המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:התקפית הנדריקס נמצא כמה רמות טובות מעל כל הגבוהים של מכבי, למעט אליהו כמובן.
צריך לזכור שיש לו יכולות מוכחות בפיק אנד רול, פוסט-אפ סביר וריבאונד התקפה מצויין.
זה הרבה יותר מוואן טריק פוני- תומאס, גברת רכיכה- שרמדיני, או ה"שחקן המסוגל ליצור נקודות בסט אופנס - מבחוץ ומבפנים(כפי שקיווינו ופיללנו)"- מדלי.
להגיד שאני רוצה אותו? רחוק מזה.
הייתי הולך על 5 מובהק שאפשר ללכת איתו קדימה כמה עונות, ושה4.5 הקפיציים יבואו מהספסל להחליף אותו. כפי שראינו קל בהרבה למצוא כאלה.
ארון ביינס, בקיצור.
er79 כתב:גם אם זה חצי עונה, האימפקט של ביינס על הקבוצה יהיה הרבה יותר טוב מזל של הנדריקס
er79 כתב:גם אם זה חצי עונה, האימפקט של ביינס על הקבוצה יהיה הרבה יותר טוב מזל של הנדריקס
MTA2311 כתב:אז נעדיף את המוכר והבינוני?
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:אז נעדיף את המוכר והבינוני?
לחצי עונה? כן
בשביל התקווה שמהחצי עונה עם זה שמכיר את המערכת נוכל לחשוב בשנה הבאה להביא רק את הטוב שלא מכיר בנוסף לאלה שכבר פה
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:אז נעדיף את המוכר והבינוני?
לחצי עונה? כן
בשביל התקווה שמהחצי עונה עם זה שמכיר את המערכת נוכל לחשוב בשנה הבאה להביא רק את הטוב שלא מכיר בנוסף לאלה שכבר פה
אז לדעתי לא צריך להביא חיזוק בכלל העונה. מה כבר אפשר להשיג עם הסגל הזה+ הנדריקס? עדיף כבר לחסוך לשנה הבאה.
חנו'ש כתב:כרמל, בהתחשב בזה שלא נגיע רחוק עם הנדריקס כסנטר מוביל, זה אומר שהוא צריך להיות סנטר מחליף.
אני לא בטוחה שהוא בהכרח סנטר מחליף יותר טוב משון ג'יימס.
מכיוון שלמכבי אין יכולות כלכליות להחזיק גם את הנדריקס וגם את ג'יימס כסנטרים מחליפים ביחד, יהיה צורך לבחור אחד מבין השניים.
אני הייתי הולכת על מי שיהיה יותר זול וישאיר יותר כסף לסנטר המוביל.
ושחף, על תומאס, הנדריקס הוא ללא ספק שידרוג, אבל זו לא חוכמה....
toja27 כתב:חנו'ש כתב:כרמל, בהתחשב בזה שלא נגיע רחוק עם הנדריקס כסנטר מוביל, זה אומר שהוא צריך להיות סנטר מחליף.
אני לא בטוחה שהוא בהכרח סנטר מחליף יותר טוב משון ג'יימס.
מכיוון שלמכבי אין יכולות כלכליות להחזיק גם את הנדריקס וגם את ג'יימס כסנטרים מחליפים ביחד, יהיה צורך לבחור אחד מבין השניים.
אני הייתי הולכת על מי שיהיה יותר זול וישאיר יותר כסף לסנטר המוביל.
ושחף, על תומאס, הנדריקס הוא ללא ספק שידרוג, אבל זו לא חוכמה....
אין סיכוי שג'יימס יעזוב בשביל שיביאו את הנדריקס אין בזה שום הגיון. תומאס אולי אבל לא ג'יימס.
jol9 כתב:אור ושחף, אתם מפתיעים אותי.
"עדיף לחסוך לעונה הבאה"?? אני באמת שומע את זה מכם, ועוד אחרי הקיצים האחרונים שהיו לנו?
אני מזכיר לכם שהיה למכבי שחקן חתום במליון דולר, שהובא במקומו שחקן בפחות מחצי העלות.
אני מזכיר שהמחליף של לאנגפורד הגיע בפחות מחצי מהעלות שהתכוונו לשלם לקית' עצמו.
בדיוק באותו האופן שבמקום אידסון הגיע לכאן סמית' בשליש העלות שהתכוונו לשלם על צ'אק (בלי קשר ליכולתו של סמית').
מה שאני אומר זה שמכבי חוסכים כבר כמה שנים טובות "לעונה הבאה". אין לי בכלל בעיה שמכבי תבזבז כסף על העונה הזאת, בשביל לשפר את הסגל.
כרמל,
הנדריקס לא יבוא לחצי עונה. הוא לא מאלט או כל העב"מים שעברו במכבי בעונת אפי/פיני (כבר לא זוכר את השמות שלהם).
הנדריקס אם יבוא, יבוא לחוזה לפחות לשנה וחצי. לחני יש נקודה נכונה - גם ג'יימס וגם הנדריקס שחתומים לעונה הבאה, זה מצב די בעייתי, כי זה אומר שלא יגיע
סנטר מוביל, ובעצם נשחק עם שניים שדי דומים באיכויות וברמה שלהם.
מצד שני, גם בלי הנדריקס סביר שלא יגיע סנטר מוביל, כך שאולי להביא את ריצ' עכשיו, כשהמניות שלו למטה, יכול להיות דבר די חכם.
יכול להיות שמשיקולי מס, עדיף למכבי לחכות עד תחילת השנה האזרחית, אבל אני באמת לא יודע בהקשר הזה.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:אור ושחף, אתם מפתיעים אותי.
"עדיף לחסוך לעונה הבאה"?? אני באמת שומע את זה מכם, ועוד אחרי הקיצים האחרונים שהיו לנו?
אני מזכיר לכם שהיה למכבי שחקן חתום במליון דולר, שהובא במקומו שחקן בפחות מחצי העלות.
אני מזכיר שהמחליף של לאנגפורד הגיע בפחות מחצי מהעלות שהתכוונו לשלם לקית' עצמו.
בדיוק באותו האופן שבמקום אידסון הגיע לכאן סמית' בשליש העלות שהתכוונו לשלם על צ'אק (בלי קשר ליכולתו של סמית').
מה שאני אומר זה שמכבי חוסכים כבר כמה שנים טובות "לעונה הבאה". אין לי בכלל בעיה שמכבי תבזבז כסף על העונה הזאת, בשביל לשפר את הסגל.
כרמל,
הנדריקס לא יבוא לחצי עונה. הוא לא מאלט או כל העב"מים שעברו במכבי בעונת אפי/פיני (כבר לא זוכר את השמות שלהם).
הנדריקס אם יבוא, יבוא לחוזה לפחות לשנה וחצי. לחני יש נקודה נכונה - גם ג'יימס וגם הנדריקס שחתומים לעונה הבאה, זה מצב די בעייתי, כי זה אומר שלא יגיע
סנטר מוביל, ובעצם נשחק עם שניים שדי דומים באיכויות וברמה שלהם.
מצד שני, גם בלי הנדריקס סביר שלא יגיע סנטר מוביל, כך שאולי להביא את ריצ' עכשיו, כשהמניות שלו למטה, יכול להיות דבר די חכם.
יכול להיות שמשיקולי מס, עדיף למכבי לחכות עד תחילת השנה האזרחית, אבל אני באמת לא יודע בהקשר הזה.
אני לא מחזיק מהנדריקס, ובדיוק בגלל שאין מצב שיחתימו אותו רק לחצי שנה, אני מעדיף לוותר על ההחתמה הזאת. לא רוצה שחקן כמו הנדריקס כסנטר ראשון, ואני חושש שזה בדיוק מה שיקרה אם הוא יחתום על חוזה של יותר מחצי שנה. בפועל, ההחתמה של הנדריקס תחזק אותנו( קשה לדעת עד כמה) העונה, אבל יכול מאוד להיות שתפגע בנו עונה הבאה.
שחף כתב:יוני, איזה שידרוג גדול הנדריקס מביא על שון ג'יימס כרגע? הוא קצת יותר פיזי, אבל ראינו את ההוק שוטס שלורבק הוריד עליו בשנה שעברה ביד אליהו. הוא לא משפר את הקבוצה בשום צורה, כי הוא לא מוסיף שום אלמנט שלא קיים בה כרגע. הוא לא עדיף התקפית על ג'יימס(אין לו פוסט אפ) והוא גם לא חוסם או משנה זריקות בצבע. הוא פשוט שחקן אוברייטד שנתן פה, במצטבר, חודש אחד טוב ביורוליג ועוד כמה משחקים מול כל מיני רכיכות מהקופליג ומהאדריאטית. אני לא מבין מה אנשים מתלבים מהבינוניות שלו. ראינו שסיפור אוחיון קיצץ בערך חצי מהסכום שהיה אמור לצאת על סנטר אחרי השיחרור של פופס. מהיכרותנו עם הפדרמנים, אם תהיה חריגה מהתקציב השנה, כנראה שנאכל אותה בשנה הבאה. הם בוודאי לא יספגו את הכסף הזה מכספם. וכל זה בשביל הבינוניות של הנדריקס? נו באמת.
אני מקווה שיביאו סנטר, לא עוד 4.5. יש פה כבר שניים כאלה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־24 אורחים