נעימי חתם לשלוש שנים במכבי ולא יושאל לגליל

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: נעימי חתם לשלוש שנים אבל ישחק העונה בגן נר

הודעהעל ידי jol9 » 21 אוקטובר 2013, 10:38

סיפור מהתחת. מוציא את מכבי רע מאוד מאוד. לוקחת שחקן ישראלי בכיר, מייבשת אותו ומשבשבת לו את כל ההכנה, עוברת על התקנון, מבטיחה הבטחות שהיא לא תקיים...

ממש טיפשות לשמה. עוד הברקה של דני פדרמן הגאון (וליוגב חלק לא קטן גם בפארסה הזאת).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 21 אוקטובר 2013, 10:56

roy1000 כתב:
קודי כתב:
roy1000 כתב:
קודי כתב:לגבי סאגת נעימי - אני באמת חושב שמכבי קצת מגזימה פה וממש משתינה מהמקפצה. הרי לכל בר דעת ברור שזו השאלה, גם אם על פי החוק היבש מכבי לא עברה על התקנון. הרי כל בר דעת יודע שמכבי מחליטה לאן נעימי יעבור, משלימה את השכר שלו ושהוא חוזר אליה בעונה הבאה - אז זו השאלה ולא שום דבר אחר, גם אם זה סיכום בעל פה בלי חוזה. אני מתפלא שמכבי מוכנה לצפצף בצורה כזו על התקנון (גם אם חוקית היא בסדר) בשביל לחסוך 80 אלף דולר העונה (אשר יעלו לה בעונה הבאה 600 אלף דולר). אני עדיין מקווה שיפילו את המהלך הזה ושנעימי יצטרף לסגל מדולל הרכזים של מכבי.

אני לא חושב שיש הסכם כפול. החוזה של נעימי במכבי הותר, ולדעתי הוא לא יחזור בעונה הבאה. מכבי לא יכולה לשלם לו בזמן שהוא משחק בקבוצה אחרת, ועל כן כנראה ששולמה לו יתרת החוזה לפני שעבר לגליל.
אם נעימי באמת יחזור למכבי בעונה הבאה, ייתכן שתהיה בעיה עם התקנון, אבל לדעתי הוא לא יחזור כבר.

מכבי התחייבה לנעימי בעל פה שהוא חוזר בעונה הבאה לקבוצה.

אני לא מאמין שההתחייבות הזו שווה משהו. גם אם זרקו לו משהו בעל פה, זה חסר משמעות כי זה עבירה על התקנון.
לדעתי, נעימי לא חוזר (אולי יזרקו לו איזה פיצוי על זה).

יופי, דרך נהדרת לזרוק כסף לפח, לירוק על התקנון וגם לפגוע בשם של הקבוצה ובאמינות שלה. אין לי ספק שנעימי לא ישחק בעונה הבאה במכבי (אם השנה, כשיש רכז אחד, הוא משוחרר, אז ברור שהוא לא ילבש צהוב אף פעם) אבל זה יעלה לה הרבה מאוד כסף. בכלל, מכל סאגת אוחיון המרוויחה הגדולה היא קובאן שהביאה במקומו גארד נפלא (קלינייטיס) ואילו מכבי שילמה הון עתק עבור אוחיון ושני גיבויים שלא ראו פרקט (מורן רוט ויובל נעימי).
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי קודי » 21 אוקטובר 2013, 10:58

jol9 כתב:סיפור מהתחת. מוציא את מכבי רע מאוד מאוד. לוקחת שחקן ישראלי בכיר, מייבשת אותו ומשבשבת לו את כל ההכנה, עוברת על התקנון, מבטיחה הבטחות שהיא לא תקיים...ממש טיפשות לשמה. עוד הברקה של דני פדרמן הגאון (וליוגב חלק לא קטן גם בפארסה הזאת).

כבר הקיץ פדרמן לא אמר במילה שלו כשהפר סיכום בעל פה עם הלפרין, אז זה יהיה רק המשך של הקיץ הזה. זה חלק מהניהול ה"מקצועני" וה"חדש" של ילדי הזהב.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי roy1000 » 21 אוקטובר 2013, 11:03

קודי כתב:יופי, דרך נהדרת לזרוק כסף לפח, לירוק על התקנון וגם לפגוע בשם של הקבוצה ובאמינות שלה. אין לי ספק שנעימי לא ישחק בעונה הבאה במכבי (אם השנה, כשיש רכז אחד, הוא משוחרר, אז ברור שהוא לא ילבש צהוב אף פעם) אבל זה יעלה לה הרבה מאוד כסף. בכלל, מכל סאגת אוחיון המרוויחה הגדולה היא קובאן שהביאה במקומו גארד נפלא (קלינייטיס) ואילו מכבי שילמה הון עתק עבור אוחיון ושני גיבויים שלא ראו פרקט (מורן רוט ויובל נעימי).

לשלם לשחקנים שלא משחקים בקבוצה זה החותמת שמגדירה את תקופת דני פדרמן במכבי. מה זה משנה אם זה רוט, נעימי, מדלי, לאמפה או עשרות השחקנים האחרים שלא שיחקו במכבי, אבל כן היו על הפיירול?
הסאגה היא לא סאגת אוחיון, הסאגה היא הסאגה המתמשכת של דני פדרמן.
roy1000

הודעהעל ידי קודי » 21 אוקטובר 2013, 11:06

roy1000 כתב:
קודי כתב:יופי, דרך נהדרת לזרוק כסף לפח, לירוק על התקנון וגם לפגוע בשם של הקבוצה ובאמינות שלה. אין לי ספק שנעימי לא ישחק בעונה הבאה במכבי (אם השנה, כשיש רכז אחד, הוא משוחרר, אז ברור שהוא לא ילבש צהוב אף פעם) אבל זה יעלה לה הרבה מאוד כסף. בכלל, מכל סאגת אוחיון המרוויחה הגדולה היא קובאן שהביאה במקומו גארד נפלא (קלינייטיס) ואילו מכבי שילמה הון עתק עבור אוחיון ושני גיבויים שלא ראו פרקט (מורן רוט ויובל נעימי).

לשלם לשחקנים שלא משחקים בקבוצה זה החותמת שמגדירה את תקופת דני פדרמן במכבי. מה זה משנה אם זה רוט, נעימי, מדלי, לאמפה או עשרות השחקנים האחרים שלא שיחקו במכבי, אבל כן היו על הפיירול?

זאת סאגה שכנראה לא תסתיים עוד שנים. לפדרמנים יש את מכונת יחסי הציבור הטובה בישראל בלי כל עלות. הם דואגים שתקציב השחקנים יהיה כזה שגם אם ידרשו שינויים במהלך השנה הם לא יצטרכו להביא כסף מהבית. אבל דני פדרמן לעולם לא ישלם על הטעויות שלו בכסאו (מי בדיוק יפטר אותו?) אלא תמיד ימצאו איזה מאמן או מנהל (או אפסנאי) שאשם בנפילת הקבוצה.
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 21 אוקטובר 2013, 12:16

קודי כתב:
roy1000 כתב:

זאת סאגה שכנראה לא תסתיים עוד שנים. לפדרמנים יש את מכונת יחסי הציבור הטובה בישראל בלי כל עלות. הם דואגים שתקציב השחקנים יהיה כזה שגם אם ידרשו שינויים במהלך השנה הם לא יצטרכו להביא כסף מהבית. אבל דני פדרמן לעולם לא ישלם על הטעויות שלו בכסאו (מי בדיוק יפטר אותו?) אלא תמיד ימצאו איזה מאמן או מנהל (או אפסנאי) שאשם בנפילת הקבוצה.

תשמע, רמת הרטוריקה והאמונה העצמית שם, זה משהו בלתי רגיל.

כשבן אדם בא ואומר "לא צריך להפיל הכל על המאמן", הוא בעצם מנקה את עצמו לחלוטין מאחריות, מפיל את הכל על המאמן, ואז עוד יוצא טוב כי כאילו הוא נותן לו גיבוי.
זה, נראה לי, לומדים רק באונברסיטאות בלונדון, כי אני לא זוכר התנהלות כזאת מעונבת אבל באותו הזמן מלוכלכת, לא במכבי ולא בכלל.

גם כל מה שהם עשו שם, עם כל המנגנונים, וכל דפי החתימות, זה בעצם לרוקן מתוכן אנשים חזקים (כמו דייויד ופיני), לחלק את האחריות בין כולם, כך שבפועל, אף אחד לא נושא באחריות
אמיתית על מה שהולך במועדון.
אם הוא רוצה להיות GM, אז שיבוא ויגיד את זה במפורש, ויעשה את התפקיד במפורש. אבל לא, הוא מסתתר מאחורי לוליינות של מילים והגדרות תפקידים, ומנסה להראות שהמאמן
שולט בכל, כשבפועל לכולם ברור שזה לא המצב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 21 אוקטובר 2013, 12:20

jol9 כתב:תשמע, רמת הרטוריקה והאמונה העצמית שם, זה משהו בלתי רגיל.

כשבן אדם בא ואומר "לא צריך להפיל הכל על המאמן", הוא בעצם מנקה את עצמו לחלוטין מאחריות, מפיל את הכל על המאמן, ואז עוד יוצא טוב כי כאילו הוא נותן לו גיבוי.
זה, נראה לי, לומדים רק באונברסיטאות בלונדון, כי אני לא זוכר התנהלות כזאת מעונבת אבל באותו הזמן מלוכלכת, לא במכבי ולא בכלל.

גם כל מה שהם עשו שם, עם כל המנגנונים, וכל דפי החתימות, זה בעצם לרוקן מתוכן אנשים חזקים (כמו דייויד ופיני), לחלק את האחריות בין כולם, כך שבפועל, אף אחד לא נושא באחריות
אם הוא רוצה להיות GM, אז שיבוא ויגיד את זה במפורש, ויעשה את התפקיד במפורש. אבל לא, הוא מסתתר מאחורי לוליינות של מילים והגדרות תפקידים, ומנסה להראות שהמאמן

לא זכור לי אפילו מקרה אחד שבו דני פדרמן הודה בטעות. הוא תמיד אומר "אנחנו טעינו" כאילו שחלקו בעניין הוא קטן. הבחור הזה הוא השילוב הכי הזוי של ניהול ריכוזי מצד אחד, אבל פחדני ומתחבא מצד שני.
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 21 אוקטובר 2013, 12:56, נערך פעם אחת בסך הכל.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 21 אוקטובר 2013, 12:24

roy1000 כתב:
jol9 כתב:זאת סאגה שכנראה לא תסתיים עוד שנים. לפדרמנים יש את מכונת יחסי הציבור הטובה בישראל בלי כל עלות. הם דואגים שתקציב השחקנים יהיה כזה שגם אם ידרשו שינויים במהלך השנה הם לא יצטרכו להביא כסף מהבית. אבל דני פדרמן לעולם לא ישלם על הטעויות שלו בכסאו (מי בדיוק יפטר אותו?) אלא תמיד ימצאו איזה מאמן או מנהל (או אפסנאי) שאשם בנפילת הקבוצה.

לא זכור לי אפילו מקרה אחד שבו דני פדרמן הודה בטעות. הוא תמיד אומר "אנחנו טעינו" כאילו שחלקו בעניין הוא קטן. הבחור הזה הוא השילוב הכי הזוי של ניהול ריכוזי מצד אחד, אבל פחדני ומתחבא מצד שני.[/quote]

נכון.
משהו בו מאוד מרגיז, כי מצד אחד הוא כאילו הכי נחמד ופתוח, מדבר יפה בתקשורת ואפילו רצה לבוא להתארח כאן בפורום, אבל נראה שהוא מסוג האנשים, שהכל אצלו בכאילו.
הוא כאילו הקים קבוצת בת, כאילו שיפר את ההתנהלות הפנימית ואת מנגנון בחירת השחקנים, כאילו הקים מערך סקאוטינג וגם כאילו רצה לבוא להתארח בפורום.

בפועל, גם אם אני צריך לשבת ולחשוב מהם ההישגים האמיתיים שלו כמנהל בפועל של מכבי ת"א, אז אני לא יכול לחשוב על הרבה. אולי הויתור על הלפרין, בשכר שהוא רצה...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 21 אוקטובר 2013, 16:22

לא ברורה לי ההתעקשות של מכבי על עניין נעימי. ראיתי שעכשיו רוב הקבוצות פנו לאיגוד בדרישה שלא יאפשר את ההשאלה הזו (ולא יעזור כלום - זו השאלה אסורה) ועדיין מכבי עם תגובה מיתממת (פועלים על פי החוק / למה לפגוע בשחקן?) ממשיכה להילחם בכל הכוח. מה בדיוק יוצא למכבי מכל הסיפור הזה? 80 אלף דולר (כשההשאלה העונה מבטיחה לנעימי 300 אלף דולר נטו בעונה הבאה)? אם רוצים לשחרר אותו אז שיקבל פיצוי על התרת החוזה ושילך לאן שבא לו בלי התחייבות לחוזה בעונה הבאה (כאילו שלמכבי יהיה כל כך קשה לשים עליו יד בקיץ הבא אם הם ירצו...) ואם לא אז שישאר כאן העונה וילך לביתו בקיץ הקרוב.
קודי

הודעהעל ידי roy1000 » 21 אוקטובר 2013, 16:34

קודי כתב:לא ברורה לי ההתעקשות של מכבי על עניין נעימי. ראיתי שעכשיו רוב הקבוצות פנו לאיגוד בדרישה שלא יאפשר את ההשאלה הזו (ולא יעזור כלום - זו השאלה אסורה) ועדיין מכבי עם תגובה מיתממת (פועלים על פי החוק / למה לפגוע בשחקן?) ממשיכה להילחם בכל הכוח. מה בדיוק יוצא למכבי מכל הסיפור הזה? 80 אלף דולר (כשההשאלה העונה מבטיחה לנעימי 300 אלף דולר נטו בעונה הבאה)? אם רוצים לשחרר אותו אז שיקבל פיצוי על התרת החוזה ושילך לאן שבא לו בלי התחייבות לחוזה בעונה הבאה (כאילו שלמכבי יהיה כל כך קשה לשים עליו יד בקיץ הבא אם הם ירצו...) ואם לא אז שישאר כאן העונה וילך לביתו בקיץ הקרוב.

מכבי צריכה להודיע חד-משמעית שהחוזה של נעימי הותר ושהוא לא מחוייב לחזור למכבי בעונה הבאה.
roy1000

הודעהעל ידי er79 » 21 אוקטובר 2013, 16:42

זה הזוי ובחיים לא חשבתי כמכביסט שיגיע היום שזה יקרה, אבל הנה זה קורה: לראשונה (ואני מקווה שגם אחרונה) בחיי אני תומך בבאזז שיוצר יו״ר הפועל ת״א ובכוונתו להניע מהלכים לטרפד את העסקה המטופשת והאווילית הזו. כן, היום אני אדום, אבל לא מטעמים משפטיים או תקנוניים, אלא כי אני חושב שאם אנחנו נשארים רק עם אוחיון כרכז ( ויסלח לי רייס שאני בכלל לא סופר אותו) אזי אנחנו שוגים מקצועית. מאחל שמכבי תתקפל עם הזנב ביו הרגליים אחרי הרעש הזה ותחשוב על חלופות מקצועיות אחרות.
er79

הודעהעל ידי קודי » 21 אוקטובר 2013, 16:44

roy1000 כתב:
קודי כתב:לא ברורה לי ההתעקשות של מכבי על עניין נעימי. ראיתי שעכשיו רוב הקבוצות פנו לאיגוד בדרישה שלא יאפשר את ההשאלה הזו (ולא יעזור כלום - זו השאלה אסורה) ועדיין מכבי עם תגובה מיתממת (פועלים על פי החוק / למה לפגוע בשחקן?) ממשיכה להילחם בכל הכוח. מה בדיוק יוצא למכבי מכל הסיפור הזה? 80 אלף דולר (כשההשאלה העונה מבטיחה לנעימי 300 אלף דולר נטו בעונה הבאה)? אם רוצים לשחרר אותו אז שיקבל פיצוי על התרת החוזה ושילך לאן שבא לו בלי התחייבות לחוזה בעונה הבאה (כאילו שלמכבי יהיה כל כך קשה לשים עליו יד בקיץ הבא אם הם ירצו...) ואם לא אז שישאר כאן העונה וילך לביתו בקיץ הקרוב.

מכבי צריכה להודיע חד-משמעית שהחוזה של נעימי הותר ושהוא לא מחוייב לחזור למכבי בעונה הבאה.

מסכים לגמרי. שישלמו לו עוד כמה גרושים ויתירו את החוזה ללא כל מחוייבות לשנים הבאות. מעבר לכך, מכבי צריכה לומר באותה הודעה שנעימי רשאי לעבור לכל קבוצה בה יחפוץ לשחק. התירוץ הנוכחי שלהם, לפיו ההשאלה נגרמת בגלל שבלו חזר וזה היה משהו שלא ניתן היה לצפות, הוא פתטי לגמרי. הם בעצם אומרים שבגלל שקרה משהו שהם לא צפו (ושאף אחד לא הכריח אותם לעשות) הם הולכים לעבור על התקנון.
קודי

הודעהעל ידי קודי » 21 אוקטובר 2013, 16:44

er79 כתב:זה הזוי ובחיים לא חשבתי כמכביסט שיגיע היום שזה יקרה, אבל הנה זה קורה: לראשונה (ואני מקווה שגם אחרונה) בחיי אני תומך בבאזז שיוצר יו״ר הפועל ת״א ובכוונתו להניע מהלכים לטרפד את העסקה המטופשת והאווילית הזו. כן, היום אני אדום, אבל לא מטעמים משפטיים או תקנוניים, אלא כי אני חושב שאם אנחנו נשארים רק עם אוחיון כרכז ( ויסלח לי רייס שאני בכלל לא סופר אותו) אזי אנחנו שוגים מקצועית. מאחל שמכבי תתקפל עם הזנב ביו הרגליים אחרי הרעש הזה ותחשוב על חלופות מקצועיות אחרות.

לא יכולתי לכתוב את זה טוב יותר. לדעתי המאבק של מכבי כבר אבוד כי לאור ההד התקשורתי שקיים חיים אוחיון מהגליל לא ישתף פעולה עם המהלך.
קודי

הודעהעל ידי קודי » 21 אוקטובר 2013, 16:54

יש למכבי פתרון הרבה יותר פשוט לתסבוכת הזו. להשאיר את נעימי ולהתיר את חוזהו של גיא פניני תמורת פיצוי כלשהו. ממילא פניני לא מועיל לקבוצה ואין לו גם חוזה לעונה הבאה.
קודי

הודעהעל ידי rc4991 » 21 אוקטובר 2013, 17:00

jol9 כתב:
קודי כתב:
roy1000 כתב:

כל כך נכון מה שכתבת
גם אני שמתי לב לשורה שכתבת והדגשתי,אין ספק שזה משפט חכם מאוד ואני מאמין שהמשפט הזה גרם להרבה אנשים לחשוב ככה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 21 אוקטובר 2013, 17:02

קודי כתב:יש למכבי פתרון הרבה יותר פשוט לתסבוכת הזו. להשאיר את נעימי ולהתיר את חוזהו של גיא פניני תמורת פיצוי כלשהו. ממילא פניני לא מועיל לקבוצה ואין לו גם חוזה לעונה הבאה.

זה לא יקרה. פניני יסיים את החוזה שלו במכבי למרות שלא מגיע לו. מכבי לא רוצה להעביר מסר שהיא זורקת שחקנים ששיחקו אצלה שנים פתאום באמצע העונה.
אין מנוס פרט להתרת חוזהו של נעימי והצהרה ברורה שהוא יכול לשחק בכל מקום שירצה. אני בכלל לא מבין למה מכבי רוצה לדחוף אותו לגליל כשכולם יודעים שזה נראה רע. למה צריך את הכאב ראש הזה?
roy1000

הודעהעל ידי קודי » 21 אוקטובר 2013, 17:26

roy1000 כתב:
קודי כתב:יש למכבי פתרון הרבה יותר פשוט לתסבוכת הזו. להשאיר את נעימי ולהתיר את חוזהו של גיא פניני תמורת פיצוי כלשהו. ממילא פניני לא מועיל לקבוצה ואין לו גם חוזה לעונה הבאה.

זה לא יקרה. פניני יסיים את החוזה שלו במכבי למרות שלא מגיע לו. מכבי לא רוצה להעביר מסר שהיא זורקת שחקנים ששיחקו אצלה שנים פתאום באמצע העונה.
אין מנוס פרט להתרת חוזהו של נעימי והצהרה ברורה שהוא יכול לשחק בכל מקום שירצה. אני בכלל לא מבין למה מכבי רוצה לדחוף אותו לגליל כשכולם יודעים שזה נראה רע. למה צריך את הכאב ראש הזה?

מסכים לגמרי. ההתנהלות של מכבי תמוהה ולא הגיונית.
קודי

הודעהעל ידי roy1000 » 21 אוקטובר 2013, 17:34

קודי כתב:מסכים לגמרי. ההתנהלות של מכבי תמוהה ולא הגיונית.

נראה לי שהלחץ יגרום להם להתקפל ונעימי יילך למקום אחר שהוא לא גן-נר.
roy1000

הודעהעל ידי חנו'ש » 21 אוקטובר 2013, 17:44

roy1000 כתב:

העניין הוא שיש קבוצות שדורשות לאסור על נעימי לשחק בעונה הבאה במכבי, וזה כבר קצת מוגזם.
אין לי בעיה שיתירו את חוזהו ושילך לאן שבא לו, אבל והיה ושנה הבאה זה יתאים ל-2 הצדדים לחתום מחדש על חוזה, אין לי כוח לשמוע את בלבולי הביצים של שאר הקבוצות....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי roy1000 » 21 אוקטובר 2013, 17:52

חנו'ש כתב:העניין הוא שיש קבוצות שדורשות לאסור על נעימי לשחק בעונה הבאה במכבי, וזה כבר קצת מוגזם.
אין לי בעיה שיתירו את חוזהו ושילך לאן שבא לו, אבל והיה ושנה הבאה זה יתאים ל-2 הצדדים לחתום מחדש על חוזה, אין לי כוח לשמוע את בלבולי הביצים של שאר הקבוצות....

האיסור שהקבוצות האחרות דורשות זה כי יש סיכום של מכבי עם גליל. באם מכבי תוותר על הסיכום הזה ותשחרר את נעימי ללא תנאי, אף אחד לא יעלה דרישות לגבי שנה הבאה.
אני נאלץ להסכים עם הטענות של הקבוצות האחרות העניין הזה. המהלך של מכבי עם גליל הוא מהלך מסריח וגם חסר הגיון.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־24 אורחים