המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מתAMסרת כתב:זה אומר שהלפרין כנראה לא מגיע ?
כי בספורט 5 צוטט בכיר שאמר שבגלל הפערים עם הלפרין שרוצה 3 שנים ו-500 אלף..כנראה שיהיה עדיף לחתום עם רוט..
מתAMסרת כתב:אם בלאט נשאר פה אחרי העונה הקרובה (אולי אפילו הנוכחית ?) - אני עציץ !
קודי כתב:מתAMסרת כתב:אם בלאט נשאר פה אחרי העונה הקרובה (אולי אפילו הנוכחית ?) - אני עציץ !
האמת היא שהוא מסכים לבלוע המון בשביל השכר שלו, אבל פשוט משפילים אותו בפומבי פעם אחר פעם ובסוף הוא ישים את המפתחות וילך.
מתAMסרת כתב:קודי כתב:מתAMסרת כתב:אם בלאט נשאר פה אחרי העונה הקרובה (אולי אפילו הנוכחית ?) - אני עציץ !
האמת היא שהוא מסכים לבלוע המון בשביל השכר שלו, אבל פשוט משפילים אותו בפומבי פעם אחר פעם ובסוף הוא ישים את המפתחות וילך.
אני במקומו עושה את זה ( וכאמור אמרתי לא פעם שהוא ההחתמה הכי חשובה במכבי).
אולי במכבי מחכים שהוא יעשה את זה.. אובראדוביץ הרי פנוי...
אני לא מאמינה כמה אנחנו ממשיכים להתדרדר...
קודי כתב:מתAMסרת כתב:קודי כתב:מתAMסרת כתב:אם בלאט נשאר פה אחרי העונה הקרובה (אולי אפילו הנוכחית ?) - אני עציץ !
אני במקומו עושה את זה ( וכאמור אמרתי לא פעם שהוא ההחתמה הכי חשובה במכבי).
אולי במכבי מחכים שהוא יעשה את זה.. אובראדוביץ הרי פנוי...
אני לא מאמינה כמה אנחנו ממשיכים להתדרדר...
אין כסף לאוחיון והלפרין אבל לאובראדוביץ יש...
קודי כתב:מתוך הכתבה בוואלה:
"
יש לציין כי ישנה הערכה רבה במועדון הצהובים לרוט, אולם מסתבר כי החתמתו רק מגבירה את המתיחות השוררת ממילא בין דיוויד בלאט וההנהלה. כפי שפורסם אתמול בוואלה! ספורט, בלאט הביע את דעתו וחוסר שביעות רצונו מההחתמה, כשאמר מספר פעמים בראיון כי "מורן רוט לא בעדיפות הראשונה מבחינת הצוות המקצועי", כשהוא אף הדגיש אתמול כי "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". עוד נודע כי בלאט, השוהה כעת ברוסיה ועסוק עם נבחרתו בהכנות לאולימפיאדה, העביר מסר זועם לחלק מאנשי מכבי על ההחלטה להחתים את רוט.
"
נהדר...
MTA2311 כתב:שאדון בלאט יוותר על המיליונים מנבחרת רוסיה, ואז אולי לא יבנו לו קבוצה מתחת לאף. אי אפשר להנות מכל העולמות.
MTA2311 כתב:שאדון בלאט יוותר על המיליונים מנבחרת רוסיה, ואז אולי לא יבנו לו קבוצה מתחת לאף. אי אפשר להנות מכל העולמות.
קודי כתב:MTA2311 כתב:שאדון בלאט יוותר על המיליונים מנבחרת רוסיה, ואז אולי לא יבנו לו קבוצה מתחת לאף. אי אפשר להנות מכל העולמות.
כן, בטח, בלאט אשם. כאילו שהנהלת מכבי לא ידעה ולא אישרה שהוא יאמן הקיץ את נבחרת רוסיה. פשוט התנהגות לא מקצועית, מבזה ויהירה של ההנהלה.
מתAMסרת כתב:MTA2311 כתב:שאדון בלאט יוותר על המיליונים מנבחרת רוסיה, ואז אולי לא יבנו לו קבוצה מתחת לאף. אי אפשר להנות מכל העולמות.
מה ??????????
הבנתי . כל זה נועד כדי להבהיר לבלאט כמה חשוב שהוא יהיה כאן בזמן בניית הסגל ? (ואני מסכימה שעדיף שהוא יהיה כאן..)
סלח לי, אבל האמירה שלך לא פחות מהזויה !
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־32 אורחים