EulGam05 כתב:MTA2311 כתב:האחוז לא משנה. ההנהלה לא יכולה להחתים שחקנים על דעת עצמה, ובניגוד לרצון המאמן. גם אם מדובר רק בשחקן אחד.
גם אני במקום בלאט הייתי אומר שהשחקנים שמשחקים בקבוצה שלי, הם החתמות שלי בלבד. אף מאמן לא יודה בכך שהוא נתן להנהלה להחתים שחקנים, בניגוד לדעתו.
אם בלאט היה רוצה את מצ'באן, הוא היה משחק היום במכבי, ולא בטורקיה. מי שלא נתן לו צ'אנס, ומי שהעדיף להחתים את גאון הכדורסל קיינר מדלי( באותו סכום כסף) במקומו, זה בלאט ולא דני פדרמן.
הדוגמאות שנתתי הן רק הבולטות ביותר שאי אפשר להתווכח איתן. אין ספק שבשלוש השנים האחרונות הוחתמו עוד שחקנים שבלאט לא רצה( ויש לי כמה ניחושים), אבל יהיה קשה להוכיח את זה.
בשורה התחתונה, ההנהלה לא צריכה להנחית לבלאט שחקנים על הראש, ולו רק מהסיבה שקרוב לוודאי שהם ימצאו את עצמם מהר מאוד מחוץ לקבוצה\מתייבשים על הספסל\ או כמו ליאור, מקבלים רק 20 דקות למשחק למרות שהמחליף היחיד שקיים הוא קיינר מדלי. סופו הוביל את מכבי לגמר היורוליג? אני הראשון שיסכים עם זה, אבל מה זה עוזר לנו עכשיו, כשהמאמן שחרר אותו בשביל להוכיח שהוא לא פראייר, וקיבלנו את תומאס במקומו? בקבוצות הגדולות באירופה, לא מתנהלים ככה.
בקשר לביקורת, אף טענה שלך לא החלישה את הלגיטימיות של הביקורת שלי, וגם אף טענה שתטען לא תעשה את זה. דני פדרמן חסר הנסיון, ירש את הקבוצה לפני שנתיים, ומאז הוא מרשה לעצמו להחתים שחקנים מבלי להתחשב בדעת המאמן. אתה רוצה להגיד לי שזה קורה ב"99.9 אחוז מקבוצות הספורט"? בולשיט.
בקשר לנבא:
1. בנבא קיים ג'נרל מנג'ר, בעל נסיון וידע מקצועי. להנהלת מכבי( פדרמנ'ס) אין ידע מקצועי.
2. אנחנו לא בנבא, ההשוואה הזאת לא מחזיקה מים.
אתה לא יכול אפילו להוכיח שרוב הדוגמאות שנתת הם שחקנים שבלאט לא רצה אז אין מה לדבר/לנחש בכלל על שחקנים אחרים(ושוב אני אחזיר אותך לטענה שלך במשפט הראשון בתגובה הקודמת) ולא, העובדה ששחקן לא מקבל דקות לא מוכיחה שהמאמן לא רצה אותו יותר משהיא מוכיחה שהשחקן לא תורם כמצופה ממנו כשהוא על המגרש. אני כבר לא מדבר על כך שעפ"י הדוגמאות שאתה מביא (סופו שבלאט לא רצה בשביל תומאס שבלאט רצה, מאצ'באן שבלאט לא רצה בשביל קיינר-מדלי שהוא רצה) כבר עדיף לתת להנהלה להחתים שחקנים במקום בלאט אם אלה השחקנים שהוא בוחר, היית משבח את ההנהלה אם הסנטר הפותח שלך בשנתיים הקרובות היה הנדריקס שבלאט רצה בקיץ?
אגב, אולי לא שמת לב אבל אתה בעצמך מחליש את הטענה שלך ע"י כך שאתה טוען שפדרמן ג'וניור חסר הניסיון ירש את הקבוצה לפני שנתיים שכן זה אומר שמבין הדוגמאות שהבאת הוא לכל היותר יכול להיות אחראי על 2 החתמות - פאפאלוקאס שבלאט בעצמו אמר שהביא ומורן רוט. כך שהביקרות שלך מסתכמת בכך שבמקרה הסביר פדרמן ג'וניור חסר הניסיון החליט להנחית לבלאט על הראש שחקן אחד - אכן שערוריה חסרת תקדים.
להוכיח? אף אחד בפורום הזה לא יכול להוכיח כלום. מספיק הגיון בריא והבנה בסיסית בשביל להבין שבלאט בחיים לא יביא לקבוצה שלו שחקן כמו פאפאלוקאס בגיל 35, או שחקן כמו סופו הבעייתי והשמן. אם המטרה בדיון הייתה להוכיח מעל לכל ספק סביר, אז אכן נכשלתי. אין לי סוכנים בישיבות של מכבי. יחד עם זאת, אני לא קיבלתי הוכחה ממך, שב99.9 אחוז מקבוצות הכדורסל מאירופה( אמרת קבוצות הספורט, אבל ניחא) ההנהלה מחליטה על דעת עצמה איזה שחקנים להחתים, גם אם זה בניגוד לדעת המאמן.
מה אתה חושב שבלאט ציפה לקבל מפאפא כשהוא החתים אותו, ולא קיבל ב4 הדקות שהוא היה על המגרש כל משחק( כשברוב העונה הרכז היחיד שהיה בסגל חוץ ממנו היה יוגב)?
נכון, בלאט גם עשה טעויות בבחירת השחקנים, וההנהלה גם פגעה בכמה מהבחירות שלה, אבל חלוקת התפקידים צריכה להיות ברורה , או שמערכת היחסים הזאת פשוט לא תעבוד. אתה באמת חושב שזה הגיוני שישחק בקבוצה שחקן שהמאמן לא רצה? ובגלל זה אמרתי, מה זה עוזר שההנהלה החתימה את מצ'באן, או את סופו, כשבסופו של דבר אף אחד מהם לא החזיק פה מספיק זמן? ההנהלה רוצה לבנות את הקבוצה לבד? אין שום בעיה. שתחתים מאמן שמוכן לקבל את זה, ולא יספסל בכוונה, או ישחרר שחקנים טובים שההנהלה החתימה כחלק ממשחקי אגו. עם בלאט זה לא עובד.
איך זה מחליש את הטענה שלי? אתה חושב שיש הבדל מבחינתי בין פדרמן ג'וניור לסניור? מישהו מהם הוא מאמן כדורסל? מה שג'וניור עושה בשנתיים האחרונות, סניור עשה לפניו.
אתה עסוק בלנסות לסתור את הטענות שלי, אבל עוד לא אמרת מה אתה חושב שצריך לקרות. בלאט צריך לבנות את הקבוצה לבד? ההנהלה יכולה להנחית לו שחקנים על הראש? איזה מודל מקובל עליך?