מכבי זכתה בטורניר פריז עם 63-69 על גלאטסראיי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: טורניר פריז: מכבי נגד גלאטסראיי (א׳, 17:30, 5+LIVE)

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 30 ספטמבר 2012, 18:31

MTA2311 כתב:
כרמל, אכן לא משחק משובח שלו. הרגשתי צורך לציין את המספרים שלו בשביל למנוע מאנשים כמו חביב, שמהיום הראשון לא אהב אותו ,

אני ממליץ לך בחום לבדוק את העובדות לפני שאתה יוצא בהצהרות. זו לא הפעם הראשונה שאתה מעוות את המציאות וכותב דברים שגובלים בשקר.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 30 ספטמבר 2012, 18:38

חביב אורנג'ד כתב:[
MTA2311 כתב:
כרמל, אכן לא משחק משובח שלו. הרגשתי צורך לציין את המספרים שלו בשביל למנוע מאנשים כמו חביב, שמהיום הראשון לא אהב אותו ,

אני ממליץ לך בחום לבדוק את העובדות לפני שאתה יוצא בהצהרות. זו לא הפעם הראשונה שאתה מעוות את המציאות וכותב דברים שגובלים בשקר.

עיוות המציאות והתאמתה הוא התפקיד שלך בדרך כלל. מה שבטוח, בכל הפעמים האחרונות ששיחקנו נגד מצ'באן(גם בנבחרת), היה לך משהו להגיד.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 30 ספטמבר 2012, 18:52

MTA2311 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:[
MTA2311 כתב:

עיוות המציאות והתאמתה הוא התפקיד שלך בדרך כלל. מה שבטוח, בכל הפעמים האחרונות ששיחקנו נגד מצ'באן(גם בנבחרת), היה לך משהו להגיד.

לפני שאתה יוצע באופן כה צנוע בהצהרות, אז אני שוב אמליץ לך לבדוק את העובדות. חבל שלא באמת בדקת מי "מהיום הראשון לא אהב את מצ'באן" ומי דוקא כן תמך בהחתמתו.
לגבי הטיעון השני שלך, אני מכיר היטב את חוקי הפורום ואני אפילו אחד מאילו שקובעים אותם, לא ידוע לי שאסור לציין ולהביע דעה על מצ'באן, כאשר זה משחק לא טוב, או כשהוא לא "תופר את מכבי".
אגב, זה לא הייתי אני שטען כאן שמשחקו של מצ'באן לא היה "משובח".
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

Re: מכבי זכתה בטורניר פריז עם 63-69 על גלאטסראיי

הודעהעל ידי חציברטאס » 30 ספטמבר 2012, 19:33

מישהו יודע למה מורן רוט לא שותף?
חציברטאס

הודעהעל ידי felix_r » 30 ספטמבר 2012, 19:42

חציברטאס כתב:מישהו יודע למה מורן רוט לא שותף?

ולמה אליהו ולאנדסברג לא שותפו?

נראה לי בלאט קלט אותם מבריזים מהמלון לשאנז-אליזה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי EulGam05 » 30 ספטמבר 2012, 19:46

לדעתי שומרים אותם (רוט, ליאור ולאנדסברג) לגביע טווינר שיתקיים השבוע.
EulGam05

הודעהעל ידי חציברטאס » 30 ספטמבר 2012, 19:55

אליהו ולאנדסברג עם פציעות קלות (אליהו בכף היד, לאנדסברג לא זוכר).
חציברטאס

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 30 ספטמבר 2012, 19:56

מישהו שם לב שבמשחק נגד אולימפיאקוס היה תרגיל קלעים לפינה(באותו מקרה לוגאן קלע)פעם אחת והיום היה בול את אותו תרגיל שלוש פעמים? פעם לג'יימס, פעם לפניני, פעם ללוגאן
זה רק מראה שהקבוצה כבר מתחילה להריץ תרגילים שזה בטח יותר טוב מההתחלה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 30 ספטמבר 2012, 20:04

EulGam05 כתב:

לדעתי העניין הזה עם רוט (אלא אם כן מדובר בפציעה) זאת סוג של הצהרה של דייויד. תכלס, הוא לא ממש צריך אותו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי EulGam05 » 30 ספטמבר 2012, 20:16

jol9 כתב:
EulGam05 כתב:

לדעתי העניין הזה עם רוט (אלא אם כן מדובר בפציעה) זאת סוג של הצהרה של דייויד. תכלס, הוא לא ממש צריך אותו.

הצהרה על מה ולמי?
רוט אולי לא נחוץ ביורוליג (וממילא ככל שהעונה מתקדמת הרוטציה ביורוליג מתקצרת כך שאא"כ הוא היה משחק ממש טוב הוא בלאו-הכי היה מוצא את עצמו מחוץ לרוטציה שם) אבל בליגה הוא יכול לעזור למכבי, בייחוד עם החוק הרוסי. למעשה מכבי יכולה עכשיו לסגור 2 עמדות עם ישראלים בלבד: רכז - אוחיון ורוט וסמול-פורוורד עם פניני ולאנדסברג ולא להריץ הרכבים מוזרים בליגה בשביל להתמודד עם החוק הרוסי.
EulGam05

הודעהעל ידי jol9 » 30 ספטמבר 2012, 20:22

EulGam05 כתב:
jol9 כתב:
EulGam05 כתב:

הצהרה על מה ולמי?
רוט אולי לא נחוץ ביורוליג (וממילא ככל שהעונה מתקדמת הרוטציה ביורוליג מתקצרת כך שאא"כ הוא היה משחק ממש טוב הוא בלאו-הכי היה מוצא את עצמו מחוץ לרוטציה שם) אבל בליגה הוא יכול לעזור למכבי, בייחוד עם החוק הרוסי. למעשה מכבי יכולה עכשיו לסגור 2 עמדות עם ישראלים בלבד: רכז - אוחיון ורוט וסמול-פורוורד עם פניני ולאנדסברג ולא להריץ הרכבים מוזרים בליגה בשביל להתמודד עם החוק הרוסי.

צודק, המילה הצהרה לא קשורה כאן.

הכוונה שלי היתה שאלה הם משחקי האימון, בהם כולם כולל כולם משחקים. רוט שיחק דווקא לא מעט, לפני שיוגב חזר, ועכשיו הוא יושב בצד שני משחקים ברציפות.
זה אומר משהו לדעתי על איך שדייויד רוצה לנהל את הרוטציה שלו.

אני אישית לא מאמין בשחקנים לליגה שלנו בלבד, אלא אם כן מדובר בשחקנים צעירים מאוד כמו שגב למשל. לא זכורים לי מקרים של שחקנים שהיו מושבתים
ביורוליג, ואז בליגה פתאום פרחו והיו מצויינים.
לדעתי רוט יילך בדרכו של חג'ג' בקטע הזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 30 ספטמבר 2012, 20:29

אני חייב לציין שלי באופן אישי לא יכאב יותר מדי אם רוט יתייבש העונה על הספסל, כמו שצביקה אמר "מדובר בשחקן מקצוען" , אבל הייתי מעדיף שישחררו/ישאילו אותו. ממש לא בא לי לקבל בראש מהתקשורת שוב על "הריסת עוד קריירה של שחקן ישראלי מוכשר, שאילולא מכבי הייתה גונבת אותו ברוב רשעותה היה מגיע לסלטיקס".
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 30 ספטמבר 2012, 20:31

MTA2311 כתב:אני חייב לציין שלי באופן אישי לא יכאב יותר מדי אם רוט יתייבש העונה על הספסל, כמו שצביקה אמר "מדובר בשחקן מקצוען" , אבל הייתי מעדיף שישחררו/ישאילו אותו. ממש לא בא לי לקבל בראש מהתקשורת שוב על "הריסת עוד קריירה של שחקן ישראלי מוכשר, שאילולא מכבי הייתה גונבת אותו ברוב רשעותה היה מגיע לסלטיקס".

מסכימה
במיוחד מורן רוט שהוא מן ה-GOLDEN BOY של הכדורסל הישראלי בעקבות איך שהוא שיחק והתארים שלו לק
אם נייבש אותו על הספסל יהרגו אותנו
אם בלאט לא רואה לו מקום אפילו בליגה אז אין מה להשאיר אותו
בחוק של ה-6 זרים כשזר אחד יישאר בחוץ אני לא רואה בעיה להשאיר את לוגאן או היקמן מחוץ לסגל ולתת לרוט לשחק(למרות מחסור בסקוררים חחח)
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 30 ספטמבר 2012, 20:55

אין מה להכנס לפאניקה, כמו שכבר אמרו למעלה, שומרים את שלושת הישראלים לגביע החישגד, יש סגל קצר כרגע בלי סמית' וגבוה ובלאט החליט כנראה לשמור על 3 ישראלים טריים, גם כשהצרפתי שאל את בלאט על ההמשך הוא אמר שמצופה שבוע ארוך עם 3 משחקים ב-5 ימים..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 30 ספטמבר 2012, 21:06

LIAV10 כתב:אין מה להכנס לפאניקה, כמו שכבר אמרו למעלה, שומרים את שלושת הישראלים לגביע החישגד, יש סגל קצר כרגע בלי סמית' וגבוה ובלאט החליט כנראה לשמור על 3 ישראלים טריים, גם כשהצרפתי שאל את בלאט על ההמשך הוא אמר שמצופה שבוע ארוך עם 3 משחקים ב-5 ימים..

זה נשמע לי כמו טענה לא רלוונטית.
העונה רק החלה, אין עומס ועייפות עדיין. חוץ מזה, האם מישהו באמת מצפה ששחקנים שלא משחקים כשהם כשירים, ייתנו פתאום תצוגות לכשיישלפו מן הבויידאם?

לליאור אני לא דואג (אם כי אולי הוא קצת צריך לדאוג לאור היכולת המשופרת של מדלי), אבל כל שחקן אחר שכשיר ולא משחק, צריך בהחלט לבדוק עם עצמו למה,
ומה הוא יכול לעשות כדי לשפר את המצב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 30 ספטמבר 2012, 21:20

jol9 כתב:
LIAV10 כתב:אין מה להכנס לפאניקה, כמו שכבר אמרו למעלה, שומרים את שלושת הישראלים לגביע החישגד, יש סגל קצר כרגע בלי סמית' וגבוה ובלאט החליט כנראה לשמור על 3 ישראלים טריים, גם כשהצרפתי שאל את בלאט על ההמשך הוא אמר שמצופה שבוע ארוך עם 3 משחקים ב-5 ימים..

העונה רק החלה, אין עומס ועייפות עדיין. חוץ מזה, האם מישהו באמת מצפה ששחקנים שלא משחקים כשהם כשירים, ייתנו פתאום תצוגות לכשיישלפו מן הבויידאם?

לליאור אני לא דואג (אם כי אולי הוא קצת צריך לדאוג לאור היכולת המשופרת של מדלי), אבל כל שחקן אחר שכשיר ולא משחק, צריך בהחלט לבדוק עם עצמו למה,

זה פשוט מאוד, להוריד עומס יתר בתחילת העונה, זה לא שמכבי רוצים לשחק בגביע החישגד, מחריכים אותה, זה לא טוב ששחקנים ישחקו יותר מידי כבר בתחילת העונה שלא כולם כבר מוכנים לעומס הזה, בשבוע הקרוב יהיה עומס בעיקר על הישראלים..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 30 ספטמבר 2012, 21:38

LIAV10 כתב:
jol9 כתב:

זה פשוט מאוד, להוריד עומס יתר בתחילת העונה, זה לא שמכבי רוצים לשחק בגביע החישגד, מחריכים אותה, זה לא טוב ששחקנים ישחקו יותר מידי כבר בתחילת העונה שלא כולם כבר מוכנים לעומס הזה, בשבוע הקרוב יהיה עומס בעיקר על הישראלים..

טוב, נחכה ונראה מה יהיה בגביע המצ'וקמק הזה...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי עודד » 01 אוקטובר 2012, 05:35

משחק חביב, הטורקים באמת עם קבלת החלטות מזעזעת.
נהניתי במיוחד מג'יימס.

חייב להגיד שאני ממש לא מתגעגע למאצ'בן.
בשני הצדדים של המגרש יש בו איזה רכות שאני ממש ממש לא אוהב.

ובאמת אפשר היה להרגיש שהוא מת לנצח את מכבי.
יאללה , היה -נגמר, שישחרר.
עודד

הודעהעל ידי קודי » 01 אוקטובר 2012, 07:02

משחק נחמד מאוד. גלא אמנם שיחקה בלי שני גארדים מאוד מרכזיים (דומרקאנט וגורדון) אבל גם מכבי חסרה את אליהו, סמית', תומאס ולנדסברג. בסך הכל מתחילים לראות היררכיה ודקות טובות של כדורסל קבוצתי. מה שחסר עדיין הוא יותר תיאום בין השחקנים ומאסה מתחת לסל. התוספת של אוחיון נותנת ותיתן המון לסדר במשחק. זו עדיין התחלה אבל לאט לאט הדברים יראו הרבה יותר טוב ותהיה לנו קבוצה נחמדה מאוד.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 01 אוקטובר 2012, 10:47

אני דווקא ראיתי משחק בלייב בפריז . השיפוט היה חראה כי היו איזה 100 תורכים תושבי פריז ככל הנראה עם דגלי פלסטין ושלטים בעד האיסלם וכו . הם אפילו הצליחו לפצץ חזיז באלם בסוף המשחק הם די עשו בלגן במיוחד במחצית השניה כישבו מתחת לסל של התקפת מכבי והפריעו לזריקות עם סמני ליזר וכו כו .
המשחק היה בסדר גמור .
בסספל היה מין אווירת הלימוד כזאת .
קינלי מדלי קיבל שתי עבירות על כלום ברבע ראשון וזה פגע טיפה בהשלבות שךו במשחק . מוזר שג'ורדן מגלה אפילו לא יהיה בעולם בנגוד לסמית ושאר החברה .
מצבאן באם אבל באמם שחקן מגעיל .
טיקי חוזר

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־15 אורחים