11 נובמבר 2013, 22:49
11 נובמבר 2013, 23:30
חנו'ש כתב:ליאב, אתה לא מקשיב...
זה לא עניין של לאן הם יגיעו. אני בטוחה שהם יצאו מובסים מרוב המשחקים, אבל לא בטוח שזה מה שישנה את דעת הקהל.
ומהדיבורים שהיו על השתתפות עתידית שלהם, ביחד עם סיום בניית הארנה, סביר להניח שליורוליג הם יגיעו, אם לא שנה הבאה אז אחרי, אבל מתישהו הם יגיעו.
ושוב, זה הרבה עניין של מכבי והמקום שאליו היא הולכת, יותר מאשר מגדל.
11 נובמבר 2013, 23:41
LIAV10 כתב:חנו'ש כתב:ליאב, אתה לא מקשיב...
זה לא עניין של לאן הם יגיעו. אני בטוחה שהם יצאו מובסים מרוב המשחקים, אבל לא בטוח שזה מה שישנה את דעת הקהל.
ומהדיבורים שהיו על השתתפות עתידית שלהם, ביחד עם סיום בניית הארנה, סביר להניח שליורוליג הם יגיעו, אם לא שנה הבאה אז אחרי, אבל מתישהו הם יגיעו.
ושוב, זה הרבה עניין של מכבי והמקום שאליו היא הולכת, יותר מאשר מגדל.
ולמי אכפת מדעת הקהל? במילא התקשורת כבר שנים אדומה לגמרי.
יותר טוב, שהאוהדים בכאילו ששואלים אחרי משחק מי הבקיע הכי הרבה יעברו לירושלמים.
12 נובמבר 2013, 07:31
12 נובמבר 2013, 07:38
er79 כתב:בוואלה בכלל מדברים על פניית פרסה של אליהו חזרה למכבי
12 נובמבר 2013, 07:41
yzafrir כתב:העתיד של ירושלים תלוי בארנה שנבנה שם . זה הכרטיס כניסה שלהם ליורוליג וזה מה שיכול לשנות להם את העתיד...
אין לי ספק שאם ירושלים תיכנס ליורוליג היא תכפיל ואפילו תשלש את התקציב לרמה פחות או יותר כמו התקציב של מכבי כיום .
היא כבר תתמודד עם מכבי על שחקנים ישראלים בכירים שזו כבר בעיה גדולה מאוד . וגם מבחינת זרים , היא תוכל להביא זרים ברמה פחות או יותר שווה למה שמכבי מביאה היום....
זה ממש לא נבואת זעם אלא הגיון פשוט באיך שדברים צריכים להתפתח במועדון ספורט . ברגע שיש פוטנציאל למלא היכל חדש ומפואר אז גם הספונסרים יבואו , ומה לעשות שבמדינה קיימים שני סוגים של אוהדים : אוהדי מכבי ושונאי מכבי , וכל מי ששייך לשונאי מכבי צמא בטרוף לאלטרנטיבה....
12 נובמבר 2013, 10:21
er79 כתב:er79 כתב:בוואלה בכלל מדברים על פניית פרסה של אליהו חזרה למכבי
גם ב"ידיעות " של הבוקר כותבים דברים דומים, ומוסיפים כי מכבי תעדיף שאליהו ישחק בה בעונה הבאה. לא מבין את כל השטויות האלה.
12 נובמבר 2013, 10:41
12 נובמבר 2013, 12:07
MTA2311 כתב:לא הגזמה פראית בכלל. מכבי היא הסיכוי היחיד של ליאור לשחק בקבוצת טופ יורוליג. אם הוא רוצה לשחק בקבוצה ברמה הזאת שוב , שיקריב קצת.
בכל מקרה לדעתי ליאור יהיה במכבי בסופו של דבר. מקווה שזה יהיה בחוזה שפוי של לא יותר מ300 אלף דולר.
מעניין איך בלאט יקבל את ההחתמה שלו.
12 נובמבר 2013, 12:21
rc4991 כתב:LIAV10 כתב:אם אתם כל כך מסמפטים כ״כ את הפועל ירושלים שאכלו כרגע 28 הפרש מנס ציונה אני ממליץ לכם לפתוח משתמש בצ׳ה.
אף אחד פה לא מסמפט את ירושלים (חוץ משמואל ואולי פליקס)
מתי תקלטו שאנחנו מדברים על מצב של קושי בליגה בגלל חולשה של מכבי ולא דווקא בגלל הצלחה של קבוצה אחרת?
12 נובמבר 2013, 12:33
קודי כתב:MTA2311 כתב:לא הגזמה פראית בכלל. מכבי היא הסיכוי היחיד של ליאור לשחק בקבוצת טופ יורוליג. אם הוא רוצה לשחק בקבוצה ברמה הזאת שוב , שיקריב קצת.
בכל מקרה לדעתי ליאור יהיה במכבי בסופו של דבר. מקווה שזה יהיה בחוזה שפוי של לא יותר מ300 אלף דולר.
נראה לך הגיוני שאליהו יחכה למכבי עד הקיץ הבא?
12 נובמבר 2013, 12:59
12 נובמבר 2013, 13:08
12 נובמבר 2013, 13:18
12 נובמבר 2013, 13:30
toja27 כתב:נו אז לא טעיתי..
הפרדוקס הוא שאם אליהו חותם השנה או שנה הבאה במכבי אז לי באופן אישי הוא יוכיח שהוא שחקן בלי אופי בלי רוח לחימה, ושחקן כזה אני לא רוצה. שחקן עם אופי חזק לא היה חושב להתקרב למועדון הזה בשנתיים הקרובות לפחות.
12 נובמבר 2013, 13:42
felix_r כתב:toja27 כתב:נו אז לא טעיתי..
הפרדוקס הוא שאם אליהו חותם השנה או שנה הבאה במכבי אז לי באופן אישי הוא יוכיח שהוא שחקן בלי אופי בלי רוח לחימה, ושחקן כזה אני לא רוצה. שחקן עם אופי חזק לא היה חושב להתקרב למועדון הזה בשנתיים הקרובות לפחות.
תשמע זה גם תלוי בזהות המאמן
12 נובמבר 2013, 14:02
toja27 כתב:נו אז לא טעיתי..
12 נובמבר 2013, 14:32
MTA2311 כתב:toja27 כתב:נו אז לא טעיתי..
טעית, כי משום מה אתה יוצא מנקודת הנחה שיש לו פה אפשרות בחירה
12 נובמבר 2013, 14:39
MTA2311 כתב:קודי כתב:MTA2311 כתב:לא הגזמה פראית בכלל. מכבי היא הסיכוי היחיד של ליאור לשחק בקבוצת טופ יורוליג. אם הוא רוצה לשחק בקבוצה ברמה הזאת שוב , שיקריב קצת.
נראה לך הגיוני שאליהו יחכה למכבי עד הקיץ הבא?
איפה אמרתי דבר כזה?
נראה לי מאוד לגיטימי שהוא יחתום לחצי עונה באיזו קבוצה אקראית בשביל הסיכוי לחזור למכבי עונה הבאה
12 נובמבר 2013, 14:57
yzafrir כתב:העתיד של ירושלים תלוי בארנה שנבנה שם . זה הכרטיס כניסה שלהם ליורוליג וזה מה שיכול לשנות להם את העתיד...
אין לי ספק שאם ירושלים תיכנס ליורוליג היא תכפיל ואפילו תשלש את התקציב לרמה פחות או יותר כמו התקציב של מכבי כיום .
היא כבר תתמודד עם מכבי על שחקנים ישראלים בכירים שזו כבר בעיה גדולה מאוד . וגם מבחינת זרים , היא תוכל להביא זרים ברמה פחות או יותר שווה למה שמכבי מביאה היום....
זה ממש לא נבואת זעם אלא הגיון פשוט באיך שדברים צריכים להתפתח במועדון ספורט . ברגע שיש פוטנציאל למלא היכל חדש ומפואר אז גם הספונסרים יבואו , ומה לעשות שבמדינה קיימים שני סוגים של אוהדים : אוהדי מכבי ושונאי מכבי , וכל מי ששייך לשונאי מכבי צמא בטרוף לאלטרנטיבה....