פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: אליהו בדרך למגדל?

11 נובמבר 2013, 22:49

בוואלה בכלל מדברים על פניית פרסה של אליהו חזרה למכבי :eek

11 נובמבר 2013, 23:30

חנו'ש כתב:ליאב, אתה לא מקשיב...
זה לא עניין של לאן הם יגיעו. אני בטוחה שהם יצאו מובסים מרוב המשחקים, אבל לא בטוח שזה מה שישנה את דעת הקהל.
ומהדיבורים שהיו על השתתפות עתידית שלהם, ביחד עם סיום בניית הארנה, סביר להניח שליורוליג הם יגיעו, אם לא שנה הבאה אז אחרי, אבל מתישהו הם יגיעו.

ושוב, זה הרבה עניין של מכבי והמקום שאליו היא הולכת, יותר מאשר מגדל.

ולמי אכפת מדעת הקהל? במילא התקשורת כבר שנים אדומה לגמרי.
יותר טוב, שהאוהדים בכאילו ששואלים אחרי משחק מי הבקיע הכי הרבה יעברו לירושלמים.

11 נובמבר 2013, 23:41

LIAV10 כתב:
חנו'ש כתב:ליאב, אתה לא מקשיב...
זה לא עניין של לאן הם יגיעו. אני בטוחה שהם יצאו מובסים מרוב המשחקים, אבל לא בטוח שזה מה שישנה את דעת הקהל.
ומהדיבורים שהיו על השתתפות עתידית שלהם, ביחד עם סיום בניית הארנה, סביר להניח שליורוליג הם יגיעו, אם לא שנה הבאה אז אחרי, אבל מתישהו הם יגיעו.

ושוב, זה הרבה עניין של מכבי והמקום שאליו היא הולכת, יותר מאשר מגדל.

ולמי אכפת מדעת הקהל? במילא התקשורת כבר שנים אדומה לגמרי.
יותר טוב, שהאוהדים בכאילו ששואלים אחרי משחק מי הבקיע הכי הרבה יעברו לירושלמים.

זה אכפת לתקציב שגם ככה הולך ומתדרדר

12 נובמבר 2013, 07:31

העתיד של ירושלים תלוי בארנה שנבנה שם . זה הכרטיס כניסה שלהם ליורוליג וזה מה שיכול לשנות להם את העתיד...
אין לי ספק שאם ירושלים תיכנס ליורוליג היא תכפיל ואפילו תשלש את התקציב לרמה פחות או יותר כמו התקציב של מכבי כיום .
היא כבר תתמודד עם מכבי על שחקנים ישראלים בכירים שזו כבר בעיה גדולה מאוד . וגם מבחינת זרים , היא תוכל להביא זרים ברמה פחות או יותר שווה למה שמכבי מביאה היום....
זה ממש לא נבואת זעם אלא הגיון פשוט באיך שדברים צריכים להתפתח במועדון ספורט . ברגע שיש פוטנציאל למלא היכל חדש ומפואר אז גם הספונסרים יבואו , ומה לעשות שבמדינה קיימים שני סוגים של אוהדים : אוהדי מכבי ושונאי מכבי , וכל מי ששייך לשונאי מכבי צמא בטרוף לאלטרנטיבה....

12 נובמבר 2013, 07:38

er79 כתב:בוואלה בכלל מדברים על פניית פרסה של אליהו חזרה למכבי :eek

גם ב"ידיעות " של הבוקר כותבים דברים דומים, ומוסיפים כי מכבי תעדיף שאליהו ישחק בה בעונה הבאה. לא מבין את כל השטויות האלה.

12 נובמבר 2013, 07:41

yzafrir כתב:העתיד של ירושלים תלוי בארנה שנבנה שם . זה הכרטיס כניסה שלהם ליורוליג וזה מה שיכול לשנות להם את העתיד...
אין לי ספק שאם ירושלים תיכנס ליורוליג היא תכפיל ואפילו תשלש את התקציב לרמה פחות או יותר כמו התקציב של מכבי כיום .
היא כבר תתמודד עם מכבי על שחקנים ישראלים בכירים שזו כבר בעיה גדולה מאוד . וגם מבחינת זרים , היא תוכל להביא זרים ברמה פחות או יותר שווה למה שמכבי מביאה היום....
זה ממש לא נבואת זעם אלא הגיון פשוט באיך שדברים צריכים להתפתח במועדון ספורט . ברגע שיש פוטנציאל למלא היכל חדש ומפואר אז גם הספונסרים יבואו , ומה לעשות שבמדינה קיימים שני סוגים של אוהדים : אוהדי מכבי ושונאי מכבי , וכל מי ששייך לשונאי מכבי צמא בטרוף לאלטרנטיבה....

+1

12 נובמבר 2013, 10:21

er79 כתב:
er79 כתב:בוואלה בכלל מדברים על פניית פרסה של אליהו חזרה למכבי :eek

גם ב"ידיעות " של הבוקר כותבים דברים דומים, ומוסיפים כי מכבי תעדיף שאליהו ישחק בה בעונה הבאה. לא מבין את כל השטויות האלה.

יש כאן "קרב" בין שני שפנים. מצד אחד אליהו, שלא באמת רוצה ללכת לירושלים ובטח לא לנעול את עצמו בחוזה ל-3 שנים בשכר של 350 אלף דולר לעונה בקבוצה שלא משחקת ביורוליג, ומצד שני מכבי שלא באמת רוצה אותו (לא מבחינה מקצועית אלא בגלל שהבעלים לא מעוניינים להוציא עוד כסף) אבל יותר מזה לא רוצה שהוא ילך לירושלים. האמת היא שהמצב הזה די הזוי ויש לו פתרון אחד - הצטרפותו של אליהו למכבי עכשיו. אני מניח שכעת מדובר בעיקר בעניין של כבוד, מאחר שברור לכולם שציפיות השכר של ליאור ירדו משמעותית. מחשבה מצד מכבי (כפי שנאמר הבוקר ב"ידיעות אחרונות") על רצון שליאור יחזור למכבי אבל רק בעונה הבאה היא מגוחכת ומתנשאת - לצפות משחקן שלא ישחק העונה או שיחתום על חוזה לחצי שנה רק בשביל שיהיה פנוי בקיץ הבא להצטרף למכבי זו הגזמה פראית.

12 נובמבר 2013, 10:41

לא הגזמה פראית בכלל.
מכבי היא הסיכוי היחיד של ליאור לשחק בקבוצת טופ יורוליג. אם הוא רוצה לשחק בקבוצה ברמה הזאת שוב , שיקריב קצת.

בכל מקרה לדעתי ליאור יהיה במכבי בסופו של דבר. מקווה שזה יהיה בחוזה שפוי של לא יותר מ300 אלף דולר.
מעניין איך בלאט יקבל את ההחתמה שלו.

12 נובמבר 2013, 12:07

MTA2311 כתב:לא הגזמה פראית בכלל. מכבי היא הסיכוי היחיד של ליאור לשחק בקבוצת טופ יורוליג. אם הוא רוצה לשחק בקבוצה ברמה הזאת שוב , שיקריב קצת.

בכל מקרה לדעתי ליאור יהיה במכבי בסופו של דבר. מקווה שזה יהיה בחוזה שפוי של לא יותר מ300 אלף דולר.

נראה לך הגיוני שאליהו יחכה למכבי עד הקיץ הבא?

12 נובמבר 2013, 12:21

rc4991 כתב:
LIAV10 כתב:אם אתם כל כך מסמפטים כ״כ את הפועל ירושלים שאכלו כרגע 28 הפרש מנס ציונה אני ממליץ לכם לפתוח משתמש בצ׳ה.

אף אחד פה לא מסמפט את ירושלים (חוץ משמואל ואולי פליקס)
מתי תקלטו שאנחנו מדברים על מצב של קושי בליגה בגלל חולשה של מכבי ולא דווקא בגלל הצלחה של קבוצה אחרת?

אני? :eek
איך הגעת למסקנה הזאת? :unsure

12 נובמבר 2013, 12:33

קודי כתב:
MTA2311 כתב:לא הגזמה פראית בכלל. מכבי היא הסיכוי היחיד של ליאור לשחק בקבוצת טופ יורוליג. אם הוא רוצה לשחק בקבוצה ברמה הזאת שוב , שיקריב קצת.

איפה אמרתי דבר כזה?
נראה לי מאוד לגיטימי שהוא יחתום לחצי עונה באיזו קבוצה אקראית בשביל הסיכוי לחזור למכבי עונה הבאה

12 נובמבר 2013, 12:59

כמובן שזה לא מוגזם...ובאותה הזדמנות שיהיה גם הנער מגבות של מכבי, מה קרה שיקריב קצת הרי במילא מכבי עושים לו טובה שאפילו חושבים עליו...

מה שכן, אם אליהו רואה במכבי כמוצא היחידי שלו להשתבץ בטופ של היורוליג (גם אם לא עכשיו,אלא אפילו מאוחר יותר) אז זה בן אדם בלי אופי, בלי רצון אמיתי להוכיח שהוא שחקן טופ לבל אז לא מגיע לו יחס אחר ממה שמכבי נותנים לו עכשיו. מה קרה? שיחתום באיזה קבוצת יורוליג אחרת לשנתיים ויעבוד על עצמו ויוכיח את עצמו. למה להתרפס כך בפני מועדון ומאמן שלא נותן לך יותר מדי כבוד?

12 נובמבר 2013, 13:08

הומור משובח.

אני אשתדל לענות לעניין- במצבו הנוכחי מכבי יעשו לו טובה אם לא ינתקו לסוכן שלו בפרצוף.

12 נובמבר 2013, 13:18

נו אז לא טעיתי..

הפרדוקס הוא שאם אליהו חותם השנה או שנה הבאה במכבי אז לי באופן אישי הוא יוכיח שהוא שחקן בלי אופי בלי רוח לחימה, ושחקן כזה אני לא רוצה. שחקן עם אופי חזק לא היה חושב להתקרב למועדון הזה בשנתיים הקרובות לפחות.

12 נובמבר 2013, 13:30

toja27 כתב:נו אז לא טעיתי..

הפרדוקס הוא שאם אליהו חותם השנה או שנה הבאה במכבי אז לי באופן אישי הוא יוכיח שהוא שחקן בלי אופי בלי רוח לחימה, ושחקן כזה אני לא רוצה. שחקן עם אופי חזק לא היה חושב להתקרב למועדון הזה בשנתיים הקרובות לפחות.

תשמע זה גם תלוי בזהות המאמן

12 נובמבר 2013, 13:42

felix_r כתב:

תשמע זה גם תלוי בזהות המאמן

זהות המאמן תתברר רק בשנה הבאה. זה נראה לך בסדר ששחקן ברמה שלו "ישרוף" שנה רק כדי לדעת מי יהיה המאמן בעונה הבאה במכבי? אני אומר לך ששחקן עם אופי לא היה עושה דבר כזה. פליקס, לי יש חיבה כלפי אליהו כשחקן שהוא. אבל יש לי הרגשה שזה שחקן ששם דגש גדול מדי על נוחיות ויש לו אופי חלש. אני אומר שוב שאם אליהו חותם השנה או שנה הבאה במכבי אז יוכיח לי באופן אישי שמכבי צדקו שוויתרו עליו בקלות. לפחות זאת דעתי.

12 נובמבר 2013, 14:02

טעית, כי משום מה אתה יוצא מנקודת הנחה שיש לו פה אפשרות בחירה

12 נובמבר 2013, 14:32

MTA2311 כתב:

טעית, כי משום מה אתה יוצא מנקודת הנחה שיש לו פה אפשרות בחירה

יש לו אפשרות בחירה. לא טעיתי. :)

12 נובמבר 2013, 14:39

MTA2311 כתב:
קודי כתב:

איפה אמרתי דבר כזה?
נראה לי מאוד לגיטימי שהוא יחתום לחצי עונה באיזו קבוצה אקראית בשביל הסיכוי לחזור למכבי עונה הבאה

כלומר, הגיוני מבחינתך שאליהו יעצור את הקריירה שלו ויחפש מקום להעביר בו את החודשים הקרובים בשביל שבקיץ דני פדרמן יחשוב אם בא לו להציע לו חוזה? שוב - אני לא חושב שמכבי צריכה לעוט עליו ולתת לו כל מחיר שהוא מבקש אבל אם הוא פנוי ומוכן לבוא הוא בהחלט יכול לעזור. האמת היא שגם לא ממש איכפת לי כמה הוא יעלה כי הרי אם לא יוציאו את הכסף הזה עליו הוא לא ילך לשחקן אחר או לשנה הבאה, כך שאני מעדיף שיוציאו כסף על שחקן טוב מאשר שימשכו אותו הביתה.
הסיבה שבגללה לדעתי לא יביאו את ליאור ויהי מה, מעבר לעובדה שהם לא יוציאו כסף מהכיס, היא שדני פדרמן בנה השנה קונספט כדורסל "חדשני" שבו לא צריך מספרי 4. כמובן שהקונספט הזה קרס עוד לפני תחילת העונה ולכן החזירו את בלו. להחתים עכשיו פאוור פורווררד נוסף היא הודאה מוחלטת בקריסת הקונספט ובכשלון בבניית הקבוצה.

12 נובמבר 2013, 14:57

yzafrir כתב:העתיד של ירושלים תלוי בארנה שנבנה שם . זה הכרטיס כניסה שלהם ליורוליג וזה מה שיכול לשנות להם את העתיד...

הארנה היא עובדה מוגמרת והיא תיפתח בשנה הבאה.
אני לא חושב שזה יעשה רע למכבי בשום צורה שהיא. בדיוק להיפך. הבעיה היחידה היא שמחיר הישראלים אולי יעלה, אבל גם זה לא בטוח כי במילא הישראלים הטובים הולכים לאירופה, ככה שהשוק קיים כבר עכשיו.
התחרות רק תעשה טוב למכבי. דני פדרמן לא יוכל להמשיך במתכונת הנוכחית אם תהיה קבוצה ישראלית שתהווה תחרות.
פרסם תגובה