אדון פדרמן ושאר הנהלת מכבי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אדון פדרמן ושאר הנהלת מכבי

הודעהעל ידי LIAV10 » 19 יוני 2013, 07:11

rc4991 כתב:
yzafrir כתב:תקשיבו , דני שלח לי הודעה שהוא ישמח להתארח בפורום !!!
איך מקדמים את זה ?
מנהלים אני צריך את עזרתכם....

מצוין,שלחתי לו הודעה בפייסבוק לפני יומיים שיבוא להתארח ונראה שהוא קרא והסכים
תגיד לו שיאשר את בקשת החברות שרוני כהן שלח לו ואני כבר ידבר איתו
הוא יכול כמובן ליצור איתי קשר בדרכים אחרות עם נוח לו כמו פלאפון וכו'
050-7558889 רוני

נואש :beee

:D
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי rc4991 » 19 יוני 2013, 07:14

LIAV10 כתב:
rc4991 כתב:
איך מקדמים את זה ?

050-7558889 רוני

נואש :beee

:D

חחחח
תזהר שאני לא ימחק את השאלות שלך אליו כשהוא יתארח פה :)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 19 יוני 2013, 07:16

חחח סליחה
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי rc4991 » 19 יוני 2013, 07:19

LIAV10 כתב:חחח סליחה

אני מקווה שאתה מבין שזה נכתב בצחוק :roll:
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 19 יוני 2013, 07:23

rc4991 כתב:
LIAV10 כתב:חחח סליחה

אני מקווה שאתה מבין שזה נכתב בצחוק :roll:

חחח ברור, גם הסליחה, אל תדאג, אני מבין ציניות
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי אדגר פו » 19 יוני 2013, 08:17

פדרמן בדרך לתספורת והוא לא מתכוון להביא כסף מהבית : :)

http://www.globes.co.il/news/article.as ... rstarticle
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי yellowaura » 19 יוני 2013, 09:08

אדגר פו כתב:פדרמן בדרך לתספורת והוא לא מתכוון להביא כסף מהבית : :)

"מהמתווה המוצע נעדר סעיף משמעותי: תרומת בעלים. עיקרון זה - שחלק מבתי ההשקעות חרתו על דגלם כתנאי להשארת בעל השליטה בחברה שלא מסוגלת לעמוד בפירעון התחייבויותיה במועד - צפוי לעמוד למבחן"

תרומת בעלים... הצחיקו אותי

פדרמן למד כבר מזמן שלא צריך להביא כסף מהבית שיש לך אפשרות לא לשלם את החוב.

לדעתי זו חוצפה. מבחן תרומת הבעלים הוא הוכחה לכוונה טובה ולא משנה כמה הפער בהתחייבויות גדול, לפחות חלקית צריך להיות מצומצם על ידי הבעלים.
זה המבחן של בתי ההשקעות שמטפלים בפנסיה שלנו. אסור לוותר ולמחוק חובות בלי לראות כוונה טובה של הבעלים. זה ה- MORAL HAZARD שמתגלגל מאז משבר 2008 שחברות הבינו שאפשר לקחת סיכונים ולהתנהל לא נכון ויזרקו להם גלגל הצלה שצריך.

פדרמן יכול לטפל בשני ציפורים במכה אחת מצד אחד למכור את חלקו במכבי ברווח יפה ולכסות חלק מהחובות של החברה שלו. אבל זה חלק מהעניין שהוא לא ימכור בחיים את מכבי בשלב הזה כי הוא יודע שהוא ידרש לכסות חלק מהחובות באמצעות הרווח הזה.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי roy1000 » 19 יוני 2013, 11:12

yellowaura כתב:
אדגר פו כתב:פדרמן בדרך לתספורת והוא לא מתכוון להביא כסף מהבית : :)

"מהמתווה המוצע נעדר סעיף משמעותי: תרומת בעלים. עיקרון זה - שחלק מבתי ההשקעות חרתו על דגלם כתנאי להשארת בעל השליטה בחברה שלא מסוגלת לעמוד בפירעון התחייבויותיה במועד - צפוי לעמוד למבחן"

תרומת בעלים... הצחיקו אותי

פדרמן למד כבר מזמן שלא צריך להביא כסף מהבית שיש לך אפשרות לא לשלם את החוב.

לדעתי זו חוצפה. מבחן תרומת הבעלים הוא הוכחה לכוונה טובה ולא משנה כמה הפער בהתחייבויות גדול, לפחות חלקית צריך להיות מצומצם על ידי הבעלים.
זה המבחן של בתי ההשקעות שמטפלים בפנסיה שלנו. אסור לוותר ולמחוק חובות בלי לראות כוונה טובה של הבעלים. זה ה- MORAL HAZARD שמתגלגל מאז משבר 2008 שחברות הבינו שאפשר לקחת סיכונים ולהתנהל לא נכון ויזרקו להם גלגל הצלה שצריך.

פדרמן יכול לטפל בשני ציפורים במכה אחת מצד אחד למכור את חלקו במכבי ברווח יפה ולכסות חלק מהחובות של החברה שלו. אבל זה חלק מהעניין שהוא לא ימכור בחיים את מכבי בשלב הזה כי הוא יודע שהוא ידרש לכסות חלק מהחובות באמצעות הרווח הזה.

נראה לך שלמוסדיים יש אומץ לעשות הסדר בלי כסף מהבית? הרי ברור שזה לא יקרה. כנראה שפדרמן ויתר על הפטרוכימיים ויחד עם זה הוא אמור לוותר על מכבי. מועדון בסדר גודל של מכבי לא יכול להיות נשלט בידי אנשים ללא הון משמעותי. זה שורש הבעיה.
roy1000

הודעהעל ידי yellowaura » 25 יוני 2013, 09:13

לא ראיתי שפרסמו את הראיון הזה עם דני פדרמן לפני יומיים
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4395529,00.html

"ההחלטה של בלאט לשים את הביצים בסל אחד או שניים היתה בעוכרינו בסופו של דבר. זה עבד טוב בששת הניצחונות הרצופים בסיבוב השני של היורוליג, כשהוא קיצץ את הרוטציה, אבל בסופו של דבר הדלק שלהם נגמר. זה היה סיכון, ראינו את זה קורה, אבל זו היתה החלטה מקצועית ואי אפשר לכפות על המאמן משהו אחר, ולא באנו ואמרנו לו לעשות ההפך. כהנהלה חשבנו שצריך לתת יותר הזדמנות לחמישייה השניה של הקבוצה וגם אמרנו את זה לבלאט. ראינו בזה אפשרות גם להוריד עומס וגם כדי לבנות ספסל עמוק יותר, אבל בסופו של דבר זה היה הימור מחושב של הצוות המקצועי שלא הצליח".

אפשר כבר לומר שטעיתם בבניית הקבוצה בקיץ הקודם?
"אני לא אוהב להגיד דברים בדיעבד, אבל העובדה שפופס מנסה בונסו לא הגיע אלינו בסופו של דבר, הייתה קריטית. זה היה שחקן שאמור היה לתת את השואו, את החיבור לקהל, שחקן מאוד ורבאלי ומוחצן, שהיה אמור לעשות פה שמח.
בסוף ספטמבר, רגע לפני תחילת היורוליג התברר שהוא לא עבר בדיקות רפואיות ושייקח לו יותר זמן ממה שחשבנו להחלים. בנוסף היה את הסיפור של יוגב אוחיון וקובאן, חיכינו לו זמן רב ולא ידענו עם להביא זר בעמדה מספר 1. אלו דברים שפגעו ביכולת שלנו לבנות את הקבוצה".

אם לא היה לבלאט חוזה לעונה הבאה, הוא היה נשאר?
"הוא עדיין היה המועמד הבכיר, כי הוא המאמן הישראלי הכי מוכח שיש. אם יש לי טענה אחת עיקרית לדייויד בלאט, היא שכולנו הרגשנו שהיה אפשר אולי להוציא מהשחקנים יותר. גאורגי שרמאדיני למשל הוא שחקן משלים נפלא, אבל הוא לא בא לידי ביטוי. גם מניק קיינר מדלי ומסילבן לנדסברג אפשר היה להוציא יותר".

1. בולשיט... אם אתה אומר שזה הוביל להצלבה אז מה סדר העדיפויות ? בלאט היה חייב לעשות כל מה שהוא יכול להעפיל להצלבה ועשה את זה. את ריאל מדריד בכל מקרה לא היינו עוברים והפסדנו במשחק אחד בגמר הישראלי (קרה כבר בעבר עם קבוצות טובות יותר). אין ספק שהייתה עייפות אבל ככה זה שצריך למצות 150% מסגל בינוני ומטה.
בלאט אגב השתמש בסגל הרבה יותר רחב מפיני למשל. מצחיק שאפילו הייתה ביקורת כנגדו שהוא מחליף יותר מדי שחקנים ואז שהוא עבר לסגל קצר יותר בירכו אותו בתקשורת. שפיני אימן הוא השתמש בסגל של 7 שחקנים וזה עבד.

2. אם פדרמן חושב שמנסה בונסו זה השחקן שהאוהדים היו מתחברים אליו ועושה את השינוי אז הוא לא ראה כדורסל בשנים האחרונות וחי בעבר (עוד מעט יציע גם את הייסליפ)
פדרמן השנה לא היה חסר רק נשמה אלא איכויות וכסף.

מספיק עם הגימיקים (שחקן שהאוהדים יתחברו אליו)...האוהדים יתחברו לשחקנים טובים שיובילו אותם להצלחות וישארו כמה שנים בקבוצה.

אני גם מכבד את פדרמן על הכנות שלו אבל מנכ"ל של חברה לא יכול לצאת בביקורת כזאת על עובד בכיר שלו. הרי המאמן לא יכול לצאת בביקורת הפוכה. דני פדרמן צריך להתבגר הוא מאוד ילדותי ולא מקצועי בהתנהלות שלו.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי toja27 » 25 יוני 2013, 12:11

yellowaura כתב:לא ראיתי שפרסמו את הראיון הזה עם דני פדרמן לפני יומיים
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4395529,00.html

"ההחלטה של בלאט לשים את הביצים בסל אחד או שניים היתה בעוכרינו בסופו של דבר. זה עבד טוב בששת הניצחונות הרצופים בסיבוב השני של היורוליג, כשהוא קיצץ את הרוטציה, אבל בסופו של דבר הדלק שלהם נגמר. זה היה סיכון, ראינו את זה קורה, אבל זו היתה החלטה מקצועית ואי אפשר לכפות על המאמן משהו אחר, ולא באנו ואמרנו לו לעשות ההפך. כהנהלה חשבנו שצריך לתת יותר הזדמנות לחמישייה השניה של הקבוצה וגם אמרנו את זה לבלאט. ראינו בזה אפשרות גם להוריד עומס וגם כדי לבנות ספסל עמוק יותר, אבל בסופו של דבר זה היה הימור מחושב של הצוות המקצועי שלא הצליח".

אפשר כבר לומר שטעיתם בבניית הקבוצה בקיץ הקודם?
"אני לא אוהב להגיד דברים בדיעבד, אבל העובדה שפופס מנסה בונסו לא הגיע אלינו בסופו של דבר, הייתה קריטית. זה היה שחקן שאמור היה לתת את השואו, את החיבור לקהל, שחקן מאוד ורבאלי ומוחצן, שהיה אמור לעשות פה שמח.
בסוף ספטמבר, רגע לפני תחילת היורוליג התברר שהוא לא עבר בדיקות רפואיות ושייקח לו יותר זמן ממה שחשבנו להחלים. בנוסף היה את הסיפור של יוגב אוחיון וקובאן, חיכינו לו זמן רב ולא ידענו עם להביא זר בעמדה מספר 1. אלו דברים שפגעו ביכולת שלנו לבנות את הקבוצה".

אם לא היה לבלאט חוזה לעונה הבאה, הוא היה נשאר?
"הוא עדיין היה המועמד הבכיר, כי הוא המאמן הישראלי הכי מוכח שיש. אם יש לי טענה אחת עיקרית לדייויד בלאט, היא שכולנו הרגשנו שהיה אפשר אולי להוציא מהשחקנים יותר. גאורגי שרמאדיני למשל הוא שחקן משלים נפלא, אבל הוא לא בא לידי ביטוי. גם מניק קיינר מדלי ומסילבן לנדסברג אפשר היה להוציא יותר".

1. בולשיט... אם אתה אומר שזה הוביל להצלבה אז מה סדר העדיפויות ? בלאט היה חייב לעשות כל מה שהוא יכול להעפיל להצלבה ועשה את זה. את ריאל מדריד בכל מקרה לא היינו עוברים והפסדנו במשחק אחד בגמר הישראלי (קרה כבר בעבר עם קבוצות טובות יותר). אין ספק שהייתה עייפות אבל ככה זה שצריך למצות 150% מסגל בינוני ומטה.
בלאט אגב השתמש בסגל הרבה יותר רחב מפיני למשל. מצחיק שאפילו הייתה ביקורת כנגדו שהוא מחליף יותר מדי שחקנים ואז שהוא עבר לסגל קצר יותר בירכו אותו בתקשורת. שפיני אימן הוא השתמש בסגל של 7 שחקנים וזה עבד.

2. אם פדרמן חושב שמנסה בונסו זה השחקן שהאוהדים היו מתחברים אליו ועושה את השינוי אז הוא לא ראה כדורסל בשנים האחרונות וחי בעבר (עוד מעט יציע גם את הייסליפ)
פדרמן השנה לא היה חסר רק נשמה אלא איכויות וכסף.

מספיק עם הגימיקים (שחקן שהאוהדים יתחברו אליו)...האוהדים יתחברו לשחקנים טובים שיובילו אותם להצלחות וישארו כמה שנים בקבוצה.

אני גם מכבד את פדרמן על הכנות שלו אבל מנכ"ל של חברה לא יכול לצאת בביקורת כזאת על עובד בכיר שלו. הרי המאמן לא יכול לצאת בביקורת הפוכה. דני פדרמן צריך להתבגר הוא מאוד ילדותי ולא מקצועי בהתנהלות שלו.

לא מסכים איתך. כמו שאמרת הוא היה כנה , אין דבר שאני אוהב יותר לשמוע מכנות. גם הוא לא "יצא" על בלאט, פשוט אמר היכן הוא היה יכול להשתפר וגם זה בקצרה. לדעתי אין קשר לבגרות ומקצועיות. אתה צריך לזכור שהקהל של מכבי רוצים לשמוע מה יש לו להגיד והוא מרגיש מחוייב להם ואני מכבד את זה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי yzafrir » 26 יוני 2013, 06:55

rc4991 כתב:
איך מקדמים את זה ?

050-7558889 רוני

מה קורה ? הוא יצר איתך קשר או שהשתפן ??
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי rc4991 » 26 יוני 2013, 07:12

yzafrir כתב:
rc4991 כתב:
איך מקדמים את זה ?

050-7558889 רוני

לא.
מסרת לו את ההודעה שלי?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 26 יוני 2013, 11:33

rc4991 כתב:
yzafrir כתב:
rc4991 כתב:
איך מקדמים את זה ?

050-7558889 רוני

לא.
מסרת לו את ההודעה שלי?

כתבת ששלחת לו הודעה בפייסבוק אז הבנתי שאתה מטפל בזה..
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי rc4991 » 26 יוני 2013, 15:13

yzafrir כתב:
rc4991 כתב:
yzafrir כתב:
rc4991 כתב:
איך מקדמים את זה ?

050-7558889 רוני

לא.
מסרת לו את ההודעה שלי?

כתבת ששלחת לו הודעה בפייסבוק אז הבנתי שאתה מטפל בזה..

אני ידבר איתך בפרטי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yellowaura » 26 יוני 2013, 15:51

השאלה הראשונה שצריכה להישאל למר פדרמן...
למה התקציב של השחקנים קוצץ בצורה כזו חדה ולאיפה הולך הכסף.
http://sports.walla.co.il/?w=//1655900
אפילו אם לא נחשיב את התקציב של אפי. גם התקציב של פיני גרשון שנחשב מאוזן הגיע ל- 13 מיליון (צוות מקצועי +שחקנים) שמתוכם קרוב ל- 10.7 מיליון לשחקנים (סוף עונה)

השנה מכבי גם ככה משלמת הרבה פחות לצוות המקצועי. אבל נעזוב את זה ונדבר רק על שחקנים. רקאנטי אמר שתקציב השחקנים עומד על 8-9 מיליון דולר. נניח אפילו 9 מיליון. זה אומר שהשכר של השחקנים ירד בכ- 16 % מעונה שנחשבה צנועה פיננסית. וזה עוד בלי להזכיר את הקיצוץ המשמעותי בעמדת המאמן.

אנחנו רואים שאפילו בעונה של פיני מכבי סיימה עם רווחים. אז איך זה פדרמן אומר שסיימו עם גרעון השנה ??

נראה לי מסריח.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי rc4991 » 26 יוני 2013, 16:05

yellowaura כתב:השאלה הראשונה שצריכה להישאל למר פדרמן...
אפילו אם לא נחשיב את התקציב של אפי. גם התקציב של פיני גרשון שנחשב מאוזן הגיע ל- 13 מיליון (צוות מקצועי +שחקנים) שמתוכם קרוב ל- 10.7 מיליון לשחקנים (סוף עונה)

השנה מכבי גם ככה משלמת הרבה פחות לצוות המקצועי. אבל נעזוב את זה ונדבר רק על שחקנים. רקאנטי אמר שתקציב השחקנים עומד על 8-9 מיליון דולר. נניח אפילו 9 מיליון. זה אומר שהשכר של השחקנים ירד בכ- 16 % מעונה שנחשבה צנועה פיננסית. וזה עוד בלי להזכיר את הקיצוץ המשמעותי בעמדת המאמן.

אנחנו רואים שאפילו בעונה של פיני מכבי סיימה עם רווחים. אז איך זה פדרמן אומר שסיימו עם גרעון השנה ??

נראה לי מסריח.

וגם ההכנסות עלו מאז מפרסום ומעלות המנויים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 26 יוני 2013, 16:06

נראה לי מסריח.

לא מסכים איתך בכלל.
השאלה הראשונה, השניה, השלישית והאחרונה צריכות להיות: "מתי לעזאזל משפחת פדרמן תעוף ממכבי?"

כל השאלות האחרות ממש לא רלוונטיות, כי הוא ימשיך לשקר כרגיל, שהתקציב נשאר אותו דבר, בלה-בלה-בלה...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי CYellow7 » 26 יוני 2013, 16:09

felix_r כתב:

נראה לי מסריח.

לא מסכים איתך בכלל.
השאלה הראשונה, השניה, השלישית והאחרונה צריכות להיות: "מתי לעזאזל משפחת פדרמן תעוף ממכבי?"

כל השאלות האחרות ממש לא רלוונטיות, כי הוא ימשיך לשקר כרגיל, שהתקציב נשאר אותו דבר, בלה-בלה-בלה...

מתי שאוהדי מכבי באשר הם יתעוררו. לדעתי זה יקרה רק אם נראה עוד שנתיים לפחות כמו העונה האחרונה.
בינתיים מנסים לארגן כל מיני גימיקים כמו שאראס כדי להעביר עונה נוספת בתקציב שערורייתי.
תמונה
CYellow7

הודעהעל ידי yzafrir » 27 יוני 2013, 06:59

אולי אני שוחט פרה קדושה אבל באותה מידה גם מיזרחי צריך להתנתק מהבעלות במכבי . מבחינה כלכלית גם הוא לא מספיק חזק כדי לשדרג את הקבוצה .
הוא צריך להתמנות לנשיא המועדון ולנהל אותו אבל כשכיר ולא כבעלים שצריך להזרים כסף מהבית....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי אדגר פו » 27 יוני 2013, 07:39

yzafrir כתב:אולי אני שוחט פרה קדושה אבל באותה מידה גם מיזרחי צריך להתנתק מהבעלות במכבי . מבחינה כלכלית גם הוא לא מספיק חזק כדי לשדרג את הקבוצה .
הוא צריך להתמנות לנשיא המועדון ולנהל אותו אבל כשכיר ולא כבעלים שצריך להזרים כסף מהבית....

נו, בדיוק צירפו שני שותפים חדשים כדי להזרים את הכסף הזה ומזרחי וויתר על חלק נכבד מהאחוזים שלו, זה לא בהכרח יביא לשינוי כי מי ששולט עדיין שולט והשיטה היא אותה שיטה.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים