המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
asafb96 כתב:דואסון הזה שחקן מוכשר מאוד. יופי של ילד, יכול להפוך לשחקן מצוין ברמות האירופאיות
rc4991 כתב:asafb96 כתב:דואסון הזה שחקן מוכשר מאוד. יופי של ילד, יכול להפוך לשחקן מצוין ברמות האירופאיות
גם אני התרשמתי ממנו ונראה שהוא עושה הרבה דברים על המגרש,לפני חודש גם הזכירו את הרכז נאור שרון ואמרו שהוא שחקן אול ארואנד מצויין
אתם רואים סיטואציה שבה שניהם יהיו שחקנים מובילים/שחקני חמישיה במכבי?יש סיכוי שעוד כמה שנים נמצא את עצמנו עולים בחמישיה ליורוליג עם שרון,דאוסן,לאנדסברג,אליהו וסנטר זר או שאני סתם מפנטז?
asafb96 כתב:rc4991 כתב:asafb96 כתב:דואסון הזה שחקן מוכשר מאוד. יופי של ילד, יכול להפוך לשחקן מצוין ברמות האירופאיות
גם אני התרשמתי ממנו ונראה שהוא עושה הרבה דברים על המגרש,לפני חודש גם הזכירו את הרכז נאור שרון ואמרו שהוא שחקן אול ארואנד מצויין
אתם רואים סיטואציה שבה שניהם יהיו שחקנים מובילים/שחקני חמישיה במכבי?יש סיכוי שעוד כמה שנים נמצא את עצמנו עולים בחמישיה ליורוליג עם שרון,דאוסן,לאנדסברג,אליהו וסנטר זר או שאני סתם מפנטז?
אולי, אבל לא הייתי בונה על כך ששרון ודאוסון בוודאות יהיו שחקני חמישיה בקבוצת טופ יורוליג. לאט לאט. אבל אין ספק ששניהם (את שרון אני לא מכיר, אבל קראתי עליו) מוכשרים מאוד. גם סולומון שחקן נחמד מוד.
הבעיה זה הגבוהים. אלטית נראה כמו שחקן עם סייז לא רע והגנה נחמדה, אבל די נגר.
מתAMסרת כתב:אמנם לא ממש רמה.. אבל למי שרוצה - היום הנבחרת הבוגרת מול העתודה בשעה 19:30 בערוץ 50 (ערוץ One ).
קודי כתב:LIAV10 כתב:מקל לא מוכשר מרוט מהסיבה שיש לו זריקה פשוט ברמות הכי גרועות באירופה, אני מהמר על שלשה של כל סנטר באירופה לפניו, הוא פשוט מיידה את הכדור..
אוחיון לא קולע טוב יותר ממקל ומעבר לקליעה מקל עולה על רוט בכל אספקט אחר של המשחק.
yarinsaky כתב:היי, הלו, לא להזכיר סתם את השם לארי בירד, מבחינתי זה בלתי נסלח.![]()
בכל אופן, הבנתי שיש למקל הצעה מקבוצה מפולין ואולי הוא ילך לשם ויקטר בחושך לבדו.
rc4991 כתב:כרמל,בתור אחת שרואה הרבה כדורסל ומכירה גם את הישראלים הצעירים מה דעתך על דאוסון ונאור שרון?
יש סיכוי שהם יגיעו אפילו לרמה של שחקני חמישייה ביורוליג?
LIAV10 כתב:מישהו מוכן להסביר לי למה נבחרת קרואטיה הפכה להיות כזאת בדיחה?
איך הם לא מצליחים לגרום לשחקנים שלהם לבוא, איזו נבחרת יכולה להיות להם:
פלאניניץ', פופוביץ', אוקיץ'
דרייפר, סימון
בוגדנוביץ'
תומאס, מארקוטה, לונצ'אר
באראץ, זוריץ', טומיץ', קאסון
asafb96 כתב:LIAV10 כתב:מישהו מוכן להסביר לי למה נבחרת קרואטיה הפכה להיות כזאת בדיחה?
דרייפר, סימון
בוגדנוביץ'
תומאס, מארקוטה, לונצ'אר
בדיחה הם לא. אני מניח שלטורניר עצמו השחקנים הבכירים יבואו, אלא אם יהיו פציעות. כמו שלפני שבוע-שבועיים, לא הלפרין, לא ליאור, ולא כספי שיחקו במשחקי ההכנה.
LIAV10 כתב:asafb96 כתב:LIAV10 כתב:מישהו מוכן להסביר לי למה נבחרת קרואטיה הפכה להיות כזאת בדיחה?
דרייפר, סימון
בוגדנוביץ'
תומאס, מארקוטה, לונצ'אר
בדיחה הם לא. אני מניח שלטורניר עצמו השחקנים הבכירים יבואו, אלא אם יהיו פציעות. כמו שלפני שבוע-שבועיים, לא הלפרין, לא ליאור, ולא כספי שיחקו במשחקי ההכנה.
איזה מקום הם סיימו באליפות אירופה האחרונה?
felix_r כתב:אני מצטער מאוד אבל הטורניר הזה הוא בדיחה אחת גדולה.
יש עכשיו טורנירים של נבחרות רציניות. לדוגמא, טורניר בלובליאנה בהשתתפות סרביה, סלובניה, קרואטיה ובוסניה.
ככה מתכוננים למשחקים קשים. ומה אנחנו? רומניה ועתודה? איך באמת נדע מה אנחנו שווים?
asafb96 כתב:LIAV10 כתב:asafb96 כתב:LIAV10 כתב:מישהו מוכן להסביר לי למה נבחרת קרואטיה הפכה להיות כזאת בדיחה?
דרייפר, סימון
בוגדנוביץ'
תומאס, מארקוטה, לונצ'אר
איזה מקום הם סיימו באליפות אירופה האחרונה?
לא זוכר, עפו די מהר
משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־7 אורחים