מלפפונים / סגל 2012

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים / סגל 2012

הודעהעל ידי asafb96 » 12 אפריל 2011, 14:25

yzafrir כתב:אבל זה יוצר בעיה
סופו הוא לא שחקן הגנה טוב, והנדריקס או שחקן PF\C כמו שאתה רוצה יתקשו מול סנטרים אמיתיים
מכבי צריכה לפחות שחקן 1 גבוה, חזק, שיתן ריבאונד חסימות ושמירה על סנטרים
הנדריקס מאוד התקשה השנה, וסופו כמו שראינו לא שחקן הגנה טוב
בקשר למשחק האתלטי, מי שצריך לשחק במשחק מהיר זה הגארדים והפורוורדים, לבנות על הסנטר שלך במשחק אתלטי זה טעות
פארגו, פרקינס, אליהו ואידסון ידאגו לריצה ולאתלטיות, אבל מי ידאג לתת הגנה מתחת לסל ולהרתיע גארדים שחודרים?

סופו יכול לשמור שחקנים מסיביים מתחת לסל אבל מתקשה מול גארדים ומול גבוהים שזורקים מבחוץ , ולכן כשהיריבה תשחק עם סנטר מאסיבי חופר אז סופו יכול לשמור עליו , אבל כשהיריבה משחקת עם סנטר שמשחק יותר בחוץ אז ה-PF\C יכול לשמור עליו ....לא לכל קבוצה יש סנטר מאסיבי (ריאל בפיינל פור בלי אחד כזה וגם לויטוריה אין ממש כזה..) . אגב כשאני חושב על מחליף להנדריקס ( או מצ'באן ) אני מכוון יותר לשחקן של לפחות 2.06 כמו שון ג'יימס או אפילו פופס בונסו שגם קצת יודעים ויכולים (בגלל היתרון גובה על הנדריקס) לשים גוף על סנטרים גבוהים מהם...
אגב לא התכוונתי שבונים על הסנטר במשחק המתפרצות אבל כשהמשחק הוא מהיר אז באותו פרק זמן עוברים את המגרש יותר פעמים וסנטר כבד מתקשה בתחום הזה.[/quote]
הדבר היחד שסופו יכול לעשות בהגנה, זה לשים גוף על שחקן בפוסט אפ, וגם זה לא עוזר, כי ראינו הרבה פעים שעושים לו הטעיה קטנה, כמו שבטיסטה עשה לו, והוא נופל בפח
מבחינת ריבאונד, הוא די חור. שהוא מתחיל להתעייף אחרי 3 דקות, אין לו כח אפילו לקפוץ לריבאונד, וזה חור בצבע, כי אם הכדור לא נופל לידיים שלו, כמעט תמיד היריב לוקח ריבאונד, כמו מה שעשה לו באראץ במשחק בנוקיה בשלב הבתים
בקשר לPF\C, בקבוצות הגדולות אין כמעט סנטרים שמשחקים בחוץ
ראינו השנה את בארצלונה וסוללת הסנטרים שלה, שכולם משחקים בצבע, והנדריקס היה רע מאוד בהגנה מולם
בקשר לריאל, יש לה את פישר שהוא לא מאסיבי, אבל הוא ריבאונדר מצוין, גבוה עם מוטת ידיים מפלצתית, יוצר הרתעה לגארדים שחודרים, הנדריקס עולה עליו רק בפיזיות. גם טומיץ' הוא לא פראייר ממה שראיתי, הוא אולי לא חזק, אבל ממש לא מפחד ממגע, הוא דווקא יוצר מגע, ואם היתרון גובה העצום שלו יכול לעשות להנדריקס המון צרות
אגב, אם היריבה משחקת אם סנטר שמשחק בחוץ, לא רואה שום בעיה שמאצ'באן ישמור אותו[/quote]קצת הגזמת , עשית מסופו נגר הגנתי והוא ממש לו . הוא מאוד חד גוני בהגנה וזה נכון אבל לא כל סנטר יכול לחגוג עליו מתחת לסל בטח לא בחפירות . הדרך היחידה שלהם לגבור עליו זה בפיק אנד רול שאז הוא מאחר לחזור , אבל בחפירות מתחת לסל ממש לא חוגגים עליו , בטיסטה (שהוא שמאלי) עשה עליו כמה נקודות אבל אחרי שלמדו אותו אז הוא נעצר די בקלות בהמשך .
פישר זה בדיוק השחקן שאני מתכוון שחסר PF\C שחי בעיקר מריבאונד ומחסימות ובהתקפה מזריקות מצי מרחק או פיק אנד רול...אבל בהגנה נגד שחקן כמו סופו ? חכה לפיינל פור ותראה . הדרך היחידה שלו לעצור את סופו זה או למנוע ממנו את הכדור מתחת לסל מלכתחילה או לשמור מטר אחרוה ולנסות לחסום את הזריקה אבל גוף הוא לא יכול לשים עליו .
שחקן שאני אוהב שיכול לתת למכבי את מה שחסר לה בהגנה ובריבאונד זה שארוד פורד שמשחק באיטליה . הוא PF\C קלאסי (2.07) עם ידיים ארוכות ואתלטיות וגם יודע לשים גוף בהגנה , וגם בהתקפה הוא לא נגר ...אגב , טומיץ' מאוד התקשה מול הנדריקס שנה שעברה בליגה הספרדית...[/quote]
לא אמרתי שסופו נגר בהגנה, אמרתי שהדבר היחיד שהוא יכול לעשות זה לשים גוף בפוסט, וגם את זה הוא לא עושה טוב כי הוא אוכל הטעיות
פישר ממש לא חסר. שנה שעברה מאריץ' הרג אותו מתחת לסל. מכבי צריכה כמחליף לסופו סנטר, לא צריך להתחכם ולשחק עם חצי סנטר או סנטר נמוך וכל השטויות האלה, צריך סנטר אמיתי שיתן הגנה וריבאונד
אגב, לא הבנתי למה אמרת חכה לפיינל פור ותראה.. לא אמרתי שפישר יכול לעצור את סופו, זה ברור שאם סופו מקבל את הכדור בבלטה שלו הוא שם 2 קלות, וזאת הסיבה ששחקן כמו פישר לא מתאים ליהיות סנטר במכבי
לגבי שארוד פורד, שמעתי עליו, אבל לא ממש ראיתי אותו משחק. לפי מה שהבנתי הוא 4 אתלטי ושחקן הגנה טוב. לא יודע אם הוא מתאים למכבי של היום
asafb96

הודעהעל ידי asafb96 » 12 אפריל 2011, 14:27

yzafrir כתב:חביב אורנג'ד
פרקינס הוא לא בדיוק רכז (הוא קומבו גארד) אבל קארול הוא ממש לא רכז .
אם קארול משחק בחמישייה יחד עם פארגו ( שיתפקד כרכז) אז מי הרכז המחליף שלך ?

לגבי וויבר , ברור שהוא עדיף על איידסון אבל כבר לא נראה לי שהוא באותו רמת מחיר בכלל היום...( וצודק זה 19 , טעות הקלדה...)

שילוב של אידסון, הלפרין וקארול דווקא יכול ליהיות לא רע ל10-15 דקות, שפארגו על הספסל
הבעיה תיהיה אחרי שפרקינס יחזור, ולמכבי יהיה סגל ארוך מידי, זה דבר לא בריא לקבוצה
asafb96

הודעהעל ידי yzafrir » 12 אפריל 2011, 14:35

asafb96 או שאתה לא קורא את מה שאני כותב או שאתה לא מבין מה שאני כותב....
שחקנים מסוגו של מאריץ' או בורוסיס סופו כן יכול לשמור אבל שחקנים כמו פישר הוא לא יכול לשמור ובמקרה הזה אתה צריך סנטר אתלט ומהיר יותר ולא עוד גורילה מתחת לסל...ולכן אני מנסה להסביר לך שאם פישר היה פה אז כמאריץ' משחק לא הוא היה שומר אותו אלא סופו ...
מה שחסר למכבי זה סנטר מחליף , פישר לא יכול להיות סנטר ראשון אבל מחליף בהחלט כן .
לגבי שארוד פורד הוא בדיוק ההגדרה ל-PF\C . בקבוצה שלו הוא מתפקד גם וגם .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yzafrir » 12 אפריל 2011, 14:36

asafb96 כתב:

לגבי וויבר , ברור שהוא עדיף על איידסון אבל כבר לא נראה לי שהוא באותו רמת מחיר בכלל היום...( וצודק זה 19 , טעות הקלדה...)

שילוב של אידסון, הלפרין וקארול דווקא יכול ליהיות לא רע ל10-15 דקות, שפארגו על הספסל
הבעיה תיהיה אחרי שפרקינס יחזור, ולמכבי יהיה סגל ארוך מידי, זה דבר לא בריא לקבוצה

ואז מי ירכז ?? הלפרין ?? איידסון ??
אם התשובה שלך היא כן על אחד מהם אז אין לנו מה להתווכח כי בחיים לא נסכים...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי asafb96 » 12 אפריל 2011, 14:58

yzafrir כתב:asafb96 או שאתה לא קורא את מה שאני כותב או שאתה לא מבין מה שאני כותב....
שחקנים מסוגו של מאריץ' או בורוסיס סופו כן יכול לשמור אבל שחקנים כמו פישר הוא לא יכול לשמור ובמקרה הזה אתה צריך סנטר אתלט ומהיר יותר ולא עוד גורילה מתחת לסל...ולכן אני מנסה להסביר לך שאם פישר היה פה אז כמאריץ' משחק לא הוא היה שומר אותו אלא סופו ...
מה שחסר למכבי זה סנטר מחליף , פישר לא יכול להיות סנטר ראשון אבל מחליף בהחלט כן .

זה בדיוק מה שאמרתי :?
סופו יכול לשים גוף על שחקנים כבדים, אבל מול פישר יהיה לו קשה
לא צריך סנטר אתלט ומהיר כי פישר לא שחקן ששם כדור על הרצפה או עושה דברים מיוחדים, בסך הכל צריך לצאת לזריקות שלו מחצי מרחק
בקשר לחלק השני, זאת הבעיה, שמאריץ' משחק סופו ישחק, אבל כמה כבר סופו יכול לשחק? היום הקבוצות הגדולות באירופה משחקות 40 דקות עם סנטרים כבדים וחזקים.
אז סופו היה משחק בדקות של בורוסיס וואסקאז, אבל מי היה משחק בשאר הדקות מול נסטירוביץ' ופרוביץ'?
הבעיה של מכבי גם, שמעמדה 4 אין לה יותר מדי עזרה מתחת לסל, אליהו רך וחור מתחת לסל ובלו חזק ונלחםף, אבל נמוך מאוד
asafb96

הודעהעל ידי DeusEx » 12 אפריל 2011, 15:14

אני לא מבין מה בונים פה על פרקינס(עם כל הצער) שבמקרה הטוב יחזור בסוף ינואר חצי שחקן ממה שהוא היה.
הוא סוס מת בדיוק כמו בורשטיין שעבר פציעה אפילו קלה יותר ממנו והיה תלוי הרבה פחות באתלטיות שלו
והוא נראה כמו שהוא נראה כבר 3 שנים.. צריך להשקיע את הכסף בפארגו ולהביא מחליף נורמלי לפרקינס
תמונה
DeusEx

הודעהעל ידי rc4991 » 12 אפריל 2011, 15:16

מישהו יכול אולי לסכם בקצרה את העונה שעברה על וויבר וגם להעלות סטטיסטיקה?
אני פשוט לא עקבתי אחריו העונה

תודה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 12 אפריל 2011, 15:20

asafb96 כתב:
yzafrir כתב:asafb96 או שאתה לא קורא את מה שאני כותב או שאתה לא מבין מה שאני כותב....

לא צריך סנטר אתלט ומהיר כי פישר לא שחקן ששם כדור על הרצפה או עושה דברים מיוחדים, בסך הכל צריך לצאת לזריקות שלו מחצי מרחק
בקשר לחלק השני, זאת הבעיה, שמאריץ' משחק סופו ישחק, אבל כמה כבר סופו יכול לשחק? היום הקבוצות הגדולות באירופה משחקות 40 דקות עם סנטרים כבדים וחזקים.
אז סופו היה משחק בדקות של בורוסיס וואסקאז, אבל מי היה משחק בשאר הדקות מול נסטירוביץ' ופרוביץ'?
הבעיה של מכבי גם, שמעמדה 4 אין לה יותר מדי עזרה מתחת לסל, אליהו רך וחור מתחת לסל ובלו חזק ונלחםף, אבל נמוך מאוד

אין הרבה קבוצות שמחזיקות מאסה כזאת מתחת לסל ושים לב שאלו שכן , הם מעשירות הייבשת . שחקנים כאלו עולם הון ומכבי לא יכולה להרשות לעצמה עוד שחקן כזה בסגל...לעומת זאת טווינרים עולים הרבה פחות ואם מוצאים אחד יעיל גם בהתקפה וגם כמו שהגדרת את טומיץ' לא מפחד לשים את הגוף (שאין לו) בהגנה היא רק תרוויח , וסביר ששחקן כזה יהיה טווינר ולא סנטר בגובהה מעל 2.10
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yzafrir » 12 אפריל 2011, 15:23

DeusEx כתב:אני לא מבין מה בונים פה על פרקינס(עם כל הצער) שבמקרה הטוב יחזור בסוף ינואר חצי שחקן ממה שהוא היה.
הוא סוס מת בדיוק כמו בורשטיין שעבר פציעה אפילו קלה יותר ממנו והיה תלוי הרבה פחות באתלטיות שלו
והוא נראה כמו שהוא נראה כבר 3 שנים.. צריך להשקיע את הכסף בפארגו ולהביא מחליף נורמלי לפרקינס

אתה לא יודע איך הוא יחזור (הוא נפצע ברגל הלא דומניננטית שלו..) אבל אני מסכים איתך שבגלל חוסר הידיעה עדיף באמת למצוא לו מחליף ואני אישית חושב שקארול לא יכול להיות המחליף שלו אלא קומבו גארד אחר כמו מרקוס וויליאמס (לא חייב הוא...)
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי asafb96 » 12 אפריל 2011, 15:54

yzafrir כתב:
asafb96 כתב:

אין הרבה קבוצות שמחזיקות מאסה כזאת מתחת לסל ושים לב שאלו שכן , הם מעשירות הייבשת . שחקנים כאלו עולם הון ומכבי לא יכולה להרשות לעצמה עוד שחקן כזה בסגל...לעומת זאת טווינרים עולים הרבה פחות ואם מוצאים אחד יעיל גם בהתקפה וגם כמו שהגדרת את טומיץ' לא מפחד לשים את הגוף (שאין לו) בהגנה היא רק תרוויח , וסביר ששחקן כזה יהיה טווינר ולא סנטר בגובהה מעל 2.10

זה נכון, אין הרבה קבוצות כאלה, אבל מכבי מכוונת להגיע לרמות האלה, ולכן צריך סגל של יותר מסנטר 1
אגב, לא אמרתי להחזיק 2 סנטרים של מיליון דולר, סופו+סנטר יגוסלבי צעיר זה מספיק, הרי ברור שאי אפשר להביא לפה 2 סנטרים של מיליון דולר
על טומיץ' אמרתי שהוא לא מפחד ממגע בהתקפה, והולך חזק מאוד בפוסט אפ למרות שהוא לא הכי חזק, בהגנה הוא עדיין לא משהו
אם מכבי תמצא שחקן 2.06+ שיכול לשים גוף על הסנטרים הכבדים, אבל לפי ההגדרה שלך הוא PF\C, אין בעיה. אבל אם זה איזה צנון כמו פישר או שון ג'יימס, זה לא יספיק מול הגדולות
asafb96

הודעהעל ידי DeusEx » 12 אפריל 2011, 17:03

yzafrir כתב:
DeusEx כתב:אני לא מבין מה בונים פה על פרקינס(עם כל הצער) שבמקרה הטוב יחזור בסוף ינואר חצי שחקן ממה שהוא היה.

אתה לא יודע איך הוא יחזור (הוא נפצע ברגל הלא דומניננטית שלו..) אבל אני מסכים איתך שבגלל חוסר הידיעה עדיף באמת למצוא לו מחליף ואני אישית חושב שקארול לא יכול להיות המחליף שלו אלא קומבו גארד אחר כמו מרקוס וויליאמס (לא חייב הוא...)

למה רגל לא דומיננטית? הוא נפצע בימין לא? אני הייתי הולך על איזה שחקן סקורר סטייל לנגפורד כזה בגלל
שכנראה ישאר פה האנמי אידסון ויצטרף אליו האנמי הלפרין אז צריך שחקן שיעשה גם נקודות.
בהנחה ואידסון לא ישאר אז להביא סקורר מגוון בשלוש וקלעי זול כמו קארול לעמדת הקלעי שיחפה על הלפרין
תמונה
DeusEx

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 12 אפריל 2011, 17:35

מכבי בכל מקרה תצטרך להביא עוד גארד שידע גם לרכז, בלי קשר להבאתו המיוחלת של קארול.
ואגב, וויבר בהחלט יכול לתפקד גם כרכז.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי yzafrir » 12 אפריל 2011, 17:52

חביב אורנג'ד כתב:

מכבי בכל מקרה תצטרך להביא עוד גארד שידע גם לרכז, בלי קשר להבאתו המיוחלת של קארול.

זה בדיוק מה שאני אומר כל הזמן , קארול הוא לא המחליף לפרקינס אלא בנוסף (או לשחקן אחר שיחליף את פרקינס...)

וויבר מאוד מזכיר את איידסון במגוון היכולות שלו פלוס קליע טובה מאוד מבחוץ , דבר אחד רע שאני כן יכול להגיד על וויבר זה שהוא אתלט בינוני בטח ביחס לגובה שלו ולזה שהוא שחור (בלי להיות גזען ), הוא סוג של פוינט פאוורד...עוד שחקן שאני אוהב בסגנון הזה הוא פונקראשוב שמשחק אצל צביקה רק שהוא מעדיף לשחק תמיד בתור רכז למרות גובהו...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yzafrir » 12 אפריל 2011, 18:02

DeusEx כתב:
yzafrir כתב:

למה רגל לא דומיננטית? הוא נפצע בימין לא? אני הייתי הולך על איזה שחקן סקורר סטייל לנגפורד כזה בגלל
שכנראה ישאר פה האנמי אידסון ויצטרף אליו האנמי הלפרין אז צריך שחקן שיעשה גם נקודות.
בהנחה ואידסון לא ישאר אז להביא סקורר מגוון בשלוש וקלעי זול כמו קארול לעמדת הקלעי שיחפה על הלפרין

הוא נפצע ברגל ימין אבל הרגל המנתרת שלו היא שמאל כך שלא בטוח שזה יפגע ביכולת האתלטית שלו...הרבה תלוי בחוסן המנטאלי של השחקן...
שחקן שהוא גם סקורר וגם רכז יש לנו (פארגו ) , ברור שלא יזיק עוד אחד רק שהדבר שהכי יחסר לקבוצה בלי פרקינס זה ההגנה והמלחמה על הריבאונד של הגארדים ושחקנים כאלו קשה למצוא...שחקן שאני די אוהב למרות שלא מחזיקים ממנו פה בפורום הוא איבי ג'אבר , אחד החוטפים הטובים ביורוליג למרות שהשנה נחלש בתחום הזה (בשלוש השנים הקודמות מעל 2 חט' למשחק והעונה פחות מ1 ) ושחקן הגנה אחד על אחד מעולה , בנוסף הוא קולע משלוש קצת יותר טוב מפרקינס ולא פחות אתלט...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי rc4991 » 12 אפריל 2011, 18:05

ריאל מדריד במשא ומתן מתקדם עם קארול
http://sports.walla.co.il/?w=//1814786
דרך אגב איך היא מנהלת איתו משא ומתן אם עוד לא נגמרה העונה של גראן קאנריה?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 12 אפריל 2011, 18:12

yzafrir כתב:
חביב אורנג'ד כתב:

זה בדיוק מה שאני אומר כל הזמן , קארול הוא לא המחליף לפרקינס אלא בנוסף (או לשחקן אחר שיחליף את פרקינס...)

וויבר מאוד מזכיר את איידסון במגוון היכולות שלו פלוס קליע טובה מאוד מבחוץ , דבר אחד רע שאני כן יכול להגיד על וויבר זה שהוא אתלט בינוני בטח ביחס לגובה שלו ולזה שהוא שחור (בלי להיות גזען ), הוא סוג של פוינט פאוורד...עוד שחקן שאני אוהב בסגנון הזה הוא פונקראשוב שמשחק אצל צביקה רק שהוא מעדיף לשחק תמיד בתור רכז למרות גובהו...

דוקא ממה שיצא לי לראות, וויבר הוא אתלט לא רע בכלל (יותר טוב מאידסון בכל מקרה).

בכל מקרה, אני מסכים שמכבי צריכה להביא עוד קומבו גארד. במקרה הזה דוקא הלפרין יכול להיות טוב. הוא לא בדיוק רכז טהור, אבל הוא יודע לעזור בניהול המשחק ויכול לרכז כשצריך.
גם ג'ון שייר יכול להתאים ובהנחה ששארפ פורש ובע"ה, יחתכו את בורשטיין, למכבי תהיה אפשרות להביא עוד גארד ישראלי.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי yzafrir » 12 אפריל 2011, 18:39

חביב אורנג'ד
אני עוקב אחרי וויבר בדי ליג כל השנה ועניין האתלטיות שלו זה הדבר שהכי איכזב אותי . הוא הרבה פחות אתלט ממה שמצפים משחקן שגובה שלו והוא כמעט ולא מטביע . מה שכן הוא שחקן חכם , מוביל כדור מצויין וקלעי מצויין . והאמת כל עוד יש לך שני שחקנים סופר אתלטים בעמדות 1,2 אז זה פחות חשוב לעמדה 3...
יש לי בעיה עם הלפרין בתור שחקן מוביל במכבי , אני פשוט לא סומך עליו . כשחקן משלים הוא בהחלט יכול לתרום .
גם הלפרין גם שייר וגם עוד גארד ואולי גם מישהו במקום איידסון זו מהפכה גדולה מידי ובטח ובטח שמיותרת לאור ההישג של הסגל הנוכחי....

לגבי הכתבה בוואלה על קארול , לא נראה לי שקבוצות בספרד רודפות אחריו אחרי " הצלחות " של קלעים מובילים אחרים בליגה הספרדית כמו אולסן , גראלד פיץ' , טאקר , ואינגליש.... אני בטוח שהם הרבה יותר יזהרו בהחתמות שלהם בקיץ .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 12 אפריל 2011, 18:49

אני עוקב אחרי וויבר בדי ליג כל השנה ועניין האתלטיות שלו זה הדבר שהכי איכזב אותי . הוא הרבה פחות אתלט ממה שמצפים משחקן שגובה שלו והוא כמעט ולא מטביע . מה שכן הוא שחקן חכם , מוביל כדור מצויין וקלעי מצויין . והאמת כל עוד יש לך שני שחקנים סופר אתלטים בעמדות 1,2 אז זה פחות חשוב לעמדה 3...
יש לי בעיה עם הלפרין בתור שחקן מוביל במכבי , אני פשוט לא סומך עליו . כשחקן משלים הוא בהחלט יכול לתרום .
גם הלפרין גם שייר וגם עוד גארד ואולי גם מישהו במקום איידסון זו מהפכה גדולה מידי ובטח ובטח שמיותרת לאור ההישג של הסגל הנוכחי....

לגבי הכתבה בוואלה על קארול , לא נראה לי שקבוצות בספרד רודפות אחריו אחרי " הצלחות " של קלעים מובילים אחרים בליגה הספרדית כמו אולסן , גראלד פיץ' , טאקר , ואינגליש.... אני בטוח שהם הרבה יותר יזהרו בהחתמות שלהם בקיץ .

אני חושב שצריכים רענון כלשהו בקו האחורי, במיוחד לאור הפציעה של פרקינס.
בורשטיין הוא בכלל רלוונטי, דריק עשוי לפרוש ופרקינס כאמור, פצוע ולא יחזור לפחות עד ינואר 2012.
בלי להכנס יותר מדי לשאלת אידסון, מכבי חייבת לעשות שינויים בקו האחורי ונראה שמכבי צריכה חיזוק נוסף מלבד יותם הלפרין.

בכל מקרה, אם מכבי תצליח להשאיר את פארגו, סופו, אליהו, פניני, בלו והנדריקס (שלרובם כבר יש חוזה לעונה הבאה), מכבי תוכל לשמר את האופי והסגנון של הקבוצה הנוכחית ובד בבד, לעשות שינויים שלא ישפיעו לרעה על ההמשכיות.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי yzafrir » 12 אפריל 2011, 19:37

חביב , עזוב שטויות , תוסיף לחתימה שלך סגל שהיית רוצה לראות והגיוני גם מבחינת מחיר ואז נדבר...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי גל גל » 12 אפריל 2011, 19:45

yzafrir כתב:חביב , עזוב שטויות , תוסיף לחתימה שלך סגל שהיית רוצה לראות והגיוני גם מבחינת מחיר ואז נדבר...

שנה הבאה מה שצריך לעשות לדעתי זה להביא את הלפרין כי שארפ ככל הנראה פורש להביא רכז זר את שון גיימס במקום הנדריקס ולנסות לעשות טרייד איידסון ולאנגפורד
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], שמוליק ו־18 אורחים