מלפפונים!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים!

הודעהעל ידי EulGam05 » 06 יוני 2012, 04:15

Holiday_Armadillo כתב:אבי סגל
נכון לעכשיו נראה שהמשך דרכו של קית' לנגפורד במכבי ת"א נמצא בספק. המו"מ עם השחקן החל בניסיון של הצהובים להחתימו לשנתיים בשכר מופחת מהאופציה שיש לו בחוזה לעונה אחת. אילו לנגפורד היה נענה הוא כבר היה חתום, אבל כאמור - תפנית.
אחרי שדיוויד בלו הודיע שלא יחזור לעונה הבאה היתה מגמה לממש באופן מיידי את האופציה בחוזהו של לנגפורד על 1.1 מיליון דולר, אבל במכבי החליטו לחכות עד סוף החודש, מועד פקיעת האופציה. השאלה מבחינתה היא - האם המחיר לא גבוה מדי. עם זאת גם אם מכבי תחליט לממש את האופציה, ללנגפורד יהיה שבוע להחליט אם ברצונו לעזוב, ואז יצטרך לפצות את מכבי ב-100 אלף דולר.
ובינתיים, מכבי הודיעה רשמית על הרכש הראשון שלה לעונה הבאה - הסנטר הגיאורגי גיורגי שרמדיני(23). הרכש החדש שיחק בעונה שעברה בקאנטו. שרמדיני חתם לעונה אחת עם אופציה לעונה נוספת. החתימה מותנית בבדיקות רפואיות.
שחקן הפנים השני של מכבי יהיה בעל תכונות משלימות, וכרגע המועמד המוביל הוא הסנטר הברזילאי רפאל הטשמייר(26, 2.08 מ').

לא מבין מה אנחנו משיגים מלחכות עד סוף החודש פרט לצמצום האלטרנטיבות במקרה שלאנגפורד יבחר לעזוב, בסוף נגיע לחודש יולי בלי לאנגפורד ובלי אלטרנטיבות שיחליפו אותו.
EulGam05

הודעהעל ידי yzafrir » 06 יוני 2012, 04:19

ראפא הוא סנטר מחליף קלאסי למכבי , הבעיה שבשלב הזה גם גרגמל הוא כזה .
אם הכוונה בהחתמת גרגמל הייתה שהוא יהיה הסנטר המחליף אז מכבי לא יכולה להחתים את ראפא כסנטר ראשון והיא צריכה לעשות מאמץ גדול יותר להחתים שחקן כמו מאריץ' .
ראפא כ-4 זו אפשרות אבל אישית אני מעדיף שחקנים קצת יותר זריזים וניידים לעמדה הזאת כדוגמאת דולמן/מדלי/אליהו....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 06 יוני 2012, 04:42

EulGam05 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:אבי סגל
נכון לעכשיו נראה שהמשך דרכו של קית' לנגפורד במכבי ת"א נמצא בספק. המו"מ עם השחקן החל בניסיון של הצהובים להחתימו לשנתיים בשכר מופחת מהאופציה שיש לו בחוזה לעונה אחת. אילו לנגפורד היה נענה הוא כבר היה חתום, אבל כאמור - תפנית.
אחרי שדיוויד בלו הודיע שלא יחזור לעונה הבאה היתה מגמה לממש באופן מיידי את האופציה בחוזהו של לנגפורד על 1.1 מיליון דולר, אבל במכבי החליטו לחכות עד סוף החודש, מועד פקיעת האופציה. השאלה מבחינתה היא - האם המחיר לא גבוה מדי. עם זאת גם אם מכבי תחליט לממש את האופציה, ללנגפורד יהיה שבוע להחליט אם ברצונו לעזוב, ואז יצטרך לפצות את מכבי ב-100 אלף דולר.
ובינתיים, מכבי הודיעה רשמית על הרכש הראשון שלה לעונה הבאה - הסנטר הגיאורגי גיורגי שרמדיני(23). הרכש החדש שיחק בעונה שעברה בקאנטו. שרמדיני חתם לעונה אחת עם אופציה לעונה נוספת. החתימה מותנית בבדיקות רפואיות.
שחקן הפנים השני של מכבי יהיה בעל תכונות משלימות, וכרגע המועמד המוביל הוא הסנטר הברזילאי רפאל הטשמייר(26, 2.08 מ').

לא מבין מה אנחנו משיגים מלחכות עד סוף החודש פרט לצמצום האלטרנטיבות במקרה שלאנגפורד יבחר לעזוב, בסוף נגיע לחודש יולי בלי לאנגפורד ובלי אלטרנטיבות שיחליפו אותו.

מה משיגים? גורמים לו למצוא קבוצה אחרת כדי שמכבי לא תצטרך לשלם 100 אלף דולר. בטח כבר יש לפדרמן איזה דרווין קיצ'ן ביד ב- 300 אלף דולר...
נערך לאחרונה על ידי קודי בתאריך 06 יוני 2012, 05:19, נערך פעם אחת בסך הכל.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 06 יוני 2012, 04:55

דובי פיק טען אתמול שלקיצ'ן יש סעיף יציאה בראשון והוא יהיה מועמד למכבי אם לאנגפורד לא יחתום.

.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי er79 » 06 יוני 2012, 05:22

רע מאוד. קיצ׳ן זו כניעה לבינוניות!
er79

הודעהעל ידי קודי » 06 יוני 2012, 05:24

במכבי בטוחים שבלאט הוא הקוסם מארץ עוץ. הנדריקס לא ממשיך וגם לא מצליחים להחתים את מאריץ או סנטר נורמלי אחר? אין בעיה, נביא איזה פורוורד ברזילאי שבטח ידע לעשות יותר מהם. לנגפורד רוצה הרבה כסף (הרבה פחות ממה שהוא באמת שווה)? אין בעיה, נביא במקומו איזה תחליף זול והכל יהיה בסדר. בלו לא ממשיך? אז מה אם יש לנו חוזה אם אחד מהפאוור פורוורדים המוכשרים ביבשת,ף עדיף להביא איזה פורוורד זול מתחתית הליגה הספרדית. הכל כבר יהיה בסדר, בלאט יסדר...
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 06 יוני 2012, 05:32

yarinsaky כתב:דובי פיק טען אתמול שלקיצ'ן יש סעיף יציאה בראשון והוא יהיה מועמד למכבי אם לאנגפורד לא יחתום.

.

זה לא מה שהוא רשם
הוא רשם שקיצ'ן ישחק עם דנבר בליגת הקיץ ושאם לאנגפורד לא יחתום במכבי אז קיצ'ן יכול להיות אופציה מעניינת..הוא לא רשם שהוא יהיה מועמד למכבי במידה ולאנגפורד לא יחתום

אתם צריכים גם להבין שפיק חבר טוב של לפחות 80% מהזרים בארץ והוא משרת את האינטרסים שלהם גם בטוויטר וגם ביורובאסקט
זה לא נאמר מנבזיות אלא מתוך עובדות שצריך להבין אותן
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 06 יוני 2012, 05:39

טוב, אז לא מועמד , אז אופציה, שיהיה

חוץ מזה הוא כבר הוזכר כמועמד בוואלה אז אני לא מסתמך רק עליו.

אני לא מחזיק מפיק איזו אוטוריטה, יש פה כמה דווקא שכן. את רצית שנביא הכול לכאן, אז אני מביא גם אותו .
עוד מעט נביא גם משהוא מהגמד לשם איזון.
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 06 יוני 2012, 05:42, נערך פעם אחת בסך הכל.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 06 יוני 2012, 05:42

yarinsaky כתב:טוב, אז לא מועמד , אז אופציה, שיהיה.
אני לא מחזיק מפיק איזו אוטוריטה, יש פה כמה דווקא שכן. את רצית שנביא הכול לכאן, אז אני מביא גם אותו .
עוד מעט נביא גם משהוא מהגמד לשם איזון.

לא אמרתי לא להביא אבל אני חושבת שהציוץ על קיצ'ן היה בגדר המלצה כמו שאנחנו ממליצים פה

אני דווקא חושבת שפיק כן אמין ואני יודעת שיש לו מקורות אבל יש לו גם הרבה אינטרסים
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 06 יוני 2012, 05:44

ההתנהלות בעניינו של לאנגפורד היא לא פחות מהזויה. כך לא יכולה להתנהל קבוצה שמחפשת להגיע הכי גבוה שיש ביורוליג.
יכול מאוד להיות שאי החתמתו של לאנגפורד, והבאה של שחקן במקומו, לא תפגע באופן מהותי בהישגים שלנו בסוף העונה הבאה, אבל זה בוודאות יפגע
בסיכויים של הקבוצה ללכת עד הסוף, כי שם כבר אי אפשר להסתפק בזרים של חצי מליון.

אותי משגע שתמיד בקיץ אנחנו מגלים כל מיני דברים שלא ידענו לפני. אבל למה ההנהלה חותמת על סעיפים כאלה? למה חתמתם על אופציה של 1.1M + פיצוי של 100K
במידה והאופציה לא ממומשת, אם מראש לא חשבתם לממש את האופציה??
למה החתמתם את ג'יימס ל-3 שנים, כשידוע שאחרי העונה הראשונה הוא ימוסה כישראלי?
למה החתמתם את בורשטיין על חוזה ל-3 שנים כשהוא כבר הרבה מעבר לשיאו, ואין לכם אפשרות לצאת מהחוזה איתו?

ועוד הרבה שאלות ותהיות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 06 יוני 2012, 05:49

האמת, יש בי איזשהו רצון נסתר לראות את הGM החדש, שאין לו מושג בכדורסל, מצליח להרכיב לבלאט קבוצת יורוקאפ, ואז לראות איך בלאט מצליח.
יש מצב שהיכולת של בלאט להוציא הרבה מחבורת נגרים, תשחק נגדו בסופו של דבר, כי הGM החכם שלנו יעדיף לשלם לקיצ'ן 300K, במקום ללאנגפורד פי 4,
ואז כשמכבי תגיע איכשהו להצלבה, ותיתן סדרה "הירואית" מול מועמדת לתואר, כולם יהיו שמחים ומרוצים, ובעונה שלאחר מכן, יגיע לכאן הבן דוד הפחות מוכשר
והיותר זול של קיצ'ן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 06 יוני 2012, 05:52

הבעייה שלך יוני שאתה חושב שמכבי בונה קבוצה שתלך עד הסוף.

כלומר, יש איזה סיכוי שזה יקרה, אבל זה לא ממש מה שקורה בפועל מאז שהשושלת התפרקה. אני חושב שמכי בונה קבוצות על סף ההצלבה - פיינלפור בשנים האחרונות , יש שנים שבהן דברים יתחברו ויש שנים שהדברים פחות יצליחו, ככה זה כשאתה מהמר על זרים חדשים כמעט כל שנה ולא מסוגל לשמור על הקיים.
אם לא שמנו לב, גם הקיץ יש מהפכה גדולה בהרכב. הקו הקדמי של שנה שעברה הלך לעולמו, כולל שני הסנטרים ובלו, הקו האחורי גם בדרך.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 06 יוני 2012, 05:57

yarinsaky כתב:הבעייה שלך יוני שאתה חושב שמכבי בונה קבוצה שתלך עד הסוף.

כלומר, יש איזה סיכוי שזה יקרה, אבל זה לא ממש מה שקורה בפועל מאז שהשושלת התפרקה. אני חושב שמכי בונה קבוצות על סף ההצלבה - פיינלפור בשנים האחרונות , יש שנים שבהן דברים יתחברו ויש שנים שהדברים פחות יצליחו, ככה זה כשאתה מהמר על זרים חדשים כמעט כל שנה ולא מסוגל לשמור על הקיים.
אם לא שמנו לב, גם הקיץ יש מהפכה גדולה בהרכב. הקו הקדמי של שנה שעברה הלך לעולמו, כולל שני הסנטרים ובלו, הקו האחורי גם בדרך.

אני יודע שאני קצת תמים...:-)

תכלס, השנה זאת הזדמנות מצויינת בשביל מכבי לבנות קבוצה שתתמודד על התואר. זה אפילו לא כ"כ קשה ולא כ"כ יקר כמו שחושבים.
פאו תיחלש כנראה, אול' עם כל הכבוד היא עדיין קבוצה שאפשר להתמודד מולה, בארסה נראית לי קצת כמו קבוצה כבויה ודי עייפה מעצמה, ריאל וסיינה לוזריות,
ונשארת רק צסקא שתהיה נטולת קירילנקו כנראה.

זה מאוד דומה למה שהלך באירופה כשמכבי השתלטה על העסק. היו כמה קבוצות טובות, אבל גם הרבה גדולות שהיו בתקופת מעבר (ברצלונה, פאו, ריאל ואול').

בלי קשר, זה נראה לי אבסורד שמועדון כ"כ גדול כמו מכבי, עם הכנסות כאלה יפות ויציבות, עם צוות אימון מהטובים באירופה, יסתפק כל פעם בזרים דרג ב', ובציפיות דרג
ג'. סיינה, שהיא קבוצה קטנה יותר, מועדון תנוע יותר וגם תקציבית לא עדיפים על מכבי, מכוונים כל הזמן לטופ, ומביאים שחקנים בהתאם, אז מכבי לא יכולה?
הרי אם מכבי נמצאת בפיינל פור פעם בשנתיים, ואם לא בפנים אז על ספו, והיא עושה את זה עם השחקנים האלה, אז מה היה קורה, אם היה נבנה כאן פעם אחת סגל באמת
איכותי, עם זרים טובים ומוכרים יותר?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 06 יוני 2012, 06:05

האמת שמה שכתבת כאן זה בדיוק מה שחשבתי לעצמי בזמן האחרון, בטח אחרי מה שקורה ביוון . מכבי אולי מאבדת כאן הזדמנות די חד פעמית למשוך לכאן שחקנים מהדרג הגבוה יותר.
אני מאוד מקווה שלא מפוצצים כאן מו"מים עם כל מיני שחקנים על 50 אלף דולר או בגלל שלא אוהבים סוכן זה או אחר ( אומרים שזה המצב עם הנדריקס למשל שמכבי לא מסוגלת לדבר איתו עסקים ) , אבל יש תחושה לא טובה שמוקרנת נכון לעכשיו.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי yzafrir » 06 יוני 2012, 06:30

כל קיץ אותו דבר....האמת די נימאס מיזה כבר...

אם שנה שעברה לא הצלחנו להשאיר את איידסון ב-1.4K היום את לאנגפורד לא מצליחים\רוצים להשאיר ב-1.1K ...הגבול של מכבי הולך ויורד משנה לשנה וזה פשוט מדאיג
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 06 יוני 2012, 08:30

yarinsaky כתב:האמת שמה שכתבת כאן זה בדיוק מה שחשבתי לעצמי בזמן האחרון, בטח אחרי מה שקורה ביוון . מכבי אולי מאבדת כאן הזדמנות די חד פעמית למשוך לכאן שחקנים מהדרג הגבוה יותר.
אני מאוד מקווה שלא מפוצצים כאן מו"מים עם כל מיני שחקנים על 50 אלף דולר או בגלל שלא אוהבים סוכן זה או אחר ( אומרים שזה המצב עם הנדריקס למשל שמכבי לא מסוגלת לדבר איתו עסקים ) , אבל יש תחושה לא טובה שמוקרנת נכון לעכשיו.

הבעיה היא שזאת הגישה של ההנהלה. "לא נורא שהפסדנו העיקר שהיה כיף".

מאוד מעצבנת אותי התקופה הזאת שבה אנשים לא מומחים משחקים מנג'ר וקובעים את הסגל
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

Re: מכבי תממש את האופציה על קית' לנגפורד

הודעהעל ידי argof » 06 יוני 2012, 08:36

אם לא תמומש האופציה, תומס קאלטי הוא חלופה טובה וחופשית.
argof

הודעהעל ידי gandya » 06 יוני 2012, 08:44

argof כתב:אם לא תמומש האופציה, תומס קאלטי הוא חלופה טובה וחופשית.

חופשי? אולי.. אופציה טובה? כן אם אתה בונה סגל לבית אבות. הבחור היה מועמד לכאן ב2009, אז גילו היה עוד סביר(29). היה אפשר להשאיר כאן את דמונד מאלט וגמרנו.
בקיצור מכבי בצרות, מאמן נמצא ברוסיה, בסגל יש נכון לעכשיו רק שחקן זר אחד, וגם הוא אמור לשמש כסנטר מחליף..
נערך לאחרונה על ידי gandya בתאריך 06 יוני 2012, 08:56, נערך 2 פעמים בסך הכל.
gandya

הודעהעל ידי חנו'ש » 06 יוני 2012, 08:46

jol9 כתב:
yarinsaky כתב:האמת שמה שכתבת כאן זה בדיוק מה שחשבתי לעצמי בזמן האחרון, בטח אחרי מה שקורה ביוון . מכבי אולי מאבדת כאן הזדמנות די חד פעמית למשוך לכאן שחקנים מהדרג הגבוה יותר.

הבעיה היא שזאת הגישה של ההנהלה. "לא נורא שהפסדנו העיקר שהיה כיף".

מאוד מעצבנת אותי התקופה הזאת שבה אנשים לא מומחים משחקים מנג'ר וקובעים את הסגל

לצערי זה הולך להיות הרבה יותר זמן מתקופה....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי argof » 06 יוני 2012, 08:47

gandya כתב:
argof כתב:אם לא תמומש האופציה, תומס קאלטי הוא חלופה טובה וחופשית.

חופשי? אולי.. אופציה טובה? כן אם אתה בונה סגל לבית אבות. הבחור היה מועמד לכאן ב2009, אז גילו היה עוד סביר(29). היה אפשר להשאיר כאן את דמונד מאלט וגמרנו.
בקיצור מכבי בצרות, מאמן נמצא ברוסיה, בסגל יש נכון לעכשיו רק שחקן זר אחד, וגם הוא אמור לשמש כסנטר מחליף..

קאלטי יליד ספטמבר 82, עוד לא בן 30. כמעט 50% ל-3 בחימקי מוסקבה בעונה האחרונה. שחקן הגנה מצוין, שיחד עם רכז חודר טוב, דוגמת ג'קסון או אפילו פרקינס ואוחיון, יהיה ציוות מצוין.
argof

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־33 אורחים