פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
03 מאי 2013, 07:41
עברנו את דנבר, זה מה שרציתי כל העונה, רק לעבור את הסיבוב הראשון בפלייאוף
לא נעבור את סן אנטוניו אבל זאת הייתה אחלה עונה בלי קשר
04 מאי 2013, 12:17
מדהים מה שפבלו פריגיוני עושה השנה ב nba מי היה מאמין שבגיל כזה הוא יצליח שם.
05 מאי 2013, 07:38
לבולס יש 90 נשמות. חצי קבוצה בבית חולים אבל עדיין מוצאים דרך לנצח. משחק ענק של נואה: 24 נק, 14 ריב, ו6 חס'. גם בלינלי התעלה עם 24 נקודות משלו.
הנטס ימשיכו לשלם יותר מ-20 מיליון לעונה לג'ו ג'ו, שנחנק עם 2-14 מהשדה (1-9 לשלוש).
06 מאי 2013, 00:29
הניקס ככל הנראה יאבדו את הביתיות מול אינדיאנה
06 מאי 2013, 07:55
M(I)VP
06 מאי 2013, 17:54
קראתי היום בישראל היום שרוז לא משחק למרות שהוא כשיר והוא אפילו קיבל אישור מהרופאים שלו עוד בפברואר
באיזו זכות הוא מחליט שהוא לא משחק?ועוד בזמן ששחקנים פצועים (באמת) אחרים משחקים ונותנים הכל על המגרש?
06 מאי 2013, 18:26
rc4991 כתב:קראתי היום בישראל היום שרוז לא משחק למרות שהוא כשיר והוא אפילו קיבל אישור מהרופאים שלו עוד בפברואר
באיזו זכות הוא מחליט שהוא לא משחק?ועוד בזמן ששחקנים פצועים (באמת) אחרים משחקים ונותנים הכל על המגרש?
אתה חושב שפשוט לא בא לו על כדורסל העונה? הוא עסוק בדברים אחרים?
אם הוא היה כשיר ב100 אחוז, ואם הרופאים באמת היו מאשרים לו לחזור לשחק, הוא היה חוזר. אף שחקן כדורסל לא רוצה לשבת בחוץ.
06 מאי 2013, 18:35
MTA2311 כתב:rc4991 כתב:קראתי היום בישראל היום שרוז לא משחק למרות שהוא כשיר והוא אפילו קיבל אישור מהרופאים שלו עוד בפברואר
אם הוא היה כשיר ב100 אחוז, ואם הרופאים באמת היו מאשרים לו לחזור לשחק, הוא היה חוזר. אף שחקן כדורסל לא רוצה לשבת בחוץ.
הוא כשיר והוא קיבל אישור מהרופאים
הוא ושאמפרט נפצעו באותה פציה והיו אמורים לחזור באותו זמן אבל שאמפרט חזק והוא לא
לא בא לו לחזור עד שהוא לא 200% שזה אולי הגיוני אבל אני חושבת שהפציעה הזאת מאוד נכנסה לו לראש
אוהדי הבולס מאוד כועסים עליו כי רוב הכוכבים משחקים פצועים או חולים, גם של הקבוצה שלו וגם של קבוצות אחרות והוא לא מוכן לחזור
נערך לאחרונה על ידי
Holiday_Armadillo בתאריך 06 מאי 2013, 19:29, נערך פעם אחת בסך הכל.
06 מאי 2013, 18:50
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:rc4991 כתב:קראתי היום בישראל היום שרוז לא משחק למרות שהוא כשיר והוא אפילו קיבל אישור מהרופאים שלו עוד בפברואר
הוא כשיר והוא קיבל אישור מהרופאים
הוא ושאמפרט נפצעו באותה פציה והיו אמורים לחזור באותו זמן אבל שאמפרט חזק והוא לא
לא בא לו לחזור עד שהוא לא 200% שזה אולי הגיוני אבל אני חושבת שהפציעה הזאת מאוד נכנסה לו לראש
אוהדי הבולס מאוד כואבים עליו כי רוב הכוכבים משחקים פצועים או חולים, גם של הקבוצה שלו וגם של קבוצות אחרות והוא לא מוכן לחזור
כנראה שהוא לא כשיר ב100%. יכול להיות שהרופאים מאשרים לו לחזור למרות שהוא לא כשיר לגמרי.
אני יכול להבין את האוהדים שלהם, אבל גם אותו.
07 מאי 2013, 04:36
וואו, שיקאגו עולים ל-1-0 בסידרה מול מיאמי
אני עדיין חושבת שמיאמי ינצחו ולא יפתיע אותי אם הם ינצחו שלושה ברצף אבל הבולס הראו הרבה אופי
07 מאי 2013, 05:01
מבחינה פיזית רוז כשיר, הוא בעצמו אמר את זה, הסיבה למה הוא לא משחק משתנה כל שבוע. במרץ זה היה בגלל שהוא כביכול לא מסוגל להטביע מרגל שמאל למרות שלפני משחקים הוא עשה את זה בלי בעיות. אחר כך זה היה בגלל שהוא רק 80% מנטלית, אחר כך רק 90% מנטלית, אחר כך אח שלו אמר שהוא כמעט מוכן ומעל 90% מנטלית ואז לפני שבוע זה היה בגלל "muscle memory" מה שנשמע די תמוה בהתחשב בכך שהוא מתאמן כבר קרוב לחודשיים.
הסיפור יותר מסובך, רוז סחב בעונה הקודמת פציעות ובסוף קרע את הרצועה הצולבת. כתוצאה מכך אח שלו (רג'י שבעצמו קרע בעבר את הרצועה הצולבת) והסוכן שלו (בי-ג'יי ארמסטרונג) כנראה לחצו עליו לשבת בחוץ בעונה הזאת גם אם הוא יהיה בריא (משהו שנטען ע"י ריק ביוקר עוד בדצמבר ואושרר ע"י אדריאן ווז'נרובסקי מיאהו לפני כמה). הבולס ניסו להאיץ בו לחזור ע"י "הדלפה" לתקשורת המקומית שהרופאים אישרו לרוז לשחק עוד בתחילת מרץ, רג'י ובי-ג'יי לא אהבו את זה ומאז הבולס נסוגו ונותנים לרוז ולאנשים סביבו להחליט לבד מה לעשות איתו. האח הגאון שלו גם לא עשה לו את החיים קלים יותר כשיצא בפברואר לתקשורת ואמר שהוא לא יודע אם לרוז שווה בכלל לחזור לשחק העונה כי השחקנים סביבו פשוט לא מספיק טובים והפלא ופלא - עושה רושם שרוז אכן לא יחזור העונה, מה שגורם לאוהדים לתהות מה באמת הסיבה לאי החזרה שלו.
בכל מקרה, כל הסיפור מריח לא טוב כי כרגע לרוז יש את אחד מתהליכי ההתאוששות הארוכים ביותר מקרע ברצועה הצולבת (הוא נכנס עוד מעט לחודש ה-13 של השיקום), הרוב המוחלט של השחקנים שלקח להם יותר זמן לחזור היו שחקנים שקרעו את הרצועה פעמיים באותה ברך (מייקל רד) או כאלה שקרעו כל מה שאפשר לקרוע (שון ליבינגסטון). גרוע מכך, לא דווח על שום בעיות בשיקום וכמעט כולם (כולל רוז) מצהירים על כך שמבחינה פיזית הוא כשיר לחלוטין.
07 מאי 2013, 06:44
עוד פעם וויד ובוש מחרבנים במכנסיים.
שלשה של הספרס 20 שניות לסיום קובעת שוויון, מעניין מה יעשו הווריורס בהתקפה האחרונה.
07 מאי 2013, 06:46
כבר שקלתי ללכת לישון 4 דקות לסוף, מזל שלא עשיתי את זה
07 מאי 2013, 07:25
אני כל כך עצבנית
בא לי לבכות
07 מאי 2013, 07:27
Where amazing happens
הקאמבק הכי ענק שראיתי בחיים שלי, 16 הפרש ב4 דקות, אין דברים כאלה. ואז השלשה של מאנו שנייה לסוף הארכה שנייה.. איזה קבוצה ענקית, פשוט חבורה של ווינרים שלא קיימת בשום מקום אחר
07 מאי 2013, 08:16
LIAV10 כתב:עוד פעם וויד ובוש מחרבנים במכנסיים.
07 מאי 2013, 21:35
אני מקווה שבמשחק הבא פופ יפתח עם לאונרד על קארי כי הוא פשוט סירס אותו כשהוא שמר עליו. אני מניח שחלק מזה היה קשור לעייפות שלו אבל זה עדיין היה מרשים
09 מאי 2013, 06:29
כבר חשבתי שנהפוך להיות הצ'וקרים הכי גדולים במשחק
כמעט קרה מה שקרה במשחק הראשון
העיקר ש-1-1 וטיפה מבאס כי הגיע לנו לקחת את המשחק הראשון ולהיות ב-2-0 עכשיו אבל לא משנה