יורוליג: מכבי נגד פרוקום גדיניה - חמישי, 21:00, ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג: מכבי נגד פרוקום גדיניה - חמישי, 21:00, ערוץ 10

הודעהעל ידי עידן » 01 נובמבר 2012, 22:17

felix_r כתב:
עידן כתב:
felix_r כתב:
חנו'ש כתב:תומאס הצליח להשיג מדד של -4 במשחק גארבז' טיים אחד גדול אחרי שקיבל כמות נאה של דקות.
אני לא ממש ראיתי את משחקי ההכנה והמשחקים הראשונים, כך שההתרשמות שלי ממנו היא רק מהשבועיים האחרונות, אבל זו ממש לא התרשמות טובה...
מאיפה הוציאו את הבחור הזה?? לא היו אפילו בליגה המעפנה שלנו שחקנים טובים יותר??

השחקן הזה ממש גרוע. לא יודע איפה בלאט מצא אותו.
בדקת הסיום מורן רוט סידר לו כדור לבד מתחת לסל (שאם היה קולע, היה יוצא מהמדד השלילי), אבל עד שהוא התמזמז עם הכדור, בא איזה פולני ודפק לו גג! נו באמת. הוא לא אמור להיות זריז??

ממש לא התרשמתי שהוא כזה גרוע מהמשחקים הקודמים.

אגב, מתוך סקרנות-איך אתה יודע שזה היה מוצא אותו מהמדד השלילי? יש איזה מנוע לחישוב המדד באיזשהו מקום?

אתה יכול לראות באתר הרשמי של היורוליג. יש נוסחא אשר מסכמת את כל הפעולות החיוביות מול כל הפעולות השליליות של השחקן שנרשמות בסטטיסטיקה, ולפי הנוסחא הזאת מחושב מדד היעילות.

הינה תראה כאן (מדד היעילות הוא בעמודה הכי ימינית)
http://www.euroleague.net/main/results/ ... #!boxscore

אני יודע מה זה המדד, אבל מה הנוסחא? והאם יש איזה מנוע כלשהו שבו אני יכול לחשב סטטיסטיקות להנאתי(אם אני ממש משועמם)?
עידן

הודעהעל ידי LIAV10 » 01 נובמבר 2012, 22:19

הלוואי שהקהל שלנו היה רבע משל הפועל באיכות (לא כולל שירי הנאצה למניהם)
קבוצה משעממת יש לפולנים..
תומאס היום היה נראה מאוד חסר אכפתיות ועצבני..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי felix_r » 01 נובמבר 2012, 22:38

אני יודע מה זה המדד, אבל מה הנוסחא? והאם יש איזה מנוע כלשהו שבו אני יכול לחשב סטטיסטיקות להנאתי(אם אני ממש משועמם)?

תמונה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 01 נובמבר 2012, 22:45

שמתם לב באיזה אנרגיות קנר מדלי בא היום? משהו מטורף. כמו המתאגרפים האלה בסרטים שמחממים את עצמם לפני הקרב! סוג של סייקו-קילר (psycho killer) :laugh1
חבל שהוא נפצע בפנים

אני חושב שמגיע לו שיר על השקעה :cool

- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי עידן » 01 נובמבר 2012, 22:49

felix_r כתב:

תמונה

אה...הבנתי. תודה :)
עידן

הודעהעל ידי Chen » 02 נובמבר 2012, 04:37

asafb96 כתב:מי עדיין בעד להחליף את היקמן בפולן??

גארבג' טיים אחד גדול, פרוקום ממש לא קבוצה. מה שכן, שרמאן ומדלי התחברו היום, וזה מאוד חשוב. הייתי רוצה יותר לראות את לאנדסברג, שחקן מוכשר ומצוין שדי מקופח, למרות שהוא נותן תפוקה די טובה ברוב הזמן שהוא משחק, למרות שהוא לא זוכה ליותר מדי דקות

אני.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 02 נובמבר 2012, 05:17

ד''א, אמרנו שקיבלנו סוף סוף שחקנים שיודעים לקלוע מהקו אבל אנחנו עדיין רק מקום 19 ביורוליג עם 69.5% :laugh2
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 02 נובמבר 2012, 07:14

roy1000 כתב:
jol9 כתב:מסכים עם שניכם. משחק שלא מתרומם וגורם לראשי ערוץ 10 לתלוש שערות, כי לא נראה לי שמישהו פרט מהשרופים, באמת יושב ורואה את המשחק הזה.

המשחקים האלה לא טובים לאף אחד בשורה התחתונה. ביורוליג צריכים לעשות משהו בקשר לרמה. יש קבוצות טובות יותר שמשחקות ביורוקאפ.

אנחנו מדברים על זה כבר כמה שנים כאן.
הקטע הוא שיש מספיק קבוצות טובות גם בשביל ליגה של 24, אבל בגלל כל ההסכמים המטופשים, קבוצות נוראיות כמו שאלון ופרוקום משחקות ביורוליג...

עלה התאנה של מוקדמות מהן עולה רק קבוצה אחת, לא באמת משנה שום דבר.
חבל כי זה לגמרי הורס את הליגה הזאת ואת העניין שבה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 02 נובמבר 2012, 07:33

כמה מילים לגבי השיעמומון שהיה אתמול.

1 - פרוקום קבוצה נוראית.

2 - מכבי משתפרת אבל לאט. אני לא חושב שמכבי שיחקה הרבה יותר טוב אתמול ממה ששיחקה נגד ראשון. ההבדלים היו - אחוזי הקליעה, המוטיבציה של השחקנים
והיריבה ממול (כולל המאמן שלה) שניסו בכל הכוח לא להקשות על מכבי בשום שלב של המשחק.

3 - יש דבר אחד שמפריע לי בקבוצה הזאת. השחקנים היחידים בקבוצה שיודעים לייצר לאחרים וגם אוהבים לעשות את זה, הם הישראלים המובילים שלה - ליאור,
יוגב ופניני. היקמן הוא סקורר טוב, אבל הוא ממש לא רכז, ואין מה להסתנוור מכמות האסיסטים שהוא מוסר פה ושם. אלה לא אסיסטים של שחקן שבונה משחק ומייצר לאחרים.
כנ"ל לוגאן וסמית'. הם שחקנים שאין להם בעיה למסור, אבל אלה לא מסירות מתוחכמות, שמשאירות שחקן לקרש סל.
על הגבוהים שלנו, פרט לליאור אין בכלל מה לדבר. כל קשר בינם לבין יכולת מסירה בסיסית, הוא די מקרי.
אתמול למשל, ליאור בקושי זרק לסל, אבל זה לא הפריע לו להבין, שיש לו הזדמנות להכניס את שרמדיני למשחק, והוא נתן לו 2 מסירות מעולות, שהתוצאה שלהן היתה
עבירה ב"ס וסל ועבירה של גיאורגי.
זה משהו שאף אחד מהרכזים שלנו פרט ליוגב לא עשה מתחילת העונה, וזאת נקודה בעייתית, שגם הופכת את המשחק למשעמם לצפייה, וגם מורידה מיעילות הקבוצה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי BJ#3 » 02 נובמבר 2012, 07:42

בלאט מאמן כזה מעצבן. למה לא לשתף שחקנים שלא מקבלים דקות במשחק כזה? למה?
BJ#3

הודעהעל ידי asafb96 » 02 נובמבר 2012, 07:59

חנו'ש כתב:
asafb96 כתב:
חנו'ש כתב:תומאס הצליח להשיג מדד של -4 במשחק גארבז' טיים אחד גדול אחרי שקיבל כמות נאה של דקות.
אני לא ממש ראיתי את משחקי ההכנה והמשחקים הראשונים, כך שההתרשמות שלי ממנו היא רק מהשבועיים האחרונות, אבל זו ממש לא התרשמות טובה...
מאיפה הוציאו את הבחור הזה?? לא היו אפילו בליגה המעפנה שלנו שחקנים טובים יותר??

הוא נתן משחק לא טוב היום, אבל הוא עושה רושם של שחקן סופר מוכשר שעוד צריך ליטוש וניסיון באירופה. אתלט אדיר, עם יכולת סיום גבוה ליד הסל, ריבאונדר ושחקן הגנה מצוין. עוד ניסיון, ליטוש, וחיבור קבוצתי (לא מפעילים אותו מספיק, בעיקר בפיק-אנד-רול), והוא יהיה הרבה יותר יעיל

מתי הוא עשה עליך את הרושם הזה?? במשחקים שלא ראיתי??

אני מניח שכן...
הוא עשה עלי רושם של שחקן מהיר ואתלט ברמות אדירות לאירופה, חוסם וריבאונדר מצוין, שצריך עוד קצת להשתפשף באירופה. לטעמי גם לא מפעילים אותו מספיק טוב. יש לו פוטנציאל להיות שחקן הפיק-אנד-רול מהטובים באירופה, שלא לומר הטוב שבהם. פינשר פשוט מעולה ליד הסל, הראה את זה בדאנק האדיר אחרי הפיק-אנד-רול עם רוט מול סיינה. מקווה שמכבי יפעילו אותו יותר, ואז הוא יבוא לידי ביטוי לא רק בהגנה ובריבאונד, אלא גם בהתקפה
asafb96

הודעהעל ידי asafb96 » 02 נובמבר 2012, 08:03

Chen כתב:
asafb96 כתב:מי עדיין בעד להחליף את היקמן בפולן??

גארבג' טיים אחד גדול, פרוקום ממש לא קבוצה. מה שכן, שרמאן ומדלי התחברו היום, וזה מאוד חשוב. הייתי רוצה יותר לראות את לאנדסברג, שחקן מוכשר ומצוין שדי מקופח, למרות שהוא נותן תפוקה די טובה ברוב הזמן שהוא משחק, למרות שהוא לא זוכה ליותר מדי דקות

אני.

אז טוב מאוד שלא אתה זה שמקבל החלטות במכבי :D
פולן ממשיך להראות שהוא שחקן טיפש וממש לא מבריק בליגת פח שלנו, כשהיקמן מספק משחקים מעולים ביורוליג, ומעמיד מספרים נפלאים, כולל היותו החוטף הטוב ביורוליג כרגע (לפני חברה כמו מקאלב, דיאמנטידיס, רודי, קוק, פארמר, וכו'...)
אין ספק שהחתמת היקמן עד עכשיו מסתמנת כהחתמה מעולה, לעומת פולן שנראה כמו איזה גרסה נחותה מאוד של וויל סולומון
asafb96

הודעהעל ידי rc4991 » 02 נובמבר 2012, 08:26

Holiday_Armadillo כתב:ד''א, אמרנו שקיבלנו סוף סוף שחקנים שיודעים לקלוע מהקו אבל אנחנו עדיין רק מקום 19 ביורוליג עם 69.5% :laugh2

1.זה ממש לא מצחיק :x
2.באיזה אתר אפשר לראות סטט' קבוצתיות של כל העונה?
3.הרבה יותר מפתיע אותי ששרמאדיני קולע בינתיים בשישים ושתים!!!!!!!!!!!!! אחוז מהעונשין :duh
4.היקמן היחיד שמתחמק מקללת העונשין של מכבי(טפו טפו טפו)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 02 נובמבר 2012, 09:17

jol9 כתב:
roy1000 כתב:
jol9 כתב:מסכים עם שניכם. משחק שלא מתרומם וגורם לראשי ערוץ 10 לתלוש שערות, כי לא נראה לי שמישהו פרט מהשרופים, באמת יושב ורואה את המשחק הזה.

המשחקים האלה לא טובים לאף אחד בשורה התחתונה. ביורוליג צריכים לעשות משהו בקשר לרמה. יש קבוצות טובות יותר שמשחקות ביורוקאפ.

הקטע הוא שיש מספיק קבוצות טובות גם בשביל ליגה של 24, אבל בגלל כל ההסכמים המטופשים, קבוצות נוראיות כמו שאלון ופרוקום משחקות ביורוליג...

שאלון היא אלופת צרפת, ופרוקום היא אלופת פולין. קשה לי להאמין שהיורוליג יתחילו לנפות מדינות מהליגה.
הבעיה שלי היא דווקא עם מלאגה וסיינה. קבוצות חלשות תמיד היו, בכל בית, אבל כששתי המתחרות העיקריות שלנו, נראות כמו ראשון ביום בינוני, הבית נראה בהתאם.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חציברטאס » 02 נובמבר 2012, 09:39

אגב, מכבי ראשונה ביורוליג במדד קבוצתי, שנייה בריבאונדים, ראשונה בנק' (ביחד עם ז'לגיריס), ראשונה באסיסטים (ביחד עם מילאנו), רביעית בחטיפות וראשונה בחסימות.

מקום ראשון ביורוליג באיבודים - פנאתינייקוס, ושוב תודה לסופו.
חציברטאס

הודעהעל ידי roy1000 » 02 נובמבר 2012, 10:07

MTA2311 כתב:שאלון היא אלופת צרפת, ופרוקום היא אלופת פולין. קשה לי להאמין שהיורוליג יתחילו לנפות מדינות מהליגה.
הבעיה שלי היא דווקא עם מלאגה וסיינה. קבוצות חלשות תמיד היו, בכל בית, אבל כששתי המתחרות העיקריות שלנו, נראות כמו ראשון ביום בינוני, הבית נראה בהתאם.

אולי יותר קבוצות צריכות להשתתף במוקדמות ואולי היורוליג צריכים לקבל יותר החלטות ולהציב תקציב מינימום להשתתפות במפעל. משהו צריך להיעשות לגבי הרמה.
תזכור שמכבי היא הנפגעת הראשית מהמצב הזה כי משחקים מול פרוקום ושאלון לא בדיוק מושכים רייטינג. בניגוד לאינסטיקט הראשוני, בית קל מדי הוא לאו דווקא דבר טוב. היה נחמד אים הייתה לפחות קבוצה אחת מהטופ של אירופה בבית המוקדם של מכבי.
roy1000

הודעהעל ידי itay92 » 02 נובמבר 2012, 10:24

חציברטאס כתב:אגב, מכבי ראשונה ביורוליג במדד קבוצתי, שנייה בריבאונדים, ראשונה בנק' (ביחד עם ז'לגיריס), ראשונה באסיסטים (ביחד עם מילאנו), רביעית בחטיפות וראשונה בחסימות.

מקום ראשון ביורוליג באיבודים - פנאתינייקוס, ושוב תודה לסופו.

הכל תוצאה של הבית הקל,אסור להסתנוור
itay92

הודעהעל ידי felix_r » 02 נובמבר 2012, 11:06

jol9 כתב:
roy1000 כתב:

אני לגמרי לא מסכים עם מה שאתם אומרים ואני אסביר.
כל העניין הוא בכך, שאנחנו מסתכלים מלמעלה ולא מלמטה.

לדוגמא, בליגת האלופות המהוללת של כדורגל כולנו חושבים שהרמה היא עילאית, למה? כי שם אנחנו מסתכלים מלמטה.
אבל תחשבו לרגע איך רואים את הקבוצות שלנו האוהדים של בארסה או של צ'לסי, כאשר מכבי חיפה או הפועל ת"א מצליחות לעפיל לשלב הבתים? הם מסתכלים עלינו ואומרים: "מה זה? ממש תת-רמה! מי הכניס את הקבוצות האלה לליגת האלופות? איזו רמה ירודה! ממש ליגת פח! במדינה שלנו יש קבוצות בליגה השניה שיותר טובות מהזבל הזה!". ואז בא מאנצ'סטר יונייטד ובמשחק שלא קובע דבר מופיע מול מכבי חיפה בהרכב שלישי עם 5 שחקני ספסל, 4 שחקנים מקבוצת המילואים ועוד שני שחקני נוער. ואז חיפה בטעות מצליחה לנצח וכול מדינת ישראל מאושרת וזוכרים את התוצאה בעוד 50 שנה. ואו! ניצחנו את מאנצ'סטר יונייטד...

ביורוליג זה בדיוק אותו הדבר. רק שאנחנו מסתכלים מלמעלה. כמו בארסה או ריאל בכדורגל מתסכלות עלינו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jay » 02 נובמבר 2012, 11:17

לגמרי מסכים, בתור אחת מאריות אירופה זה לא "לא תקין" שהבית הראשון יהיה חלש.

תסתכלו על הבית של מנצ'סטר בליגת האלופות עכשיו - קלוז', בראגה וגלטסאריי. באופן מקביל, זה בדיוק כמו הבית של מכבי בעיניי.

אי אפשר כל עונה לקחת רק את 6-10 הקבוצות החזקות ביותר, זה יהפוך לגביע. צריך לתת צ'אנס לקטנות, ולחשוף עוד קהלים (ויש לנו את אלופות פולין, צרפת וגרמניה).

הכל בסדר עם השיטה, וטוב עשו ביורוליג שהוסיפו משחקים בהמשך.
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי חנו'ש » 02 נובמבר 2012, 11:38

הבעיה היא לא שיש בשלב הראשון כמה קבוצות כמו שאלון ופרוקום, זה באמת יש בכל ליגה ובכל ענף ספורט.
הבעיה היא שכולם איכשהו נפלו באותו בית ואפילו קבוצה אחת ברמה לא הצליחה להשתחל לבית שלנו.
משהו נדפק לגמרי בהגרלה הזו ויש חוסר שיוויון נוראי בין רמת הבתים....

אולי משהו צריך להשתנות בדרך בה מחלקים את הקבוצות לדרגים, הרי בואו נודה, כמה פעמים תהיתם כשפורסמו הדרגים, איך הקבוצה ההיא וההיא שובצה בדרג ההוא והזה??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־27 אורחים