המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Mitelka כתב:
כדי לחפות על השיט שואו הזה מכבי תצטרך להביא קליברים ב1.5 לפחות, ושניים שלושה כאלה.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk

ברור, מבין את הגישה הזו. אבל אם לפני מדר היה אפשר להביא שחקנים ב300 אלף ולתרץ ב"מה, המשכיות, שידרוגים, בונזי ב1.5, וזה מה שנשאר לנו" - עכשיו אי אפשר להתחבא מאחורי זה. כבר ראינו מה מכבי מסוגלת להציע בקיץ הזה. אי אפשר לחזור אחורה.MTA2311 כתב:Mitelka כתב:
כדי לחפות על השיט שואו הזה מכבי תצטרך להביא קליברים ב1.5 לפחות, ושניים שלושה כאלה.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
כמעט נשמע כאילו עדיף שהוא לא יחתום

זה לא משהו נגד ההחלטה של מכבי למשוך את ההצעה. אני מסכים, ההגיון ברור.גיא כתב:אני דווקא חושב שמכבי יוצאים די בסדר פה בזה בהנחה שהם מהססים ןמפעילים את הראש.
זה שיצאו לדרך חדשה כלכלית לא אומר שצריך לצאת למסע שופינג מופקר

Neo כתב:כל הפסטיבל סביב אוקיינוס מדר וכל יום יש התקרבות עם לונדברג אני רק מזכיר שיש שחקן נחמד בשם ג'ארד באטלר שיותר טוב קצת משניהם
בכלל נראה כאילו בניית הקבוצה פתאום תפס כיוון אחר

MTA2311 כתב:בקיצור, גם אם מדר חותם מחר בבוקר (פאקינג ים מדר כן? מי ישמע), כל השבוע האחרון לכל הפחות מעלה תהיות של ממש לגבי שטילמן. התנהלות חובבנית ופופוליסטית. כל דבר עדיף על פדרמן, אבל גם זה רחוק מאוד ממה שהמועדון הזה צריך.
מרסר כתב:MTA2311 כתב:בקיצור, גם אם מדר חותם מחר בבוקר (פאקינג ים מדר כן? מי ישמע), כל השבוע האחרון לכל הפחות מעלה תהיות של ממש לגבי שטילמן. התנהלות חובבנית ופופוליסטית. כל דבר עדיף על פדרמן, אבל גם זה רחוק מאוד ממה שהמועדון הזה צריך.
אני לא חושב ששטילמן עשה פה טעות כן יש לו רצון להביא ישראלי שלצד רומן הוא הכי טוב היום מחוץ ל NBA ובלי שטילמן מכבי לא פונה בכלל למדר ומאבדת גם את תמיר, לדעתי ים מדר והסוכן שלו עושים פה טרללת גדולה בשביל למקסם חוזה גדול.

MTA2311 כתב:מרסר כתב:MTA2311 כתב:בקיצור, גם אם מדר חותם מחר בבוקר (פאקינג ים מדר כן? מי ישמע), כל השבוע האחרון לכל הפחות מעלה תהיות של ממש לגבי שטילמן. התנהלות חובבנית ופופוליסטית. כל דבר עדיף על פדרמן, אבל גם זה רחוק מאוד ממה שהמועדון הזה צריך.
אני לא חושב ששטילמן עשה פה טעות כן יש לו רצון להביא ישראלי שלצד רומן הוא הכי טוב היום מחוץ ל NBA ובלי שטילמן מכבי לא פונה בכלל למדר ומאבדת גם את תמיר, לדעתי ים מדר והסוכן שלו עושים פה טרללת גדולה בשביל למקסם חוזה גדול.
על עצם המהלך אפדר להתווכח. אבל אם החלטת להחתים תעבוד בשקט ותסגור עסקה. אל תטריל אותי שבוע בטוויטר כמו ילד בן 4, כששום דבר לא סגור בכלל.
MTA2311 כתב:מרסר כתב:MTA2311 כתב:בקיצור, גם אם מדר חותם מחר בבוקר (פאקינג ים מדר כן? מי ישמע), כל השבוע האחרון לכל הפחות מעלה תהיות של ממש לגבי שטילמן. התנהלות חובבנית ופופוליסטית. כל דבר עדיף על פדרמן, אבל גם זה רחוק מאוד ממה שהמועדון הזה צריך.
על עצם המהלך אפדר להתווכח. אבל אם החלטת להחתים תעבוד בשקט ותסגור עסקה. אל תטריל אותי שבוע בטוויטר כמו ילד בן 4, כששום דבר לא סגור בכלל.
felix_r כתב:אני ממש לא דואג בקשר לים מדר. אם יישאר בסוף בהפועל, זה אומר שמדר + בלאט יעלו להפועל 10 מיליון דולר לעונה עלות מעביד (1.7 לבלאט + 3.3 למדר זה 5 נטו, 10 ברוטו). זה יסנדל בצורה קשה מאוד את היכולות הפיננסיות של המועדון במיוחד לאור העובדה שאחד מהם (בלאט) לא באמת יקבל דקות ולא יתרום... אז 10 מיליון על שניהם, פלוס 8 ברוטו לואסיה מיציץ' + 4 ברוטו לברייאנט, זה כבר 22 מיליון. וזו רק ההתחלה.
מספיק שינאי שוב יפסיד תואר למכבי, יקבל עצבים ויברח, והפועל תפורק ותרד לליגה ג'
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], אדם ו־23 אורחים