10 אפריל 2013, 23:30
שחף כתב:אלמוג כתב:LIAV10 כתב:אלמוג כתב:שחף כתב:אפשר כבר להעיף אותו מהקבוצה? פשוט נזק ב-750K. לא יאומן.
מצד אחד כועסים על יוגב שדרש יותר כסף ורצה לשנות את החוזה שלו ומפצירים בו להיות נאמן לחוזה(בטענה שלא היו מורידים לו כסף אם היה חלש), מצד שני אתם לא חושבים שמכבי צריכה להיות נאמנה לחוזים שלה ומבקשים לקצץ בשכרו של ליאור.
ליאור לא אשם שהוא מקבל דק' אלא בלאט.
לחוזה שלו פשוט אין קשר.
לא לקצץ, להעיף, יקבל פיצוי, חוקי לגמרי ומהלך מתבקש.
שיהיה לו בהצלחה מחוץ לפתח תקווה
סגור, תשלם לו את הפיצויים, תאבד ישראלי בכיר, ותחתים איזה זר דימקולו ב 300K שישארו בעודף של הפיצויים. העיקר שחלילה ליאור לא ירוויח 750K
יש לך זר דמיקולו שתורם יותר כרגע מליאור. קשה לי לההאמין שנמצא יותר גרוע מזה.
11 אפריל 2013, 00:57
11 אפריל 2013, 08:17
11 אפריל 2013, 08:56
er79 כתב:מגבלת חוק רוסי? למה כל כך חסר למצוא ישראלים במקומו בעמדה 4 או לחילופין בעמדה אחרת? כמו שאמרת, יש את בלו, יש גם את טיוס. שורה תחתונה, מכבי לא צריכה לשמור בסגל שחקן שהוא השחקן היקר ביותר בסגל והתרומה שלו לא בהתאם. שימצאו לו קבוצה ושיביאו גארד על בכסף שייחסך עליו.
11 אפריל 2013, 09:03
jol9 כתב:er79 כתב:מגבלת חוק רוסי? למה כל כך חסר למצוא ישראלים במקומו בעמדה 4 או לחילופין בעמדה אחרת? כמו שאמרת, יש את בלו, יש גם את טיוס. שורה תחתונה, מכבי לא צריכה לשמור בסגל שחקן שהוא השחקן היקר ביותר בסגל והתרומה שלו לא בהתאם. שימצאו לו קבוצה ושיביאו גארד על בכסף שייחסך עליו.
אין את בלו. באותה מידה שיש את בלו, יש גם את ג'מצ'י, אז למה שלא נכניס גם אותו לרשימה.
טיוס הוא שחקן חביב מאוד, אבל הוא כמו צ'רלי גיינס במקרה הטוב. זה נחמד לליגה, זה לא מספיק ליורוליג.
אני יכול לקבל ולהסכים עם העניין של טיוס אם כספי מגיע כ-4 מוביל או שמכבי מביאה 4 זר שהוא שחקן טופ יורוליג או לפחות אחד עם פוטנציאל להיות כזה.
לגבי אליהו - מכבי לא יכולה לפעול כאן חד צדדית. את המנטרות - "למצוא לו קבוצה", "לשחרר אותו", "להחליף אותו" וכו', צריך למחוק מהלקסיקון, כי אם אליהו לא ירצה שימצאו
לו קבוצה, או לא ירצה להיות משוחרר, או לא ירצה שיחליפו אותו, אז הוא יישאר בקבוצה, וייקבל את כל הכסף של החוזה שלו עד הגרוש האחרון.
11 אפריל 2013, 12:31
11 אפריל 2013, 13:14
חנו'ש כתב:אגב, כשמדברים על אליהו והשכר המופקע שלו ביחס לתרומה שלו, צריך לציין שמדובר בשכר מופקע בהקשר של מכבי.
אני די משוכנעת שאם היית אומרת לריאל שיש שחקן שתמורת 850 אלף דולר בלבד נותן תרומה של כ-10 נק' למשחק (הממוצע שלו העונה עד הפציעה) ובעצם נותן ממוצע שנע בין 8-10 נק כבר כמה שנים ברציפות ביורוליג - תנו לי לנחש שהם היו קופצים על המציאה מבחינתם.
סתם לשם השוואה, השחקן בריאל שמרוויח משכורת דומה לשל אליהו הוא מירזה בגיץ', התרומה שלו ב-3 שנותיו בריאל נמוכה בהרבה מזו של אליהו (שלא לדבר על זה שמדובר גם כן בשחקן הגנה לא טוב שעל כל ה-2.16 שלו לוקח רק כ-4 ריב' למשחק).....
11 אפריל 2013, 13:20
11 אפריל 2013, 13:20
11 אפריל 2013, 13:22
חנו'ש כתב:ובמה מירזה בגיץ' עדיף עליו??
11 אפריל 2013, 13:23
yzafrir כתב:אם ליאור היה מוכן לקיצוץ משמעותי בשכר , הייתם מוכנים שישאר ?
אם התשובה היא כן אז איזה זר הייתם מביאים לצידו ?
11 אפריל 2013, 13:45
MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:ובמה מירזה בגיץ' עדיף עליו??
את מודעת לזה שהם לא באותה עמדה? אני נוטה להגיד שמירוטיץ' עדיף עליו.
11 אפריל 2013, 14:03
er79 כתב:jol9 כתב:er79 כתב:מגבלת חוק רוסי? למה כל כך חסר למצוא ישראלים במקומו בעמדה 4 או לחילופין בעמדה אחרת? כמו שאמרת, יש את בלו, יש גם את טיוס. שורה תחתונה, מכבי לא צריכה לשמור בסגל שחקן שהוא השחקן היקר ביותר בסגל והתרומה שלו לא בהתאם. שימצאו לו קבוצה ושיביאו גארד על בכסף שייחסך עליו.
אין את בלו. באותה מידה שיש את בלו, יש גם את ג'מצ'י, אז למה שלא נכניס גם אותו לרשימה.
טיוס הוא שחקן חביב מאוד, אבל הוא כמו צ'רלי גיינס במקרה הטוב. זה נחמד לליגה, זה לא מספיק ליורוליג.
אני יכול לקבל ולהסכים עם העניין של טיוס אם כספי מגיע כ-4 מוביל או שמכבי מביאה 4 זר שהוא שחקן טופ יורוליג או לפחות אחד עם פוטנציאל להיות כזה.
לגבי אליהו - מכבי לא יכולה לפעול כאן חד צדדית. את המנטרות - "למצוא לו קבוצה", "לשחרר אותו", "להחליף אותו" וכו', צריך למחוק מהלקסיקון, כי אם אליהו לא ירצה שימצאו
לו קבוצה, או לא ירצה להיות משוחרר, או לא ירצה שיחליפו אותו, אז הוא יישאר בקבוצה, וייקבל את כל הכסף של החוזה שלו עד הגרוש האחרון.
לא הייתי נסחף עם ההשוואות בין בלו לג'מצ'י. טיוס היה נותן מספרים טובים יותר מאליהו כבר העונה, ואני אומר זאת בצער. ולא הצעתי שטיוס יהיה הפורוורד הפותח, אלא ייתן לפורוורד הפותח מנוחה מהספסל, למקרה הצורך גם פניני וסמית' יוכלו לגבות לכמה דקות. אני בניגוד אליך לא חושב שניתן כלכלית ולא חושב שצריך שבכל עמדה יהיה לך שחקן טופ יורוליג, ואני בטח לא חושב שזה צריך להיות בעמדה מס' 4. מכבי בנויה לרוחב משחקנים משלימים השנה, אין שום סיבה למה לא להביא 2-3 שחקני טופ יורוליג, ואז זה יהיה אפשרי לשים לידם שחקנים משלימים, כולל מעמדה 4. עמדה 4 היא הכי יקרה השנה בקבוצה, וקיבלנו ממנה חול וכולרה. העובדות מדברות בעד עצמן. אתה מנסה לשכנע את עצמך שאסור לוותר על אליהו, אבל אני מסתכל עליו בחודשים האחרונים ולא מפסיק לשאול את עצמי למה לא בעצם?
11 אפריל 2013, 14:06
MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:אגב, כשמדברים על אליהו והשכר המופקע שלו ביחס לתרומה שלו, צריך לציין שמדובר בשכר מופקע בהקשר של מכבי.
אני די משוכנעת שאם היית אומרת לריאל שיש שחקן שתמורת 850 אלף דולר בלבד נותן תרומה של כ-10 נק' למשחק (הממוצע שלו העונה עד הפציעה) ובעצם נותן ממוצע שנע בין 8-10 נק כבר כמה שנים ברציפות ביורוליג - תנו לי לנחש שהם היו קופצים על המציאה מבחינתם.
סתם לשם השוואה, השחקן בריאל שמרוויח משכורת דומה לשל אליהו הוא מירזה בגיץ', התרומה שלו ב-3 שנותיו בריאל נמוכה בהרבה מזו של אליהו (שלא לדבר על זה שמדובר גם כן בשחקן הגנה לא טוב שעל כל ה-2.16 שלו לוקח רק כ-4 ריב' למשחק).....
ואני בטוח שקבוצה בלבל של ריאל אפילו לא תסתכל על שחקן כזה. אם הוא מסיים את דרכו במכבי בקיץ, הוא ימצא את עצמו ברוסיה, או טורקיה.
יוני, די כבר עם השטויות על זה שאי אפשר לשחרר אותו. זאת תהיה פעם ראשונה שמכבי משחררת שחקן? המאמן לא רוצה אותו, הוא לא יקבל דקות משמעותיות ולכן אין טעם להחזיק אותו פה בכוח. למרות שליאור מבין עכשיו שאף קבוצה לא תיתן לו חוזה כזה, הוא יעדיף לעזוב מאשר להתייבש על הספסל.
11 אפריל 2013, 14:10
jol9 כתב:MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:אגב, כשמדברים על אליהו והשכר המופקע שלו ביחס לתרומה שלו, צריך לציין שמדובר בשכר מופקע בהקשר של מכבי.
ואני בטוח שקבוצה בלבל של ריאל אפילו לא תסתכל על שחקן כזה. אם הוא מסיים את דרכו במכבי בקיץ, הוא ימצא את עצמו ברוסיה, או טורקיה.
יוני, די כבר עם השטויות על זה שאי אפשר לשחרר אותו. זאת תהיה פעם ראשונה שמכבי משחררת שחקן? המאמן לא רוצה אותו, הוא לא יקבל דקות משמעותיות ולכן אין טעם להחזיק אותו פה בכוח. למרות שליאור מבין עכשיו שאף קבוצה לא תיתן לו חוזה כזה, הוא יעדיף לעזוב מאשר להתייבש על הספסל.
זה בכלל לא שטויות. תזכיר לי מה היה במקרים של גרין ובורשטיין, שהיו גרועים בהרבה מליאור, והרוויחו המון כסף? שניהם כמו גדולים, סיימו את החוזים שלהם עד הסוף.
זה נכון שסביר להניח שעם אליהו אפשר יהיה להגיע להסכם, כי הוא בכלזאת שחקן הרבה יותר מוצלח ומוכח מהחברה האחרים.
ועדיין, כל הנושא תלוי בליאור עצמו, ולא במכבי, ובגלל זה אני אומר שהרצון של בלאט או מישהו אחר במכבי, הוא לא בהכרח מה שקובע כאן.
11 אפריל 2013, 14:13
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:אגב, כשמדברים על אליהו והשכר המופקע שלו ביחס לתרומה שלו, צריך לציין שמדובר בשכר מופקע בהקשר של מכבי.
זה בכלל לא שטויות. תזכיר לי מה היה במקרים של גרין ובורשטיין, שהיו גרועים בהרבה מליאור, והרוויחו המון כסף? שניהם כמו גדולים, סיימו את החוזים שלהם עד הסוף.
זה נכון שסביר להניח שעם אליהו אפשר יהיה להגיע להסכם, כי הוא בכלזאת שחקן הרבה יותר מוצלח ומוכח מהחברה האחרים.
ועדיין, כל הנושא תלוי בליאור עצמו, ולא במכבי, ובגלל זה אני אומר שהרצון של בלאט או מישהו אחר במכבי, הוא לא בהכרח מה שקובע כאן.
כמו שאמרת בעצמך, בשביל בורשטיין וגרין זה היה ספסל במכבי, או ספסל בגליל עליון\פרישה. ליאור צעיר, ותיאורטית עוד לפני השיא שלו. למה ששחקן ירצה להישאר כאן, למרות שהמאמן שלו לא מאמין בו? כסף? הבית של אמא? תהרוג אותי, אני לא מצליח להבין את זה.
11 אפריל 2013, 17:39
11 אפריל 2013, 17:49
11 אפריל 2013, 18:25
11 אפריל 2013, 18:32