המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:מצידי שהטורקים יקחו את מאלט בכיף.
yzafrir כתב:זה שלאנגפורד אוהב את הכדור בידיים שלו לא הופך אותו לרכז . גם שאראס אהב את הכדור בידיים שלו , השאלה מה עשה עם הכדור ? שאראס אהב למסור אותו לאחרים בעוד שסקורר כמו לאנגפורד יעדיף לסיים את זה בסל . את זה הוא יכול לעשות מעמדה 2 או אפילו 3....הוא שחקן שצריך לסיים התקפה ולא להתחיל ולסיים ביחד בעוד שהאחרים מסתכלים...ברבע השלשי הוא עשה את זה בעיקר בשביל להיכנס למשחק וזה עבד מצויין כי ברבע הרביעי הוא כבר כמעט לא זרק והתרכז יותר בלמסור אבל זה עדיין לא הופך אותו לרכז...
כשלאנגפורד היה על המגרש יחד עם שייר , הייתי רוצה לראות דווקא את שייר מרכז...
בכל מקרה , מה שיפה בקומבוגארדים זה שהם יכולים לשחק ליד כל שחקן כמעט...
אתה אומר את זה כי יש לך 3-4 מועמדים טובים יותר ממנו, נכון?!
קודי כתב:yzafrir כתב:זה שלאנגפורד אוהב את הכדור בידיים שלו לא הופך אותו לרכז . גם שאראס אהב את הכדור בידיים שלו , השאלה מה עשה עם הכדור ? שאראס אהב למסור אותו לאחרים בעוד שסקורר כמו לאנגפורד יעדיף לסיים את זה בסל . את זה הוא יכול לעשות מעמדה 2 או אפילו 3....הוא שחקן שצריך לסיים התקפה ולא להתחיל ולסיים ביחד בעוד שהאחרים מסתכלים...ברבע השלשי הוא עשה את זה בעיקר בשביל להיכנס למשחק וזה עבד מצויין כי ברבע הרביעי הוא כבר כמעט לא זרק והתרכז יותר בלמסור אבל זה עדיין לא הופך אותו לרכז...
לא חושב שאתמול היה לו משחק סוליסטי. הוא ניצל מיס מאצ' של מורן רוט עליו אבל ברוב ההתקפות הוא הכניס כדורים מצויינים פנימה להנדריקס וג'יימס. למרות שזה לא התפקיד הטבעי שלו (בדיוק כמו שזה לא התפקיד הטבעי של אידסון אבל בעמדה הזו הוא בא לידי ביטוי בצורה הכי טובה), הוא לטעמי הרבה יותר אפקטיבי מאוחיון גם בעמדה הזו.
er79 כתב:אתה אומר את זה כי יש לך 3-4 מועמדים טובים יותר ממנו, נכון?!
אני לוקח את ג'ייקוב פולן לפניו, ולא שג'ייקוב פולן המועמד המועדף עליי. הייתי לוקח את אארון ג'קסון או קרלוס ארויו קודם לכן, למרות שתקציבית נוכל אולי לעמוד רק בפולן. תסלח לי,אבל אם אני משלם ביי אאוט על שחקן, אני לא אבזבז כמה מאות אלפי דולרים על שחקן שיבוא לחצי עונה. זו חשיבה מעוותת. אני אשלם ביי אאוט על שחקן צעיר, בדיוק כמו שעשינו עם מצ'באן.
yzafrir כתב:קודי כתב:yzafrir כתב:זה שלאנגפורד אוהב את הכדור בידיים שלו לא הופך אותו לרכז . גם שאראס אהב את הכדור בידיים שלו , השאלה מה עשה עם הכדור ? שאראס אהב למסור אותו לאחרים בעוד שסקורר כמו לאנגפורד יעדיף לסיים את זה בסל . את זה הוא יכול לעשות מעמדה 2 או אפילו 3....הוא שחקן שצריך לסיים התקפה ולא להתחיל ולסיים ביחד בעוד שהאחרים מסתכלים...ברבע השלשי הוא עשה את זה בעיקר בשביל להיכנס למשחק וזה עבד מצויין כי ברבע הרביעי הוא כבר כמעט לא זרק והתרכז יותר בלמסור אבל זה עדיין לא הופך אותו לרכז...
לא חושב שאתמול היה לו משחק סוליסטי. הוא ניצל מיס מאצ' של מורן רוט עליו אבל ברוב ההתקפות הוא הכניס כדורים מצויינים פנימה להנדריקס וג'יימס. למרות שזה לא התפקיד הטבעי שלו (בדיוק כמו שזה לא התפקיד הטבעי של אידסון אבל בעמדה הזו הוא בא לידי ביטוי בצורה הכי טובה), הוא לטעמי הרבה יותר אפקטיבי מאוחיון גם בעמדה הזו.
זה תלוי על איזה אפקטיביות אתה מדבר , הסטט' שלו מבחינת הסקור בהחלט משתפרת ובטח לעומת אוחיון כשהוא בעמדה 1 אבל הסטט' של החברים שלו תרד ...כמו שאמרתי , אני מעדיף שלאנגפורד יקלע 12 נקודות וששחקנים אחרים יעשו סטט' יותר טובה גם מבחינת נקודות וגם מבחינת אס' כי כששחקן כמו לאנגפורד גם מתחיל התקפות וגם מסיים אותם (ולא משנה אם הוא עושה את זה טוב או לא ) אז שאר השחקנים לא באים לידי ביטוי . אתמול הוא ידע לווסט את זה לא רע אבל אני מאמין שלאורך זמן ומול קבוצות יותר איכותיות זה לא יעבוד .
פולן הוא בוסר שעוד לא קרע זוג נעליים בכדורסל המקצועני וכל הנסיון שלו מתמצה כרגע ב-8 משחקים בליגה האיטלקית. אין כרגע שום אינדיקציה כיצד הוא יתפקד ביורוליג ועוד יותר לא ברור איך הוא יתפקד בסיר הלחץ של מכבי. מעבר לכך, להכניס ילד כזה באמצע העונה ועוד כשהוא צריך להיכנס לתפקיד כל כך חשוב ולנעליים כל כך גדולות, זה נראה לי גדול עליו בכמה מספרים וזה משהו שיכשיל אותו ולא יתן הרבה לקבוצה. אם פולן ישחק כל העונה טוב אז אפשר להחתים אותו עוד לפני סיומה על חוזה ארוך טווח שמתחיל בעונה הבאה ולא יהיה צורך אפילו בדולר אחד של ביי אאוט, מאחר שחוזהו מסתיים בקיץ.
אארון ג'קסון לא רלוונטי מאחר שיש לו חוזה בבילבאו ולקבוצה שם לא ממש חסר כסף ויש לה עוד כמה מטרות העונה מלבד היורוליג, מעבר לעובדה שלטעמי הוא לא מתאים מאחר שיכולת הקליעה שלו די חלשה.
ארויו בוודאי שלא מתאים - לא מבחינת האופי, לא מבחינת המחיר וגם לא מבחינת הרצון שלו לשחק ב-NBA שם הוא גם כנראה יהיה העונה.
לבזבז כמה מאות אלפי דולרים על שחקן שיבוא לחצי עונה? מסכים שזה לא אידיאלי אבל זו המציאות שההנהלה יצרה והיא תצטרך כעת לשאת במחיר, מעבר לעובדה שלא מדובר בחצי עונה אלא בהרבה יותר (העונה התחילה לקראת סוף אוקטובר, לפני חודש וחצי, ומסתיימת בעוד חמישה וחצי חודשים).
אגב, לגבי מצ'באן - שילמו ביי אאוט גבוה ועכשיו מה? בעונה שעברה הוא לא תרם דבר לקבוצה ובעונה הזו מכבי משלמת חלק משכרו מבלי שהוא משחק כאן (ואפילו מנצח את מכבי...), וכאן מדובר על שחקן צעיר שנחשב לאחד הכשרונות הגדולים ביבשת. כך שגם עם שחקנים צעירים אין בטחון לכלום.
er79 כתב:פולן הוא בוסר שעוד לא קרע זוג נעליים בכדורסל המקצועני וכל הנסיון שלו מתמצה כרגע ב-8 משחקים בליגה האיטלקית. אין כרגע שום אינדיקציה כיצד הוא יתפקד ביורוליג ועוד יותר לא ברור איך הוא יתפקד בסיר הלחץ של מכבי. מעבר לכך, להכניס ילד כזה באמצע העונה ועוד כשהוא צריך להיכנס לתפקיד כל כך חשוב ולנעליים כל כך גדולות, זה נראה לי גדול עליו בכמה מספרים וזה משהו שיכשיל אותו ולא יתן הרבה לקבוצה. אם פולן ישחק כל העונה טוב אז אפשר להחתים אותו עוד לפני סיומה על חוזה ארוך טווח שמתחיל בעונה הבאה ולא יהיה צורך אפילו בדולר אחד של ביי אאוט, מאחר שחוזהו מסתיים בקיץ.
אארון ג'קסון לא רלוונטי מאחר שיש לו חוזה בבילבאו ולקבוצה שם לא ממש חסר כסף ויש לה עוד כמה מטרות העונה מלבד היורוליג, מעבר לעובדה שלטעמי הוא לא מתאים מאחר שיכולת הקליעה שלו די חלשה.
ארויו בוודאי שלא מתאים - לא מבחינת האופי, לא מבחינת המחיר וגם לא מבחינת הרצון שלו לשחק ב-NBA שם הוא גם כנראה יהיה העונה.
לבזבז כמה מאות אלפי דולרים על שחקן שיבוא לחצי עונה? מסכים שזה לא אידיאלי אבל זו המציאות שההנהלה יצרה והיא תצטרך כעת לשאת במחיר, מעבר לעובדה שלא מדובר בחצי עונה אלא בהרבה יותר (העונה התחילה לקראת סוף אוקטובר, לפני חודש וחצי, ומסתיימת בעוד חמישה וחצי חודשים).
אגב, לגבי מצ'באן - שילמו ביי אאוט גבוה ועכשיו מה? בעונה שעברה הוא לא תרם דבר לקבוצה ובעונה הזו מכבי משלמת חלק משכרו מבלי שהוא משחק כאן (ואפילו מנצח את מכבי...), וכאן מדובר על שחקן צעיר שנחשב לאחד הכשרונות הגדולים ביבשת. כך שגם עם שחקנים צעירים אין בטחון לכלום.
אני אתחיל מהסוף: אני לא תמכתי בשחרור מאצ'בן.
לגבי אארון ג'קסון: גם פרמאר לא היה קלעי יציב, כרגע אני לא מחפש מהרכז שלי שיהיה קלע, על אף שג'קסון לא נופל בקליעה מיוגב אוחיון, ומנהל משחק הרבה יותר טוב. לא יודע מה היומרות של בילבאו, הכל יכול להשתנות אם הם לא יעפילו לטופ 16. אני גם לא יודע מה הבדלי המחירים בין הביי אאוט עליו לבין מאלט לצורך העניין. אני מאמין שאכן לא יהיה ניתן לקבל אותו או את ארויו, אבל רצית שאני אמנה רכזים שאני מעדיף, אז מניתי. ארויו, רק לידיעה כללית, שחקן חופשי. אין לי שום בעיה עם האופי שלו. אני חוזר ואומר שהוא האנדרייטד הכי גדול במכבי. הטמטום היה להביא אותו אחרון ולא ההפך, להביא אותו ראשון ולבנות סביבו את הסגל. הוא יופי של רכז, ויופי של קלע. בלאט היה יכול לכוונן אותו אפילו טוב יותר.
יש לי 2 בעיות עם מאלט, ולא מעניין אותי שהוא קלעי טוב יותר מאוחיון או מג'קסון: קודם כל הגיל שלו, ושנית כל עצם בואו לחצי עונה עם תשלומי ביי אאוט. מזיז לי שהעונה התחילה לפני חודש וחצי? אם אתה מביא את מאלט אתה בין כה וכה לא יכול לשחק איתו עד הטופ 16, וזה חצי עונת יורוליג, איך שלא תסובב את זה. אני מתייחס לתקופת יורוליג, הקופליג והאדריאטית לא מזיזים לי את הקצה.
yarinsaky כתב:ארויו לא רלוונטי לדעתי. הבן אדם לא שיחק איזה 7 חודשים, לא רואה מי יחכה לו עד שיכנס לכושר משחק. זה לא שהוא בכושר של 2008, רחוק מאוד מזה.
ארויו לא רלוונטי לדעתי. הבן אדם לא שיחק איזה 7 חודשים, לא רואה מי יחכה לו עד שיכנס לכושר משחק. זה לא שהוא בכושר של 2008, רחוק מאוד מזה.
yzafrir כתב:לא יודע למה אבל יש לי הרגשה שמכבי מפעילה מכבש לחצים על פארגו ....קודי למה שלא תפנה אליו בטוויטר כמו שעשית עם לאנגפורד ? אלי זה יעבוד גם עליו וישכנע אותו לבוא...
לאגיד שג'אקסון קולע לא פחות טוב מאוחיון זה אנדרסטיימנט , הוא קולע הרבה יותר טוב מאוחיון וחוץ מיזה עם חזרתו של לאנגפורד לכושר הלחץ על הרכז שיצטרך גם לעשות נקודות קצת ירד...ברור שתמיד עדיף אחד שיודע לעשות את שניהם (פארגו)....