בהחלט צריך להיות מוכנים לכך שהוא לא יחזור וחייבים מחליף....

עזוב, בוא נדבר דוגרי
למכבי אין את התקציב הכי גבוה באירופה, וגם לא מתקרבת לזה. יש היום לפחות איזה 7-8 קבוצות עם תקציב שווה/גבוה ממכבי
למרות זאת, מכבי השנה בנו סגל, שאם לא המקרה של פארגו הוא אחד הסגלים החזקים באירופה, לדעתי גם החזק ביותר. פאפאס לא בשיאו, אבל הוא שחקן מצוין. גם בעונה שעברה שהוא קיבל דקות, הוא נתן יופי של תפוקה. פארמר יכול מאוד לעזור בשלב הבתים הקשה, ולפי מה שהבנתי אם עד ינואר לא מסתיימת השביתה (מאוד סביר לאור הפערים, 800 מיליון דולר), הוא נשאר עד סוף העונה, כנ"ל כספי (שההחתמה שלו קצת מיותרת, אבל ניחה..). איך אפשר לבוא בטענות להנהלה שבונה סגל כזה מתקציב כזה? הנהלה שבזכותה מכבי היא הקבוצה אולי היציבה ביותר באירופה לאורך ההיסטוריה. יש מועדונים ששלטו ונפלו, מכבי תמיד היו בטופ, בזכות התנהלות נכונה ומחושבת, אז קצת כבוד.
שלא תחשוב שאני חושב שאי אפשר לבקר את ההנהלה על מהלך כזה או אחר, אני גם מבקר את ההנהלה על החתמת כספי לדוגמא, שזה גימיק נטו, מבזבז כסף סתם, ויוצר בעיית דקות משמעותית שיכול להביא לבעיות בחדר הלבשה. אבל בקיץ כזה, שההנהלה בונה קבוצה כזאת מוכשרת, אני ממש לא מבין איך אפשר לבוא בטענות

16 אוגוסט 2011, 12:02

עד שכספי לא חותם רשמית,זה ממש לא טעות.

16 אוגוסט 2011, 12:05

שחר.ג. כתב:עד שכספי לא חותם רשמית,זה ממש לא טעות.

אם פדרמן, מזרחי וכספי אומרים שזה סגור, זה כנראה סגור
זה טעות. קודם כל, למכבי יש את פניני, סמית', בלו, אליהו, הנדריקס ומאצ'בן בעמדות 3-4, כשגם לבנובסקי יכול לתת דקות ליגה. למה צריך אותו? סתם יוסיף אגו, ילך (לא בטוח אגב) בסוף השביתה, ויבזבז כסף מיותר. אני מעדיף לראות את כל מי שכתבתי מקבל עוד דקות, מאשר כספי.

16 אוגוסט 2011, 12:09

סמית' בעיני סימן שאלה גדול,כספי יוכל לחפות עליו.

16 אוגוסט 2011, 12:17

שחר.ג. כתב:סמית' בעיני סימן שאלה גדול,כספי יוכל לחפות עליו.

די כבר עם הסימני שאלה האלה. נמאס לשמוע את זה על כל שחקן שמגיע. גם פארגו, פרקינס, מוריס וכל אלה היו "סימני שאלה", והם הגיעו מהליגה הישראלית. סמית' בא אחרי אחרי עונה של 15 נקודות בליגה האיטלקית וביורוקאפ עם איזה 5 ריבאונד באחוזים גבוהים. זה לא ילד בן 18 שסיים תיכון. סמית', פניני ובלו זה מספיק ביותר. גם פאפאס עם ממש צריך יכול לשחק סוג של פוינט פורוורד (השנה שיחק את רוב הדקות בתפקיד הזה שהיה את תאודוסיץ', ספאנוליס, הלפרין וגורדון בעמדות 1-2).

16 אוגוסט 2011, 12:21

asafb96 כתב:

די כבר עם הסימני שאלה האלה. נמאס לשמוע את זה על כל שחקן שמגיע. גם פארגו, פרקינס, מוריס וכל אלה היו "סימני שאלה", והם הגיעו מהליגה הישראלית. סמית' בא אחרי אחרי עונה של 15 נקודות בליגה האיטלקית וביורוקאפ עם איזה 5 ריבאונד באחוזים גבוהים. זה לא ילד בן 18 שסיים תיכון. סמית', פניני ובלו זה מספיק ביותר. גם פאפאס עם ממש צריך יכול לשחק סוג של פוינט פורוורד (השנה שיחק את רוב הדקות בתפקיד הזה שהיה את תאודוסיץ', ספאנוליס, הלפרין וגורדון בעמדות 1-2).

סמית' באמת סימן שאלה אבל :unsure
מבחינתי הוא עדיין שחקן שיש לו את הנתונים להצליח אבל מעולם לא עשה את קפיצת המדרגה לרמות הגבוהות..וכשכבר הייתה לו הזדמנות(פנרבחצ'ה)הוא לא שיחק כמו שהוא משחק בקבוצות יורוקאפ..
אז כן..סמית' הוא סימן שאלה..כמו הרבה שחקנים אחרים שמגיעים למכבי..זה לא אומר שהוא לא יהיה טוב..זה פשוט אומר שהוא סימן שאלה כרגע(מכבי מועדון שצריך להסתמך על סימני שאלה אין מה לעשות)

16 אוגוסט 2011, 12:25

Holiday_Armadillo כתב:
asafb96 כתב:

סמית' באמת סימן שאלה אבל :unsure
מבחינתי הוא עדיין שחקן שיש לו את הנתונים להצליח אבל מעולם לא עשה את קפיצת המדרגה לרמות הגבוהות..וכשכבר הייתה לו הזדמנות(פנרבחצ'ה)הוא לא שיחק כמו שהוא משחק בקבוצות יורוקאפ..
אז כן..סמית' הוא סימן שאלה..כמו הרבה שחקנים אחרים שמגיעים למכבי..זה לא אומר שהוא לא יהיה טוב..זה פשוט אומר שהוא סימן שאלה כרגע(מכבי מועדון שצריך להסתמך על סימני שאלה אין מה לעשות)

מבחינתי הוא לא. הוא לא החתמה נוצצת (כמו שכולנו חשבנו ורצינו שיגיע), אבל הוא את שלו יתן ויעשה.
גם אם הוא לא יראה יכולת של שחקן גדול (כמו שאידסון ממש לא היה כזה), אין לי כמעט ספק שבשביל 15-20 דקות, גם כשחקן משלים כזה הוא יספיק. אם הוא יהיה טוב, הוא יכול ליהיות שחקן של 25 דקות וצפונה.. יש למכבי את פניני ובלו בנוסף אליו, איפה פה צריך את כספי?

16 אוגוסט 2011, 12:34

לא חושב שאפשר לדעת בוודאת היום מי יהיה הצלחה , מי יהי הצלחה חלקית ומי יהיה כישלון, יש כל כך הרבה פרמטרים בקבוצה הזאת עם סגל כל כך עמוס שכל שחקן יכול לאבד בקלות ביטחון .
אני אפילו לא הייתי אומר שפארמר הוא באנקר מוחלט. לפעמים ציפיות מוגזמות יכולות להרוג שחקנים.

מה שנכון הוא שכספי בוודאות יקח דקות משחק מסמית' וזה לא יהיה בהכרח לטובת סמית'.
אפילו לאיידסון, שחקן עם הרבה פחות שחקנים על הראש לקח קצת זמן להתאקלם במכבי ויש טוענים שהוא ממש נתן תוצרת טובה רק כשלא היה לו את אנדרסון על הראש.

16 אוגוסט 2011, 12:58

הנה הראיון עם פרקינס
http://www.eurobasket.com/Israel/basket ... sID=238298

16 אוגוסט 2011, 13:05

Holiday_Armadillo כתב:הנה הראיון עם פרקינס
http://www.eurobasket.com/Israel/basket ... sID=238298

נשמע שיש יחסי עבודה תקינים בין פרקינס לבין המועדון שזה כמובן חשוב.
הדבר שישמח אותי יותר מכל הוא לשמוע שישנה התקדמות משמעותית במצב הפיזיותרפי של פרקינס ושמכבי מעוניינת בו לעונה הקרובה. יחד עם זאת, אם מבחינה רפואית הדבר יסתמן כסיכון, ככה"נ ניאלץ להיפרד כידידים...

16 אוגוסט 2011, 13:40

http://www.youtube.com/watch?v=K54QRxTbrzU

טוב לראות אותו מתאמן! :happy

16 אוגוסט 2011, 14:13

יפה מאוד. נדמה לי שרק לפני שבוע היה כתוב איפשהו שרק בחודש הבא הוא יתחיל לרוץ עם כדור, וגם הפעם הוא מקדים את כל התחזיות. קצב ההתאוששות שלו באמת מרשים, ולכן אני עדיין חושב שכדאי לשמור עליו.

16 אוגוסט 2011, 14:17

אסף סופסוף יש משהו שעליו אנחנו מסכימים שנושא עומרי כספי מיותר!

זה חדשה מרנינה ומרעננת !

16 אוגוסט 2011, 14:18

er79 כתב:יפה מאוד. נדמה לי שרק לפני שבוע היה כתוב איפשהו שרק בחודש הבא הוא יתחיל לרוץ עם כדור, וגם הפעם הוא מקדים את כל התחזיות. קצב ההתאוששות שלו באמת מרשים, ולכן אני עדיין חושב שכדאי לשמור עליו.

החלמה אכן די מהירה, אבל לא צריך להתלהב יותר מידי
גם דייגו מיליטו נפצע לפני כמה שנים פציעה קשה מאוד, הוא חזר לאימוני ריצה אחרי זמן מה, אבל חזר למגרשים רק אחרי משהו כמו חצי שנה-שנה...
אם יחתימו את פרקינס, סביר להניח שהוא יחזור לפני סיום השביתה (שיכולה להימשך כל העונה אם לא יהיה סיכום עד ה15 בינואר). אם הוא ירד מהעץ שטיפס עליו לפני חודש-חודשיים, ויבוא לקראת מכבי, יש על מה לדבר.. (כמובן שהוא יהיה שחקן של לא יותר מ10-20 דקות כל ערב העונה)
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 16 אוגוסט 2011, 14:21, נערך פעם אחת בסך הכל.

16 אוגוסט 2011, 14:20

where is the love? כתב:אסף סופסוף יש משהו שעליו אנחנו מסכימים שנושא עומרי כספי מיותר!

זה חדשה מרנינה ומרעננת !

כן, רק חבל שזה לא ממש עוזר והוא כנראה יחתום בקרוב.. :x

16 אוגוסט 2011, 14:26

asafb96 כתב:
where is the love? כתב:אסף סופסוף יש משהו שעליו אנחנו מסכימים שנושא עומרי כספי מיותר!

זה חדשה מרנינה ומרעננת !

דווקא אני חושב שהוא לא יחתום בסוף...נקווה לטוב, אני פשוט דואג מסמית', סמית הואשחקן טוב אבל הוא יצטרך להתחבר למערכת ולקבל בטחון כמו צאק, אם כספי יפתח במקומו, הוא עלול לאבד את הבטחון ומתי שכספי יעזוב, מכבי תצטרך אותו כבר מוכן לחלקים המרכיעים של העונה וכל הלחץ יהיה עליו.
בנוסף זה יפגע בדומיננטיות שלדעתי מציג גיא פניני, והוא כזה מנהיג הוא צריך את הדקות, אני מפחד שיהיה אצלו ייאוש.
לגבי כספי עצמו מדובר בשחקן נפלא, זאת כולנו יודעים ויאמר לזכותו שהוא רוצה לחזור לשחק כאן במקום מקומות אחרים באירופה.
ונניח שהוא חתם ומשחק...אז האם הוא יבוא ולא יתאמץ ממש...או שהוא יתפוס מעצמו כוכב...
כל הדבר הזה לא נראה טוב.

16 אוגוסט 2011, 14:43

where is the love? כתב:
asafb96 כתב:

זה חדשה מרנינה ומרעננת !

דווקא אני חושב שהוא לא יחתום בסוף...נקווה לטוב, אני פשוט דואג מסמית', סמית הואשחקן טוב אבל הוא יצטרך להתחבר למערכת ולקבל בטחון כמו צאק, אם כספי יפתח במקומו, הוא עלול לאבד את הבטחון ומתי שכספי יעזוב, מכבי תצטרך אותו כבר מוכן לחלקים המרכיעים של העונה וכל הלחץ יהיה עליו.
בנוסף זה יפגע בדומיננטיות שלדעתי מציג גיא פניני, והוא כזה מנהיג הוא צריך את הדקות, אני מפחד שיהיה אצלו ייאוש.
לגבי כספי עצמו מדובר בשחקן נפלא, זאת כולנו יודעים ויאמר לזכותו שהוא רוצה לחזור לשחק כאן במקום מקומות אחרים באירופה.
ונניח שהוא חתם ומשחק...אז האם הוא יבוא ולא יתאמץ ממש...או שהוא יתפוס מעצמו כוכב...
כל הדבר הזה לא נראה טוב.

נכון מאוד, מסכים ב100%, ובגלל זה אני כל כך מאוכזב.
לפי ההרגשה האישית שלי, כספי זה ההחתמה היחידה שכמו שכולם אומרים ההנהלה "כפו" על בלאט. זה החתמה שתפגע במרקם הקבוצתי (לא כמו פארמר), ומבזבזת כסף לשווא. אני אישית רוצה לראות יותר את פניני, לראות את סמית' מקבל דקות, את בלו לאיזה 5-10 דקות בעמדה 3 (מול 3 יותר כבדים ופחות זריזים ואתלטיים סטייל מנצ'ינלי, סוארס וכו'..) מאשר את כספי מבזבז כסף ויוצר מרמור
נושא נעול