על ידי Adam » 03 יוני 2023, 10:25
על הנייר נראה שהיורוליג הולך להיות הרבה יותר חזק עונה הבאה.
פנאתינייקוס - (שהייתה לפרקים הקבוצה החלשה במפעל) תנסה להילחם על הפלייאוף.
מונאקו - תהפוך לאחת הגדולות באירופה אחרי הישארות הסגל ושיפור הקו הקדמי שלהם (מירוטיץ' לדעתי תפור עליהם).
ריאל - תישאר ריאל
אולימפיאקוס - ככל הנראה תיחלש אחרי שוזנקוב יעזוב, אך עדיין תהיה קבוצת פלייאוף עליון לדעתי.
ברצלונה - הולכת להוריד מהתקציב שלה משמעותית, אך עדיין הוא יהיה גבוה מהרבה קבוצות אחרות (מכבי למשל), כך שהיא תהיה עוד קבוצה שתילחם חזק על הפלייאוף.
מילאנו - בכל קיץ היא מחתימה כל דבר שזז, בעיקר כוכבים על הנייר, ואז מפשלת. אני חושב שהם הולכים לעשות ניקוי רציני שם בסגל ואולי להצעיר אותו. יש להם את המשאבים הכלכליים לבנות משהו מפחיד.
מכבי - לדעתי תיראה טוב יותר מהעונה הנוכחית. עם כי אני לא בטוח שנסיים ב5 המקומות הראשונים, הרבה בגלל שהעונה היורוליג היה לדעתי חלש משנים קודמות.
אנדולו - לא בכל עונה אלופת אירופה היוצאת לא נכנסת לפלייאוף. אין ספק שאנדולו תהיה בדעיכה ביחס לשנים קודמות, אבל עם סגל בריא היא עדיין לחלוטין קבוצת פלייאוף עליון.
פרטיזן & הכוכב - אני לא יודע אם אושר סופית שהם יהיו ביורוליג עונה הבאה, אבל יהיה מעניין לראות מה יהיה איתן בקיץ לאור סימני השאלה הכלכליים סביב שתי הקבוצות האלה (בעיקר אצל הכוכב).
פרבחצ'ה - תעשה התקדמות דומה למה שמכבי תעשה לדעתי. גם הם כמו מכבי, הביאו מאמן חדש ובנו את רוב הסגל מחדש. עונה הבאה תיראה טוב יותר בעיניי.
ויטוריה - תמיד נותנת פייט על מיקום בפלייאוף. הרבה מסורת וקהל תומך. בכל עונה הם דואגים לשלוף ג'וקר אחר מהשרוול. לדעתי יש להם את צוות הסקאוטינג הטוב באירופה. לא אופתע אם ניראה אותם נלחמים על כניסה לפלייאוף.
ז'לגיריס - נתנו עונה יוצאת מן הכלל השנה ומעל כל הציפיות. אני לא צופה שההישג הזה יחזור על עצמו, אך גם כאן אני לא אופתע אם היא תילחם על כניסה לפלייאוף. בכל מקרה, תהיו בטוחים שהיא לא תהיה שק החבטות של המפעל.
הקבוצות שנכון לעכשיו אני לא תופס מהן כלל: אלבה, באיירן, וילרבן, גראן קנריה, ולנסיה, בולוניה (אחת מהן ככל הנראה לא תישאר עונה הבאה).
הרבה תלוי באיך הקיץ ייראה עבורן. אולי בולוניה תפתיע עם טרינקיירי והבאת כמה כוכבים מהרוסיות.
יש כאן 10-12 קבוצות שכל אחת מהן יכולה להיות בפלייאוף. הולכת להיות עונה מעניינת שנה הבאה.
מישהו יודע אם היורוליג הולך להגדיל את מספר הקבוצות כבר החל משנה הבאה?
נערך לאחרונה על ידי
Adam בתאריך 03 יוני 2023, 20:10, נערך פעם אחת בסך הכל.
מכבי תל אביב 23/24:PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו