ריקי היקמן סיכם לשנתיים במכבי ת"א

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ריקי היקמן סיכם לשנתיים במכבי ת"א

הודעהעל ידי LIAV10 » 16 יוני 2012, 20:35

שחף כתב:אני לא מבין מה עובר פה על אנשים. כל זר ב-350 אלף דולר הופך אוטומאטית לפארגו ומקאלב? מה עם טרה סימונס ודמונד מאלט שעלו גם כן את הסכומים האלה?
בשני סרטונים של האיש לא ראיתי כמעט היילייט אחד של אסיסט שהוא מסר. במכללות הוא העמיד ממוצע של 2 אסיסטים למשחק. במקרה הטוב הוא יהיה סוג של לוגאן יותר אתלטי, במקרה הרע? אני לא רוצה לחשוב על זה. בכל מקרה רכז הוא לא. בלאט יכול לשייף קצוות של שחקנים, הוא לא יכול להפוך שחקן שמחפש את הקליעה של עצמו באופן אוטומאטי לשחקן שמחפש כאופציה ראשונה שחקנים אחרים. תכניסו את זה טוב לראש. אני באמת מקווה שלא תהיה פה התרסקות כואבת כי פדרמן לא מוכן לשלם סכומים נורמליים לרכז.

אני למשל הייתי אופטימי כשבחתימו את פארגו ופרקינס, אבל פסימי שהחתימו את סימונס ווויליאמס..
מה גם שלבלאט יש עיין הכי טובה כשמדובר בגארדים שחורים במחיר קטן..

אני בזה עם אסף לגמרי..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי שחף » 16 יוני 2012, 20:37

לי הוא נראה כמו הגירסה האתלטית של דמונד מאלט. בהצלחה עם הציפיות המוגזמות.
נערך לאחרונה על ידי שחף בתאריך 16 יוני 2012, 20:40, נערך 2 פעמים בסך הכל.
שחף

הודעהעל ידי yarinsaky » 16 יוני 2012, 20:37

כל גארד שחור עם אתלטיות וקליעה בגובה של 1.88 מזכיר כל גארד שחור עם אתלטיות וקליעה גם אם אחד מגיע מהנ.ב.א והשני מהליגה הפינית.
קודם שיקפיץ כדור בנוקיה ואז נשווה.
אולי יהיה פארגו או פרקינס ואולי נפילה גדולה. הימור זה הימור.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי חנו'ש » 16 יוני 2012, 20:38

אסף, אולי אנחנו שונים בקטע הזה, אבל שכל זה הדבר שהכי מושך אותי בגבר, כלומר בשחקן כדורסל.... :tongue3
אני אהבתי את איידסון בדיוק בגלל זה.
אם אתה מעדיף יכולות אתלטיות ויכולת לעשות דאנקים מלהיבים מהרכזים שלך, זו זכותך.
אני תמיד אעדיף אסיסט יפה או מהלך קבוצתי מרהיב בו כל השחקנים זוכים לגעת בכדור.
זה לא סותר את דעתי שכל קבוצה צריכה סקורר סטייל לאנגפורד שיכול ליצור לעצמו מצבים באחד על אחד כשהכל תקוע, אבל זה חייב להיות מאוזן ולצד שחקן חכם שידע גם לחבר את הקבוצה למשחק קבוצתי.

ואני אישית לא מחזיקה מהלפרין כשחקן יחיד שיוכל לחפות על המחסור הזה בקו האחורי.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 16 יוני 2012, 20:38

שחף כתב:לי הוא נראה כמו גירסה יותר אתלטית של דמונד מאלט. בהצלחה עם הציפיות המוגזמות.

לאף אחד פה אין ציפיות מוגזמות
זר עם חוזה של 350K שאם לא יהיה הצלחה גדולה גם לא יהיה נפילה גדולה
אף אחד פה לא מצפה לכריס פול
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 16 יוני 2012, 20:39

שחף כתב:לי הוא נראה כמו גירסה יותר אתלטית של דמונד מאלט. בהצלחה עם הציפיות המוגזמות.

כן, רק שהוא הרבה הרבה יותר אתלטי (מדובר באתלט ברמות של פארגו), שחקן הגנה הרבה יותר טוב, צעיר ב7 שנים, ומנהל משחק יותר טוב (לא מנהל משחק משובח, ולא רכז טהור, אבל כן יודע ליצור לאחרים. בלאט צריך לעבוד איתו על זה, אבל אני חושב שלשפר קבלת החלטות זה מסוג הדברים שבלאט כן יודע לעשות לשחקנים, כמו שעשה לפרקינס-פארגו)
asafb96

הודעהעל ידי מתAMסרת » 16 יוני 2012, 20:40

מה שבטוח הוא שבלאט הולך לקרוע ת'תחת (סליחה..כן..) בעבודה עם הגארדים שיהיו לו על חינוך ואילוף.
אם היקמן בא במקום לנג', יש עוד מצב שינחת פה רכז איכותי. אם הוא בנוסף ללאנג', נשמח פה על האתלטיות ועל הגארדים שיודעים לייצר נק', ונצטרך להתפלל שבלאט יצליח במה שהוא כ"כ טוב בו - בחינוך לאיפוק וחשיבות הצלחת הקבוצה לפני ההצלחה האישית של השחקן.
מתAMסרת

הודעהעל ידי שחף » 16 יוני 2012, 20:41

Holiday_Armadillo כתב:

ברגע שאנשים פה מתחילים להזכיר את פארגו ואת מקאלב אז ברור שלחלק יש ציפיות מוגזמות. הוא יכול להיות שיחוק גדול ויכול להיות נפילה גדולה. אני לא חושב שהוא רכז בכלל ככה שההשוואות לשניים האלה לא רלוונטיות בכלל בעיני. הייתי יותר חושב בכיוון של לוגאן יותר אתלטי, או לואיס בולוק בשיאו.
נערך לאחרונה על ידי שחף בתאריך 16 יוני 2012, 20:43, נערך פעם אחת בסך הכל.
שחף

הודעהעל ידי חנו'ש » 16 יוני 2012, 20:42

Holiday_Armadillo כתב:

גארד ב-350 אלף שמתעתד להיות שחקן משלים, כמו שון ג'יימס למשל, לא יכול להיות נפילה גדולה.
גארד ב-350 אלף שמתעתד להיות הרכז המוביל שלנו, יכול גם יכול.
המחיר הוא לא הבעיה פה, התפקיד המרכזי שמתעדים להימור זול, זו הבעיה.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 16 יוני 2012, 20:42

ואולי היקמן מגיע בכלל במקום אוחיון?
350,000$ זה פחות ממה שיוגב מרוויח, והאמת, לא אופתע אם הרכז היקמן בכלל הובא על תקן הקומבו המחליף.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי gandya » 16 יוני 2012, 20:42

שחף כתב:אני לא מבין מה עובר פה על אנשים. כל זר ב-350 אלף דולר הופך אוטומאטית לפארגו ומקאלב? מה עם טרה סימונס ודמונד מאלט שעלו גם כן את הסכומים האלה?
בשני סרטונים של האיש לא ראיתי כמעט היילייט אחד של אסיסט שהוא מסר. במכללות הוא העמיד ממוצע של 2 אסיסטים למשחק. במקרה הטוב הוא יהיה סוג של לוגאן יותר אתלטי, במקרה הרע? אני לא רוצה לחשוב על זה. בכל מקרה רכז הוא לא. בלאט יכול לשייף קצוות של שחקנים, הוא לא יכול להפוך שחקן שמחפש את הקליעה של עצמו באופן אוטומאטי לשחקן שמחפש כאופציה ראשונה שחקנים אחרים. תכניסו את זה טוב לראש. אני באמת מקווה שלא תהיה פה התרסקות כואבת כי פדרמן לא מוכן לשלם סכומים נורמליים לרכז.

רק את הופכת אותו למקלאב, אני(ואחרים), אומרים שיש לו פוטנציאל, ואתלטיות להיות משהו דמוי מקלאב בעתיד, השחקן הזה עולה גרושים ב300K לא מבאים את מקלאב לכאן, ב300K מבאים לכאן לייצן מגלבוע גליל שבמקרה התגלה כשחקן ענק
אם הוא יבוא בנוסף לסנטר מוכח, הלפרין, עוד כמה זה הימור מושכל. הוא לא רכז אז מה? מקאלב רכז? מי שמדבר על יחס איבודים אסיסטים, צריך לשפשף ולבדוק מה היה יחס איבודים אסיסטים של מקאלב בעונה של פארטיזן(אני כבר לא מדבר עונה לפני כן), ועדיין רבים הזילו על מקאלב כאן ריר אחרי העונה בפארטיזן.
gandya

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 16 יוני 2012, 20:43

חנו'ש כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

גארד ב-350 אלף שמתעתד להיות שחקן משלים, כמו שון ג'יימס למשל, לא יכול להיות נפילה גדולה.

מי אמר שהוא מגיע להיות הרכז הראשון? כבר נתתם לו תפקיד שלא בטוח שבלאט רוצה לתת
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 16 יוני 2012, 20:44

gandya כתב:

רק את הופכת אותו למקלאב, אני(ואחרים), אומרים שיש לו פוטנציאל, ואתלטיות להיות משהו דמוי מקלאב בעתיד, השחקן הזה עולה גרושים ב300K לא מבאים את מקלאב לכאן, ב300K מבאים לכאן לייצן מגלבוע גליל שבמקרה התגלה כשחקן ענק
אם הוא יבוא בנוסף לסנטר מוכח, הלפרין, עוד כמה זה הימור מושכל. הוא לא רכז אז מה? מקאלב רכז? מי שמדבר על יחס איבודים אסיסטים, צריך לשפשף ולבדוק מה היה יחס איבודים אסיסטים של מקאלב בעונה של פארטיזן(אני כבר לא מדבר עונה לפני כן), ועדיין רבים הזילו על מקאלב כאן ריר אחרי העונה בפארטיזן.

הוא זכר..
ובכללי אני מסכים איתך, דווקא נראה לי הימור טוב, באמת שמזכיר לי את מקאלב, סתכלו בסירטון רק על הרגליים שלו..
נערך לאחרונה על ידי LIAV10 בתאריך 16 יוני 2012, 20:46, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 16 יוני 2012, 20:45

חנו'ש כתב:אסף, אולי אנחנו שונים בקטע הזה, אבל שכל זה הדבר שהכי מושך אותי בגבר, כלומר בשחקן כדורסל.... :tongue3
אני אהבתי את איידסון בדיוק בגלל זה.
אם אתה מעדיף יכולות אתלטיות ויכולת לעשות דאנקים מלהיבים מהרכזים שלך, זו זכותך.
אני תמיד אעדיף אסיסט יפה או מהלך קבוצתי מרהיב בו כל השחקנים זוכים לגעת בכדור.
זה לא סותר את דעתי שכל קבוצה צריכה סקורר סטייל לאנגפורד שיכול ליצור לעצמו מצבים באחד על אחד כשהכל תקוע, אבל זה חייב להיות מאוזן ולצד שחקן חכם שידע גם לחבר את הקבוצה למשחק קבוצתי.

ואני אישית לא מחזיקה מהלפרין כשחקן יחיד שיוכל לחפות על המחסור הזה בקו האחורי.

גם אני מעדיף שחקנים חכמים, אבל זה לא שחור ולבן בקטע הזה.
זה לא שהיקמן, לאנגפורד, ואוחיון (אם השניים האחרונים ישארו) הם שחקנים שכל מה שהם יודעים זה לתת דאנקים מרהיבים, והם טיפשים, ואידסון הוא לא איזה גאון כדורסל שמחלק אסיסטים מרהיבים כמו מג'יק ג'ונסון. אני לא חושב שאידסון זה מה שהפך את הצמד פארגו-פרקינס לצמד קטלני רק כי הוא חכם והוא שחקן "מחבר", אני פשוט לא קונה את זה. לאידסון היו המון, אבל המון משחקים שהוא היה אנמי להחריד, ממש חושך, התחבא בפינה וברח מהכדור, ועדיין הצמד הזה היה מעולה. ואני לא רואה סיבה שהצמד היקמן-לאנגפורד לא יצליחו.
אגב, אני חושב ששניהם, אם יהיו פה שנה הבאה, צריכים לשחק פחות ביחד. כלומר, ציוות של הלפרין עם לאנגפורד לדוגמא, והיקמן עם אוחיון (או להיפך), אם כאמור זה יהיה הקוו האחורי. אבל כרגע אנחנו באמת לא יודעים איך הקוו האחורי יראה, כי תכלס רק היקמן בטוח פה לשנה הבאה (וגם הוא עוד לא חתם רשמית :roll: ). אנחנו גם לא יודעים אם הוא בכלל יהיה רכז ראשון, או שאולי כמו שאמרו הוא בא כקומבו מחליף במקום אוחיון, או בכלל במקום לאנגפורד שילך לכסף הגדול
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 16 יוני 2012, 20:48, נערך פעם אחת בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי שחף » 16 יוני 2012, 20:46

Holiday_Armadillo כתב:
חנו'ש כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אז הלפרין יהיה רכז ראשון? זה לא ממש מעודד אותי.
אני לא רואה את מכבי מביאים 7 זרים כשבקופליה מותר לשתף 5.
שחף

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 16 יוני 2012, 20:50

שחף כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
חנו'ש כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אז הלפרין יהיה רכז ראשון? זה לא ממש מעודד אותי.
אני לא רואה את מכבי מביאים 7 זרים כשבקופליה מותר לשתף 5.

אוחיון עדיין כאן
בין אם נרצה או לא, אוחיון זה שחקן שבלאט אוהב ולא בטוח שהוא לא מתכוון לחלק את הדקות בינו לבין היקמן עם נטייה לטובת אוחיון
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי gandya » 16 יוני 2012, 20:53

שחף כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

ברגע שאנשים פה מתחילים להזכיר את פארגו ואת מקאלב אז ברור שלחלק יש ציפיות מוגזמות. הוא יכול להיות שיחוק גדול ויכול להיות נפילה גדולה. אני לא חושב שהוא רכז בכלל ככה שההשוואות לשניים האלה לא רלוונטיות בכלל בעיני. הייתי יותר חושב בכיוון של לוגאן יותר אתלטי, או לואיס בולוק בשיאו.

אם אתה חושב שמקלאב רכז, אז הבעיה היא כנראה אצלך..
נערך לאחרונה על ידי gandya בתאריך 16 יוני 2012, 20:54, נערך פעם אחת בסך הכל.
gandya

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 16 יוני 2012, 20:54

gandya כתב:
שחף כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אם את חושבת שמקלאב רכז, אז הבעיה היא כנראה אצלך..

אתה ממשיך לדבר אליו בנקבה בכוונה? :laugh2
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 16 יוני 2012, 20:54

איך אתם יודעים שהוא לא בא על תקן שוטינג גארד (עמדה שצפוייה להיות מאוד מוכשרת ביחד עם הלפרין ולאנדסברג) לצד רכז מצויין (ג'קסון, אוקיץ', אנא אערף)
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 16 יוני 2012, 20:55

LIAV10 כתב:איך אתם יודעים שהוא לא בא על תקן שוטינג גארד (עמדה שצפוייה להיות מאוד מוכשרת ביחד עם הלפרין ולאנדסברג) לצד רכז מצויין (ג'קסון, אוקיץ', אנא אערף)

זה יכול להיות גם ההפך
הוא בא על תקן רכז זול ליד שוטינג גארד יקר(לאנגפורד?)
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־23 אורחים